שאלון!

P i x i e s

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo28.gif שאלון!

נו משעמם לי.
-פרטים אישיים - שם: גיל: תאריך לידה: מאכל אהוב: צבע אהוב: דמות אהובה מסרטי ילדים: סרט אהוב: ספר אהוב: כיתה: מגמת לימוד: מס' אחים: -בכלליות - נמצא בקשר זוגי כרגע? כבר כמה זמן? מאוהב? מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך? מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם? שומע מוזיקה כרגע? איזו? מתכתב אונליין כרגע? עם מי? ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך? מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר? מה המבחן האחרון שעשית? מה הסרט האחרון שראית ועם מי? -מתי בפעם האחרונה - התקלחת: נרדמת בשיעור: שמעת גלגלצ: התנשקת: קיימת יחסי מין: עשית קניות: היית חולה: נחתכת: החזקת תינוק: נסעת באוטובוס: חיבקת מישהו: לא ישנת כל הלילה: ישנת עם בן המין השני? דיברת בטלפון: נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב: -ב24 שעות האחרונות - התקלחת? אכלת? שתית? ראית טלויזיה? התכתבת אונליין? ענית על שאלון? ביקרת בביתספר? ראית סרט? ישנת? חיבקת מישהו? אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? התנשקת? רבת עם מישהו? הלכת מכות עם מישהו? שתית אלכוהול? עישנת? פגשת אדם מפורסם? -זה או זה - חורף או קיץ? לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? שבת או יום חול? שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? מתמטיקה או אנגלית? וניל או שוקו? אייסיקיו או מסנג'ר? מעריב או ידיעות? פירסינג או קעקועים? -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: תלבושת בי"ס: פסיכומטרי: ההתנתקות: סמים: נהיגה בשכרות: השתכרות: עישון:

noname202

New member
נמנמנמ

-פרטים אישיים - שם:גלי גיל:15 תאריך לידה:15.10.91 מאכל אהוב:מרק עוף של אמא :$ צבע אהוב:אדום וכחול דמות אהובה מסרטי ילדים: ממ החתול במגפיים משרק D: סרט אהוב: ה"פ ספר אהוב: ^ כיתה: י'5 מגמת לימוד: ערבית ואיסלאם
#$!@#!# מס' אחים: 3 -בכלליות - נמצא בקשר זוגי כרגע?לא כבר כמה זמן? מאוהב? לא מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך? מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם? שומע מוזיקה כרגע? לא איזו? מתכתב אונליין כרגע? כן עם מי? אורנית
ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך? לא, רק חתולים מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר? לפני 40 דקות מה המבחן האחרון שעשית?איסלאם, אתמול מה הסרט האחרון שראית ועם מי? אני זוכרת רק סרט מהבית D: לפגוש את ג'ו בלאק עם המשפחה, בקולנוע ממש לא זוכרת -מתי בפעם האחרונה - התקלחת: היום בבוקר נרדמת בשיעור: בכיתה א'? D: שמעת גלגלצ: לא זוכרת התנשקת: אף פעם קיימת יחסי מין: ^ עשית קניות: אתמול D: היית חולה: לפני יומיים נחתכת: לא זוכרת החזקת תינוק: מזמן ]: נסעת באוטובוס: ממ בגיוסים לבגין, רוב הסיכויים...קיצר בנובמבר בערך D: חיבקת מישהו: היום בבוקר [פקאצה שלי] לא ישנת כל הלילה: בערך...בערב בנות לפני שבוע D: ישנת עם בן המין השני? מחנה קיץ נחשב? D: דיברת בטלפון: בבוקר נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב: היום? D: -ב24 שעות האחרונות - התקלחת? כן אכלת?כן שתית?כן ראית טלויזיה? לא התכתבת אונליין? כן ענית על שאלון? עכשיו כן D: ביקרת בביתספר? כן ראית סרט? כן ישנת? כן חיבקת מישהו? כן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? כן D: התנשקת? לא רבת עם מישהו? לא הלכת מכות עם מישהו? לא שתית אלכוהול? לא עישנת? לא פגשת אדם מפורסם? לא -זה או זה - חורף או קיץ? קיץ לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אח שבת או יום חול? שבת שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מוקדם מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה וניל או שוקו? וניל אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר מעריב או ידיעות? ידיעות פירסינג או קעקועים? לא זה ולא זה, אבל פירסינג, כי קעקוע לא יורד -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: בעד, אם הם רוצים אז בכיף תלבושת בי"ס: בעד פסיכומטרי: נגד, טיפשי ולא מראה כלום ההתנתקות: אמצע סמים:נגד נהיגה בשכרות: נגד השתכרות: נגד עישון: נגד

עונה

-פרטים אישיים - שם:אורנית גיל:15 תאריך לידה:9.9.91 מאכל אהוב:פיצהה צבע אהוב:אדום דמות אהובה מסרטי ילדים:סימבה
סרט אהוב:טיטאניק/מלך האריות ספר אהוב:סדרת "אל עצמי" כיתה:י'5 מגמת לימוד:אומנות מס' אחים:4 -בכלליות - נמצא בקשר זוגי כרגע?לא כבר כמה זמן? מאוהב? מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך? מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם? שומע מוזיקה כרגע?לא איזו? מתכתב אונליין כרגע?בערך עם מי?עם קוקי שלי
[גלי] ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך?לא
מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר?לפני פחות משעה מה המבחן האחרון שעשית?לא זוכרת מה הסרט האחרון שראית ועם מי?אנערף -מתי בפעם האחרונה - התקלחת:אתמול נרדמת בשיעור:אף פעם שמעת גלגלצ:אנערף התנשקת:אף פעם קיימת יחסי מין:אף פעם עשית קניות:לקנות טושים זה נחשב? היית חולה:נמ.. נחתכת:אנערף החזקת תינוק:בפעם האחרונה שעשיתי גבות
[גלי זכור לך?
] נסעת באוטובוס:לפני מיליון שנה עם נועה חיבקת מישהו:היום את חושי :] לא ישנת כל הלילה:בין שישי לשבת ישנתי רק שעתיים,זה נחשב? ישנת עם בן המין השני?נמ דיברת בטלפון:היום בבוקר נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב:היום -ב24 שעות האחרונות - התקלחת?כן אכלת?כן שתית?כן ראית טלויזיה?כן התכתבת אונליין?כן ענית על שאלון?כן ביקרת בביתספר?כן ראית סרט?לא ישנת?כן חיבקת מישהו?כן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?אמ.. התנשקת?לא רבת עם מישהו?לא נראלי הלכת מכות עם מישהו?חחח עם גלי בטח שתית אלכוהול?לא עישנת?לא פגשת אדם מפורסם?אמ.. נ.ג נחשבת? -זה או זה - חורף או קיץ?חורף לריב עם אח שלך או עם חבר שלך?נמ שבת או יום חול?שבת שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם?להשתחרר מוקדם מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה וניל או שוקו?שוקו אייסיקיו או מסנג'ר?מסנג'ר מעריב או ידיעות?ידיעות פירסינג או קעקועים?פירסינג -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות:ממ תלבושת בי"ס:בעד פסיכומטרי:נמ ההתנתקות:נגד סמים:נגד נהיגה בשכרות:נגד השתכרות:תלוי מתי עישון:נגד חביב,רק שעניתי עליו לפחות פעמיים חוץ מעכשיו.

Under the GUN

New member
כל עוד אמא לא בבית יש אינטרנט!

וואיי YUVAL
שאלונים -פרטים אישיים - שם: יובל גיל: 15 תאריך לידה: 17/6 מאכל אהוב: המבורגר וג'אנקפוד צבע אהוב: כחול כהה ושחור דמות אהובה מסרטי ילדים: סקאר סרט אהוב: יש הרבה, עכשיו זה ג'קאס 2 ספר אהוב: הארי פוטר כיתה: י'2 מגמת לימוד: תקשורת מס' אחים: 2 -בכלליות - נמצא בקשר זוגי כרגע? לא כבר כמה זמן? 15 שנה מאוהב? כן מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך? יום שלישי מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם? 14 שנה
, מממ חודשיים שומע מוזיקה כרגע?כן איזו? טובה
, מאסטר אוף פאפטס מתכתב אונליין כרגע? כן עם מי? סקס, לי, בראל ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך? כן, אחיות שלי והעוזרת מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר? לפני שעה וחצי מה המבחן האחרון שעשית? יום שלישי בביולוגיה מה הסרט האחרון שראית ועם מי? בקולנוע? סטפ אפ עם ידידה שלי, בטלויזיה, ג'קאס 2 עם חברים -מתי בפעם האחרונה - התקלחת: אתמול בלילה נרדמת בשיעור: היום שמעת גלגלצ: לפני שבועיים התנשקת: לפני שנה וחצי ככה, אבל יום שלישי הייתי קרוב! (דמאט
) קיימת יחסי מין: NEVER עשית קניות: לפני 3-4 חודשים היית חולה: ברגע זה אני מצונן נחתכת: יום שני, מהנרגילה ששברתי החזקת תינוק: וואי, שנים נסעת באוטובוס: היום חיבקת מישהו: היום לא ישנת כל הלילה: חופש חנוכה ישנת עם בן המין השני? שבוע שעבר, 2 בנות ואני במיטה אחת
דיברת בטלפון: אתמול נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב: היום -ב24 שעות האחרונות - התקלחת? כן אכלת?כן שתית? כן ראית טלויזיה? לא התכתבת אונליין? כן ענית על שאלון? לא ביקרת בביתספר? כן ראית סרט? לא ישנת? כן חיבקת מישהו? כן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לא התנשקת? לא רבת עם מישהו? לא הלכת מכות עם מישהו? בצחוק כן שתית אלכוהול? לא עישנת? לא פגשת אדם מפורסם? לא -זה או זה - חורף או קיץ? קיץ לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אח שבת או יום חול? שבת שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? חופשי מתמטיקה או אנגלית? אנגלית וניל או שוקו? וניל אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר מעריב או ידיעות? ידיעות פירסינג או קעקועים? קעקועים -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: שיעשו מה שבא להם תלבושת בי"ס: בעד פסיכומטרי: שיהיה ההתנתקות: שונא פוליטיקה סמים: נגד נהיגה בשכרות: נגד השתכרות: נגד עישון: נרגילות בעד

Aline In Chains

New member
../images/Emo143.gifאני:]]

פרטים אישיים - שם:
אלין. גיל:
עוד 4 ימים,16:) תאריך לידה:
05.02.1991 מאכל אהוב:
הכל XD צבע אהוב:
שחור,ירוק,וסגול ממש מסויים. דמות אהובה מסרטי ילדים:
טום וג'רי? סרט אהוב:
ארמגדון,שר הטבעות 2,שישי הפוך,ועוד כמה.. ספר אהוב:
דור הפרוזק. כיתה:
י'5 מגמת לימוד:
תקשורת מס' אחים:
0 -בכלליות - נמצא בקשר זוגי כרגע?
כן. כבר כמה זמן?
חודש ושבוע. מאוהב?
כן:] מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך?
יום שני
מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם?
כמעט שבוע. שומע מוזיקה כרגע?
תכף שמה פרל ג'ם. איזו?
.. מתכתב אונליין כרגע?
כן. עם מי?
גור וטל. ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך?
כן. מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר?
היום. מה המבחן האחרון שעשית?
לשון נראהלי. מה הסרט האחרון שראית ועם מי?
לא זוכרת. -מתי בפעם האחרונה - התקלחת:
אתמול. נרדמת בשיעור:
היום שמעת גלגלצ:
לפני יחצי שנה בערך. התנשקת:
יום שני
קיימת יחסי מין:
אף פעם? חחח עשית קניות:
לפני כמה ימים. היית חולה:
לפני שבוע ומש'ו בערך.. נחתכת:
לפני כמה ימים. החזקת תינוק:
שניםםם. נסעת באוטובוס:
אתמול. חיבקת מישהו:
היום. לא ישנת כל הלילה:
לפני כמה ימים. ישנת עם בן המין השני?
יום שישי-שבת:] דיברת בטלפון:
היום. נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב:
היום. -ב24 שעות האחרונות - התקלחת?
אתמול. אכלת?
היום. שתית?
היום. ראית טלויזיה?
היום. התכתבת אונליין?
עכשיו חח.. ענית על שאלון?
עכשיו. ביקרת בביתספר?
היום ראית סרט?
לפני כמה ימים.. ישנת?
היום. חיבקת מישהו?
היום. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?
לפני דקה.. התנשקת?
יום שני נו. רבת עם מישהו?
לא. הלכת מכות עם מישהו?
מזמן. שתית אלכוהול?
לא שותה. עישנת?
לא מעשנת. פגשת אדם מפורסם?
לפני מלא זמן. -זה או זה - חורף או קיץ?
חורףף
:]. לריב עם אח שלך או עם חבר שלך?
אין לי אחים.. שבת או יום חול?
שבת. שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם?
להשתחרר מוקדם. מתמטיקה או אנגלית?
אנגלית. וניל או שוקו?
שוקו. אייסיקיו או מסנג'ר?
מסן. מעריב או ידיעות?
כלום. פירסינג או קעקועים?
גם וגם:] -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות:
בכיף:] תלבושת בי"ס:
לאאא. פסיכומטרי:
המ..כן? ההתנתקות:
לא אכפת לי. סמים:
לא. נהיגה בשכרות:
לאא השתכרות:
לא. עישון:
ללא

P i x i e s

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo28.gif

-פרטים אישיים - שם: יובל
צבע אהוב: סגול דמות אהובה מסרטי ילדים: אנערף.. סרט אהוב:אני רואה יותר מדי בשביל להחליט. ספר אהוב: פניני ערב
כיתה: י'6 מגמת לימוד: עיונית. (קולנוע וערבית) מס' אחים: 1 -בכלליות - נמצא בקשר זוגי כרגע? נוופ כבר כמה זמן? כל חיי מאוהב? יותר בכיוון הדלוקה. מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך?
מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם?
שומע מוזיקה כרגע?כן איזו? פרגילישססססססס! מתכתב אונליין כרגע? כן עם מי? שי מהפורום חח ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך? יאפ מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר? יום שלישי מה המבחן האחרון שעשית? בוחן בהיסטוריה מה הסרט האחרון שראית ועם מי? החופשה ועם ידיד -מתי בפעם האחרונה - התקלחת: אתמול בערב. נרדמת בשיעור: לא זוכרת חח שמעת גלגלצ: היום. התנשקת: ממ שבועיים, יותר.. קיימת יחסי מין: נבר עשית קניות: יותר עשו קניות בשבילי
היית חולה: עכשיו! נחתכת: חח יום ראשון באופן מסתורי החזקת תינוק: נבר. לא מסוגלת! נסעת באוטובוס: לפני שבועיים בערך חיבקת מישהו: היום נראלי לא ישנת כל הלילה: זה קורה לי הרבה גם ככה. ישנת עם בן המין השני? אף פעם
דיברת בטלפון: היום עם הנהג של ההסעות חח נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב: חחח אחד על אחד? אוהוהו. -ב24 שעות האחרונות - התקלחת? יאפ אכלת? יאפ שתית? יאפ ראית טלויזיה? כן התכתבת אונליין? כן ענית על שאלון? מתחכם ביקרת בביתספר? לא ראית סרט? לא ישנת? כן.. בערך. חיבקת מישהו? כן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לא חח התנשקת? לא
רבת עם מישהו? לא הלכת מכות עם מישהו? לא שתית אלכוהול? לא עישנת? לא פגשת אדם מפורסם? את עצמי
-זה או זה - חורף או קיץ? אביב! לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? תלוי עד כמה החבר קרוב. שבת או יום חול? שבת שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מוקדם. מתמטיקה או אנגלית? שניהם. וניל או שוקו? שוקו. אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר. מעריב או ידיעות? מעריב. פירסינג או קעקועים? חח לאדעת. -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות:
תלבושת בי"ס:
פסיכומטרי:
ההתנתקות:
סמים:
נהיגה בשכרות:
השתכרות:
עישון: שיעשו מה שבא להם.

אניי../images/Emo110.gif

-פרטים אישיים - שם:לירון גיל:16 וקצת תאריך לידה:24.9.90 מאכל אהוב:ספגטי צבע אהוב:כחול דמות אהובה מסרטי ילדים: פוקהונטס סרט אהוב:מישהו לרוץ איתו ספר אהוב:לאיודעת כיתה:י'5 מגמת לימוד:מחול ומדעי החברה מס' אחים:3 -בכלליות - נמצא בקשר זוגי כרגע?לא כבר כמה זמן? מאוהב?לא מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך?:\ מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם? שומע מוזיקה כרגע?לא איזו? מתכתב אונליין כרגע?מקודם עם מי?חברות ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך?כן מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר?מקודם מה המבחן האחרון שעשית?היום בלשון מה הסרט האחרון שראית ועם מי?בקולנוע? 3 אמהות עם אמא ואחותי -מתי בפעם האחרונה - התקלחת:אתמול בערב נרדמת בשיעור:אתמול בבוקר שמעת גלגלצ:מזמן התנשקת: קיימת יחסי מין: עשית קניות:מממ מזמןן היית חולה:חחח שנה שעברה? נחתכת: החזקת תינוק:מזמןןןןן נסעת באוטובוס:היום בצהרים חיבקת מישהו:היום לא ישנת כל הלילה:ביום שישי בטח ישנת עם בן המין השני?טיולים דיברת בטלפון:לאיודעת נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב:היום -ב24 שעות האחרונות - התקלחת?כן אכלת?כן שתית?כן ראית טלויזיה?כן התכתבת אונליין?כן ענית על שאלון?כן ביקרת בביתספר?כן ראית סרט?לא ישנת?כן חיבקת מישהו?כן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?לא התנשקת?לא רבת עם מישהו?לא הלכת מכות עם מישהו?לא שתית אלכוהול?לא עישנת?לא פגשת אדם מפורסם?לא -זה או זה - חורף או קיץ?קיץ לריב עם אח שלך או עם חבר שלך?אח חח שבת או יום חול?לאיודעת כבר מה עדיף חח שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם?להשתחרר מוקדם מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה וניל או שוקו?שקו אייסיקיו או מסנג'ר?שניהם מעריב או ידיעות?מזה משנה פירסינג או קעקועים?גם וגם -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: בכיף שלהם תלבושת בי"ס:עכשיו נגד פסיכומטרי: ההתנתקות: סמים:נגד נהיגה בשכרות:נגד השתכרות:תלוי עישון:נגד

זונע

New member
גם לי משעמם...

-פרטים אישיים - שם: אורי גיל: עוד מעט 16 תאריך לידה: 11.4 מאכל אהוב: פיצה צבע אהוב: שחור, אדום דמות אהובה מסרטי ילדים: דמבו...הוא כזה הומו חמוד סרט אהוב: אפקט הפרפר, שר הטבעות ספר אהוב: אין כיתה: י' מגמת לימוד: ביולוגיה מס' אחים: 2 -בכלליות - נמצא בקשר זוגי כרגע? לא כבר כמה זמן? - מאוהב? אפשר לומר מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך? היום מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם? אנחנו לא ממש מתראים
שומע מוזיקה כרגע? כן איזו? John Petrucci-Damage Control מתכתב אונליין כרגע? לא עם מי? - ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך? כן מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר? היום:| מה המבחן האחרון שעשית? וואלה לא זוכר... מה הסרט האחרון שראית ועם מי? "יוקרה", עם שני חברים. סרט בן זונה. -מתי בפעם האחרונה - התקלחת: אתמול בלילה נרדמת בשיעור: חחח כל יום... שמעת גלגלצ: אף פעם התנשקת: שבועיים בערך...מאיפה לי קיימת יחסי מין: - עשית קניות: מה אני נקבה... היית חולה: כל יום נחתכת: לא זוכר החזקת תינוק: אף פעם נסעת באוטובוס: היום חזרה מבצפר חיבקת מישהו: את ידידה שלי היום לא ישנת כל הלילה: לא זוכר... ישנת עם בן המין השני? אף פעם דיברת בטלפון: אתמול נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב: את כולם אני אוהב
-ב24 שעות האחרונות - התקלחת? כן אכלת? כן שתית? כן ראית טלויזיה? כן התכתבת אונליין? כן ענית על שאלון? כנראה#$#%%#%!@ ביקרת בביתספר? כן ראית סרט? לא ישנת? כן חיבקת מישהו? כן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לא התנשקת? לא רבת עם מישהו? כן הלכת מכות עם מישהו? לא שתית אלכוהול? לא עישנת? לא פגשת אדם מפורסם? תלוי אם אח שלי מפורסם... -זה או זה - חורף או קיץ? אותו חרא, אבל בעקרון קיץ. לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? עם אח שלי אני רב כל יום... שבת או יום חול? שבת שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר, מה יש לעשות בבצפר. מתמטיקה או אנגלית? אנגלית וניל או שוקו? וניל
אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר מעריב או ידיעות? הארץ
פירסינג או קעקועים? איכס...לא זה ולא זה. -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: נגד תלבושת בי"ס: נגד פסיכומטרי: זו לא שאלה של בעד ונגד בכלל... ההתנתקות: בעד סמים: שכל אחד יעשה מה בא לו נהיגה בשכרות: נגד מן הסתפ השתכרות: שכל אחד יעשה מה בא לו עישון: כנ''ל.

B a m b o o k

New member
../images/Emo182.gif

-פרטים אישיים - שם: צליל גיל: 15.10 תאריך לידה: 20.3.1991 מאכל אהוב: פיצה צבע אהוב:אדום דמות אהובה מסרטי ילדים:פיטר פן\אליס בארץ הפלאות
סרט אהוב: שודדי הקריבים 1+2\מישו לרוץ איתו\המספריים של אדאורד ספר אהוב: מישו לרוץ איתו כיתה: י2 מגמת לימוד: תקשורת מס' אחים: 4 -בכלליות - נמצא בקשר זוגי כרגע?
כבר כמה זמן? מאוהב?
מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך? הוו מזמן! אבל היום בלילה
אני אראה את כל אהובי ליבי
מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם? חצי שנה שומע מוזיקה כרגע? יאפ איזו? יוני בלוך
מתכתב אונליין כרגע?
עם מי? ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך? סבתא פה... מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר? לפני שעתיים בערך מה המבחן האחרון שעשית? אנגלית. היום בבוקר;[ מה הסרט האחרון שראית ועם מי? תזיזו את הרגליים עם בנדוד שלי
-מתי בפעם האחרונה - התקלחת:אתמול בערב נרדמת בשיעור: נמנום נחשב? שמעת גלגלצ: פיייי מזמן התנשקת: יותר מדי זמן
קיימת יחסי מין: אפעם
עשית קניות:אממ לא זוכרת... היית חולה: שבוע שעבר נחתכת: שבוע שעבר החזקת תינוק: בשבת נסעת באוטובוס: היו כשחזרתי הביתה חיבקת מישהו: אממ היום בבוקר אולי לא ישנת כל הלילה: מזמן.. אבל היום היום היוםםםם
ישנת עם בן המין השני? אממ המון זמן דיברת בטלפון: לפני שעה בערך נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב: בבצפר -ב24 שעות האחרונות - התקלחת?
אכלת?
שתית?
ראית טלויזיה?
התכתבת אונליין?
ענית על שאלון?עכשיו... ביקרת בביתספר?
ראית סרט?
ישנת?
חיבקת מישהו?
אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?
התנשקת?
רבת עם מישהו?
הלכת מכות עם מישהו?
שתית אלכוהול?
עישנת?
פגשת אדם מפורסם?
-זה או זה - חורף או קיץ? חורף
לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אח שלי שבת או יום חול? יום חול! שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מוקדם. מתמטיקה או אנגלית? אנגלית וניל או שוקו? וניל אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר. אפילו שהוא שונא אותי מעריב או ידיעות? ידיעות פירסינג או קעקועים? פירסינג -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות:שיהיה להם בכיף
תלבושת בי"ס:
פסיכומטרי:זה סתם מיותר ההתנתקות:
גם סתם מיותר סמים:
נהיגה בשכרות:
השתכרות: במידה עישון:

המ

-פרטים אישיים - שם: ברני גיל: 14.10 תאריך לידה: 31.03 מאכל אהוב: פיצה צבע אהוב: אדום/שחור דמות אהובה מסרטי ילדים: - סרט אהוב: אני יודע... מטריקס? ספר אהוב: - כיתה: י'4 מגמת לימוד: שנה הבאה. צרפתית וביולוגיה [ואולי גם מדעי החברה לשפר ציון חח] מס' אחים: חצי אח, מצד אבא. -בכלליות - נמצא בקשר זוגי כרגע? לא כבר כמה זמן? - מאוהב? לא מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך? - מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם? - שומע מוזיקה כרגע? כן איזו? Anathema. מתכתב אונליין כרגע? אהא עם מי? איתך ועם תמיר
ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך? אמא שלי. מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר? 4 שעות? מה המבחן האחרון שעשית? מת', 54 :| מה הסרט האחרון שראית ועם מי? קיל ביל 2 בערוץ 10, עם אמא. -מתי בפעם האחרונה - התקלחת: 10 ימים
נרדמת בשיעור: אף פעם שמעת גלגלצ: בקיץ. התנשקת: - קיימת יחסי מין: - עשית קניות: - היית חולה: שבועיים נחתכת: 3 חודשים? החזקת תינוק: הרבה זמן. נסעת באוטובוס: הביתה מבצפר חיבקת מישהו: חודש[?] לא ישנת כל הלילה: חנוכה ישנת עם בן המין השני? - דיברת בטלפון: שעה נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב: היום -ב24 שעות האחרונות - התקלחת? כן אכלת? כן שתית? כן ראית טלויזיה? לא התכתבת אונליין? כן ענית על שאלון? לא ביקרת בביתספר? כן ראית סרט? לא ישנת? כן חיבקת מישהו? לא אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לא התנשקת? לא רבת עם מישהו? לא הלכת מכות עם מישהו? לא שתית אלכוהול? לא עישנת? לא פגשת אדם מפורסם? לא -זה או זה - חורף או קיץ? חורף לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? חבר. שבת או יום חול? שבת שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מוקדם מתמטיקה או אנגלית? אנגלית וניל או שוקו? שוקו אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר מעריב או ידיעות? ידיעות פירסינג או קעקועים? אף אחד מהם. -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: בעד תלבושת בי"ס: נגד פסיכומטרי: בעד ההתנתקות: נגד סמים: נגד נהיגה בשכרות: נגד השתכרות: נגד עישון: נגד

shenhav13

New member
אני

פרטים אישיים - שם:שנהב גיל:15 תאריך לידה:10.9.91 מאכל אהוב:פיצה צבע אהוב:כחול דמות אהובה מסרטי ילדים:קלימרו סרט אהוב:לא יודעת ספר אהוב:לא יודעת כיתה:י מגמת לימוד:פסיכולוגיה סוציולוגיה מס' אחים:2 -בכלליות - נמצא בקשר זוגי כרגע?לא כבר כמה זמן?לא מאוהב?לא מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך? מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם? שומע מוזיקה כרגע?לא איזו? מתכתב אונליין כרגע?כן עם מי?חברות:p ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך?כן מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר?היום מה המבחן האחרון שעשית?בוחן בלשון גם היום היה אמור להיות אבל לא עשיתי:):p מה הסרט האחרון שראית ועם מי?לשבור את כל החוקים עם אמא::p -מתי בפעם האחרונה - התקלחת:אתמול נרדמת בשיעור:ממש נירדמתי לפני שבוע שמעת גלגלצ:לא זוכרת התנשקת: קיימת יחסי מין: עשית קניות:היום סנוויץ במכולת סתם לפני שבוע:p היית חולה:לא זוכרת נחתכת:לפני כמה ימים מהדף החזקת תינוק:שבוע שעבר נסעת באוטובוס:היום חיבקת מישהו:היום לא ישנת כל הלילה:לא זוכרת ישנת עם בן המין השני? דיברת בטלפון:היום נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב: -ב24 שעות האחרונות - התקלחת?כן אכלת?כן שתית?כן ראית טלויזיה?כן התכתבת אונליין?כן ענית על שאלון?כן ביקרת בביתספר?כן ראית סרט?לא ישנת?כן חיבקת מישהו?כן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?לא התנשקת?לא רבת עם מישהו?לא הלכת מכות עם מישהו?לא שתית אלכוהול?לא עישנת?לא פגשת אדם מפורסם?כן -זה או זה - חורף או קיץ?קיץ לריב עם אח שלך או עם חבר שלך?אח כי זה עובר תוך שעה:p שבת או יום חול?תלוי מתי שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם?להשתחרר מוקדם מתמטיקה או אנגלית? לא יודעת וניל או שוקו?שוקו אייסיקיו או מסנג'ר?תלוי עם מי מעריב או ידיעות? פירסינג או קעקועים?פירסינג -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות:שיעשו מה שבא להם תלבושת בי"ס:נגד פסיכומטרי:לא דעת ההתנתקות:נגד סמים:נגד נהיגה בשכרות:נגד השתכרות:נגד עישון:נגד

hkatsman

New member
../images/Emo218.gif

-פרטים אישיים - שם: כצמן גיל: 15 =\ תאריך לידה: 3.10.91 מאכל אהוב: בשר צבע אהוב: כחול דמות אהובה מסרטי ילדים: אלאדין סרט אהוב: ארמגדון ספר אהוב: לאדע, משו של הרלן קובן... כיתה:י מגמת לימוד: פיזיקה מס' אחים: 6 כולל עצמי -בכלליות - נמצא בקשר זוגי כרגע? עוד לא כבר כמה זמן? הרבה מאוהב? חשבתי שהייתי מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך? אין לי אהובת לב מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם? שומע מוזיקה כרגע? לא איזו? מתכתב אונליין כרגע? כן עם מי? גד, מיטל, ושכן הומו ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך? אכן מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר? היום מה המבחן האחרון שעשית? מממ גמרא מה הסרט האחרון שראית ועם מי? בוראט עם ידידות -מתי בפעם האחרונה - התקלחת: אתמול ועוד מעט נרדמת בשיעור: כל הזמן שמעת גלגלצ: אתמול אולי התנשקת: אפעם =\ קיימת יחסי מין: ^ עשית קניות:כמה שבועות היית חולה: כמה חודשים נחתכת: הרבה זמן החזקת תינוק: היום נסעת באוטובוס: מזמן חיבקת מישהו: היום לא ישנת כל הלילה: חנוכה ישנת עם בן המין השני? לא בדיוק ישנו דיברת בטלפון:לפני דקה נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב: אני אוהב את כולם -ב24 שעות האחרונות - התקלחת? כן אכלת?כן שתית?כן ראית טלויזיה?לא התכתבת אונליין?כן ענית על שאלון?כן ביקרת בביתספר?כן ראית סרט?לא ישנת?כן חיבקת מישהו? כן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אולי בצחוק התנשקת?לא רבת עם מישהו?כן הלכת מכות עם מישהו?בקטנה שתית אלכוהול?לא עישנת?כמעט פגשת אדם מפורסם? לא -זה או זה - חורף או קיץ? קיץ לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אח שבת או יום חול? יום חול שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מתמטיקה או אנגלית? אנגגלית וניל או שוקו? שוקו אייסיקיו או מסנג'ר? אייסי מעריב או ידיעות? הארץ פירסינג או קעקועים?קעקועים -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: כן תלבושת בי"ס: כן פסיכומטרי:כן ההתנתקות:כן סמים: קלים נהיגה בשכרות:לא השתכרות:למה לא עישון:כן

מאוד משעמם ../images/Emo163.gif

-פרטים אישיים - שם:נועה גיל:15.5 תאריך לידה:25.7 מאכל אהוב:בודהא בורגר קלאסיק צבע אהוב:ורוד/טורקיז/שחור דמות אהובה מסרטי ילדים:הממ.. פומבה^_^ סרט אהוב:טימון ופומבה-הסרט ספר אהוב:תמונתו של דוריאן גריי כיתה:י' מגמת לימוד:אומנות מס' אחים:3 -בכלליות - נמצא בקשר זוגי כרגע?לא כבר כמה זמן?.. מאוהב?אולי מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך? מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם? שומע מוזיקה כרגע?כן איזו?Bring Me Down-Useless ID מתכתב אונליין כרגע?בערך עם מי?ליאור ^_^ ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך?לא מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר?היום אחה"צ מה המבחן האחרון שעשית?אממ... מת' נראה לי.. יותר נכון הגשתי מבחן ריק מה הסרט האחרון שראית ועם מי?לא זוכרת -מתי בפעם האחרונה - התקלחת:לפני שעה נרדמת בשיעור:הממ... יום ראשון שמעת גלגלצ:היום באוטובוס התנשקת:
קיימת יחסי מין:בתולה עשית קניות:אתמול היית חולה:עכשיו נחתכת:רביעי =\ בצל זה חרא החזקת תינוק:לא זוכרת נסעת באוטובוס:היום חיבקת מישהו:היום לא ישנת כל הלילה:המנמנממננמ לא זוכרת.. ממש מזמן ישנת עם בן המין השני?לא זוכרת, מזמן דיברת בטלפון:היום נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב:היום -ב24 שעות האחרונות - התקלחת?כה אכלת?כה שתית?כה ראית טלויזיה?לא התכתבת אונליין?כה ענית על שאלון?כה ביקרת בביתספר?כה ראית סרט?לא ישנת?כה חיבקת מישהו?כה אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?לא התנשקת?לא רבת עם מישהו?לא הלכת מכות עם מישהו?לא שתית אלכוהול?לא עישנת?לא פגשת אדם מפורסם?לא -זה או זה - חורף או קיץ?חורף לריב עם אח שלך או עם חבר שלך?לאדעת שבת או יום חול?חול שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם?להשתחרר מוקדם מתמטיקה או אנגלית?אנגלית וניל או שוקו?שוקו אייסיקיו או מסנג'ר?מסנ מעריב או ידיעות?ידיעות פירסינג או קעקועים?פירסינג -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות:בעד תלבושת בי"ס:נגד פסיכומטרי:אנערף ההתנתקות:בעד סמים:מי שרוצה-בבקשה נהיגה בשכרות:נגד השתכרות:בעד עישון:בעד (?) ההההה ארוך וחופר!!!

אבגדהוזחטי

-פרטים אישיים - שם: תמיר גיל: 16 פחות חודשיים תאריך לידה: 23.4.91 מאכל אהוב: פיצה/שניצל צבע אהוב: כחול/צהוב דמות אהובה מסרטי ילדים: סימבה
סרט אהוב: אין כזה, יש כמה שאני אוהב... אושן 11 ממש טוב ספר אהוב: המשחק של אנדר כיתה: י'4 מגמת לימוד: מחוננים? מס' אחים: 0 -בכלליות - נמצא בקשר זוגי כרגע? לא כבר כמה זמן? עשרות שנים מאוהב? תלוי באיזה יום שואלים מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך? היום מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם? אני מניח שמס' שבועות שומע מוזיקה כרגע? לא איזו? איזו מוזיקה אני לא שומע כרגע? הרבה סוגים! מתכתב אונליין כרגע? אכן עם מי? מה השמות יתנו לכם? XD ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך? אכן מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר? היום מה המבחן האחרון שעשית? מתמטיקה מה הסרט האחרון שראית ועם מי? אממ... בבל עם אימא אני חושב -מתי בפעם האחרונה - התקלחת: אתמול נרדמת בשיעור: מזמן... שמעת גלגלצ: היום התנשקת: מזמן... קיימת יחסי מין: ברגע זה! (אף פעם) עשית קניות: לא יודע היית חולה: שבועיים משהו כזה נחתכת: לא יודע החזקת תינוק: גם מזמן... נסעת באוטובוס: היום חיבקת מישהו: היום לא ישנת כל הלילה: בחופש ישנת עם בן המין השני? מזמן... דיברת בטלפון: היום נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב: אממ... לא יודע, לא לגמרי הבנתי מה ההגדרה של "נפגש" -ב24 שעות האחרונות - התקלחת? כן אכלת? כן שתית? כן ראית טלויזיה? כן התכתבת אונליין? כן ענית על שאלון? הופה הופה! ביקרת בביתספר? כן ראית סרט? ממ לא חושב. ישנת? כן חיבקת מישהו? כן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? כן התנשקת? ברור (שלא) רבת עם מישהו? לא הלכת מכות עם מישהו? לא שתית אלכוהול? לא עישנת? לעולם לא פגשת אדם מפורסם? לא -זה או זה - חורף או קיץ? חורף! לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אין לי אחים. שבת או יום חול? שבת שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מוקדם מתמטיקה או אנגלית? אנגלית וניל או שוקו? שוקו אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר מעריב או ידיעות? ידיעות פירסינג או קעקועים? אם חייבים, אז פירסינג - לא שאני מבין את המטרה לחורר את הגוף -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: בעד תלבושת בי"ס: נגד פסיכומטרי: בעד ההתנתקות: בעד סמים: נגד נהיגה בשכרות: נגד השתכרות: כל עוד זה לא פוגע באחרים, שיהיה בכיף עישון: נגד

למעלה