שתיית מים

דינהלה1

New member
../images/Emo221.gifשתיית מים

למי יש מתקן מים ויכול להמליץ? האמת נמאס כבר לסחוב בקבוקים מהסופר, וגם כל פעם שרוצים לשתות מים קרים צריך להוציא בקבוק מהמקרר כמה פעמים ביום לילדים ולי זה ניג'וס במיוחד בקיץ. בנוסף לבקבוקי מים מינרלים שאנחנו קונים יש לנו מיכל בריטה שאני משתמשת בעיקר לבישול כי לשתיי המים ממש לא טעימים. שמעתי שיש איזה מבצע ל4 ימים של תמי בר. הבנתי שזו הוצאה לא קטנה התחזוקה של המתקן. אבל מה האלטרנטיבה?

Navva

New member
טיפול במים הוא המקצוע שלי ואני שותה מים מהברז

אם אני אקנה מתקן מים זה בשל העצלנות בקירור/ חימום במתקנים ביתיים אני מעדיפה את אילו הכוללים מנורת UV אחרי המסנן. הסיבה חיטוי במצב שעל המסנן התישבו "חיעס".

דינהלה1

New member
../images/Emo24.gif שאלה לי אליך

ידוע לך האם למתקן של תמי בר יש מנורת UV? אני זקוקה לפיתרון שיהיה לי גם מים חמים וקרים ולא רק מים נקיים

Navva

New member
צריך לבדוק במפרט / פרסום של המוצר

אני לא בטוחה, אבל פשוט תשאלי לפני שאת קונה. תהליך הסינון (מסנן) והחיטוי (UV) מתרחש לרוב לפמי החימום או הקרור של המים.

ImSoExcited

New member
סליחה שמתערבת,

אני בדר"כ רק צופה פה בשביל אחותי, אבל פשוט יש לי תשובה לזה. לי יש מכשיר בבעלותי, ואני יודעת שיש להם נורת UV, זה בעצם הדגש של הסינון (לפחות חלק ממנו) את יכולה גם לקרוא באתר שלהם אגב, אני ממליצה לך לנסות לשתות מתמי 4 שבאיזור המגורים שלך, כדי שתנסי ותראי אם טעים לך

דינהלה1

New member
כלומר שבכל מקום טעם המים אחר?../images/Emo4.gif

מי הברז לא אמורים להיות אותו הדבר בכל הארץ? מה שכן שמתי לב שזה לפעמים תלוי ברמת התחזוקה של הצנרת של הרשות המקומית, הבניין והדירה אז אולי בגלל זה...

ImSoExcited

New member
בדיוק בגלל זה ../images/Emo13.gif

בעיקרון זה גם משפר את הטעם, כך שגם אם יש בבניין צנרת ישנה, את לא אמורה להרגיש את זה. אני לא מבחינה בהבדלים יותר מידי, אבל יש כאלה שכן...

Navva

New member
נכון

עד היום אנילא מסוגלת לשתות מים בתחומי העיר ת"א. גדלתי בעיר לווין של ת"א ששם המים עד לפני 15-20 שנים היו רק מבארות מקומיות והטעם שונה. יש גם שינוי לאורך השנה, לדעתי אז השינוי בטעם נובע בעיקר מהטמפרטורה. לאחרונה יש שינויים, כי במים המסופקים באזורים שונים בארץ מעורבים מים מותפלים. היתרון העיקרי פחות אבנית בקומקום. אם מים מינרלים או תמי 4 ודומיו, אז בעיני עדיפה האפשרות השניה. לגבי חלקי חילוף, כל חצי שנה ל (יש הוראות מדויקות )ערך צריך מסנן ומנורה. אפשר לעשות זאת לבד, אם לא להזמין שרות.

לנו יש תמי 4 מרוצים מאוד למים אצלנו יש טעם לו

לואי ובמיני בר אין טעם לואי את הראשון קיבלנו במתנה כשנתנאל נולד ולפני שנתיים החלפנו לדגם מתקדם יותר

רינת1232

New member
גם לנו יש תמי 4 כבר כמה שנים

פעמיים בשנה מחלפים מסנן ופעם בשנה נורית. הם שולחים הבייתה. לא זול, אבל מאד מאד נוח. יש מים קרים וחמים ופושרים. לא צריך בקבוקים וקומקומים. שוב, לא זול אבל מאד נוח

שמחה111

New member
גם לנו יש-לא בטוחה שזו האופציה הטובה

יש מכשירים הרבה יות זולים. גם יש מחלוקת לגבי איכות המים.

ר ע נ נ ה

New member
בבית יש EverPure

זה מסננן שמחליפים פעם בשנה. אבל אצלנו המים לברז מגיעים מבארות והם לרוב טעימים גם בלי סינון. בעבודה יש לנו תמי 4 דווקא את הדגם המשפחתי ויחסית לזה שהמים בת"א איומים אז דווקא המים של תמי 4 יוצאים טעימים וגם המתקן מאוד נחמד כי יש לו 4 מצבים, קר, פושר חם וחם מאוד.

למעלה