Take To The Sky

../images/Emo221.gif Take To The Sky ../images/Emo221.gif

טוב, החלטתי לקפוץ למים, כנגד כל הסיכויים והביקורת העצמית
פשוט כי זה כ"כ השיר שלי. אולי גם של עוד כמה אנשים, :) אבל עדיין...
וזה ארוך. אבל נו, כאמור... תתמודדו
איזה מקום בעולם (או אולי, איזו תופעת טבע) הבית שלכם מזכיר לכם? (אתם מרגישים לפעמים שהבית שלכם קפוא? או שדווקא רותח..?) מתי בפעם האחרונה צבעתם את השיער? למה? ולאיזה צבע? מה אתם חושבים שיוציא מכם את הקסם שקבור עמוק בתוך הלב..? (ומה קובר אותו כל כך?) איפה מוצאים את התשוקה הזאת שתחזיק אותנו בחושך? מרגישים לפעמים שהלב שלכם הוא כמו האוקיינוס? בדרך של מה הלב עומד? ולצד זה (הגברת טורי!!) איזה דרכים הוא דווקא מפלס בשבילכם, עם כמה שלפעמים הוא נדמה למכשול? מי הם השומרים שקוראים בשמכם ומנפצים את הכל? קורה לכם לפעמים שכולם אומרים לכם שאתם לא עושים מספיק, או שאתם עושים יותר מדי, ובכל זאת אתם עושים מה שמרגיש לכם וממשיכים? מצפצפים על כולם? ..מרגישים שזה טוב? מהם הדברים שלא תמיד אחרים קיבלו בכם, אישרו אצלכם, ובכל זאת התעקשתם לשמור עליהם? ולא ויתרתם על עצמכם? מהי החרב שאתם אוחזים בידכם? מהם הדברים שאתם עושים שנושאים אתכם מעלה לשמים? (לדוג', בשביל טורי זו השירה, הנגינה, היצירה. גם בשבילכם? או שמשהו אחר?) אוהבים תחתונים בצבעים מוזרים? (אגב orange knickers). למשל, סגול? מרגישים לפעמים שאתם לובשים את הלב על השרוול? –מקבלים, או אפילו, אוהבים את זה?

כל הכבוד על היוזמה! עונה

איזה מקום בעולם (או אולי, איזו תופעת טבע) הבית שלכם מזכיר לכם? (אתם מרגישים לפעמים שהבית שלכם קפוא? או שדווקא רותח..?) הבית שלי מזכיר לי את פולין. ואני מניחה שזה ברור למה.
מתי בפעם האחרונה צבעתם את השיער? למה? ולאיזה צבע? נדמה לי שבכיתה ח'
לצבע אדום. היה מכוער אש. מה אתם חושבים שיוציא מכם את הקסם שקבור עמוק בתוך הלב..? (ומה קובר אותו כל כך?) איפה מוצאים את התשוקה הזאת שתחזיק אותנו בחושך? אני באמת לא יודעת. הלוואי והייתי יודעת. אולי יצירה. את התשוקה שמחזיקה אותי - אני מוצאת בכתיבה ובמוסיקה. מרגישים לפעמים שהלב שלכם הוא כמו האוקיינוס? בדרך של מה הלב עומד? ולצד זה (הגברת טורי!!) איזה דרכים הוא דווקא מפלס בשבילכם, עם כמה שלפעמים הוא נדמה למכשול? אנ'לא חושבת שיש לי לב. והרגש שלי, הוא די שטחי, כמו כולם, קצת אהבה ושנאה לפה ולשם... מי הם השומרים שקוראים בשמכם ומנפצים את הכל? אף אחד. קורה לכם לפעמים שכולם אומרים לכם שאתם לא עושים מספיק, או שאתם עושים יותר מדי, ובכל זאת אתם עושים מה שמרגיש לכם וממשיכים? מצפצפים על כולם? ..מרגישים שזה טוב? ואי... האמת היא שאני לא ממש מרגישה ככה, כנראה מהסיבה שאני לא עושה כלום. אם אני מרגישה שאני לא עושה מספיק או יותר מדי, אני מניחה שאפסיק, למה להמשיך בניגוד לרצוני? מהם הדברים שלא תמיד אחרים קיבלו בכם, אישרו אצלכם, ובכל זאת התעקשתם לשמור עליהם? ולא ויתרתם על עצמכם? רגישות. עומק. מהי החרב שאתם אוחזים בידכם? מברשת!!!1 מהם הדברים שאתם עושים שנושאים אתכם מעלה לשמים? (לדוג', בשביל טורי זו השירה, הנגינה, היצירה. גם בשבילכם? או שמשהו אחר?) כתיבה וצילום. ויצירה. ואנשים. אוהבים תחתונים בצבעים מוזרים? (אגב orange knickers). למשל, סגול? אמא שלי קונה לי בסופרפארם כל מיני דברים מזעזעים. לי זה לא משנה. מרגישים לפעמים שאתם לובשים את הלב על השרוול? –מקבלים, או אפילו, אוהבים את זה? כן, כל הזמן

Asya

New member
מממ תשובות...

איזה אחלה שאלון... - איזה מקום בעולם (או אולי, איזו תופעת טבע) הבית שלכם מזכיר לכם? הבית שלי הוא תערובת מוזרה של מקומות - ישראל, רוסיה ודרום אמריקה, המקומות בהם חיינו וטיילנו... - (אתם מרגישים לפעמים שהבית שלכם קפוא? או שדווקא רותח..?) דווקא לא, את הבית שלי אני ממש אוהבת, במיוחד את החדר שלי בקיבוץ... - מתי בפעם האחרונה צבעתם את השיער? למה? ולאיזה צבע? לפני שנתיים בערך צבעתי לחום, הצבע המקורי שלי, אחרי שהרבה זמן הייתי צובעת לבלונד... - מה אתם חושבים שיוציא מכם את הקסם שקבור עמוק בתוך הלב..? (ומה קובר אותו כל כך?) אהבה...(בקטע של זוגיות בעיקר), טוילים בטבע...מה קובר אותו? הצבא, וזה שאני גרה בחור בדרום ואין לי רישיון... - איפה מוצאים את התשוקה הזאת שתחזיק אותנו בחושך? נראה לי בעצמנו, בדברים שאנחנו אוהבים, אם זה מוזיקה, ספרים, סרטים, וכו'....לא מומלץ להפוך לתלויים באנשים. - מרגישים לפעמים שהלב שלכם הוא כמו האוקיינוס? בדרך של מה הלב עומד? שאלה קשה... כן, לא יודעת אם זה הלב שלי, אבל אני כל כך לחוצה לפעמים וכל כך רגישה שזה פוגע בי, עומד בדרך של ה"שחרור" שלי... - ולצד זה (הגברת טורי!!) איזה דרכים הוא דווקא מפלס בשבילכם, עם כמה שלפעמים הוא נדמה למכשול? אני ממש יודעת לאהוב, ללא גבולות, ולדבר בכנות מוחלטת עם האנשים שחשובים לי (וגם אלה שחשובים פחות). מה לעשות, רגישות יכול להיות גם שלילי וגם חיובי... - מי הם השומרים שקוראים בשמכם ומנפצים את הכל? מממ אולי המסגרת של הצבא? לא יודעת... - קורה לכם לפעמים שכולם אומרים לכם שאתם לא עושים מספיק, או שאתם עושים יותר מדי, ובכל זאת אתם עושים מה שמרגיש לכם וממשיכים? מצפצפים על כולם? ..מרגישים שזה טוב? כן קורה, אני די פרפקציוניסטית ולפעמים סובלת מזה, אבל אני לא מוכנה לוותר על זה... - מהם הדברים שלא תמיד אחרים קיבלו בכם, אישרו אצלכם, ובכל זאת התעקשתם לשמור עליהם? ולא ויתרתם על עצמכם? ממ הרגישות שלי בטוח, וגם זה שאני רודפת צדק, וממש הומניטרית בדעות שלי (אם זה לגבי המצב בשטחים או בכלל הצורך להיות מודעת פוליטית ולדבר על דברים) - בקיצור זה שממש אכפת לי, כמעט מהכל... - מהי החרב שאתם אוחזים בידכם? אני בהחלט רודפת צדק רוב הזמן... - מהם הדברים שאתם עושים שנושאים אתכם מעלה לשמים? (לדוג', בשביל טורי זו השירה, הנגינה, היצירה. גם בשבילכם? או שמשהו אחר?) שירה, משחק וכתיבה. אוהבים תחתונים בצבעים מוזרים? (אגב orange knickers). למשל, סגול? כן, תחתונים צבעוניות זה כיף :) אני הכי אוהבת אדומות. - מרגישים לפעמים שאתם לובשים את הלב על השרוול? –מקבלים, או אפילו, אוהבים את זה? כן, אין ספק, אני מהאנשים שתמיד רואים עליהם מה הם מרגישים ותמיד מבטאים את זה...אבל אני כזאת, מה לעשות! טוב היה נחמד מקווה לראות את התשובות של השאר :)

noosh

New member
../images/Emo204.gif

איזה מקום בעולם (או אולי, איזו תופעת טבע) הבית שלכם מזכיר לכם? (אתם מרגישים לפעמים שהבית שלכם קפוא? או שדווקא רותח..?) וואו
לפעמים גשם טורדני כזה, שדופק על הגג ועושה מלא רעש. ולפעמים מקום כזה מוכר, שאפשר להתבודד בו. מתי בפעם האחרונה צבעתם את השיער? למה? ולאיזה צבע? מעולם, ואני גם לא אצבע (לפחות בזמן הקרוב). שום חומרים כימיים בשיער שלי, תודה
מה אתם חושבים שיוציא מכם את הקסם שקבור עמוק בתוך הלב..? (ומה קובר אותו כל כך?) ביטחון עצמי? :/ לא יודעת. אולי אני צריכה את הסביבה הנכונה שאני מרגישה בה נוח. איפה מוצאים את התשוקה הזאת שתחזיק אותנו בחושך? אני לא יודעת איך לענות על זה מרגישים לפעמים שהלב שלכם הוא כמו האוקיינוס? כן, לפעמים אני מרגישה שהוא כמו אמבטיה לעומת מה שאני רוצה להכניס פנימה. בדרך של מה הלב עומד? ולצד זה (הגברת טורי!!) איזה דרכים הוא דווקא מפלס בשבילכם, עם כמה שלפעמים הוא נדמה למכשול? הממ. בדרך אליי, אני משערת. והוא מפלס בשבילי דרכים לאנשים אחרים. מי הם השומרים שקוראים בשמכם ומנפצים את הכל? אנשים שאני לא רוצה בחיים שלי? או שאני מכניסה פנימה מהר מדי ומתחרטת, או לא יודעת מה קורה לכם לפעמים שכולם אומרים לכם שאתם לא עושים מספיק, או שאתם עושים יותר מדי, ובכל זאת אתם עושים מה שמרגיש לכם וממשיכים? מצפצפים על כולם? ..מרגישים שזה טוב? כן, אני משערת. אני לא יודעת לגבי מעט מדי או יותר מדי, אני פשוט עושה כמה שאני יכולה. מהם הדברים שלא תמיד אחרים קיבלו בכם, אישרו אצלכם, ובכל זאת התעקשתם לשמור עליהם? ולא ויתרתם על עצמכם? הממ. זה לא בסדר, השאלון הזה. טוב, אינ לא יודעת. מי שאני כמכלול, אינ משערת. הדברים שאני אוהבת, האופי שלי.. אני לא יודעת מה ספציפית אנשים לא קיבלו אצלי, נראה לי שזה היה הכל מהי החרב שאתם אוחזים בידכם? לבַנִים מהם הדברים שאתם עושים שנושאים אתכם מעלה לשמים? (לדוג', בשביל טורי זו השירה, הנגינה, היצירה. גם בשבילכם? או שמשהו אחר?) לצייר. למרות שהרבה פעמים זה גם מוביל אותי לרצפה בדרך. כנ"ל לגבי כתיבה, אינ צריכה לחזור לנגן מתישהו. אוהבים תחתונים בצבעים מוזרים? (אגב orange knickers). למשל, סגול? כן!! מרגישים לפעמים שאתם לובשים את הלב על השרוול? –מקבלים, או אפילו, אוהבים את זה? אני חושב תשזה משהו שאני עושה בלי לשים לב בכלל, במיוחד כשמדובר ברגשות שמחים. ואני לרוב מתרגשת נורא מדברים, אני לא תמדי אוהת את זה בעצמי, אבל הרבה אנשים משועשעים מכך
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Thery're just old light.

איזה מקום בעולם (או אולי, איזו תופעת טבע) הבית שלכם מזכיר לכם? (אתם מרגישים לפעמים שהבית שלכם קפוא? או שדווקא רותח..?) הוא פשוט מזכיר לי את הבית שלי, וכל מה שנגזר מזה. החדר שלי, באוםן סימבולי למדי תמיד הכי קר או הכי חם
. מתי בפעם האחרונה צבעתם את השיער? למה? ולאיזה צבע? לא צבעתי. לא אוהבת. מה אתם חושבים שיוציא מכם את הקסם שקבור עמוק בתוך הלב..? (ומה קובר אותו כל כך?) מתקן לקידוח נפט. או משהו. איפה מוצאים את התשוקה הזאת שתחזיק אותנו בחושך? רחוק מדי. מרגישים לפעמים שהלב שלכם הוא כמו האוקיינוס? "If my heart soaking wet, boy your boots can leave a mess". בדרך של מה הלב עומד? ולצד זה (הגברת טורי!!) איזה דרכים הוא דווקא מפלס בשבילכם, עם כמה שלפעמים הוא נדמה למכשול? בג\דרך של לשנות כמה דברים. מי הם השומרים שקוראים בשמכם ומנפצים את הכל? כרגע, די הרבה. קורה לכם לפעמים שכולם אומרים לכם שאתם לא עושים מספיק, או שאתם עושים יותר מדי, ובכל זאת אתם עושים מה שמרגיש לכם וממשיכים? מצפצפים על כולם? ..מרגישים שזה טוב? כן. אבל עם הסתייגות מעטה לגבי ה"מרגישים שזה טוב". מהם הדברים שלא תמיד אחרים קיבלו בכם, אישרו אצלכם, ובכל זאת התעקשתם לשמור עליהם? ולא ויתרתם על עצמכם? את הכל בערך. מהי החרב שאתם אוחזים בידכם? פלסטלינה. מהם הדברים שאתם עושים שנושאים אתכם מעלה לשמים? (לדוג', בשביל טורי זו השירה, הנגינה, היצירה. גם בשבילכם? או שמשהו אחר?) אין לי כאלה. כבבר לא. אוהבים תחתונים בצבעים מוזרים? (אגב orange knickers). למשל, סגול? פטיש קליל לורוד
. מרגישים לפעמים שאתם לובשים את הלב על השרוול? –מקבלים, או אפילו, אוהבים את זה? לב על השרוול? לא חושבת. לאחרונה זה מתרכז דוקא בלחפש אם יש אחד כזה בכלל.

איך שכיף

לקרוא את התשובות שלכם, למרות שחלקן עשו קצת עצוב. כיף שעניתם. ומצטערת שיצא כזה בית ספרי.. וכבד משהו.. זה מה שהרגיש. השיר הזה עמוק מאוד, בשבילי לפחות. אולי יותר ממה שמשתמע ממנו בהתחלה.. טוף, ועונה לעצמי, כי לא יכולה, השיר הזה (!!!) איזה מקום בעולם (או אולי, איזו תופעת טבע) הבית שלכם מזכיר לכם? (אתם מרגישים לפעמים שהבית שלכם קפוא? או שדווקא רותח..?) חח. אשכרה פולין. לפעמים נוטה גם לטריפולי, למרות שאת זה היתי מעדיפה לא לומר אבל למען הכנות.. פעם חשבתי שהוא חם. או קר. היום הוא בעיקר לפעמים רותח, אבל בצורה קרה. בגלל זה כ"כ התחברתי לשיר הזה.. אם זה בכלל מובן.. חח מתי בפעם האחרונה צבעתם את השיער? למה? ולאיזה צבע? לג'ינג'י טורי!!! בעצם לאדום אבל זה היה בבית, ולא בכל הראש ובקושי ראו אז זה לא נחשב.. והאמת שהתחלתי עם הג'ינג'י ממש קצת לפני שהכרתי אותה בכלל. ככה שזה אפילו לא כי אני מעריצה מפגרת!!! עד אז היו לי רק גוונים וגם זה בקושי. וזה באמת היה כי רציתי שינוי. להפיג את השגרה המגעילה והקוברת ואת הקור. ממש ממש ממש כמו בשיר... מה אתם חושבים שיוציא מכם את הקסם שקבור עמוק בתוך הלב..? (ומה קובר אותו כל כך?) אהבה. מספיק אהבה. לא יודעת. לא יודעת אם יש דבר כזה בכלל. (על הבסוגריים אני מעדיפה לא לענות.. למרות שהיתי חייבת לכתוב אותו, זה היה מן, נדרש..) איפה מוצאים את התשוקה הזאת שתחזיק אותנו בחושך? באהבה? ביצירה? ושוב. אני מקווה שהיא בכלל.. קיימת.. אם אנשים מסוימים מוצאים, אם טורי מצאה, כנראה שהיא שם איפשהו.. מרגישים לפעמים שהלב שלכם הוא כמו האוקיינוס? גאד. כמו אלף אוקיינוסים :) בדרך של מה הלב עומד? ולצד זה (הגברת טורי!!) איזה דרכים הוא דווקא מפלס בשבילכם, עם כמה שלפעמים הוא נדמה למכשול? הוא אשכרה, עומד בדרכי ומפלס אותה באותה מידה. לאהבה, להתקדמות, להישגים, ליצירה, לכמעט הכל. למי שאני. לא יודעת אם עוזר לי או פוגע בי יותר.. אבל מה זה משנה, עוזר, פוגע, -כנראה בעיקר יוצר את מי שאני. מי הם השומרים שקוראים בשמכם ומנפצים את הכל? ההורים, קצת, עם כמה שזה מעורר רגשות אשם לומר את זה. התסבוכים שלפעמים מגבילים. חח. החברה, עם כל הביקורת שיש בה. ו, נו, אני, עם כל הביקורת שיש בי, קצת. אבל אני מתחילה להשתפר.. קורה לכם לפעמים שכולם אומרים לכם שאתם לא עושים מספיק, או שאתם עושים יותר מדי, ובכל זאת אתם עושים מה שמרגיש לכם וממשיכים? מצפצפים על כולם? ..מרגישים שזה טוב? גאד. קורה. אני כ"כ כזו. לטוב ולרע.. מהם הדברים שלא תמיד אחרים קיבלו בכם, אישרו אצלכם, ובכל זאת התעקשתם לשמור עליהם? ולא ויתרתם על עצמכם? כמעט כולי, שוב, לטוב ולרע. למרות שהרבה ממני שיניתי בכוח ורק לאחרונה אני מקלפת את השכבות של המסכה בת האלף שנים הזו.. (הו, איזה קיטש.. אבל נו, ככה זה..) בכל אופן, בסופו של דבר. על מה שבתוכי, מה שאני באמת אוהבת ורוצה, על השגעון, :) השגעון הטוב!! ז"א. על הרצון שיהיה לי טוב, על אף.. עקרונות פולניה, והכל
וכו'.. מהי החרב שאתם אוחזים בידכם? בייביליס. סתם.. אמ.. דיסק של טורי? אמ. זה לא הולך! ...... חחח יש לי. מסרק! עם קצה חד, כן? מהם הדברים שאתם עושים שנושאים אתכם מעלה לשמים? (לדוג', בשביל טורי זו השירה, הנגינה, היצירה. גם בשבילכם? או שמשהו אחר?) לשיר. לנגן. מוזיקה בכלל. לכתוב. לקרוא. לרוץ (המון זמן שלא..) כשמצליחה לחשוב בבהירות.. ולאהוב לאהוב לאהוב. אוהבים תחתונים בצבעים מוזרים? (אגב orange knickers). למשל, סגול? חי. אוהבת רק תחתונים מאוד ספציפיים, אבל אין לי התנגדות.. בטח שלא לאורנג' ניקרז או פרפל פאנטיז (; מרגישים לפעמים שאתם לובשים את הלב על השרוול? –מקבלים, או אפילו, אוהבים את זה? מרגישה תמיד. לומדת לאחרונה לקבל. זו אני. נו. לטוב ולרע. כמה פעמים אמרתי את זה כבר?!?! ...חיחיחה. אני עדיין נורא מרוצה מהפורום הזה. שתדעו.

Shame in you

New member
../images/Emo2.gif

איזה מקום בעולם (או אולי, איזו תופעת טבע) הבית שלכם מזכיר לכם? (אתם מרגישים לפעמים שהבית שלכם קפוא? או שדווקא רותח..?) הוא קפוא. בעיקר בקומה למעלה. מתי בפעם האחרונה צבעתם את השיער? למה? ולאיזה צבע? הכל טבעי מה אתם חושבים שיוציא מכם את הקסם שקבור עמוק בתוך הלב..? (ומה קובר אותו כל כך?) רגעים יפים ומשחררים כאלה, כשאני מרגישה אהובה, כשאני מחזיקה את העולם בידיים. איפה מוצאים את התשוקה הזאת שתחזיק אותנו בחושך? כשאתם מוצאים משהו שאתם ממש אוהבים מרגישים לפעמים שהלב שלכם הוא כמו האוקיינוס? יותר כמו נהר פרא (יש דבר כזה?) בדרך של מה הלב עומד? ולצד זה (הגברת טורי!!) איזה דרכים הוא דווקא מפלס בשבילכם, עם כמה שלפעמים הוא נדמה למכשול? הלב אצלי זו נקודה רגישה. בדרך להכל, לחלומות, לנסיונות, לחיוך האמיתי. מי הם השומרים שקוראים בשמכם ומנפצים את הכל? הוא והיא זה מתכון בטוח כדי להפיל אותי למטה. קורה לכם לפעמים שכולם אומרים לכם שאתם לא עושים מספיק, או שאתם עושים יותר מדי, ובכל זאת אתם עושים מה שמרגיש לכם וממשיכים? מצפצפים על כולם? ..מרגישים שזה טוב? כן, תמיד אומרים לי שאני לא מתאמצת מספיק, אבל אני לא משנה את זה, כי אני יודעת שהם טועים. מהם הדברים שלא תמיד אחרים קיבלו בכם, אישרו אצלכם, ובכל זאת התעקשתם לשמור עליהם? ולא ויתרתם על עצמכם? את המוזרות, המופנמות-יתר, השקט מהי החרב שאתם אוחזים בידכם? מבט עיניים קפוא? מהם הדברים שאתם עושים שנושאים אתכם מעלה לשמים? (לדוג', בשביל טורי זו השירה, הנגינה, היצירה. גם בשבילכם? או שמשהו אחר?) מוסיקה, כתיבה, ופשוט כשיש לי יום טוב, ואני מרגישה שהולך לי, אני נהיית בהיי אוהבים תחתונים בצבעים מוזרים? (אגב orange knickers). למשל, סגול? לא ממש אוהבת תחתונים מרגישים לפעמים שאתם לובשים את הלב על השרוול? –מקבלים, או אפילו, אוהבים את זה? לא ממש הבנתי..יש הסבר? איזה שאלון יפה

behappy

New member
הו, איזה שיר זה!

איזה מקום בעולם (או אולי, איזו תופעת טבע) הבית שלכם מזכיר לכם? (אתם מרגישים לפעמים שהבית שלכם קפוא? או שדווקא רותח..?) מערה, לפעמים. או עץ. לפעמים הוא קפוא ולפעמים רותח, ואני משתדלת שיהיה נעים.. מתי בפעם האחרונה צבעתם את השיער? למה? ולאיזה צבע? אדומים וסגולים בשיער. כי זה יופי. מה אתם חושבים שיוציא מכם את הקסם שקבור עמוק בתוך הלב..? (ומה קובר אותו כל כך?) אהבה. צחוק. שמחה. סרטים טובים ומוזיקה מרעידה. איפה מוצאים את התשוקה הזאת שתחזיק אותנו בחושך? בדיוק בתוך הקסם הזה. מרגישים לפעמים שהלב שלכם הוא כמו האוקיינוס? כן, כן, זה נהדר
בדרך של מה הלב עומד? ולצד זה (הגברת טורי!!) איזה דרכים הוא דווקא מפלס בשבילכם, עם כמה שלפעמים הוא נדמה למכשול? דרכים להגיע ללבבות של אנשים שלא חשבתי שאוכל להגיע ולגעת בכלל. בדרך של מה? אם כואב לו, הוא צועק. ואז, בדרך לאושר, ולשקט. מי הם השומרים שקוראים בשמכם ומנפצים את הכל? כן, כמו שכתבו. ההורים שלי. ואנשים שרוצים ממני מה שאין לי
קורה לכם לפעמים שכולם אומרים לכם שאתם לא עושים מספיק, או שאתם עושים יותר מדי, ובכל זאת אתם עושים מה שמרגיש לכם וממשיכים? מצפצפים על כולם? ..מרגישים שזה טוב? כן. מהם הדברים שלא תמיד אחרים קיבלו בכם, אישרו אצלכם, ובכל זאת התעקשתם לשמור עליהם? ולא ויתרתם על עצמכם? אימפולסיביות, אינטואיטיביות, אמונה בדרך מסוימת גם אם היא נראית מופרכת לחלוטין מהי החרב שאתם אוחזים בידכם? עייפות, וטו מאץ' מיינד. מהם הדברים שאתם עושים שנושאים אתכם מעלה לשמים? (לדוג', בשביל טורי זו השירה, הנגינה, היצירה. גם בשבילכם? או שמשהו אחר?) ריקוד, לשיר עם מוזיקה אהובה, לכתוב, לדבר עם אנשים אהובים, לדמיין, לחלום, לכתוב. אוהבים תחתונים בצבעים מוזרים? (אגב orange knickers). למשל, סגול? כן, למשל, טורקיז מרגישים לפעמים שאתם לובשים את הלב על השרוול? –מקבלים, או אפילו, אוהבים את זה? לא נוח כל כך. כל שניה הוא יכול להתחלק ולעוף החוצה, לאיזו שלולית. אני מעדיפה אותו במקום שלו, ואם הוא מתרוצץ, שיישאר בתוך כף היד, או משהו כזה. נייטי נייט!

למעלה