שעה שנייה-שלישית: פיזיקה. קיבלתי במבחן 91 והמורה דיבר על להרחיב פיזיקה. ת'אמת? לא יודע מה לעשות
רביעית: תנ"ך. סיימנו חוק חמורבי והתחלנו סעד לחלשים בחברה (גר, יתום ואלמנה). חמישית-שישית: מתמטיקה. המורה החזירה את המבחנים 63!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הייתי בטוח שאני אכשל:| מה שהכי מבאס זה שטעיתי רק בחלק של 006. בכל החלק של 005 צדקתי. במועד ב' אשפר
(אני שונא מועדי ב'). שביעית: סוציולוגיה?!?!?!?!?! התיכון שלי הפך השנה לתיכון ניסויי אז העבירו לכיתה שלי שיעור בסוציולוגיה למרות שאנחנו בכלל לא לומדים סוציולוגיה! אז נתנו לנו דילמה, האם לאכול גוויות בני אדם כדי להישאר בחיים או לא. דווקא היה נחמד
התחלתי ב-9 מתמטיקה-עשינו חזרה על נושא שבחיים לא עבדנו עליו.. נו מילא שעתיים אנגלית-בשעה הראשונה הייתי עוד איכשהו קצת מרוכזת אבל בשנייה סתם קישטתי את היומן גרפיקה-כבר אמרתי שזה 3 שעות מבוזבזות? אעע עדיף כבר ללמוד צילום או משהו. סתם יום דפוק ב-5 "ישיבה" עם גיא וב-7 "ישיבה" עם יפעת פאן :]
המחנכת שלי......וואי איזה עצבים הביאו לי היום. אמא שלי מסיעה אותי לביתספר, פתאום יש טלפון מחברה שלי "טל דיברתי הרגע עם הלית, מתחילים שעה רביעית". אני "WTF? ממתי?!" והשיחה נמשכה עוד חצי דקה. אז אמרתי לאמא שלי שתוריד אותי בביתספר, שאני אוודא שזה ככה, ובדקתי וזה באמת היה ככה. התקשרתי לאחת מהחברות שלי אמרתי לה שלא תבוא, שמתחילים שעה רביעית, והתקשרתי לעוד אחת שכבר הספיקו להודיע לה. עליתי לכיתה וראיתי שני ילדים שלא הודיעו להם.....אז הלכתי לבדוק את המחנכת בביתספר, ודיברתי איתה: היא, כולה מחוייכת "בוקר טוב!" "בוקר. מה הולך פה? למה היו צריכים להודיע לי בשמונה בבוקר שמתחילים ב11?" "איילת התקשרה אלי ושאלה אותי לגבי לשון היום בבוקר אז אמרתי לה שאני אגיד לה מתי שאני אגיע לבית ספר, הגעתי לפה בדקתי והתקשרתי אליה." "מה אני אמורה לעשות עכשיו?" "את רוצה אולי לשבת במשרד שלי? אולי תעשי טלפונים לאנשים תודיעי להם?" "לא עזבי אין לי ראש לזה. אני אמצא כבר מה לעשות". והלכתי. אז מזל שקודם שדיברתי עם חברה שלי הכנתי אותה שאולי אני באה אליה...חח אז הייתי אצלה עד 10:30 והלכנו לביתספר. שעה רביעית: היסטוריה. צחוקים כרגיל. באמצע השיעור היא התחילה לכתוב על הלוח :S יצא לי דף וחצי וזה עוד לא גמור..יש דברים שהיא נתנה לנו לסכם לבד. סעמק. שעה חמישית: תנ"ך. גם פה כתבנו מלא!!! ודיברנו על המצגות (שאני ד"א כבר שלחתי. עלק המורה עושה לי "יש לי בעיה ברמקולים ואני לא מצליחה לשמוע את השיר שהוספת". "אז תחברי למחשב רמקולים אחרים, או שתשמעי את זה במחשב אחר". בקיצור, חפרה לי.) שעה ששית: מתמטיקה. המשכנו את ההכתבות להסתברות, ובסוף הוא נתן שיעורים. במבחן קיבלתי 55, והיי, גם בבוחן
אני שואלת אותה למה לא הודיעו לנו אתמול או משהו, והיא עונה לי שאתמול הייתה שביתה. נו אז מה!!! לא יכולת לברר דברים? וואי נמאס לי ממנה כבר....זה תמיד קורה. תמיד! או שלא מודיעים בזמן, או שלא מודיעים בכלל......מה זה עוזר לי שזה כתוב בלוח מודעות? איך אני אמורה לדעת על זה מהבית? האמת שזה די מטומטם כל מה שקורה בביתספר הזה...אבל זה יותר טוב מהבתי ספר האחרים פה בעיר.
שעה ראשונה ביולוגיה. חביב. שעה שניה פרשתי מספורט כי היו סרטים עם חברה שלי והמחנכת וזה. בלאגנים, אנערף, חבורה של סתומים המורים האלו. אבל זה בסדר עכשיו 3> שעה שלישית שוב ביולוגיה. ז"א, פתירת תרגילים באנליזה בזמן שיעור ביולוגיה. שעתיים אחרונות לשון. היא לא מסמפטת אותי במיוחד. עכשיו חורשים להיסטוריה. וויפידי. אני כבר באמת לא יודעת אם זה עושה לי טוב או רע לראות אותו. אוח.
שעת אפס, ראשונה ושנייה - מתמטיקה, הסתברות, יאי. שעה שלישית רביעית - היה אמור להיות אנגלית [הם קיבלו מבחנים ;[] אבל הייתי בשיחה על פרוייקט בשם "lead", על פיתוח מנהיגות...נשמע ממש מעניין, נרשמתי, למרות שאין לי הרבה סיכויים להתקבל... שעה חמישית שישית - איסלאם, מעמד ירושליים באסלאם, זה ממש מעניין...קיבלנו חומר לבחן [עאלק בחן, מה אתה עובד עלינו D:] ואז הביתה... עכשיו הייתה לי ישיבה, מצאתי את הבנאדם שהוא יותר חפרן ממני.. וזהו.
אממ..התחלנו ב-8 וחצי (במקום רבע ל-8)..לא היה תנ"ך.. ואז היה ביולוגיה...עם המחנכת שלי...אז לא למדנו..כל השיעור דיברנו על הלוח מבחנים ובגרויות העמוס שיש לנו.. ואז שעתיים אנגלית-היה בסדר...ולא ישבתי ליד הקרציה
...אז היה נחמד... ואז שעה חופשית..כי לא היה לשון..אז תיכננתי ללכת עם חברה שלי לקניון...וחברה שלי הזמינה את חברה שלה ועוד מישהי (שאני ממש שונאת את שתיהן..) אז היה פשוט סיוט
..אני לא יכולה לסבול אותם יותר! ואז ספרות- איחרנו לשיעור...והיה די מטופש... ומועד ב'-מבחן במחשבת ישראל..שלא היה כזה קשה... והחניכה שלי באה...ועכשיו בית..ובקרוב גיטרה..