היום שלי!

P i x i e s

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo28.gif היום שלי!

היה היום משווה בהיסטוריה. דווקא הלך טוב :)

יום חביב ../images/Emo13.gif

התחלתי ב-8 :] לא היה נירה שעה ראשונה היסטוריה
חחחח היה מצחיק. נראלי המורה עוד שנייה הייתה זורקת עלינו משהו
אבל היא הענישה את גלי
חחח היא ישבה איזה חצי שיעור ליד ליטל!! שיעור 2 יהדות..דיברנו על כל הקטע הזה של הנגיעה בין בנים לבנות מבחינת הדת. 3-4-לשון,חוה נכנסה לשיעור וישר העבירה אותי מקום
אז ישבתי לי ליד דניאל והיה נחמד :] סה"כ יום חביב ביותר! עוד מעט אני הולכת למגבבת[מסדרת גבות בשפת שקד] ואח"כ לכתוב פעולה[איכשהו] ולהתחיל את הריקוד[יאי?] יום טוב

Snow fairy

New member
../images/Emo9.gif

שעות 0 וראשונה היה מבחן בספרות והיה בנ"ז. אני חושבת שהלך לי ממש טוב...
אח"כ במעגל"ש אמנון בא לספר לנו על דילמה מוסרית שהיתה לו, היה מעניין
בביולוגיה ראינו סרט מרתק על מחזור הדם:| אבל היה מצחיק.
מתמ' סתם שכזה. [יו, ירדתי ל3 יחידות ואני מגישה שירדתי לכיתה א'! אנשים אשכרה לא יודעים איך עושים ממוצע!!@@$%#!]
ושעתיים תיאטרון... טוב, תמיד כיף בתיאטרון
אני כל כך שמחה שלקחתי את המגמה הזאת^^ [ציונה מלכה
]. ובערב מייצ'וק ויאלוּ יבואו לראות סרט

noname202

New member
היום שלי D:

בגלל שנירה לא הספיקה לתפוס מטוס ולחזור בשבילנו [
] התחלנו ב8. היה היסטוריה, המורה העיפה אותי ליד איזה פקאצה אחת ;[ אני עדיין לא מבינה מה עשיתי. בכלל, אני אף פעם לא מפריעה בהיסטוריה, המורה ממש מעניינת. אחרי זה היה יהדות, פקה פקה חזרה למבחן. ואחרי זה לשון, ישר העבירה את אורנית ;[ היה די משעמם, גזרת ל"א או משהו בסגנון. היום הגעתי להישג חשוב. בכל אחד משלושת המקצועות שהיו לי היום, המורה רצתה להעביר אותי מקום. |גאהבעצמי| תיכף מבחן בהתפתחותית ;[ נראלי אני נכשלת
ואז ריקוד. ואז ישב"צ. וזהו. ואז סופסוף חופש מהדבר הדפוק הזה שנקרא או"פ ;[:]

hkatsman

New member
יום חמדמד

מבחן בהיסטוריה, חירטשתי את כל המבחן. אח"כ מתמטיקה ובאמצע היועץ הוצאי אותי לדבר עם כמה מתמחים על הבצפר ועל שיעורי גמרא. אמרנו להם שגמרא זה משעמם והכל, והם התאכזבו חח

Aline In Chains

New member
שלי.. .

בבוקר היה גשם!!|מאהב| והייתי כל היום במצב כפית מפגר, והיה אחלה. שעה ראשונה-תקשורת.. היה משעמם, עשיתי ש"ב באנגלית חח.. שעה שנייה-אנגלית, איחרתי לשיעור היא לא הכניסה אותי.. שעה שלישית-ספרות, היה נחמד.. שעה רביעית-זה"ב, היה מזה מצחיק, המורה הזאת מטומטמת.. שעה חמישית-תקשורת, היה משעמם.. שעה שישית-המורה העיפה אותי, כי "דיברתי" עם החלון.. יום הזוי במיוחד:) הא, ותגידו לי להתחדש על החולצות של בוב מארלי ואופת':).

כרגיל כזה ..

פורום גיי ! יצא לי מההודעהX: קיצר .. התחלתי שעה שניה ^^ הודיעו לנו שהתבטל לנו המבחן בהיסטוריה D: אחרי זה היה מוקדים , כל אחד הלך לחדר שבו הרצו על המגמה שהוא חושב לקחת אני הלכתי לביולוגיה , כימיה ולאומנות היה נחמד חחח אחרי זה שעתיים של חפירות באנגלית X: שלח מוסיקה והביתה D:

B a m b o o k

New member
איזה יום מוזר!!!

שעתיים ראשונות היה אנסין באנגלית. המורה לא הגיעה אז המנהל נתן לנו את המבחנים והלך... והיינו לבד.. אבל תמיד יהיו את הקרציות של "נו שקט כבר!" "המנהל יבוא בסוף" וכל מיני שטויות כאלה.. וחוץ מזה הלך לי חרא. אח"כ איזה מורה נכנסה אלינו והסבירה לנו על הבגרויות וכל מיני שטויות כאלה... שעה רביעית-הרב בצפר נכנס אלינו לכיתה קצת עצבני... ואז חברה ביקשה שאני אמזוג לה מים בכוס והוא התעצבן עלי והיה לנו דו שיח מעניין.. זה הלך ככה: רב-"תצאי את והמים שלך החוצה!" אני-"מה?" רב-"תיצאי החוצה!" אני-"טוב טוב בסדר תרגע!" רב-"תרגע תגידי לחבר שלך" (כולן היו בהלם כשהוא אמר את זה... וחוץ מזה שאין לי חבר
) אני-"אל תדאג, אני אגיד גם לו..." רב-"קצת דרך ארץ מינמלית..." אני-"כן... זה באמת משו שחסר לבצפר הזה" ויצאתי
ואז ישבתי בשירותים ונגנתי. שעה חמישית-מתמטיקה... גם רבתי קצת עם המורה. ז"א היא רבה איתי.. ועם עוד בנות. אין שיעור איתה בלי ריבים... אנחנו חייבות לעשות משו בקשר לזה. היא ממש דפוקה. עד שיום אחד אני אתפרץ עליה. שעה שישית-משנה. שעה שביעית-שוב מתמטיקה
שמינית-תשיעית-תקשורת. אחד השיעורים המצחיקים שהיו לנו
כולן היו בסטלה רצינית ולא הפסיקו לצחוק

חצילע

New member
אופס, רשמתי את זה למטה. X:

למה נראלכם? P: שעת 0 ו1 - באמת שהלך חרא מבחן בתולדות האמנות. היא נתנה לנו ללמוד 20 יצירות, והופיעו רק חמש במבחן. למה את נותנת לנו 20 אם יש רק חמש?%@#%@# כשראיתי את השאלות, רציתי לפנק לה את הפרצוף באיזה כסא, כמו שאומרת חברה גאונה שלי, שיר.
חרא מבחן. באמת שאני תמיד מתלוננת אחרי מבחנים שלא הלך טוב [אני פולניה, זה בלתי נמנע], אבל הפעם באמת לא הלך טוב! למדתי אתמול מ2 וחצי עד 9. כוסאמאשלה.
שעה 2-3 מתמטיקה. אני ומעיין לא עשינו כלום. DD:::: נו מעיין, תודי. צברי הציק לנו, ["צברי, למה עברת לכיתה שלנו בח'?" "רציתי לראות אותך מה נראלך"] היה משעשע. [~מיטל המורה מראה את הציפורניים שלה למרגלית, על הציפורניים יש תמונה של אישה~ "מרגלית בואי תראי, את תמיד מסתכלת לי על הציפורניים, תראי מה עשיתי הפעם" מרגלית: "וואי איזה יפה!!!11" מיטל: "נכון?! פעם הבאה תיהיה שמה תמונה של צברי" איזה מורה גברה.]
שעה רביעית- מיכאל הגברבר. רוב השיעור פשוט צחקתי מההתקפת צחוק המטורפת שהייתה לשיר.
סוף השיעור היה אחד המצחיקים XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD יש לנו ילד בכיתה, הכי מוזר בארץ, והוא כל הזמן תוך כדי שמדברים איתו משמיע קולות של תוכי. אינלי בעיה איתו, אבל הוא מוזר אחושקשוקה. ותמיד יש לנו בדיחות כאלה. "לכי נועם תחזרי אחריו בשפת התוכים". לא משנה, קיצור ילד מהכיתה בא כזה למיכאל המורה, שהוא גם רכז שכבה ועושה לו. "מיכאל, יש לי שאלה,X הוא מרגל סמוי שלכם?" זה היה אחד המצחיקים. והיה איזה קטע כזה שילד מהכיתה שלי התחיל לבכות כזה בצחוק, אז ילד אחד עושה לו. "מה קרה? נזכרת איך חברה שלך נראת?" לא משנה, היה שיעור מצחיק של החיים. XD מדעי החברה- ראינו סרט, משעמם כתמיד.
צילום- עשינו פוטוגרמות, איזה מגניב זה. זה אחד הטובים, בסבתאשלי.
נסעתי עם אבא להומסנטר, וביטלתי את השיעור בלשון! |יאאאאאאאאאאא מאןןןןןןןןןןןן] ומאוחר יותר הולכים לתופרת. סליחה על החפירה, ואני מעריכה אנשים שקראו עד לפה. אם מישהו קרא. X:

MoonyAvFreak

New member
סטלה שם. :)

מזה לא עשינו כלום. אני פטרתי 3 תרגילים. את שלחת סמסים ואז גם אני שלחתי סמס אחד XD נממ. איזה גבר צברי הזה בחיי..אני צריכה להתקע איתו בכיתה עוד שנתיים. חח

חצילע

New member
לא שלחתי אסמאסים כל השיעור. DD:::::

שלחתי ארבעה. איזה שקרנית שלחת איזה חמישים לרותם הזה שלך חחח. אבל מעיין. חחח. את כבר נתקעת איתו שנתיים בכיתה. XD

MoonyAvFreak

New member
אני שלחתי רק אחד.

ודברי איתי במסן אני צריכה לספר לך משהו. אבל לא נורא. כיף איתו בכיתה XD

חצילע

New member
חחחחחחחחחחחח

הלמה נראלך זה בגלל שלמטה רשמתי "בריטני ספירס באה לארץ" ושכחתי להעתיק את זה. יצאתי מוגבלת. D:: לא נורא. (:)

FartherAway

New member
היה אפילו יום כיף! D:

חוץ מהחלק שנמרוד לא עזב אותי בשיעור מתמטיקה ואז רציתי להרביץ למישהו ;( חוצמזה היה די מיותר
בערבושית עשינו שני אנסינים. מאיפה לי לדעת למה האישה שמחה שהאיש הביא תפוחים ולא אבטיחים!? שפה מטומטמת.
מעגל"ש אמנון חפר לנו על משהו בצבא, וניסיתי להקשיב, באמת שניסיתי!!11111 אבל אז החלטתי לנצל את הזמן שהמורה לא מדברת עם הקול המעצבן שלה ובהיתי באוויר בחוסר טעם. ;[ ביולוגיה ראינו סרט על הדברים שמרכיבים את ה.... *טםטםטםטםט* ~תופים~ דם!#(@*#)*. כן. מתמטיקה חזרנו על משפט פיתגורס הטמבל. ממש שיעמם לו ;( ושעתיים תולדות!
אניאוהבתולדות, אניאוהבללמודעםהילה (כן! הילה גבר, באמאשלי.) ואז מתתי על המיטה והברזתי לנופר ;(

../images/Emo203.gifיום קצר ../images/Emo13.gif

שעתיים תולדות-הילית הסבירה לנו איך ממש להכין את העבודה לניתוח "הנערה שלא נשמרה היטב"-עבר מהר
שעה אנגלית- הזקנה לימדה איך כותבים מכתב רישמי שעה מתמטיקה- אהאההאה מחר מבחן שמתחיל לקבוע לבגרותתתת
אני מפחדת!!!! חרשתי כל היומיים האלו...ועוד מעט שיעור פוינט..מקווה שזה ירגיע אותי

שגיא 1991

New member
יום עם הרבה הערות מצחיקות../images/Emo6.gif

היה מבחן במדעי המחשב שעתיים ראשונות הלך לי ממש חרא. אחרי זה שלישית הלכתי לקבוצה השנייה במחשבים(איך שהיא חיפשה אותי ירדתי מתחת לשולחן) אז נשארתי לשחק איתם GTA. רביעית חמישית לשון מאוד מאוד מאוד משעמם, אני רק זוכר שהיא אמרה שהיא באה ללמד או משהו כזה שישית חפירות במחשבים היה עוד משעמם שביעית דיברתי עם המורה על המצב של הצינוים שלי שמינית איחרתי למת', אז דאגתי שיהיה רעש. המורה אמרה וואו איך נבהלתי ילד צועק לה מה הסתכלת במראה?
או אחרי זה המורה אומרת לתלמידה רוסייה, אנה צאי החוצה, אותו חבר אומר לה אנה צאי לשתות וודקה ותחזרי.
המורה למת' אמרה לו 10 שניות לפני הצלצול צא החוצה עד הצלצול, הוא בא להגיד לה שהוא לא רוצה ואז צילצלו.
המורה למת' בזכותה נוספו לי כל כך הרבה שנים.

תמיר1991

New member
אמרתי לך שילך טוב../images/Emo99.gif

היה יום ארוך. אין לי כוח להתחיל לחפור
תמיר.

טל קארי

New member
יום ספונטני

התעוררתי בבוקר..היו רעמים וירד מבול מטורףף..לא רציתי לצאת מהמיטה..:( לצאת מהמיטה ביום כזה זה פשע! התארגנתי וזה וזה וזה.. כשהגעתי לבצפר, וירדתי מההסעה, אני וחברות שלי התחלנו ללכת לכיוון הכניסה, ואז שמנו לב שמשהו לא בסדר אצל חברה שלנו ושאלנו אותה מה קרה, והיא התחילה לבכווותת =[[
היא אמרה שהכלב שלה מת, והיא פשוט התחילה לפרוץ בבכי מטורף.. הוא היה אצלה מאז שהיא היתה קטנה, וגמאני הכרתי אותו...אוף אוף אוף!היא הייתה כל כךך עצובה!!!=[[ נימנו אותה וחיבקנו אותה המוןהמוןהמון...ואז היו שעתיים מתמ"ט.. התחלנו ללמוד הנדסת המרחב, כלומר בעיות מינימום ומקסימום..בחיי שהרגשתי כמו הנדסאית בניין!! "ממטו שאורכו 6 מטר בנו חלון..."
אח"כ האב בית שלנו {שדרך אגב-הוא קורע מצחוק וממש אחלה!} נכנס לכיתה שלנו ואמר שסבב השנ"פיפ [תורני בצפר] התחיל מחדש, ושהוא צריך 2 תורנים להיום..אמרנו לו שאין עדיין רשימה, אבל אני וחברה שלי בספונטניות התנדבנו [כי זה כיף לקחת פתקי נוכחות מהכיתות!!}, ואז מהשעה השלישית עד סוף היום לא היינו באף שיעור וניקינו/אספנו פתקים.. היינו אני ועוד 2 חברות שלי....בשעה השלישית היינו רק 2, והתחלנו להוציא הת הפחים מהכיתות כי ביקשו מאיתנו, ועכשיו הקטע הבא מממש דפוק..: צריך לרוקן את תוכן הפח-בלי השקית- לתוך שקית חדשה... אתם קולטים ת'דפיקות?! לא להוציא תשקית, אלא לשים את כל הזבל לתוך שקית חדשה....:S כל פח שעברנו נשפכנו מצחוק!!!!! היו טונות של זבל!!!11 שוקו נשפך מבפנים, בננות, מה שלא בא לכם!!! זה היה כזה מסריח!!!! חחח אבל התפוצצתי מצחוק זה היה ממש כייף.. ,אין כ"כ מה לספר...כל היום רק ניקינו..... חחח היה קטע מצחיק, שאני וחברה שלי אמרנו "אני רוצה לקחת ת'פתק מהכיתה הזאת" והתחלנו לדפוק ריצה לכיתה כשכל אחת צועקת "אני אני אני!!" ובסוף כשפתחנו תכיתה לא היה אף אחד!XDDD חח אוי זה היה טוב....
זה היום שלי אין יותר מה לספר...

למעלה