שרשור פרסומי

ברק51

New member
הומוריקה - גישה טיפולית

החלה הרשמה לקורס השני: "סודות ההומוריקה" השיטה הישראלית שמשגעת את העולם. הזדרזו והירשמו היום לקורס העשרה בהומוריקה® - "הדבר הבא" בתפיסת החיים המלאה, השלמה ומלאת השמחה. מתאים למטפלים, אנשי חינוך ולכל מי שמעוניינו להוסיף לעצמו כלים טובים לחיים מאושרים! הסדנאות של הומוריקה® מאוד מבוקשות, מתמלאות מהר והמקומות בהן מוגבלים! שלח/י מייל עוד היום לשם הצטרפות ושמירת מקום לכתובת: [email protected] או צלצל/י 052-4817325. הקורס כולל 5 פגישות בנות שעתיים. "השילוב המנצח" וסודות השימוש בהומור ומוסיקה יפרסו בפנייך באופן מדהים! אחרי הקורס תדע/י כיצד פועל ההומור על גופנו, ומה עושה המוסיקה בנבכי המח ובמיוחד מה ניתן לעשות בכדי לנצלם לטובתנו היום-יומית. כל זאת בדרך ההומוריקה® -הגישה הייחודית הישראלית המשלבת הומור ומוסיקה בטיפול רגשי. הפרטים המלאים על הומוריקה®, על הגישה ושימושיה המגוונים - באתר הומוריקה: www.humorica.co.il מחכים לך, צוות הומוריקה

טאוֹ

New member
../images/Emo221.gif שרשור פרסומי

ניתן לפרסם כאן סדנאות, הרצאות ואירועים שיתקיימו בזמן הקרוב, וכן ספרים, סרטים ואתרים חדשים בתחום. נא לא לפרסם כאן מוצרים, מטפלים ומוסדות לימוד - את אלה ניתן לפרסם בלוחות הפורום.

קורסים וסדנאות בשיאצו

שלום לכולם שמח לבשר לכם שחזרתי לאזור השפלה וכעת אני בגדרה בקרוב אפתח פה קורסים חדשים הנכם מוזמנים ליצור קשר הקורס הבא: מבוא לשיאצו 10 מפגשים בני שעתיים כ"א נמדוט, נתרגל צ'י קונג, ונטפל בשיאצו זה בזו שלכם גיא 050-6721372

harduf9

New member
מלאכת צדיקים נעשית בידי אחרים

את גיא לאופר פגשתי לפני שנים רבות כאשר לזוגתי ולי היה בית ספר לרפואה טבעית וגיא בא בכדי לברר לגבי לימודים. מאז אומנם לא היינו הרבה בקשר, אחת לכמה שנים, אבל אני יכול להגיד שתמיד היה נעים לפגוש ולשוחח. גיא מטפל ומלמד נשימה מעגלית (מה זה הוא יסביר, אני את ההסבר קיבלתי בששי האחרון) ושיאצו. אדם שלי, כייף לפגוש ולשוחח, ההרגשה שלי היא תמיד הייתה כמו כשמרגישים כשפוגשים חבר ותיק ואהוב. השיחה תמיד זורמת ונעימה. לגבי הטיפולים, מעבר לידיעה, עדיין לא חשתי את מגעו (גיא לטיפולך
) אך אין לי ספק שהוא יודע מה הוא עושה. שמח שחזרת לאזורי. בריאות שלמה גיא הרדוף

מרגש

הי גיא ריגשת אותי בדבריך ועל אף שהם נעשו באינטרנט אנו לא נוותר על המגע האישי ונמשיך להפגש ומכיוון שאצלנו הפולנים לא מחזירים צלחת ריקה אוכל לומר ש it takes one to see one באהבה גיא

למעלה