יוווו עצבים
הוא מתנהג ממש כמו ילד קטן. אז הסתובבתי איתה סיבוב קטן של חמש דקות....אז מה?! יו איך הוא עצבן אותי. עלק "לא מדבר איתך יא בוגדת". יודע מה? בסדר. רק אחרי זה שתרצה לדבר איתי.....נראה איפה אני אהיה. פה- בטוח שלא. ועכשיו לענייני היום
שעה ראשונה היסטוריה, עשינו טבלת השוואה בין המחנה האזרחי למחנה הפועלים (המורה אמרה לנו היום שהביתספר באפשרות א'... שזה מעולה לדעתי). יותר מזה לא הספקנו, כי המורה הגיעה יותר מאוחר לשיעור. שעה שניה ספורט, האמת שלא ממש היה. שעה שלישית חינוך, גם זה לא ממש היה. תוך כדי השיעור התחילה לכאוב לי הבטן....עכשיו אסור לי לאכול אפילו חמאה ושוקולד
שעות רביעית חמישית- "יום ספורט" XD זה היה כזה עלובבבב. לא השתתפתי בכלום..כאבה לי הבטן נו. האמת שראינו את כל השכבה הולכת, ואנחנו מדברים בינינו "לא צריך ללכת?" אף אחד לא בא לקרוא לנו כמו שאמרו לנו שהולכים לעשות, אז פשוט נשארנו בכיתה...עד שהמורה להיסטוריה באה "תגידו אתם השתגעתם?! למה אתם לא באים?! כולם מחכים לכם"
אז בסוף לא הייתה לנו ברירה והלכנו. שעה שישית מתמטיקה. המורה הוציא מהמבחן סדרה חשבונית (אם זה ירד מהמיקוד אז כבר לא שווה לו לשים לנו את זה במבחן, זה סתם בזבוז זמן) ושם במקום זה חקירת משוואות, ועשינו על זה חזרה. דיברנו גם קצת על המיקוד, איזה אנחנו מעדיפים והוא ידבר עם מישהו בקשר לקניה מרוכזת. סתם יום. איך שבאתי הביתה אכלתי והלכתי לפתור קצת מתמטיקה, חזרתי על החקירה לראות אם אני זוכרת...חחח אז נראה לי שפתרתי מספיק....בערב אם יהיה לי זמן אחרי המורה הפרטית (שאצלה אני אפתור בעיקר הנדסית כי אין לי מושג בגרוש בדבר הזה) אני אפתור עוד בהנדסית, ומחר אני אפתור בגיאומטריה....זה אמור להיות קל כי זה רק דמיון ופרופורציה.