P i x i e s
New member
../images/Emo221.gif../images/Emo28.gif קיטורים :-\
מיליוןןןן
1.האינטרנט שלי בקריסה. בקושי נכנס לאתרים, בטח ובטח שלא למסנג'ר או אייסיקיו. שונאאאאאאאת את האינטרנט הזה, שונאת!!! סעמק. 2. אנשים שופכים את כל החרא שלהם עליי. כל פעם שלמישהו יש מצברוח רע הוא בא ומודיע לי שאני יו"ר גרועה, שאני לא עושה כלום, כשבישיבות הנהגה אנחנו שוברים את הראש באיך לגרום לאנשים האלה לבוא לפעולות ולא סתם להגיד "הסניף לא זז" כוס אמא שלהם! ואז כשאני מנסה לשפר.. טוב, סעיף הבא. 3. בקיצור, עמלתי והכנתי 24 מעטפות לאנשים בשכבה שלי (שהם בעצם הסניף), עם מערכת שעות, מכתב למה חשוב להתנדב, חידה והזמנה למסיבה בסניף שהיא כאילו פתיחת תקופה חדשה בסניף. אבל אף אחד, אף אחד לא הודה לי על כל השעות האלה שישבתי והשקעתי מול המחשב, בדם יזע ודמעות (ועוד דמעות אמיתיות! אמא שלי ממש ראתה אותי בוכה על זה רבאק
). מה קרה, תוותרו על הגאווה שלכם קצת ותגידו תודה שמישהו בכלל טורח בשבילכם!!! 4. משום מה לאחרונה אנשים חסרי חברים (ועם סיבה, לא מקוטלגים) מחליטים להידבק אליי. אני יודעת שזה נשמע סנובי, אבל תכל'ס אתם הראשונים שאני מספרת להם בכלל מה אני מרגישה כלפי אותם אנשים. אחד נדבק אליי ואומר שאני מניאקית אם אני לא נותנת לו יד או נותנת לו להשען עליי. בא לך להמרח על מישהו אחר ולא עליי!? לא רוצה, טוב? לא רוצה!! עוד אחד שתמיד כשאני מדברת נכנס לי לדברים ומנסה להתחיל סיפור חדש. לדוגמא, היום היינו אני הוא וחברה שלי ואני מתחילה לספר במה אבא שלי עובד (היא שאלה) והוא באמצע הדברים נכנס ולא נותן לי לסיים. והיא רומזת לו בעדינות שאני מדברת עד שהתעצבנתי כבר. או בשאלה אחת ומתומצתת למי שלא קרא: למה זה מגיע לי!? נמאס לי!
מיליוןןןן