שרשור פרק 37

ShIr LoVe RoNi

New member
../images/Emo221.gifשרשור פרק 37../images/Emo221.gif

את כל התגובות-לכאן
ומה שלא..ל-
צפייה נעימה
שיר:]

ררררררר

דודי ה$&%#*&$^%^&)^%)(& זה ברור לכולנו מה הוא הולך לעשות... חלי המתוקה
בטי ומישל
אהאהאה אחלה פרק!!!

inbal83

New member
מסכימה איתך!

שונאת את דודי ורדי!! בטי ומישל היו כאלה מתוקות!!!

הילוש152

New member
וייייייייייי

בטי ומישללללללללללללללללללללללללללללללל עשו לי תיוםםם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה פרק חזקקקקקק עורר בי גועל מה שאלינור ניסתה לעשות לאייזקקקקקק [בלאכסססס] דודי החראאאאאאאאאאאאא \= בטי ומישל בטי ומישל בטי ומישל
חעחעחע

Or LoVe NinEt

New member
פרק מדהים..!=]

בטי ומישל חזרו!!!!!!!!יששש!!!!
איזה קטע שאלינור לא יודעת שאייזיק הוא אבא שלה..והיא עוד מנסה לפתות אותו..
קובי היה נחמד.."יהודי נשאר יהודי"
איך אייזיק נבהל מהמכון לווי..חחח..
חלי מדהימה..איך היא נבהלה שאריק חיבק אותה..! אריק מתוק
מסכן צוף..הוא באמת דואג למאיה..
יואווו..מסכנה מאיה..דודי ורדי נוכלללל!!!!
אלינור מדהימה...
נ.ב==>לא הראו את אפרת כל הפרק..
בקיצור פרק נחמד..=]

FlakY

New member
דודי המניאק :(

איזה בנאדם רע! מגיע לו שישרפו אותו ואת הבית המסריח שלו שהוא משכן -_-

אהבתי את הפרק ../images/Emo45.gif

בארוחת ערב אני כולי עוצרת נשימה *לא, אל תתקרבי אליו! הוא אבא שלך!! לאאאאאאאאאאאאאאא*
ואח"כ שהם נפרדו והיא תפסה לו את הטוסיק
וחלי כזו מתוקה
ואת מאיה אני גם ככה שונאת, יאללה שהקלטת תופץ ומאיה תברח לאי בטיבט וצופי ואלינור יהיו יחד

תמריקי

New member
או אחלה פרק!../images/Emo13.gif

בטישל חזרו להיות בטישל... אלינור ואיזיק לא התנשקו(ברגע מסוים חששתי קצת..) אריק ובטי
"אני אחשוב עליך"
חחחחחחחחחחחחחחחח ודודי עם הקלטת...(אני יודעת מה הוא הולך לעשות איתה אבל אני לא רוצה לכלול ספוילר )
בקיצור אחלה!

ShIr LoVe RoNi

New member
../images/Emo99.gifגאדד פרק מעולה!!../images/Emo203.gif

נזכרתי להגיב
חחח איזה מצחיק היה שאלינור תפסה לאייזיק את הטוסיק
ודודי ורדי הזה רררר
נמאס ממנו
עכשיו כל הביקורות על מאיה רעות
הקיצר היה פרק משעשע

פרק שולט!! ../images/Emo80.gif

אני כל הזמן רק צעקתי הוא אבא שלך!יא מגולה!!!@!!איכסה!!תפסיקי עם זה!!!! אני באמת מתחילה לחשוב שהאלינור הזאת היא חתיכת סוטת מין!כל דבר שזז והוא בן..היא פשוט מתחילה להימרח עליו!! הוא אבא שלה גאד דאמט! היא לא אמורה להנשק איתו! איכסה םפיכסה היא מגעילה!!! והשירי מימון הזאת!אני בספק אם היא בכלל למדה משחק!אני אל ארחיב בגלל כל המעריצות..אבל היו לה כמה יציאות שממש עיצבנו אותי!! וחלי..אוי...חלי חמודה..איך היא אומרת לו לעצום עניים..והוא מציץ לההההההה איזה חמודים!!!אבל הכי הצחיק אותי..זה כשהם התנשקו..היא יד יותר נישקה אותו מאשר הוא נישק אותה..ואז פתאום היא מפסיקה?! ואני רק מקווה שהמישל הזאתי השתנתה באמת !למה אם היא הולכת לעשות את זה עוד פעם לבטי..אני פשוט אשבור את הטלויזיה!!!

inbal83

New member
אוקיי אבל,

היא לא יודעת שהוא אבא שלה!! לייק דאאאא! אם היא הייתה יודעת היא לא הייתה עושה את זה..

אבל עדיין..

הוא קצת מבוגר בשבילה גם אם הוא היה אבא שלי או לא לא הייתי מתנשקת איתו או משהו אחר.. הוא זקן ומכוער@!!!! ואגב למה להגיד דברים על מאיה?. בסך הכל קורבן (אל תשימו לב אני פשוט מתה עליה!!!!) חלי= האדם הכי מושלם (קודם שירי ואז אבל גם היא) איזה מתוקים היא ואריק!!! זוג מושלם!@! אני לא סובלת את דודי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בא לי שמאיה תחזור למונוקול1!! \ קיצר זה הכל..

למעלה