שלב 8 Brioude Aurillac

אייבי יש לך מזל שלאנס לא רוכב ישראלי

ושאף נציג שלו לא קורא את מה שאתה כותב (לא ראיתי שידורים בערוץ 1 השנה, אבל אני מקווה שלא אמרת את זה גם בשידור), אחרת כבר מזמן הוא היה תובע אותך על סכומים שאני בקושי יודע לבטא. אתה לא בפעם הראשונה קובע עובדה שארמסטרונג לקח חומרים אסורים ולא בפעם הראשונה אתה קובע עובדה בלי שיש לך הוכחה לזה, מלבד תאוריה. איך יוהאן ברונייל קשור לתפיסה של בלטראן? בלטראן כבר שנתיים רוכב בקבוצה אחרת, אצל מאמן אחר ומנהל ספורטיבי אחר. איך ברונייל קשור לתפיסה של טיילר המילטון? טיילר המילטון נכשל בבדיקה כמה שנים אחרי שעזב את רכבת הדואר, אחרי שהוא רכב אצל מנהל ספורטיבי רמאי, שכרוכב גנב ניצחון בטור. איך התפיסה של לנדיס קשורה לברונייל? הוא נתפס שנתיים אחרי שהוא עזב את ברונייל, בזמן שהוא רכב בקבוצה שמספר רב של רוכבים שלה נכשלו בבדיקות. איך הראס קשור לברונייל? הוא נתפס שנתיים אחרי שעזב את ברונייל, שנתיים בהם הוא רכב בקבוצה שהתחליה את "פוארטו". מתוך כל הדומסטיקים שרכבו פעם בפוסטל/דיסקברי כמה נכשלו בבדיקות סמים בזמן שהם היו רוכבים של ברונייל? האם לאנס לקח סמים? יכול להיות, זה בטח לא יפתיע בגלל שאנחנו יודעים שכל המתחרים שלו לקחו סמים, אבל אל תציג את זה כעובדה או כאמת כל עוד אין לך הוכחה עליה אתה יכול להסתמך מלבד ניחושים.

קוריצה5

New member
אייבי, אל תדאג! ממילא אף אחד לא רואה את

השידור בערוץ 1! (כמה פעמים אפשר לקרוא לרוכב שמנצח את הקטע בשם "הרוכב שניצח" מבלי לזהות את הרוכב עצמו? אפילו אנשים שלא ראו את השידור ביורוספורט ובכלל אין להם טלוויזיה בבית כבר זיהו את קבנדיש...)

בוא נזכור גם את מתחריו "הצדיקים" של ארמסטרונג

אלכס זולה מקבוצת פסטינה הידועה במידותיה הטובות אולריך - "צח כיונה" חוסבה בלוקי מחצרו של הצדיק הידוע מנולו סאיז בטח שכחתי עוד כמה

aabramovich

New member
איבן מאיו (יש לי דם ב EPO)

באסו (זה הכלב של השכנה, בחיי)... ועוד הזרוע נטויה

oferlev9

New member
אייבי, לא ראוי להאשים בלי בסיס עובדתי

לאנס ארמסטרונג היה הרוכב הנבדק ביותר הכל יצא נקי על סמך מה אתה מאשים אותוו בלקיחת חומרים אסורים? ובאותו משפט גם מאשים את ברוניל. לא ראוי ולא מקצועי !!

aabramovich

New member
זו תיאורית קונספירציה. לא יותר. הוכחת ההפוך:

על פי שיטתך איביי: -------------- ההוכחה שלאנס נקי וברוניל גאון - כל מי שעזב את הקבוצה וחשב שהוא מספיק טוב להיות מוביל נאלץ לעבור להשתמש בחומרים משפרים. רק לאנס וברוניל ידעו את הערך האמיתי של הראס (מטפס מצויין) ורק הראס שגדל לו האגו החליט שהוא יכול לנצח וואלטה. ובסוף נאלץ לרמות. כנ"ל האחרים. טריקי זקן ורק רצה עוד עונה ונאלץ בעונה הראשונה בקרירה המעולה שלו לרמות. פופוביץ, הינקאפי הם רק שניים למשל שלא עלה להם האגו לראש ולכן לא תמצא אותם משתמשים בסמים, אף פעם. -------------- עם ובלי קשר: 0. גם וינוקורוב עבד בשביל לאנס? 1. כל זה אייבי בלי להכנס לעובדות של מי נבדק וכמה. 2. תסביר לי למה לא לשלוח את ההודעה שלך לדוא"ל של יחצן של לאנס? הרי אם אתה כ"כ בטוח, ללא ספק תשמח להסביר את זה בבית משפט. השופט ישתכנע בטוח! 3. בהזדמנות, תסביר לי בדיוק מה קרה ברצח רבין, על איזה אי דיאנה ג'ימי הופה ואלביס גרים היום ולמה באמת מגדל 7 קרס ומי הטביעה לא את הטיטניק אלא את הבריטניק וגבה את כספי הביטוח של הטיטאניק. 4. what a piti (שכחת להאשים את וולוורדה) ------------ בקיצור - כל מה שאמרת הוא תיאורית קונספירציה ב 25 אגורות ולא יותר. יש הבדל בין עובדות לבין תחושות בטן. ואני ממליץ לך להזהר בדברייך. מאוד. זה יעלה לך יותר משתי כליות ולב.

aabramovich

New member
גלים, עשבים שוטים ודור המדבר

לפני שנה קופידיס פרשה מרצונה אחרי תפיסה בודדת. אסטנה נזרקה. שני מסוממים. קופידיס פרשה לפני שביקשו מהם ללכת. אבל כל זה כשברקע התרנגולת הטילה ביצים סרוחות. בטור של לפני שנה האוירע היתה מסריחה ביותר. מה שהוביל לזריקה של אסטנה ולעזיבה מרצון של קופידיס. גם TMOBILE הלכו מרצון. ליקויגז נחשבת לקבוצה יחסית נקייה עם גישה טובה. אני לא קונה את זה. בעיקר בגלל הכלב ששינה את שמו. בסופו של דבר לדעתי לא ביקשו ללכת בגלל האוירה הכ"כ הרבה יותר נקיה. זה גם יצור גלים הרבה יותר גדולים מאשר המנטרה של "עשבים שוטים" ו"דור המדבר". בלטרן הוא בדיוק דור המדבר. זריקה של קבוצה תיצור מהומה הרבה יותר גדולה. אם הקבוצה היתה פורשת זה דבר אחד, אבל לזרוק צריך משהו בסדר גודל של שנה שעברה. בל נשכח, שנה שעברה וינו' נתפס על חם (למעשה) מבצע עירוי דם!

ilan ulman

New member
קולמביה ממריאה

כמה ספרינטרים ... קוונדיש, איזל, צ'ולאיק... ובכל זאת הגישה הזאת שהביאה המון ביקורת בתחילת העונה מתבררת כנכונה... הרבה ניצחונות בטורים ובמרוצים ע"י כל הספרנטרים.... ובכלל היום הם עבדו מדהים... אדם הנסן, הינאקפי, ברגהדט, איזל... נראים גדולים ,חזקים ובעיקר מאוחדים... מדהים איך בכל התקופה הקשה שבמדבר הזה שבין העולם הוורוד של טי-מובייל שהלכה קבוצת הניהול של ביל סטייפלטון לא נשברה והמישכה לדבוק בדרך למרות שבכל פעם רוכבים איכזבו ,שיקרו ובגדו באמון... כמו חברה במשבר אבל עם אמונה וחזון הם המשיכו לדבוק בדרך וכעת גוזרים קופון גם עם ספונסר חזק ,עשיר וגדול ,וגם עם נצחונות ע"י רוכבים ראויים. גם סליפסטרים של ג'ונתן ווטרס המנוהלת כל כך נכון נותנת טור מצויין עם רוכבים כמו וונוודלה המצויין (ממני לא תכתב מילה טובה אחת על דויד מילר)זכתה בספונסר מצויין ומנהלת ומתנהלת נכון בשקיפות ובעוצמה... זה הצד השני של לאנס ששני אנשים ממכונת הדואר המקורית התפתחו לכיוונים עצמאיים ומנהלים שתי קבוצות חזקות ומרכזיות בענף... כולי תקווה שקולמביה תמשיך להתחזק ולהיות פאקטור גורם חשוב בענף זה יעשה רק טוב לענף ולפרסומו... וכן גם גרמין...

מה הקטע???

מעצבן אותי הקטע הזה שכל קבוצה שרוכב שלה מקבל איזשהוא תואר אז היא מכינה לו אופניים בצביעה מיוחדת. ולוורדה התחיל, נו מילא, קירצ'ן בצהוב, פסדר... אבל עד מתי? אפילו על יום אחד עם הפולקה דוט עושים צביעה מיוחדת? למחרת הוא כבר הפסיד אותה...

oferlev9

New member
הקטע הוא פרסום !! כולם כולל אתה מפרמים את

התמונה זה מה שטיים רצו וקיבלו

arik7

New member
כנראה שלמכור אופניים ...

מהדורות מוגבלות זה מגניב , חידושים מרעננים וייחודיות למי שרוצה ויכול לקנות .. כולם עושים את זה , וזה כנראה עובד אז למה לא ? סקוט עם הקוברה , העכביש ושאר חיות .. וכנראה שגם הם יוציאו מנוקדת .. ליקוויגז עם גרסת הקילר ב-21 אופניים לגי''רו אני די בטוח שיש ביקוש לפינארלו של וולוורדה וכו' וכו' ... לא חסר ..

ido mazor

New member
האופניים של ולוורדה זה בגלל אליפות ספרד

ולא בגלל הטור. "במקרה" יש הרבה צהוב בדגל ספרד אז זה מתאים...

למעלה