אופס, רשמתי את זה למטה. X:
למה נראלכם? P: שעת 0 ו1 - באמת שהלך חרא מבחן בתולדות האמנות. היא נתנה לנו ללמוד 20 יצירות, והופיעו רק חמש במבחן. למה את נותנת לנו 20 אם יש רק חמש?%@#%@# כשראיתי את השאלות, רציתי לפנק לה את הפרצוף באיזה כסא, כמו שאומרת חברה גאונה שלי, שיר.
חרא מבחן. באמת שאני תמיד מתלוננת אחרי מבחנים שלא הלך טוב [אני פולניה, זה בלתי נמנע], אבל הפעם באמת לא הלך טוב! למדתי אתמול מ2 וחצי עד 9. כוסאמאשלה.
שעה 2-3 מתמטיקה. אני ומעיין לא עשינו כלום. DD:::: נו מעיין, תודי. צברי הציק לנו, ["צברי, למה עברת לכיתה שלנו בח'?" "רציתי לראות אותך מה נראלך"] היה משעשע. [~מיטל המורה מראה את הציפורניים שלה למרגלית, על הציפורניים יש תמונה של אישה~ "מרגלית בואי תראי, את תמיד מסתכלת לי על הציפורניים, תראי מה עשיתי הפעם" מרגלית: "וואי איזה יפה!!!11" מיטל: "נכון?! פעם הבאה תיהיה שמה תמונה של צברי" איזה מורה גברה.]
שעה רביעית- מיכאל הגברבר. רוב השיעור פשוט צחקתי מההתקפת צחוק המטורפת שהייתה לשיר.
סוף השיעור היה אחד המצחיקים XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD יש לנו ילד בכיתה, הכי מוזר בארץ, והוא כל הזמן תוך כדי שמדברים איתו משמיע קולות של תוכי. אינלי בעיה איתו, אבל הוא מוזר אחושקשוקה. ותמיד יש לנו בדיחות כאלה. "לכי נועם תחזרי אחריו בשפת התוכים". לא משנה, קיצור ילד מהכיתה בא כזה למיכאל המורה, שהוא גם רכז שכבה ועושה לו. "מיכאל, יש לי שאלה,X הוא מרגל סמוי שלכם?" זה היה אחד המצחיקים. והיה איזה קטע כזה שילד מהכיתה שלי התחיל לבכות כזה בצחוק, אז ילד אחד עושה לו. "מה קרה? נזכרת איך חברה שלך נראת?" לא משנה, היה שיעור מצחיק של החיים. XD מדעי החברה- ראינו סרט, משעמם כתמיד.
צילום- עשינו פוטוגרמות, איזה מגניב זה. זה אחד הטובים, בסבתאשלי.
נסעתי עם אבא להומסנטר, וביטלתי את השיעור בלשון! |יאאאאאאאאאאא מאןןןןןןןןןןןן] ומאוחר יותר הולכים לתופרת. סליחה על החפירה, ואני מעריכה אנשים שקראו עד לפה. אם מישהו קרא. X: