שאלון... כמו שאני אוהב../images/Emo3.gif../images/Emo26.gif
פרטים אישיים - שם: תמיר גיל: 16 תאריך לידה: 4.1.91 מאכל אהוב: קוסקוס, אגרול צבע אהוב: כחול כהה, ירוק דמות אהובה מסרטי ילדים: אלאדין, נגיד
סרט אהוב: "דה גירל נקסט דור" ספר אהוב: "המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה" כיתה: י'[4]... וגם כיתה 5!
מגמת לימוד: היסטוריה, ערבית מס' אחים: 2 בכלליות - נמצא בקשר זוגי כרגע? לא, עדיין לא
כבר כמה זמן? מאוהב? יש מצב מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך? חח איזה שאלות חפרניות
מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם? שומע מוזיקה כרגע? כן איזו? R&B, אירפלייסבל של ביונסה מתכתב אונליין כרגע? כן עם מי? השמות לא יגידו לכם הרבה...
ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך? כן, כל המשפחה שלי מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר? לפני שעה מה המבחן האחרון שעשית? היסטוריה מה הסרט האחרון שראית ועם מי? "אינדיפנדנס דיי" בבית, עם אחי מתי בפעם האחרונה - התקלחת: אתמול בערב נרדמת בשיעור: בגדנ"ע
שמעת גלגלצ: עד ששמתי את האוזניות התנשקת: לפני כמה חודשים קיימת יחסי מין: בגלגול הקודם עשית קניות: שבוע שעבר היית חולה: לפני כמה שבועות נחתכת: אתמול
החזקת תינוק: לא זוכר
נסעת באוטובוס: לפני חצי שעה חיבקת מישהו: בבוקר לא ישנת כל הלילה: בסוכות ישנת עם בן המין השני? לא קרה... דיברת בטלפון: אתמול אחה"צ נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב: היום בבצפר [?] ב24 שעות האחרונות - התקלחת?
אכלת?
שתית?
ראית טלויזיה?
התכתבת אונליין?
ענית על שאלון?
ביקרת בביתספר?
ראית סרט?
ישנת?
חיבקת מישהו?
אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?
התנשקת?
רבת עם מישהו?
הלכת מכות עם מישהו?
שתית אלכוהול?
עישנת?
פגשת אדם מפורסם?
זה או זה - חורף או קיץ? קיץ! לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? לריב עם אח... שבת או יום חול? יום חול, שבת משעממת שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מוקדם מתמטיקה או אנגלית? אנגלית!!! וניל או שוקו? שוקו אייסיקיו או מסנג'ר? מסן מעריב או ידיעות? ידיעות, אבל יש לי מעריב
פירסינג או קעקועים? לוידע, אני לא בקטע בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות:
שיחיו ביחד, מה אכפת לי?.. אבל מבחינתי "נישואין" זה גבר ואישה. תלבושת בי"ס:
לצערי אין אצלנו פסיכומטרי:
מרחיב פערים חברתיים ולא תורם כלום. למה אני צריך להיבחן על חשיבה מתימטית אם אני רוצה ללמוד היסטוריה? למה סטודנט למדעי המחשב צריך להתעסק עם חשיבה מילולית? ההתנתקות:
סמים:
, אבל מריחואנה זה פסדר...
נהיגה בשכרות:
. לנהגים שיכורים שנתפסים צריך לשלול תרישיון לשנה, בפעם השנייה לשלוש שנים ובפעם השלישית לאסור עליהם לנהוג. רק ככה הנגע יבוער. השתכרות:
כשזה לא קיצוני, אז זה בסדר- אבל באופן כללי עדיף שלא... עישון:
איכס. אגב, נראלי שהשאלון הזה במתכונת כמעט זהה כבר היה פה...
שבת שלום! תמיר.