פרק 65:)

../images/Emo221.gif../images/Emo28.gifXDDDDDDDDDDDDDD

אויי איזה פרק טוב!! זה כמו שקרה לה עם פדהXDD שהיא ראתה לו את ה*** חחחחחחחחחחחחחח ממש יירדו לי דמעות, ואיזה הבעות היו לשניהם
דלפינה הייתה מעצבנת שעוד שנייה שפכתי על המסך מים אוליביה:(, פרנקו:( היה מעצבן ועצוב:( אממ זהו, כל הפרק היה על שמקסימו "רצה" לפטר את פלור..

0O נועה 0O

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo115.gif לא ראיתי את ההתחלה

היה הפרק האחרון של השיר שלנו
למה פלור היתה קשוחה ? כמה אפשר למחזר ? קודם החטיפה של אגוס שזה כמו החטיפה של תומס ועכשיו זה שזה כמו שפדה היתקלח ופלור נכנסה למקחלת בטעות (אני כבר לא זכורת למה אבל זה קרה כמה פעמים
)
אבל איזה היו להם

0O נועה 0O

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo115.gif*איזה פרצופים

אל תקחו את זה למובנים אחרים

lana intel

New member
עוד פרק משעמם...איפה כל האקשן???

זהו מקס שכח את הנשיקה בינהם??? זהו??!?!?1 מה קורה כאן?????????????????????????????????.

MOTEK2006

New member
דווקא

היה די אקשן אבל רק בסוף לדעתי שהיה מזה קורע

didalf

Well-known member
יכלו לחסוך בפרק

עכשיו אני מבולבלת
למה בזבזו פרק שלם על חלום?! דווקא לפלור מתאים ככה, להיות אחראית סופסוף. מישהו צריך לחנך את הילדים האלו. עצבן אותי שכולם חשבו שמקס רוצה לפטר את פלור ושפרנקו הרביץ לו, תנו לו לדבר קודם אוף! אוליביה... לא יפה! מסכן פרנקו
חחחחחח איזה פרצוף היה לפלור בסוף חח חרמנית שכמותה

נושמוש

New member
פרק מצחיק....../images/Emo9.gif

אהבתי את הקטע של המכות במועדון, הם עשו ערימת ילדים זה היה מצחיק וכמובן הסוף היה משעשע אהבתי...., רק חבל שאני לא יכולה לראות את ההמשך ביום ראשון....(טיול שנתי) באסה....

Mi RoNi

New member
../images/Emo214.gifלא משהו...

רוב הפרק חזר על עצמו מהעונה ה-1... רק שזה היה לא צפוי שהילדים יעשו תעלול למקסימו ופלור
פלור...איזה חרמנית
הסכתלה כל הזמן..
ומקסימו שמח מהקטע הזה
בכל זאת עדיין יש בו משהו של רודף שמלות... אבל למה אותו קטע
היה גם בעונה ה-1 וגם בתחילת העונה ה-2 (על האי הבודד)
דלפינה חזרה להיות רעה בגילוי סוף סוף
לא פרקי השיא אבל בסדר...

../images/Emo204.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הסוף כזה קורע XDDDDDDD. נוסטלגיה.. מהמורדים. כריס מורנה חוזרת על עצמה בכל הסדרות..רק שאצלה זה יותא יפה ומעניין.

nadav1232

New member
../images/Emo6.gifפרק מצחיק!

הדיבור הזה של ולנטינה מעצבן חח

../images/Emo19.gif../images/Emo210.gifהמפפ

זאת פעם ראשונה שהיה חזרה בזמן לא? לפחות משו מקורי:p הילד שהתחיל עם אוליביה ממש מוכר לי... והילדים כל כך מטומטמים אלוהים!

למעלה