היום שלי!

My Day

1 - תנ"ך - אוסי הכתיבה סיכום... 2 - ספרות - המשכנו את המבחן משישי, היה אחלה בחלה. 3 - מתמטיקה - זהויות טריגונומטריות, וופי! האמת שזה יותר חביב מאינדוקציות. 4 - פיזיקה - התחלנו יצירת דמויות בעדשה מרכזת. 5-6 - היסטוריה - הצלחתי להישאר מרוכז במשך כל השעתיים ולא להתחיל לרייר על הרצפה! זה נדיר
7 - כימיה - משהו עם מתכת וחומצה, לא זוכר בדיוק איך זה הולך XD 8 - צרפתית - היה מגניב

למה תמיד את כל הפעילויות דוחפים לנו

בימים שאני מתחילה מאוחר?
(קראתי את ההודעה שוב ורציתי להגיד לכם....תקראו אותה. באמת. כדאי
ואני כותבת את זה בתחילת ההודעה כדי שתראו...חח) האמת, שהיום זה פשוט היה שווה את זה. במלוא מובן המילה. הייתה לנו היום איזו פעילות על סמים, לקחו אותנו לקיבוץ שילר כי יש שם אולם שהתאים להם בשביל לעשות את הפעילות... מי מכם שמקשיב לרדיו לב המדינה ביום שבת בערב (ערב זה אומר עשר בערב) בטח מכיר את ד"ר אייל מדני. הוא זה שהעביר לנו את רוב הפעילות. אמנם הכל היה רק דיבורים, אבל בהחלט מעניינים, ולעניין. הוא סיפר לנו סיפור על בן אדם אחד שהוא הוציא מהסמים, ו-היי, הוא גם הביא לנו אותו אח"כ כדי שיספר לנו עוד מהסיפור שלו. הייתה גם מישהי שהחבר שלה, מי שהיא הכי אהבה, התמכר לסמים ואיזה יום שהיא הלכה אליו הוא היה תחת השפעת סמים והוא הביא לה סטירה, והיא פשוט הלכה משם. הוא כמובן רדף אחריה, ועשה תאונה עם הרכב. הוא מת. היא פשוט התחילה לבכות על הבמה שם....לא היה אחד שלא בכה מאיתנו (חוץ מאלה שבאמת אין להם לב ודיברו כל הזמן וצחקו גם שזה היה ממש ממש לא במקום). אחרי זה היה עודד מנסטר (מכירים אותו בעיקר מלגעת באושר, הוא שיחק שם את זיו, זה שהיה עם הדמות שאילנה אביטל גילמה..חח לא חשוב נו תריצו חיפוש תמונות בגוגל), והוא גם בא עם סיפור אישי, על החברה הכי טובה שלו שמתה מסמים. הוא גם בכה, וממש היה אפשר לראות איך הוא אומר לעצמו "אני ממשיך, אני לא מפסיק לדבר" ומתוך הדמעות המשיך לדבר ולדבר....פשוט בנאדם מלך. מעריכה אותו
אחרי זה הוא עשה משחק אילתורים קצר עם שלושה ילדים ושתי מורות בכמה סיטואציות (שקשורות לסמים מן הסתם), ובזה זה נגמר.... החזירו אותנו לביתספר ומשם הלכתי הביתה. (היו גם חלקים מצחיקים בכל היום הזה, אבל מה שדורש יותר התייחסות לדעתי לפחות זה החלקים העמוקים יותר. לדוגמא שאייל, המנחה, הזמין את זה שהוא עצמו הוציא מהסמים, ואנחנו מחאנו כפיים, אז זה לא היה הכי חזק שלנו...והוא אומר לנו "שימחאו ככה כפיים בחתונות שלכם. מה זה זה?!" וכמובן שזה גרם לכולם למחוא כפיים יותר חזק
ד"א, הבנאדם הזה די מצחיק, עם כל העצב והסבל שהיה לו בחיים. וזה לדעתי דבר ממש ממש חשוב. לא נראה לכם?) אם יצא לכם במקרה לשמוע על עמותת "כינור לדוד", אז הוא והבנאדם הזה (טוב שאני אומרת רק עכשיו, קוראים לו יובל
) הם שניים מהמקימים שלה. לפי מה שהבנתי מאתר באינטרנט היא הוקמה לזכרו של אח של יובל, דוד, שנהרג בתאונת דרכים כשהוא היה תחת השפעת סמים. תראו. הייתי יכולה לבוא ולכתוב בהודעה הזאת "הייתה היום הרצאה על סמים היה מעניין וזהו", אבל לא עשיתי את זה. הרגשתי שאני צריכה לשתף, כדי שתבינו, ואולי כדי להבין צריך לראות את הדברים האלה, אני לא יודעת. אולי בעצם רק מזה שאני מספרת לכם ש"הנה יש אנשים שעברו דברים קשים" בלי לפרט יותר מדי, אפשר ללמוד שלא כדאי להיכנס לכל הסרט הזה שנקרא סמים (!!!). טנקיו, טנקיו ורי מאצ'
(אהמ. מישהו קרא? חחח)

B a m b o o k

New member
היום חודש אדר התחיל../images/Emo151.gif../images/Emo13.gif

שעתיים ראשונות למדנו תורה... והיה פשוט מ-ש-ע-מ-ם
אח"כ היה לנו שיעור וחצי של הפקה... המורה לא ידעה בכלל שיש לנו שיעור אז סתם ראינו שני סרטי גמר של בנות מהבצפר וניתחנו אותם. ב12 לקחו אותנו לאיזה אולם פה בב"ש והייתה הכתרה של רבנית פורים
והיה משעשע. וממחר עד פורים כיףכיףכיףכיףכיייייף

זונע

New member
שעמום

1-חינוך. ראינו סרט על חייל בוגר הבית ספר שנהרג...די עצוב תאמת. 2-שיעור חופשי. עשיתי שיעורים בלשון כדי לא לקבל עוד מינוס... 3-ביולוגיה. ישנתי...ועוד ישנתי טוב!!! אני מת לעבור כבר מהמגמה הזאת...כל שיעור או שאני לא עושה כלום או שאני ישן, אין לי בכלל חומר בקלסר. 4-5: לשון...גם כן משעמם. כל מני שחבור וזה. 6-ספורט...שיחקנו כדורגל ורבתי עם מישהו שעצבן אותי אחושרמוטה...אבל לא נעים לי עכשו.

noname202

New member
ביי י'5, היי י'1 :X

שעתיים ראשונות - תנ"ך. שיעורים אחרונים עם נירה
אחרי זה הייתה הרצאה על המסע בתיכון...ואז דיברנו עם הרכזת של השכבה. היא אמרה שהיום מקבלים את המכתבים, לאיזה כיתה עוברים והכל...ושביום שלישי כבר נתחיל ללמוד שם [ביום שני אין שיעורים עם הכיתות גם ככה] אז היו אמורות להיות שעתיים היסטוריה, ויהודית אשכרה נכנסה לכיתה וחשה שהיא הולכת ללמד בשעתיים האחרונות ש: 1. יש לי עם הכיתה 2. יש לי איתה
אז אולי היא לימדה, אבל אני בספק מי הצליח להקשיב
[היא קראה לי אגואיסטית
ככה נפרדים?!] בכל אופן...בשעה השנייה רחל נכנסה [המחנכת לשעבר שלי] ונפנפה אותה. היא חפרה ששינויים זה לטובה פקה פקה... קיצר, מה שקרה זה ככה: בתחילת השנה החליטו לנסות משהו שונה מבשנים קודמות [שפני ניסיון, מישהו?] וליצור כיתות הטרוגניות [שמענו י'6-7, שמענו] של חלשים וחזקים, מעורב. עכשיו הם מגלים שזה לא הולך, והם החליטו להתחיל לשנות את זה, ומה יותר טוב מאשר להתחיל עם הגוש הגרוע, י'1-5 + 12? קיצר, הכיתה שלנו הופכת לכיתת גמר אז את כולנו [חוץ מאת צילום D: שזה חצי בגרות] העיפו משם, את כל אומנות שמו בי'3, וגם החליפו בין המחנכת של י'5 ושל י'3... את העיוני [אני ;[] פיצלו בין י'2 לי'1. קיצר, היא מחלקת את המכתבים והכל, כמה נחמד - מור ואני לא קיבלנו מכתב... היא אמרה לנו שנבוא איתה למזכירות ונברר, אבל מה - היא התמזמזה רבע שעה בלדבר עם ילדים ;[ סעמק קיצר, הלכנו, ומור ואני שתינו בי'1 :] מה שאומר כמה דברים: 1. אנחנו עם מוקי 2. אנחנו בלי פריץפרץ 3. אנחנו בלי אורנית ]: 4. אנחנו בלי חן WRT@%$!$!%!
סופסוף. אבל אנחנו בלי אורנית ]: ויש מורים שאמא של מור אמרה שהם נחמדים [ואמא של מור יודעת :p] ונראה כבר ביום שלישי ו...זהו. [ואז היה ערבית, איכס. ואז היה מוט"ב, עוד יותר איכס, כוסאמא של המורה.] זהו.

Double U

New member
סליחה?????

מה זה הדבר הזה לסדר את הכיתות מחדש באמצע השנה???? ככה אי אפשר לנהל לימודים תקינים (עם כמה חנוני שזה נשמע). אם גילו שזה לא בסדר השנה, צריך היה לחכות עד סוף השנה ואז לשנות. זה ממש לא מקצועי לדעתי ויכול לפגוע בכם עוד יותר.

Double U

New member
זה ממש לא אחראי

זה מורים חדשים, להתרגל לכיתה חדשה...ממש לא בסדר. ניסיתם לעשות משהו?

noname202

New member
האמת שלא..

לא יודעת, פשוט...יש הרגשה שזה לא יעבוד, והכל קרה מהר מדי... ביום שלישי שעבר רק נכנסו והודיעו לנו על זה, וביום שלישי הזה כבר נמצאים בכיתות אחרות... ברמת הרעיון אני חושבת שזה גרוע ברמות, אבל..אחרי שקיבלתי היום את המכתב, אני יודעת שיהיה לי הרבה יותר טוב בכיתה החדשה... מה שממש מפריע לי, זה שהם לא שמו על הצד החברתי בשיט. אם הם לא יתנו לילדים שירצו לעבור לעשות את זה, זה כבר משהו שאפשר - וצריך - ויש מצב שגם נעשה - לעשות עליו באלגן...

noname202

New member
../images/Emo45.gif פשושלי, אני לא מאמינה שאני לא

איתך בכיתה יותר
[טוב נו, נמרוד אישר את ההשערה שלי - י'3 זה איפה שלומדים מתמטיקה. קיצר - מטה תנועות הנוער נפתח במסדרון שבין י'1 לי'3
].

בלע

0-1-תנ"ך,לספיר וענבר יש יומולדת היום אז הבאנו להן בלונים
רק חבל שירד גשם ואמא של מור הסיעה אותנו ונדחסנו כמו איזה לא יודעת מה עם הבלונים וכמעט איחרנו לנירה
2-תדרוך למסע 3-4-שעתיים אחרונות עם יהודית
כאילו..שעה אבל עדיין
בשעה השנייה רחל[המחנכת שלי] נכנסה לכיתה עם המכתבים ביד והתחילה לדבר בלה בלה בלה-תתני כבר את המכתביםםםםם קיצר..אני בי'3... עם כל כיתת אומנות... שינו לי את כל המורים[חוץ מסימונה
]:אין יותר נירה!אין יותר יהודית!אין יותר חוהההה
!!! והפרידו אותי מקוקי וחושי
[גלי ומור נו..] ואוף איתם
וואלה..אני מנסה לחשוב על הצד החיובי בזה,אני אכיר אנשים חדשים שלא ידעתי על קיומם אבל עדיין..מבחינה לימודית זה דפוק! אנחנו אשכרה חצי שנה לפני בגרות-מה אתם מחליפים לנו את המורים?? עד שהתרגלתי לשגעונות של נירה? אז שהתרגלתי לטימטום של יהודית? עד שהתחלתי לאהוב את חווה? אוףףף
זה מתחיל מיום שלישי...נקווה שיהיה טוב.. ביי ביי י'5
5-6-ציור.. המחנכת שינתה לנו את המערכת קצת וציירנו בקבוקים למדתי קצת[באמת קצת
] לאנגלית.. אני מרגישה הכי לא מוכנה בעולם... אוף איזה יום דפוק

Double U

New member
היום שלי

התחלתי ב8 וסיימתי ב15. שעתיים ראשונות - כימיה. תגובות שיקוע בחומרים יוניים ואז ראינו סרט המסכם את הנושא של הטבלה המחזורית. שלישית - אנגלית. המשכנו ללמוד על משפט התנאי. רביעית חמישית - ביולוגיה. התחלנו את הנושא של מערכת ההפרשה. במשך כל השעתיים היינו צריכים לסכם את כל הפרק על זה מתוך הספר (סה"כ פרק די קצר, 8 עמודים) ועוד לא סיימתי! אני שונא שצריך להשלים
ועוד בטח הסיכומים שלי יהיו גרועים. לפחות זה נושא מעניין ועוד מעט רבייה
שישית - שביעית. הסטוריה! מהשעה הזאת והלאה כבר התחלתי להרגיש עייפות כבדה אבל בכל זאת הצלחתי לשמור על מידה של ריכוז. למדנו על הישגי העלייה החמישית. שמינית - פיזיקה. המבחן נדחה בגלל הסיור של הכיתה שלי לחרמון ביום רביעי (כלומר, אין לנו אפשרות להתכונן כראוי) והתחלנו את נושא מודל האור[?]. באמצע היום המחנכת נכנסה והודיעה לנו שמחר מתחילים ב8 ולא ב9 בגלל פעילות לכבוד פורים בבית כנסת רפורמי. מקווה שיהיה מעניין. אה ואגב, בישיבת מועצת תלמידים נוכחתי לדעת שאורי חזקיה (הסטנדאפיסט המעפן) מופיע אצלנו בפורים. העיקר רצינו להביא את מוניקה סקס
ודבר אחרון - העברתי היום את הישיבה הראשונה שלי במועצה בנושא זכויות בני נוער עובדים. במהלך הישיבה הרגשתי ממש טוב והכל זרם יופי. אח"כ גם אנשים שהיו בישיבה נתנו לי הארות (דברים טובים) וקצת ביקורת וזה מאוד שימח אותי

תמיר1991

New member
../images/Emo26.gif

שעה ראשונה: תנ"ך, סתם כתבנו סיכום... שעה שנייה: ספרות, המבחן שהתחלנו בשישי.. הלך לא רע ועשיתי מחיקות וכתבתי הכל על דף נוסף שוב
והיה חפרני.. אבל הלך סבבה. שעה שלישית: מתמטיקה, למדנו משהו בלתי מובן עם צורות וניסיתי לכתוב שירים אבל משום מה לא הייתה לי שום מוזה. שעה רביעית: פיזיקה, כנ"ל אבל אני מניח שהצורות היו אחרות. אה, וחפרתי לברני
שעות חמישית-שישית: היסטוריה, אני מוכרח להודות שהיה מרדים, אבל דווקא היו חלקים סבירים... המקצוע הזה כל כך שווה
אבל משום מה עידית והבגרות המזעזעת מתעקשים להרוס אותו ולהרדים. פלא שיורדים עלי...
מילא. שעה שביעית: כימיה, ואל תשאלו אותי מה "למדתי" כי אני בספק אם פורי יודעת בעצמה... חזרתי, ישנתי הרבה, ראיתי טלוויזיה, עשיתי הליכה, קראתי לבוק-ריפורט, והנה אני פה
מחר
תמיר.

היום שלי...

שעה ראשונה: ספרות. התחלנו ללמוד סיפור אחד, "העיוורת", וזה בינתיים נראה סיפור דיי מעניין. שעה שניה: חינוך. המחנכת שלי כ"כ חוצפנית! (זו גם המורה לספרות, אגב). ביום חמישי הקרוב יש לנו ערב בביה"ס לכבוד יום המשפחה (רק לכיתה המעפנה שלי) ואני לא יכולה להגיע וגם ההורים שלי לא יכולים והאמת, אני גם לא רוצה לבוא. בשביל מה בכלל? בשביל לזלול בורקסים ולשחק בפעילויות משחקי חשיבה?! אז אמרתי לה שיש לי מורה פרטית בלשון באותן שעות (מה שנכון) ושההורים שלי עובדים באותן שעות (מה שגם נכון) והיא התחילה לומר שהיא תתקשר לאמא שלי ובלה בלה בלה... ממש עצבנה אותי. והיא כזאת מנפחת דברים (ככה מורות לספרות, תמיד מגזימות) והתחילה לומר לי כל מיני דברים מעצבנים, והיא ממש עושה לי טובה. אפילו איימה שהיא תוריד לי ציון בתעודה בחינוך (כאילו נותנים ציון בחינוך). איפ. סתם עצבנה אותי. שעה שלישית+רביעית: מבחן באנגלית. הלך ממש טוב במבחן, אני כ"כ מקווה שלא אכשל כמו שני המבחנים הראשונים. שעה חמישית: ביולוגיה. למדנו על הליפידים (שומנים) והיה מעניין, חוץ מזה שהתאכזבתי שהמורה לא נתנה לי להשתתף (לא יודעת למה) והצבעתי לפחות שלוש פעמים. אחרי ביה"ס הלכתי לעמותה בה אני מתנדבת, צער בעלי חיים, והייתי שם עד חמש אחה"צ. היה ממש נחמד
חזרתי מתה מהעייפות, התקלחתי (כי ממש מסריחים אחרי הבע"ח חחח) ונימנמתי לפחות מחצי שעה. עכשיו עברתי על החומר למבחן בלשון וקיבלתי סחרחורת. אני שונאת לשון!

טל קארי

New member
יום מ ד ה י ם!!! ../images/Emo214.gif

היה לי סיור ברדיו קול הנגב!!! השתחררתי מ-4 שעות קולנוע
ובסביבות 13:45 יצאנו לדרך.... הגענו ונכנסנו לרדיו ומנהל הרדיו הרצה לנו על איך צריך להיות פתיח של תוכנית ואז כל אחד כתב פתיח של תוכנית ונכנס לשדר לא בשידור חי..הקליטו אותו וכולם שמעו מהחדר השני, ואחרי ששידרתי כולםם התלהבוו ואמרו שזה היה מדהייים ומעולהה והמדריכה שלי ואמא שלה שהייתה באולפן איתה אמרה שזה היה מדהים חח והיא ממש התלהבה וכשחזרתי לחדר כולם מחאו לי כפיים..!!!
זה עשה לי מצברוח ממש טוב....
הקיצר היה מממש נחמד...ואז הלכנו לחדר אחר שבו באמת משדרים וראינו איך משדרים...אה ולפני שהלקטנו אז אכלנו, הביאו לנו פלאפל וקולה!! משקיענים..חח ובסביבות 17:20 סיימנו וחזרנו הבייתה..

למעלה