Happy New Year

../images/Emo221.gifHappy New Year../images/Emo70.gif../images/Emo221.gif

דבר ראשון, שנה אזרחית מעולה לכולם! ועכשיו, שאלון קצרצר: איך אתם מגדירים את שנת 2006? מה הייתם משנים בשנה הזו? מתרגשים מהשנה החדשה? יש תכנונים לשנה החדשה? מה אתם מאחלים לכל ישראל לכבוד השנה החדשה? תהנו.

Black Balloon

New member
שנה אזרחית מעולה לכולם! ../images/Emo24.gif

מי ייתן, וזו תהיה שנה טובה יותר מ2006 המאפנה
איך אתם מגדירים את שנת 2006? שנה מגעילה. אבל גם נהנתי ממנה :) מה הייתם משנים בשנה הזו? הרבה דברים במדינה מתרגשים מהשנה החדשה? קצת. לא יודעת.. יש תכנונים לשנה החדשה? המ אולי? מה אתם מאחלים לכל ישראל לכבוד השנה החדשה? שהמצב של המדינה ישתפר, ובכלל- שתהיה שנה טובה. :]

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifעונהה

איך אתם מגדירים את שנת 2006? הכי טובה שהייתה לי מה הייתם משנים בשנה הזו? אממ לאדעת מתרגשים מהשנה החדשה? לא יש תכנונים לשנה החדשה? לא מה אתם מאחלים לכל ישראל לכבוד השנה החדשה? שיהיה שקט
ושתהיה שנה מאושרת לכולם

msh196

New member
HAPPY NEW YEAR שכחתי לענות

איך אתם מגדירים את שנת 2006? מחינה אישית היא הייתה או.קיי מבחינה כללית חרא של שנה מה הייתם משנים בשנה הזו? נתחיל בראש הממשלה מתרגשים מהשנה החדשה? לא ממש יש תכנונים לשנה החדשה? כן (אבל זה עדיין לא סגור אז אני לא אפתח עין ) מה אתם מאחלים לכל ישראל לכבוד השנה החדשה? א. שנה של שלום ב. שיחזירו את החיילים ג. ממשלה חדשה ד. אושר ועושר

inbal287

New member
Happy New Year../images/Emo9.gif../images/Emo65.gif

איך אתם מגדירים את שנת 2006? מבחינה אישית היא הייתה מעולה, אבל מבחינות אחרות היא הייתה די חרא. מה הייתם משנים בשנה הזו? את המלחמה למשל, את תוצאות הבחירות מתרגשים מהשנה החדשה? כן... כי השנה הזאת היא השנה שאני אסיים ללמוד ואתגייס וכאלה... אמאלה יש תכנונים לשנה החדשה? לסיים תיכון, לסיים עם הבגרויות ורצוי להמשיך עם הציונים הטובים, אולי לעשות פסיכומטרי, לטוס לפינלנד ולהתגייס בסופו של דבר
מה אתם מאחלים לכל ישראל לכבוד השנה החדשה? שיחזירו את כל החיילים החטופים כדי שגם למשפחות ולהם תהיה שנה טובה, שיהיה שקט פה בארץ בלי אירועים יותר מדי מיוחדים, ממשלה חדשה [
], ושיהיה רק טוב, הרבה טוב.

La Li Ho13

New member
נאמ~~~../images/Emo168.gif

איך אתם מגדירים את שנת 2006? משעממת מה הייתם משנים בשנה הזו? הכול;; מתרגשים מהשנה החדשה? כע יש תכנונים לשנה החדשה? לא מה אתם מאחלים לכל ישראל לכבוד השנה החדשה? כ-כלום|נבוך|

m o r 1 0 2

New member
Happy New Year

איך אתם מגדירים את שנת 2006
שנה פסדררר..
מה הייתם משנים בשנה הזו?
הרבה דבריםם
מתרגשים מהשנה החדשה?
קצצתתת יש תכנונים לשנה החדשה?
הרבה מאוד מאודד דברים לשנותתת ולתכנן מה אתם מאחלים לכל ישראל לכבוד השנה החדשה?
תהנו. אני מאחלת לכולם את הכי טוב שישי ושכבר יהיה שלוםםם בין כולם
חג שמח

למעלה