שאלון!

כן ../images/Emo3.gif

למרות שאימא שלי לא אהבה אותו, אולי כי כשראינו אותו הייתי עם 38-39 חום

nse

New member
../images/Emo6.gif מ=ש=ע=מ=ם=!

-פרטים אישיים - שם: נטע גיל: 15.5 תאריך לידה: 19.8 מאכל אהוב: ספגטי צבע אהוב: אדום דמות אהובה מסרטי ילדים: סינדרלה, היפה והחיה סרט אהוב: שר הטבעות,טרויה, ספר אהוב: המעניק,הכחול האבוד כיתה: י' מגמת לימוד: ביולוגיה מס' אחים:2 -בכלליות - נמצא בקשר זוגי כרגע? כן. כבר כמה זמן? יותר מ10 חודשים מאוהב? מאוד
מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך? מזהמשנה מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם? חודשים שומע מוזיקה כרגע? לא איזו?- מתכתב אונליין כרגע? כן עם מי? חבר, חברות ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך? כן, מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר? היום מה המבחן האחרון שעשית? תהילים מה הסרט האחרון שראית ועם מי? מלך האריות עם מגמת ביולוגיה -מתי בפעם האחרונה - התקלחת: אתמול ,עוד מעט אלך נרדמת בשיעור: היום שמעת גלגלצ: שלשום התנשקת: - קיימת יחסי מין: never עשית קניות: שבוע? היית חולה: כמה ימים נחתכת: כל הזמן! החזקת תינוק: היום נסעת באוטובוס:היום חיבקת מישהו:היום לא ישנת כל הלילה: שלשום ישנת עם בן המין השני? מזמןןן דיברת בטלפון: היום נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב: היום -ב24 שעות האחרונות - התקלחת? כן אכלת?כן שתית?כן ראית טלויזיה?כן התכתבת אונליין?כן ענית על שאלון?כן ביקרת בביתספר?כן ראית סרט?כן ישנת?כן חיבקת מישהו?כן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? בהחלט התנשקת?לא רבת עם מישהו?כן הלכת מכות עם מישהו?לא שתית אלכוהול?לא עישנת?בחיים לא פגשת אדם מפורסם?לא -זה או זה - חורף או קיץ?חורף! לריב עם אח שלך או עם חבר שלך?אח שבת או יום חול?יומחול שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מתמטיקה או אנגלית? אנגלית וניל או שוקו?שוקו אייסיקיו או מסנג'ר?מסן מעריב או ידיעות? ידיעות פירסינג או קעקועים?פירסינג -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: בעד תלבושת בי"ס: נגד פסיכומטרי:בעד ההתנתקות: = סמים: נגד! נהיגה בשכרות: נגד! השתכרות:נגד! עישון:נגד!!!

שיקצע

-פרטים אישיים - שם: יעריתי גיל: 15 וחצי תאריך לידה: ל"ג בעומר מאכל אהוב: בשר ושוקלד צבע אהוב:צהוב דמות אהובה מסרטי ילדים: שלגיה, דא סרט אהוב: ממ טיטאניק [נו, רק בגלל הקיצ'] ספר אהוב: קשה.. אולי אל תגלה [רק בגלל הרוצח ההוא, יש לו אחלה אצבעות:p] כיתה: י מגמת לימוד:- מס' אחים:4 -בכלליות - נמצא בקשר זוגי כרגע? לא כבר כמה זמן? מאוהב? לאדעת אם להגדיר את זה ככה מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך? היום כנראה מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם? שלושה שבועות שומע מוזיקה כרגע?לא איזו? מתכתב אונליין כרגע? לא עם מי? ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך? יותר מידי מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר? טודי יס אינדיד מה המבחן האחרון שעשית? הפיינסל האחרון היה באנגלית מה הסרט האחרון שראית ועם מי? משו גל גנגס, לא זוכרת ת'שם. אבל סרט טובבבבבב. עם חברות -מתי בפעם האחרונה - התקלחת: אתמול נרדמת בשיעור: הרבה זמן שמעת גלגלצ:בקיץ התנשקת: - קיימת יחסי מין: אינלי כבר תשובה מתוחכמת, כולם פה בתולים וכולם תפסו את התשובות המתחוכמות:p עשית קניות: שלשום היית חולה: ב"ה שנה שנתיים ככה נחתכת: אנערף החזקת תינוק: חודשיים מקס נסעת באוטובוס: חודש חיבקת מישהו:היום לא ישנת כל הלילה: בקיץ ישנת עם בן המין השני? אח שלי נחשב? דיברת בטלפון:אתמול נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב: אם בת אדם גם טוב, אז היום -ב24 שעות האחרונות - התקלחת? כע אכלת?כע [קציצות ופתיתים, למתעניינים בפתיתים שילכו למזנון ערוץ 1] שתית?כע ראית טלויזיה? לא התכתבת אונליין? לא ענית על שאלון? ווואי מצחיק ביקרת בביתספר? כע ראית סרט? לא ישנת? כע חיבקת מישהו? כע אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לא התנשקת? לא רבת עם מישהו? לא. סכסוך קל לא נחשב אצלי:p הלכת מכות עם מישהו? לא. צפיתי באחד שתית אלכוהול?לא עישנת?לא פגשת אדם מפורסם? לא -זה או זה - חורף או קיץ? קיץ לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? הייתה כבר פעם שאלה כזאת, אני בטוחה שבת או יום חול? יום חול שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מוקדם דא מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה וניל או שוקו? שוקו אייסיקיו או מסנג'ר? מסנ מעריב או ידיעות? שניהם פירסינג או קעקועים? אף אחד -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: נגד תלבושת בי"ס: נגד פסיכומטרי: - ההתנתקות:נגד סמים:נגד נהיגה בשכרות:נגד השתכרות:נגד עישון:נגד [נכון שכבר היו שאלות כאלה?!?!]

תמיר1991

New member
שאלון... כמו שאני אוהב../images/Emo3.gif../images/Emo26.gif

פרטים אישיים - שם: תמיר גיל: 16 תאריך לידה: 4.1.91 מאכל אהוב: קוסקוס, אגרול צבע אהוב: כחול כהה, ירוק דמות אהובה מסרטי ילדים: אלאדין, נגיד
סרט אהוב: "דה גירל נקסט דור" ספר אהוב: "המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה" כיתה: י'[4]... וגם כיתה 5!
מגמת לימוד: היסטוריה, ערבית מס' אחים: 2 בכלליות - נמצא בקשר זוגי כרגע? לא, עדיין לא
כבר כמה זמן? מאוהב? יש מצב מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך? חח איזה שאלות חפרניות
מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם? שומע מוזיקה כרגע? כן איזו? R&B, אירפלייסבל של ביונסה מתכתב אונליין כרגע? כן עם מי? השמות לא יגידו לכם הרבה...
ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך? כן, כל המשפחה שלי מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר? לפני שעה מה המבחן האחרון שעשית? היסטוריה מה הסרט האחרון שראית ועם מי? "אינדיפנדנס דיי" בבית, עם אחי מתי בפעם האחרונה - התקלחת: אתמול בערב נרדמת בשיעור: בגדנ"ע
שמעת גלגלצ: עד ששמתי את האוזניות התנשקת: לפני כמה חודשים קיימת יחסי מין: בגלגול הקודם עשית קניות: שבוע שעבר היית חולה: לפני כמה שבועות נחתכת: אתמול
החזקת תינוק: לא זוכר
נסעת באוטובוס: לפני חצי שעה חיבקת מישהו: בבוקר לא ישנת כל הלילה: בסוכות ישנת עם בן המין השני? לא קרה... דיברת בטלפון: אתמול אחה"צ נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב: היום בבצפר [?] ב24 שעות האחרונות - התקלחת?
אכלת?
שתית?
ראית טלויזיה?
התכתבת אונליין?
ענית על שאלון?
ביקרת בביתספר?
ראית סרט?
ישנת?
חיבקת מישהו?
אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?
התנשקת?
רבת עם מישהו?
הלכת מכות עם מישהו?
שתית אלכוהול?
עישנת?
פגשת אדם מפורסם?
זה או זה - חורף או קיץ? קיץ! לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? לריב עם אח... שבת או יום חול? יום חול, שבת משעממת שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מוקדם מתמטיקה או אנגלית? אנגלית!!! וניל או שוקו? שוקו אייסיקיו או מסנג'ר? מסן מעריב או ידיעות? ידיעות, אבל יש לי מעריב
פירסינג או קעקועים? לוידע, אני לא בקטע בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות:
שיחיו ביחד, מה אכפת לי?.. אבל מבחינתי "נישואין" זה גבר ואישה. תלבושת בי"ס:
לצערי אין אצלנו פסיכומטרי:
מרחיב פערים חברתיים ולא תורם כלום. למה אני צריך להיבחן על חשיבה מתימטית אם אני רוצה ללמוד היסטוריה? למה סטודנט למדעי המחשב צריך להתעסק עם חשיבה מילולית? ההתנתקות:
סמים:
, אבל מריחואנה זה פסדר...
נהיגה בשכרות:
. לנהגים שיכורים שנתפסים צריך לשלול תרישיון לשנה, בפעם השנייה לשלוש שנים ובפעם השלישית לאסור עליהם לנהוג. רק ככה הנגע יבוער. השתכרות:
כשזה לא קיצוני, אז זה בסדר- אבל באופן כללי עדיף שלא... עישון:
איכס. אגב, נראלי שהשאלון הזה במתכונת כמעט זהה כבר היה פה...
שבת שלום! תמיר.

shula 1 6

New member
היום יום שישי מחר שבת

פרטים אישיים - שם:שלומית גיל:15 וחצי תאריך לידה: 10.4.91 מאכל אהוב:ספגטי ושוקולד
צבע אהוב:שחור וירוק דמות אהובה מסרטי ילדים:הממ המומינים.. סרט אהוב:גרינד ספר אהוב:יש יותר מדי :\ כיתה:י'.. מגמת לימוד:אומנות! מס' אחים:3 -בכלליות - נמצא בקשר זוגי כרגע?לא.. כבר כמה זמן?- מאוהב?לא נראלי.. מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך?- מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם?- שומע מוזיקה כרגע?לא איזו?- מתכתב אונליין כרגע?לא עם מי?- ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך?משפחתי.. מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר?הייתי שם מיום ראשון עד היום בבוקר רצוף.. מה המבחן האחרון שעשית?זה היה משו כמו שנה שעברה אז לאדעת מה הסרט האחרון שראית ועם מי?מישו לרוץ איתו עם כל הבצפר בערך -מתי בפעם האחרונה - התקלחת:לפני חצי שעה נרדמת בשיעור:אתמול שמעת גלגלצ:לפני דקה התנשקת:- קיימת יחסי מין:- עשית קניות:הממ לפני שבועיים היית חולה:לפני מלא זמן נחתכת:כל יום בערך החזקת תינוק:אתמול נסעת באוטובוס:היום בבוקר חיבקת מישהו:היום לא ישנת כל הלילה:הממ ישנת עם בן המין השני?- דיברת בטלפון:היום נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב::\ -ב24 שעות האחרונות - התקלחת?יאפ.. אכלת?בערך שתית?כה ראית טלויזיה?עכשיו התכתבת אונליין?כה ענית על שאלון?כן ביקרת בביתספר?כן ראית סרט?לא ישנת?כן חיבקת מישהו?כן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?לא התנשקת?לא רבת עם מישהו?כן.... הלכת מכות עם מישהו?הממ לא שתית אלכוהול?לא עישנת?לא... פגשת אדם מפורסם?לא -זה או זה - חורף או קיץ?חורף! לריב עם אח שלך או עם חבר שלך?לא יצא לי לריב עם חבר,אז לאדעת..אבל עם אחים שלי אני רבה מספיק שבת או יום חול?שבת..אבל לפעמים ממש לא באלי שבת:\ שיעור חופשי או להתשחר מוקדם?להשתחרר מוקדם! מתמטיקה או אנגלית? אנגליתתת! וניל או שוקו?וניל אייסיקיו או מסנג'ר?מסן מעריב או ידיעות?ידיעות פירסינג או קעקועים?פירסינג -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות:מכפת לי. תלבושת בי"ס:נגד פסיכומטרי:נגד ההתנתקות:נגדנגדנגד סמים:נגד נהיגה בשכרות:נגד השתכרות:לאדעת עישון:הממ:\

yaelhr

New member
../images/Emo210.gifלהלה.

שם: יעל :) גיל: 15 תאריך לידה: 9.11.1991 מאכל אהוב: שניצל. דה. ^^ צבע אהוב: אין;[ סגול, כחול, שחור, אדום ורוד וכאלה
דמות אהובה מסרטי ילדים: אוי. אחד קשה
נראלה לומייר. (נו, הנר מהיפה והחיה:O) סרט אהוב: היפה והחיה. או החיים יפים. או רקווים לחלום. ספר אהוב: לא יודעת;[ כיתה: י'4. מגמת לימוד: תיאטרון ומדעי החברה. מס' אחים: 1. -בכלליות - נמצא בקשר זוגי כרגע? שלילי. כבר כמה זמן? ;[ מאוהב? לא. D: מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך? !@$^& מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם? )*&^%$# שומע מוזיקה כרגע? יאפ. איזו? חמי רודנר ^^ מתכתב אונליין כרגע? לא. עם מי? @#$%^& ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך? אמא ואבא^^ מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר? היום בבוקר
מה המבחן האחרון שעשית? לא זוכרת;[ נראהלי ביולוגיה. איחס. מה הסרט האחרון שראית ועם מי? סרט אימה, לא זוכרת איך קוראים לו.. עם חברות:] -מתי בפעם האחרונה - התקלחת: היום בבוקר.. נרדמת בשיעור: לא זוכרת;[ שמעת גלגלצ: היום בבוקר. התנשקת: אעהעא;[ לפני כמה חודשים. קיימת יחסי מין: היום בבוקרD: סתם נו. עשית קניות: לא זוכרת
היית חולה: עכשיו;[ נחתכת: אתמול. החזקת תינוק: מזמן;[ נסעת באוטובוס: לא זוכרת ם_O חיבקת מישהו: לפני איזה שעה. לא ישנת כל הלילה: לפני כמה שבועות. ישנת עם בן המין השני? אף פעם
דיברת בטלפון: לפני כמה דקות. נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב: לפני כמה שעות. -ב24 שעות האחרונות - התקלחת? כן. אכלת? כן. שתית? כן. ראית טלויזיה? כן. התכתבת אונליין? כן. ענית על שאלון? המ. כן
ביקרת בביתספר? כן. ראית סרט? לא. ישנת? כן. חיבקת מישהו? לא. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? כן. התנשקת? לא. רבת עם מישהו? לא. הלכת מכות עם מישהו? לא>< שתית אלכוהול? לא. עישנת? לא. פגשת אדם מפורסם? לא. -זה או זה - חורף או קיץ? חורף
לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אף אחד מהם
שבת או יום חול? שבת. שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מוקדם:O מתמטיקה או אנגלית? אנגלית. איכס מתמטיקה;[[[[ וניל או שוקו? וניל
אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר. מעריב או ידיעות? מעריב. פירסינג או קעקועים? שניהם.אבל פירסינג. -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: בעד
תלבושת בי"ס:לא משנה לי ממש. פסיכומטרי: למה לא. ההתנתקות: בעד
סמים: נגד. נהיגה בשכרות: נגד.
השתכרות: נגד. ממש נגד;[[
עישון: לא מעשנת, אבל לא אכפת לי. בעיה שלכם D:

Nakuro

New member
../images/Emo215.gifמשעמם לי.

-פרטים אישיים - שם: לאה. גיל: 15 כמעט וחצי. תאריך לידה: 28.8 מאכל אהוב: שוקולד. פתיתים? צבע אהוב: ורוד. דמות אהובה מסרטי ילדים: זואי מדיג'ימון. סרט אהוב: שרק 2 ספר אהוב: שני ירחים כיתה: י' מגמת לימוד: אין מס' אחים: 1 -בכלליות - נמצא בקשר זוגי כרגע? לא כבר כמה זמן? לא מאוהב? << מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך? לא אהוב ליבי. אבל את החברה הכי טובה שלי- 5 חודשים. מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם? התקופה הזאת. 5 חודשים. שומע מוזיקה כרגע? כן. איזו? Within Temptation- The Swan Song מתכתב אונליין כרגע? כע עם מי? ולנ ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך? כע מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר? היום בבוקר. מה המבחן האחרון שעשית? ביולוגיה מה הסרט האחרון שראית ועם מי? סרט מפגר בשיעור ביולוגיה -מתי בפעם האחרונה - התקלחת: אתמול נרדמת בשיעור: ביום שני שמעת גלגלצ: טחח מאיפה לי התנשקת: נוור קיימת יחסי מין: נוור עשית קניות: שלשום היית חולה: היום? נחתכת: מאיפה לי החזקת תינוק: נוור נסעת באוטובוס: לפני שבועיים חיבקת מישהו: היום לא ישנת כל הלילה: לאחרונה ישנת עם בן המין השני? נוור דיברת בטלפון: אתמול נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב: היום -ב24 שעות האחרונות - התקלחת? כן אכלת? כן שתית? כן ראית טלויזיה? לא התכתבת אונליין? כן ענית על שאלון?
, כן. ביקרת בביתספר? כן ראית סרט? כן ישנת? כן חיבקת מישהו? כן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לאדעת התנשקת? לא רבת עם מישהו? לא הלכת מכות עם מישהו? לא שתית אלכוהול? לא עישנת? לא פגשת אדם מפורסם? לא -זה או זה - חורף או קיץ? חורף לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אח שבת או יום חול? חול שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? מוקדם. מתמטיקה או אנגלית? מטמטיקה וניל או שוקו? שוקו אייסיקיו או מסנג'ר? מסנ מעריב או ידיעות? ידיעות פירסינג או קעקועים? פירסים *.* -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: בעד תלבושת בי"ס: נגד פסיכומטרי: אין דעה ההתנתקות: נגד סמים: נגד נהיגה בשכרות: נגד השתכרות: נגד עישון: נגד

...

פרטים אישיים - שם: מארק גיל: 16 תאריך לידה:28.1.91 מאכל אהוב: צבע אהוב: אדום ^^ (ושחור P: ) דמות אהובה מסרטי ילדים: בטמן( BATMAN) סרט אהוב: ספר אהוב: THE LAST OF THE MOHICANS כיתה: י' ? מגמת לימוד: כרגע רק מוסיקה , אבל בשנה הבאה אני יוצא ומגביר ביולוגיה וכימיה מס' אחים: 0 -בכלליות - נמצא בקשר זוגי כרגע? לא כבר כמה זמן? ... מאוהב? \: מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך? ... מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם?אני לבד הילו .. שומע מוזיקה כרגע? כע איך אפשר בלי ?><" איזו? הארד-קור *האד באנינג* מתכתב אונליין כרגע? כע עם מי? אורין ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך? כע מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר? אתמול מה המבחן האחרון שעשית? כימיה מה הסרט האחרון שראית ועם מי? עם הורים לא וזכר על מה ><" -מתי בפעם האחרונה - התקלחת: אתמול נרדמת בשיעור: תנ''ך - יום חמישי שמעת גלגלצ: אני בכללי לא שומע רדיו ><" התנשקת: לא זוכר כבר XD כך מצב קשה קיימת יחסי מין: עכשיו סימתי בדיוק P: עשית קניות:מאז אממ חנוכה ?XD היית חולה: לפני שבוע נחתכת: לא זוכר החזקת תינוק: אני לא בטוח אם אי פעם החזקתי בכלל XD נסעת באוטובוס: לפני איזה 5 שנים XD חיבקת מישהו:אתמול לא ישנת כל הלילה: לפני שבוע ישנת עם בן המין השני? דיברת בטלפון:אתמול נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב: לא קרה XD -ב24 שעות האחרונות - התקלחת?אתמול אכלת?לפני כמה רגעים שתית?כנ''ל ראית טלויזיה? לא התכתבת אונליין? עכשיו ענית על שאלון? עכשיו ! ביקרת בביתספר? אתמול ראית סרט?לא ישנת?כע הרבה ^^ חיבקת מישהו?אתמול אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?לא התנשקת?לא רבת עם מישהו?לא הלכת מכות עם מישהו?בצחוק שתית אלכוהול?כע בירה D: עישנת?בחיים לא פגשת אדם מפורסם?לא -זה או זה - חורף או קיץ? חורף לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? לריב עם אח כי אין לי XD שבת או יום חול? חופש חח שבת שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להתשחרר מוקדם מתמטיקה או אנגלית? אנגלית -אשפר לישון XD וניל או שוקו? שוקו אייסיקיו או מסנג'ר? MSN מעריב או ידיעות? סיים שיט פור מי אבל נילך על ידיעות P: פירסינג או קעקועים? קעקועים ^^ -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות:לא אכפת תלבושת בי"ס: לא אפכת פסיכומטרי: בעד ההתנתקות: לא יודע >< סמים:נגד נהיגה בשכרות:נגד השתכרות:בעד עישון:נגד

נגיד שמישהו אשכרה קורא את זה...

-פרטים אישיים - שם:קארין גיל: 15 תאריך לידה: 05.07.91 מאכל אהוב: ממולאים
צבע אהוב: סגול לילך:]] דמות אהובה מסרטי ילדים: סימבה!!
סרט אהוב: זה משתנה
ספר אהוב: "הארי פוטר"? "אומנות הראייה", "העצמות המדהימות" [כן כן שם הזוי לספר
] כיתה: י' 5 מגמת לימוד: השנה מגבירה רק פסיכולוגיה. מס' אחים: +1 -בכלליות - נמצא בקשר זוגי כרגע? הלוואי
כבר כמה זמן? מאוהב? כן
מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך? ביום רביעי.. אני עדיין לא סגורה אם הוא אהוב ליבי..
מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם? בחופש הגדול שומע מוזיקה כרגע? בדיוק הפסקתי.. איזו? רוק..
מתכתב אונליין כרגע? כרגע לא. עם מי? ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך? ביתי ריק לחלוטין. מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר? אתמול מה המבחן האחרון שעשית? במתמטיקה. מה הסרט האחרון שראית ועם מי? אמממממממ "השטן לובשת פראדה" ועם אמא שלי חח -מתי בפעם האחרונה - התקלחת: אתמול :$ נרדמת בשיעור: - שמעת גלגלצ: אתמול התנשקת: אף פעם לא התנשקתי:[[ קיימת יחסי מין: ------------------------------ עשית קניות: בחנוכה חחחח היית חולה: לפני כמה שבועות נחתכת: לא זוכרת החזקת תינוק: לפני שבועיים נסעת באוטובוס: נראה לי ביום שדה האחרון חיבקת מישהו: ביום חמישי לא ישנת כל הלילה: לא זוכרת ישנת עם בן המין השני? - דיברת בטלפון: לפני שעה נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב: מממ -ב24 שעות האחרונות - התקלחת? ברור אכלת? אכן שתית? אכן ראית טלויזיה? לא התכתבת אונליין? כו ענית על שאלון? נו כן יא חפרנים! ביקרת בביתספר? לא חחחחחח ראית סרט? ---- ישנת?
!! חיבקת מישהו? נממ לא אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? נופ התנשקת? נופ רבת עם מישהו? נופ הלכת מכות עם מישהו? נופ שתית אלכוהול? לא
!! עישנת?
!! פגשת אדם מפורסם? הלוואי חח -זה או זה - חורף או קיץ? חוווווווורף!!
לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אחותי! שבת או יום חול? יום חול שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? שיעור חופשי
מתמטיקה או אנגלית? כ"כ אנגליתתתתת!!
וניל או שוקו? שוקו!
אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר
מעריב או ידיעות? ידיעות
פירסינג או קעקועים? לא זה ולא זה
-בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות:
תלבושת בי"ס:
פסיכומטרי: חח לא יודעת ההתנתקות:
סמים:
נהיגה בשכרות:
השתכרות:
עישון:

NoFaRi1

New member
../images/Emo225.gif

-פרטים אישיים - שם: נופר גיל: 16 תאריך לידה: 12.10.90 מאכל אהוב: פיצה. צבע אהוב: אנערף. ירוק P: דמות אהובה מסרטי ילדים: סימבה סרט אהוב: ממ. יש הרבה P: ספר אהוב: מישהו לרוץ איתו, 100 חורפים כיתה: י' מגמת לימוד: אין. אני בחו"ל. מס' אחים: 2 -בכלליות - נמצא בקשר זוגי כרגע? לא כבר כמה זמן? מאוהב? ]: מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך? 3 חודשים ומשו
מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם? זאת. שומע מוזיקה כרגע? לא איזו? מתכתב אונליין כרגע? לא עם מי?- ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך? כן מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר? יום שישי. מה המבחן האחרון שעשית? כימיה. מה הסרט האחרון שראית ועם מי? לא זוכרת איך קוראים לו P: סתם עם המשפחה. -מתי בפעם האחרונה - התקלחת: היום בבוקר. נרדמת בשיעור: לא זוכרת. שמעת גלגלצ: מזמן. התנשקת: המ. יום שישי P: קיימת יחסי מין: עשית קניות: היית חולה: מזמן. נחתכת: לא זוכרת P: החזקת תינוק: בשדה תעופה את בתדודתי היפה
נסעת באוטובוס: יום שישי. חיבקת מישהו: גם יום שישי נראה לי P: לא ישנת כל הלילה: אתמול. ישנת עם בן המין השני? אוי. לפני 3 חודשים +
דיברת בטלפון: אתמול. נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב: וול.. אני נפגשת פה עם המשפחה וכאלה. -ב24 שעות האחרונות - התקלחת? כן. אכלת? דה. שתית? דה. ראית טלויזיה? דה. התכתבת אונליין? דה. ענית על שאלון? כרגע? ביקרת בביתספר? לא ראית סרט? דה ישנת? דה חיבקת מישהו? לא ]: אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? דה התנשקת? לא רבת עם מישהו? לא הלכת מכות עם מישהו? לא שתית אלכוהול? לא עישנת? לא פגשת אדם מפורסם? לא. כמה אפשר לעשות ב24 שעות P: -זה או זה - חורף או קיץ? כרגע בא לי קיץ. לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אח דה :] שבת או יום חול? שבת שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? מוקדם. מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה וניל או שוקו? שוקו אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר מעריב או ידיעות? ידיעות פירסינג או קעקועים? שניהם P: -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: בעד. תלבושת בי"ס: לא גיבשתי דעה לגמרי P: פסיכומטרי: אנערף. סמים: נגד נהיגה בשכרות: נגד השתכרות: בעד במתינות
עישון: שאנשים יעשו מה שטוב להם. אבא באמא שלכם זה מסריח ]; אבל נרגילה

למעלה