היום שלי!

P i x i e s

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo28.gif היום שלי!

היה לי היום מבחן באנגלית, איזה באסה זה היה.. לא התכוננתי בכלל \: קולנוע- הצטרפה מישהי שאני כל כך שמחתי שאני לא אלמד איתה. בעע! אבל היה נחמד, דיברתי עם המורה ואני ועוד מישהי השתגענו לגמרי שם. אוריאנה: "קלטי משהו ממש ממש מעניין" אני: "?" אוריאנה: "הוילון בחוץ" אני: "נו?" אוריאנה: "יותר מעניין מדדי!" (המורה) ועשינו מה זה שטויות. ואני הולכת אחה"צ ללחם-יין :) מה עוד מה עוד. היה משעמם לסיכום. וכואב לי הראש! P:

../images/Emo203.gifיום קצררר ../images/Emo13.gif

התחלתי ב9 וחצי [אחרי שאתמול הייתה בסטודיו מ6 עד 11 וחצי
] שעתיים תולדות המחול-ראינו סרט שאנחנו אמורות לעשות עלי את העבודת צפייה שעה אנגלית-עברה איתנו על החומר למבחן ביום שלישי+conditional1.השיעור עבר מהר שעה מתמטיקה-המשכנו סדרה חשבונית.זה קל מרגע לרגע
עכשיו לומדת ללשון
מחר מבחן שכבתי...שכונה כרגיל

עונהה

0-תנ"ך..היה חביב 1-היסטוריה,נראלי יהודית התגעגעה לגלי חחח
מצחיק כרגיל 2-היה אמור להיות יהדות אבל התבטל השיעור,אז נשארנו בכיתה והשתעשענו :] בהפסקה ראיתי את מוקיייי :] חמודהה וגלי שוב פעם נסעה
3-4-לשון,בהתחלת השיעור המורה נכנסה ואמרה שמלוכלך בכיתה אז ענבר ואני הלכנו להביא מטאטא ויאה[ככה כותבים?] וניקינו ביחד את הכיתה :] חחחח היה מצחיק
ולאיזה ילד מהכיתה שלי לא הייתה חולצת בי"ס,והוא אמר לה שיש לו מתחת אז המורה כזה עושה לו: נו יופי,גם אני יכולה לעשות סמל על התחתונים ולהגיד שיש לי סמל
חחחחח שרוטה! אח"כ הלכתי ליפעת לישיבת צוות והיא לימדה אותי ואת נועה לעשות צמידי שם
אחד הדברים המגניבים! וזה לא כזה מסובך אז זה אחלה :] ו..זהו? מחר סמינר אמצעעעע

Gadook

New member
היום שלי

קמתי נורא מוקדם אז החלטתי לפנק את הכלבה שאני שומרת עליה בטיול ממש ארוך
הלכתי איתה בערך חצי שעה עד שכל המחשבות יצאו מהראש, אני לא יודעת אם זה שווה 30 שקל, אבל נהנתי. שעה 1-2 מבחן במתמטיקה
נלחצתי ממש ועשיתי רק 2 תרגילים מתוך 4
אני שונאת מתמטיקה, שונאת! אבל לא נורא, יש לי ממוצע חיובי אז לא יורידו אותי ל4. לפחות עשיתי 2 תרגילים, נכון? שעה 3- פרויקט באנגלית, שטויות. עכשיו אני בעבודה של אבא משתעממת למוות ובודקת מתי יש לי רכבת מהאוניברסיטה. למישהו יש רעיון מה לעשות? *4 ימים!!!!!* נ.ב- מאיה אני אוהבת'תך ^.^

Snow fairy

New member
אני יותר!!$@#%#@^%#$

את באה מחר?? [הלוואי שכןןןןןןןןןןן] אם לא, אז תגידי לאמא שלך שתשכנע את אמא שלי שתבוא לבקר אותה

Gadook

New member
אמא לא רוצה להסיע אותי ../images/Emo10.gif

ויש איזה שטות בשבת.. אני עובדת על שבוע הבא.

../images/Emo35.gif../images/Emo201.gif../images/Emo108.gif

למה חרא מאמי?.. מחר יבוא יום יותר טוב

אין לי כ"כזמן אז סורי שהזנחתי../images/Emo108.gif

קיצר.. יש עומס ממש גדול של מבחנים.. ויש לי עוד דברים לעשות... אז אני אשתדל בכל זאת להכנס לפורום כמה שיותר. ובקשר להיום: שעה 1- הרצאה שלא נעשן... על סיגריות ונרגילה הוא דיבר... שעה 2- אנגלית.. עשינו חזרה למבחן.. על הזמנים.. שעה 3- ערבית.. המורה קראה לנו את סינדרלה בערבית D: היה ממש נחמד. שעה 4- אנגלית... ושוב חזרה למבחן.. הפעם על הסיפור "עליסה בארץ הפלאות". שעות 5+6 - מבחן בהיסטוריה.. הלך טוב נראה לי... לא יודעת.. לא אוהבת לפתוח סתם פה.. שעה 7- מתמטיקה... למדנו משפט חדש בגיאומטריה =[ והוא אמר ששנה הבאה הולכים לחרוש לנו על המשפט הזה! אז הוא חשוב...חח משהו עם תיכון ומשולש.. כל השאר מעורפל במוחי.. D: וסוף השיעור כולם צילמו מבחן אחד שהוא עשה ל-י'6... כי ביום שלישי הוא עושה מבחן לנו.. והוא אמר שכדי לקחת ת'מבחן לתרגל איתו. וזהו... שמחה שהיום הזה עבר... לאור העובדה שהלכתי לישון אתמול ב-1 וחצי! עד 1 וחצי למדתי להיסטוריה!...חח ועכשיו אני עפתי לקניות ויותר מאוחר להצגה עם חברה. יום טוב אנשים!

איזה יום שרוטטטט XD

באתי בתשע כרגיל לימי חמישי... אני כזה באה, נשארו חמש דקות עד תחילת השיעור, ואני כולי רצה כזה לחדר מורים לבדוק אם המורה לתנ"ך שם כי הייתי צריכה להביא לה משו...ואיך שאני עולה במדרגות אני רואה אותה
אז הבאתי לה את זה והלכתי למעבדה.. בדיוק שאני באה למעבדה המורה יוצא ממנה ואומרים לי "לא לומדים במעבדה" ואני כזה "למה נו עד שהגעתי לפה?! מה אתם מנסים לשגע אותי?" אז המורה החליט שנלמד היום במעבדה......וזו די הייתה טעות נראה לי....כי (ופה יבוא הקטע הטוב): שעה שניה- מחשבים. ישבתי די מקדימה. טוב מה זה די? ממש מקדימה. תוך כדי זה שאנחנו כותבים תוכנית, נכנס המנהל האדמיניסרטיבי (או משו כזה) והוא אומר לנו ולמורה "תקשיבו, תפתחו את החלונות, אני משאיר את הדלת פתוחה, מסתובבת פה קבוצה של תיירים מדרום אמריקה, ויכול להיות שהיא תיכנס לכיתה שלכם" והוא הזיז את הפח והלך. תוך כדי זה שאנחנו מתבדחים על זה הוא נכנס שוב והוא עושה למורה "אודי מתי שאני עושה לך סימן, כולכם תעשו ככה עם היד, כאילו שאתם חושבים. זה סימן שהם באים". פתאום מתחילים להיכנס לנו אנשים לכיתה, איזה שלושים אנשים, רציני, יותר מכמות התלמידים שהיו היום בכיתה נראה לי. והמנהלת של כל הביתספר נכנסת גם, והיא דוברת ספרדית...אז היא אומרת לנו "תקשיבו לי ותקשיבו לי טוב. זאת הפעם הראשונה והאחרונה וגם היחידה שאתם הולכים לשמוע אותי מדברת ספרדית. ואם מישהו יצחק על המבטא שלי אחר כך אז הלך עליו". והיא מתחילה לדבר איתם ולהסביר להם על המגמה, שנמצאים בה הטובים ביותר (במקרה אני מבינה כמה מילים פה ושם. נחשו ממה
) וכל הבולשיט הזה. ואז היא אמרה למורה שלי "טוב אודי אתה רוצה להגיד כמה מילים? רק תזוז כי לא ממש רואים אותך...לא רמזתי לכלום" (הוא נמוך, אז....חח) ואז הוא חירטת איזה משפט באנגלית, והמנהלת הסבירה להם עוד משו ואז היא שאלה אותנו אם אנחנו רוצים לשאול אותם משהו...ולא שאלנו כלום...אז איזה אחת מהתיירים אומרת "רגע, אבל אני רואה שיש ממש מעט בנות" אז אמרתי למנהלת "כן, זה שתינו, זאת ששם ועוד אחת שלא הגיעה היום" אז היא תרגמה להיא ששאלה
הם צילמו אותנו מלא...פאדיחות
מתי שהם יצאו איזה אחת באה למחברת שלי, מסתכלת, ועושה לי "זה מתמטיקה?" (בספרדית) ואיזה אחת עושה לה "לא נו זה אנגלית" וההיא מצביעה על מה שהיה כתוב לי בעברית על הדף ואני כזה עושה לה "this is Hebrew" (ככה כותבים עברית באנגלית? חחח) והיא "this is beautiful".....חחחחח זה היה מצחיק
אהההה ושההיא אמרה שיש מעט בנות אז בלי שהמנהלת תרגמה אמרתי את מה שאמרתי על הבנות, והמנהלת שואלת אותי "את יודעת ספרדית?" אז אני כזה "אני די מבינה" והיא "מהטלנובלות בטח" ואני כולי מנסה לצאת בסדר "אני לא רואה טלנובלות!!!" (אני באמת לא סובלת את זה). אחרי זה הם כולם הלכו והמשכנו ללמוד..למרות שזה היה קצת קשה להמשיך את היום בלי בדיחות על זה. הפסקה, הלכתי לראות את הפלאפון החדשדש של חברה שלי....הוא דווקא יפיוף
שעה שלישית- מחשבים. המשכנו במעבדה....לא היה לנו עוד ביקור כזה, וטוב שכך...חחח תוך כדי זה שהוא לימד תמיד מצאנו משהו לספר עליהם...אני כזה עושה לו "מה למדת מהסיפור הזה שהיה היום?" "אממ...שאני צריך ללמוד ספרדית?" XD שעה רביעית- היסטוריה. המורה הכתיבה מה שנשאר מהנושא, ואז סיכמנו בצורת תרשים....היא אמרה ששבוע הבא היא תכתיב לנו נושא אחרון באיסלם ואז נעשה שאלה מבגרות. היו גם כמה חלקים מצחיקים לאללה בשיעור....עם איזה אחד שיצא במקרה שישבתי לידו, הוא כל הזמן מתחנף למורה ואומר דברים שהוא לא ממש צריך ואמור להגיד....חח וזה קורעעע XD שעות חמישית שישית- מחשבים. היינו חצי כיתה במעבדה....וואי וואי כמה שהיה מצחיק. יש איזה אחת שלא מפסיקה לדבר, והיא התחילה לדבר עם המורה על כל מיני דברים שעדיף לא לדעת
וגם אני סתם התחלתי לדבר איתו כזה, הוא דיבר משו על לידה והגענו לניתוח שעברתי ואז הגענו למורה ללשון שעברה ניתוח והוא סיפר לנו על "רומן" שיש לו איתה....נו, מהשטויות האלה של המורים.....חחחחח הוא לא ידע שהיא עברה ניתוח
הוא סיפר לי שהיא דוחפת תלמידים למים בטיולים שנתיים
והוא אומר לנו "היא לא תמימה כמו שהיא נראית"....חחח הכי קטע היה שהוא אמר לנו "התחלתם להיות יותר מדי דומים לי....בד"כ זה לוקח איזה שנה וחצי ככה עד שזה קורה אבל איתכם זה היה מהיר מדי" והוא אומר לי "בואנה מה נהיה ממך? היית כזאת מתוקה ושקטה....התחלת לדבר כמוני וזה נהיה יותר מפחיד ממני אפילו!" זה היה ממש מצחיק. שאלתי אותו מה הוא מעדיף, לעשות טיפול שיניים בלי הרדמה או לעשות גבות, כי הוא כל הזמן נותן את האופציות האלה של "אתה רוצה להתעלל בעצמך? לך תעשה גבות" או את האופציה השניה...חחח והוא לא רצה לבחור
הוא אמר ששניהם גרועים באותה מידה....חחחח נו, בקיצור יום מצחיק, חבל שאני לא זוכרת כל דבר ודבר שהלך שם....חח אחחחח נרדמה לי הרגל
טוב, מישהו קרא בכלל את החפירה? רק שתדעו שזה שווה קריאה כי זה מצחיק. אם כן קראתם בכל זאת, אז קבלו
או משו.

Double U

New member
היום שלי

8 שעות. שעתיים מתמטיקה, שעה חינוך, שעתיים פיזיקה-העשרה (דווקא היה מעניין), תנ"ך ואז קצת ספורט (רוגבי) ואז פגישה של מועצת תלמידים. כנראה מוניקה סקס באים אלינו (לבית ספר) להופעה בפורים
!!!111111

B a m b o o k

New member
היה לנו היום יום מד"א

מ8וחצי עד 3. הביאו לנו 3 מדריכות ל3 קבוצות ולימדו אותנו החייאה,היימליך(או איך שלא כותבים את זה...), כל מיני חבישות למיניהם, תגובות בקשר להתחשמלות ופגיעה מבעלי חיים ועוד כל מיני... היה חביב. החכמתי
ואז ב3 וחצי עד רבע ל5 היה לי תקשורת. ומכיוון שהיינו 13 בנות אז המורה הראתה לנו כל מיני קטעים מסרטים קומיים כי הנושא הבא שלנו זה קומדיה וסאטירות. ועכשיו אני בבייביסיטר

תמיר1991

New member
יום ארוך ומתיש בבצפר...../images/Emo2.gif

והראש שלי לא מרוכז בכלום...
שישי, שבת, ראשון- לומדים לבחינת גמר [נו, בעיקר], ובשני נבחנים. אני גמור, תכל'ס. תמיר.

שגיא 1991

New member
יום חשוב

התחלנו ב9 והיה מדעי המחשב עשינו דף עבודה. אחרי זה היה 4 שעות הרצאה על איידס מתוכם שעתיים ידע כללי ואחד סיפור אישי. בשעתיים הרצאה הוא אמר שהבדיקות כל כך איטיות שהוא עשה בדיקות נסע לתאילנד חזר ועדיין לא ידע את התוצאות, שאלתי אותו שאלה כל כך נדרשת איך היה בתאילנד
?
. הסיפור עצמו היה מרגש, ואז היה שעתיים לשון והביתה.

LilTink

New member
אחד הימים הרעים.

[><] כל היום חשבתי על משהו שהכניס אותי לאימ-אמא של הדיכאון. [><] הייתי בבי"ס היום 9 שעות פעם ראשונה (עברנו לצילום) ובאמת שאני לא יודעת איך אני אשרוד עד סוף השנה. [><] יותר מזה שלמדתי 9 שעות ברצף, אח"כ הייתי צריכה לחזור הביתה ברגל לבד. [><] הגעתי הביתה וכל הסלון היה הפוך בגלל הכלבים המכוערים ואח שלי ישב ואכל עגבניה וחטפתי עצבים שהוא לא ניקה. [><] התנפצה לי צלחת. לפחות החונכים היו מרוצים וזה שימח אותי. בא לי את ההזמנה שלי מהוטופיק. נו.

P i x i e s

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo28.gif אוי לילך..

יהיה בסדר!
לפחות יש לך הוטופיק P:

Aline In Chains

New member
לא הלכתי לבצפר../images/Emo6.gif

בעיר שלי. הלכתי לבצפר בת"אXD לבצפר של גור
, והיה ממש מצחיק.. זהו:]

למעלה