שבת שלום אנשים הפורום מתחיל לשעמם למה אתם לא כותבים?! בכל מקרה שתיהיה לכולנו שבת שלום ותהנו מלאניםםם
T talula39 New member 1/9/06 #1 ../images/Emo221.gifשבת שלום../images/Emo221.gif אנשים הפורום מתחיל לשעמם למה אתם לא כותבים?! בכל מקרה שתיהיה לכולנו שבת שלום ותהנו מלאניםםם
../images/Emo221.gifשבת שלום../images/Emo221.gif אנשים הפורום מתחיל לשעמם למה אתם לא כותבים?! בכל מקרה שתיהיה לכולנו שבת שלום ותהנו מלאניםםם
ד דוקטור קלינית New member 1/9/06 #5 שבתשלום! היום אוכלים אצל סבא וסבתא, מחר אצל דודים שלי- יש יומולדת לדוד שלי ולבני דודים שלי יאי! הרבה משפחה!
שבתשלום! היום אוכלים אצל סבא וסבתא, מחר אצל דודים שלי- יש יומולדת לדוד שלי ולבני דודים שלי יאי! הרבה משפחה!
נ נדנדה בערפל New member 1/9/06 #10 שבת שלום ../images/Emo9.gif../images/Emo103.gif../images/Emo104.gif
H Hodaya b New member 1/9/06 #11 שבת שלווווווווווווווווווווווווווום! בני דודים שלי מדולב באים אלינו השבת מולי ולמה לא שאלת אם הוא מכיר אותי גם אני מפ"ת חחחח סתם בצחוק אממממ מחר יש לחברה שלי יומולדת ומולי מה שקרה לך קרה לי עם הדס שבוע שעבר! שבת שלום
שבת שלווווווווווווווווווווווווווום! בני דודים שלי מדולב באים אלינו השבת מולי ולמה לא שאלת אם הוא מכיר אותי גם אני מפ"ת חחחח סתם בצחוק אממממ מחר יש לחברה שלי יומולדת ומולי מה שקרה לך קרה לי עם הדס שבוע שעבר! שבת שלום
H Hodaya b New member 3/9/06 #15 ניר מכירה? ווווווווווואי אני חייבת לזוז לבית ספר יש לי פגישה עם המורה עכשיו חחח יומטוב לכולם =]