היום שלי

היום שלי ../images/Emo11.gif../images/Emo163.gif

ראשונה-שנייה לשון. עשינו בעיקר הרבה כלום, והמורה איכשהו ממש הרגיעה אותי בנוגע לבגרות. שלישית-רביעית התבטלו שיעורים. חמישית-חנ"ג. אז אהה... לא עשינו כלום. שישית-מקרא.הלכתי לדבר עם המנהלת על להשתחרר מוקדם יותר (וכמובן שהשתחררתי), וכשחזרתי המורה התעצבן עליי כרגיל XP ועצר תשיעור ופשוט נתן חומר למבחן והלך. קיצר..... כל השבוע הזה לא למדתי כלום! איזה בית זונ*ת

בוהו

שעתיים מחשבים: בתחילת השיעור המורה נתן לנו את העבודה שלנו לפסח, ואז היה בוחן....כרגיל לא הצלחתי, אני והמגבלה המוחית שלי (אין לי מושג מה יש לי
) אז הגשתי והלכתי. חיכיתי עד ההפסקה, ואז הסתובבתי עם חברה שלי, ואז חברה אחרת שאלה אותי אם בא לי לבוא לעזור למורה לתנ"ך אז גם ככה היה לי משעמם אז הלכתי, ואז בשעה השלישית לא ממש עשיתי משו, הסתובבתי קצת...כי הם המשיכו את הבוחן. שעה רביעית היסטוריה, עוד הכתבות והכתבות. את המיקוד המורה תתן לנו אחרי פסח. שעתיים חמישית שישית מחשבים במעבדה. הוא החזיר מבחנים, כמובן שלי ריק, סתם בזבוז של דפים. שוב נשארנו ממש עד סוף השיעור...משו מוזר בזמן האחרון
עוד מעט חברה באה אלי שאני אעזור לה להתכונן לאיזה מבחן שיש להם מחר.

B a m b o o k

New member
../images/Emo156.gif

אמ היה לי מבחן בלשון על הפועל... והלך לא משו...:\ אח"כ שיחה על חופש
וסתם עוד כל מיני שעורים... והיה יום מתיש

צריכה לישוןןןןן

קמתי מצלצול פלאפון,מסתבר שזאת הייתה המרכזת שלי בביי"ס איזה כיף..היא השאירה לי הודעה.. לא משנה אחרי כמה זמן המחנכת שלי מתקשרת אליי גם באותו עניין אעעעע תנו לישון[למרות שהייתי צריכה לקום
] 2-ספורט,2 דקות ריצה,חימום קצרצר ועבדנו על הריקו.. 3-4-תנ"ך,נתתי למורה את המכתב..היה שיעור דווקא נחמד,הספקנו בערך פרק וחצי! שזה נחמד והמורה באה אליי בסוף השיעור אומרת לי כזה:ההתנצלות מתקבלת,תודה רבה. אחלה
חזרתי הביתה,מחשב,כתבתי פוסט וישיבת צוות ה'ו-אה' כתבנו פעולה מאגניבה וב-6 הלכתי למור להתאמן על הריקוד עלינו אליי,התאמנו,אכלנו
וזהו.. יום עמוס וגדוש אעעעעע לילה טוב

Snow fairy

New member
המהמ

בצפר היה מגניב. היה ממש מעניין באומנות, וסיימתי לצלם את כל החומר:] מעגל"ש ומתמ' היה סביר, ותיאטרון היה פשוט כ"כ מצחיקקקקק. יו, אחד ה-שיעורים המעשיים!! בעצם, כל שיעור מעשי הוא פשוט כ"כ כיף. אין, אני פשוט חיה על שיעורי תיאטרון
בצהריים אמא ואבא נסעו לצימר, אז עכשיו זה סופ"ש רק אני והאחיות שלי^^ יהיה מצחיק. בהתחלה עברתי על הסיכומים שלא רואים באומנות [לא עבר טוב במכונת צילום], ועוד לא סיימתי. ואז יאלו באה אלי והיה ממש מצחיק, ניסינו להתכונן לתנ"ך אבל לא ממש הצליח לנו
עכשיו אחותי חזרה מהעבודה, והיא הביאה לי פוסטר של חתונת רפאים
[היא עובדת בבלוקבאסטר]. היא גאון!! עכשיו אני רק צריכה למצוא מקום לתלות אותו>: אז יש לי מחר מבחן בתנ"ך ואני לא יודעת כלום, אבל היה אחלה יום אז לא ממש אכפת לי

NoFaRi1

New member
52 דולר ל3 שעות!מאוהבת במשפחה הזו

אה מה עוד. היה מבחן במדעים. לא סיימתי אותו P: הייתה שיחה מעניינת עם סטיב. היה בייביסיטר לילד הכי פשוש בעולם. ולאח שלו
ווו.... זהו

למעלה