08/10 מפגש פורום

GnomeBubble

New member
../images/Emo221.gif 08/10 מפגש פורום ../images/Emo221.gif

לכל מי שעוד לא יודע - ביום ראשון 08/10/06, א' חוה"מ סוכות יתקיים מפגש הפורום השני שלנו (בארץ). המפגש יתקיים בסטודיו של גיא - 春ヶ丘工房 Harugaoka Koubou ברחוב פרישמן 35, ת"א. הסטודיו נמצא בחצר הבניין (הכניסה עצמה נמצאת בין 35 לבין 33א, אל תיבהלו מהשלט "אין כניסה"
). כל מי שמגיע שירים אצבע בשרשור ההגעה, ושגם יציין איזה אוכל או שתיה הוא מביא, אם אפשר. אם מישהו יכול להביא משהו מיוחד כמו סושי, אז זה יהיה בכלל טוב
לו"ז משוער: 9:30-10:00 - הגעה 10:00-11:00 - נשנושים וסבב היכרות 11:00-11:45 - הרצאה על "הזמן היפני" - GnomeBubble 11:45-12:30- קיוטו - קסם הסתיו - מצגת תמונות של העיר קיוטו וסביבותיה בעונת הסתיו, בליווי הסברים על דימויי הסתיו של יפן - Tenguy 12:30-13:00 - הפסקה 13:00-13:45 - הרצאה והדגמות על מהג'ונג, שוגי וגו - JPing 13:45-14:30 - קליגרפיה וחלוקת קליגרפיות לכל דיצריך (*) - Tenguy 14:30-15:00 - הפסקה 15:00-15:45 - לימוד קאנג'י ורדיקאלים - שיטות יעילות ומקורות טובים באינטרנט - Furrball 16:00-18:00- סרט (לפי בחירת הנוכחים) (**) 18:00 - התפזרות
קליגרפיה: (*) אם מישהו/מישהי רוצה עבודה על נייר מסויים - רצוי לתאם מראש את הכיתוב ולהביא את הנייר הפרטי למפגש
סרטים: (**) גיא הציע את הסרטים הבאים (שיש לו): סרט תיעודי על יפן: סרט על הסמוראים סרט קולנוע יפני תקופתי: "אחרי הגשם" סרט קולנוע יפני עכשווי: "מכתב מן ההרים" אם למישהו יש עוד סרטים, מכל סוג, שהוא רוצה להציע, אז נשמח לשמוע.
הדגמת משחקים יפנים: אם מישהו יכול להביא לוח שוגי או גו, או סט של מה-ג'ונג, זה יהיה נחמד. אני אשתדל להביא לוח או שניים של גו.
מוסיקה במפגש הקודם Oracle הביאה מוזיקה יפנית, אבל לא היו רמקולים מספיק טובים, אז זה לא ממש תפס... אם יש מישהו שיכול להביא רמקולים טובים, אז נשמח להיעזר בו
חוץ מזה, כל מי שרוצה יכול להביא מוזיקה, בדיסקים או ב-MP3.
למרצים: תאשרו בבקשה את ההרצאות שלכם. אם טעיתי בכותרת ההרצאה תקנו אותי בבקשה. אם אתם צריכים יותר או פחות זמן, תודיעו גם כן.
הצעות: לא נשאר עוד הרבה זמן, אבל כל הצעה תתקבל בברכה.
להביא חברים: לכל מי שיכול לגרור איתו חברים שמעוניינים ביפן... אתם יודעים מה לעשות
וזהו לעכשיו. בטח שכחתי משהו, אבל אנחנו כבר נגיע לזה. סביר להניח שאני אשלח הודעה מעודכנת לפחות עוד פעם אחת
ודבר אחרון - אני רוצה בהזדמנות הזאת להודות לגיא (Tenguy) שמארגן הפעם את הכנס וגם מספק את המקום.

nikita j y

New member
../images/Emo80.gifיש לי שני סטים של מהג'ונג

שאני יכולה להביא, אבל אני צריכה שישמרו עליהם ממש טוב ושחלקים לא ייאבדו ^^"" [אגב, בסט המגניב יותר חסרות שתי אבנים, אז אם זה קריטי אפשר לסדר את זה עם האבנים הרזרביות ^^"]

SashTheRed

New member
חח אני חושב שתשנאו אותם

בכלל שהכתב שלי הוא ממש נוראי. חוץ מזה, לא אמצא זמן בכזו התראה. אני כבר היום נוסע לישון בבאר שבע, ומשם מחר בבוקר לתל אביב (אני חי הרחק בדרום, כך שהברירה היחידה האחרת שלי היא לקום ב5 בבוקר, רק בשביל ליסוע).

Nisenhouse

New member
../images/Emo45.gif אגיע

אביא: - לוח גו - בקבוק משקה קל (כנראה תפוזים/אשכוליות/ענבים) - חטיף כלשהו

SashTheRed

New member
אני מגיע גם ומביא חבר

הוא פעם התעניין יותר ביפן, אז עכשיו אני מנסה להחזיר אותו לזה. חח בכל מקרה, אביא שני משקאות קלים וכמה חטיפים (כי זה אני והחבר). אם משהו יקרה ולא אוכל לעשות זאת, אביא 40 שקל ואקנה בתל אביב.

GnomeBubble

New member
../images/Emo26.gif בקשר לכיבוד ומשקאות

אפשר לארגן קנייה קבוצתית של כיבוד ומשקאות, כי שאנשים לא יצטרכו להסחב עם בקבוקים כבדים (וגם כיבוד, למרות שזה פחות נורא). מי שמעוניין להביא משהו, יביא משהו, ומי שלא יביא כסף, ובתחילת המפגש (או שמראש, נראה איך זה יסתדר) מישהו ילך לקנות. מה דעתכם?

SashTheRed

New member
טוב מבחינתי

אבל אני מעדיף ללכת על הצד הבטוח, אז אקנה כבר קודם. אם לא אצליח מסיבה כזו או אחרת, אביא כסף.

Tenguy

New member
צודק, המכולת הסמוכה פתוחה כל היום

ותמיד חובבי הבישול והכנת הסושי שבקירבנו מוזמנים להקפיץ את רמת הכיבוד במפגש לסטנדרטים היפניים... שמעתי שהסושי במפגש הקודם היה כל כך טוב, שלא ראיתי ממנו זכר, רק בגלל שאיחרתי ב-20 דקות....

JPing

New member
אני מגיע + אני צריך עוד זמן להרצאה

כמו שאמרתי אני צריך שעה להרצאה :). אני יביא : גו ( ושח קוראני וסיני , אותה חבילה ), לוח שוגי מאולתר ( נייר ושאר ירקות מהבית בשביל ההדגמה ) , משחק שוגי למחשב הנייד ומשחק מהג'ונג למחשב הנייד ( שוב לצורכי הרצאה :) ). עוד דברים שאני יכול להביא : כמה ספרים ללימוד יפנית שעברתי את הרמה שלהם וכמה ספרים שלא ( את אלה אני יקח בחזרה :) ) יש אפילו ספרים בעברית :).

GnomeBubble

New member
אוקיי

כבר עכשיו יש לנו מחסור בזמן פנוי להפסקות, אבל אני מניח שנסתדר איכשהו. במקרה הכי גרוע, נוותר על הסרט.

JPing

New member
אני ינסה לצמצם :)

אם אני יוכל אני יעבור עכשיו על כל החומר ויראה את מה ניתן להשמיט ( טוב להכניס דיסק של מאיר אריאל למחשב ולהתחיל לעבוד :) )

Tenguy

New member
אל תילחץ.. כל עוד אנשים ייהנו, תדבר

כמה שצריך... אני בהחלט יכול לצמצם את ההרצאה שלי על קליגרפיה, אם אתה תדבר יותר על המשחקים. הכוונה היא לתת לאנשים מושג טוב על הנושא, וגם לא כדאי שתילחץ או שתיקטע הרצאה בגלל זמן מועט מידיי... על קליגרפיה אני יכול לדבר גם חצי שעה (כמו שעשיתי בפעם שעברה), והאנשים מאד ייהנו

GnomeBubble

New member
נראה לי שמה שיתצמצם זאת ההרצאה שלי

בסופו של דבר, לא נראה לי שאני אספיק להכין אותה במלואה
זה נושא מאוד עמוס וכבד, וגם עדיף, אולי, להכין הרצאה ארוכה יותר שתבוא במפגש אחר... חבל דווקא
הלו"ז בלי ההרצאה שלי יהיה: 9:30-10:00 - הגעה 10:00-11:00 - נשנושים וסבב היכרות 11:00-11:45- קיוטו - קסם הסתיו - מצגת תמונות של העיר קיוטו וסביבותיה בעונת הסתיו, בליווי הסברים על דימויי הסתיו של יפן - Tenguy 11:45-12:30 - הפסקה 12:30-13:30 - הרצאה והדגמות על מהג'ונג, שוגי וגו - JPing 13:30-13:45 - הפסקה קצרה 13:45-14:30 - קליגרפיה וחלוקת קליגרפיות לכל דיצריך (*) - Tenguy 14:30-15:00 - הפסקה 15:00-15:45 - לימוד קאנג'י ורדיקאלים - שיטות יעילות ומקורות טובים באינטרנט - Furrball 16:00-18:00- סרט (לפי בחירת הנוכחים) (**) 18:00 - התפזרות זה בסדר לכולם? וכפיצוי על זה שאני לא מרצה, אני מוכן לפתוח בהפסקה הארוכה פינת שאלות ביפנית, שבא אנחנו נדון בשאלות ספצפיפיות על השפה בקבוצה.

למעלה