מועצתנועה הנ"ד [זהירות, חפירה../images/Emo4.gif]
הגענו, נקלטנו, אכלנו, שמנו את הציוד בחדרים... התכנסנו לפתיחה של המועצה, נאומים חפרניים אח"כ התפזרנו להנהגות, הסברים, הכרות פקה פקה אח"כ העבירו לנו שתי פעולות על אלימות ועל החטופים והנעדרים [הנושאים שנבחרו למועצה] ואז בחרנו דרכים שאפשר לפעול בשביל לעזור בנושאים האלה... ארוחת ערב, ואז אוטובוסים לקחו אותנו מרחק של שתי דקות נסיעה D: לאולם ספורט שבו הייתה המליאה. היה חפרני בטירוף, וכשמשמונה וחצי עד 12 בלילה מעלים הצעות בצורה הכי לא מסודרת, כולם מדברים, ועל נושאים לא הכי מעניינים...[מה איכפת לי מה יהיה היחס בין צפירים לצוגרים במועצת תנועה הנ"ה?!$#~!$;1] כולם כמעט נרדמו לא הספקנו כלום, זה גם היה אחרי שישבנו בהנהגות וכתבנו מסודר הצעות כי לא היה מספיק זמן אחר"צ... אחרי זה חזרנו לחווה, סתם ישבנו בכיתה שקיבלנו [סעמק, כולם דופקים את צפון. האחרים קיבלו חדרים] וטל ואני ישבנו בצד וצחקקנו על הערסונים החמודים מעפולה-יקנעם-יקנעם-כרם.. קיצר, אני באה ללכת לישון, ובאחת וחצי בלילה, מי נזכר להגיע? גיאצו'
חפרנו איתו איזה 5-10 דקות ואז הלכנו לישון... בבוקר קמנו, אכלנו וזה [הוא כבר לא היה, ד"א
אין לי שמץ למה הוא בא] נסענו שוב למליאה. היה סיוט.. התמקדנו בהחלטות ההנהגתיות [החטופים והנעדרים והאלימות], ולא בהצעות הפרטיות, מה שגרם לזה שלא הספקנו הכל, ושהגענו להחלטות בשני הנושאים האלה בכמות שגם חמש שנים לא יספיקו לבצע את כולן, זה פשוט בעע. הגענו למצב שאנשים התחילו לדבר על לפזר את המליאה באמצע בגלל הביזיון. בסוף שרדנו עד הסוף, סינג'רו את צפון וחיפה לנקות.. ואז חזרנו הביתה. קיצר, חפירה אחת גדולה.