שאלון

עונה

איך קוראים לך?ספיר את מי אתה אוהב מהבויז?אושרי האם אי פעם הייתם רוצים להחליף לבויז את שם הלהקה?לא שם מושלם מה החלום שלךך?להתחתן עם אושרי בן כמה אתה?15 וחצי אם היית יכול להיות מישהו אחר מי היית רוצה להיות?אגם רודברג גחחחחחח האם תירצה להישתנות?לא טוב לי כך את מי אתה מעריץ (לא חייב מהויז)?הראל מויאל ויהודה לוי כמה פעמים ביום אתה ניכנס לפורוםם?הרבה האם אתה קונה תדיסק של הבויז?ברור מי הלהקה או הזמר שאתם הכי שונאים?היהודים וזמר צביקה פיק תדרגו את הבויז אהובים עליכן מ 1-5 (תשמות):אושרי 5 אדם 5 אביחי 5 שרון 5 ערן 5 האם יצא לך ליפגוש תבויז?כן הרבה עם כן, איך?חחחחחחחח אין לי כוח לכתוב עם הייתה לכם הזדמנות להיתראיין עם הבויז מה הייתם אומרים להם?הייתי אומרת ככה "שלא רק אנחנו נותנים להם חום ואהבה הם מחזירים לנו בחזרה שהם אנשים מקסימים מקשיבים אוהבים נחמדים ושאנחנו אוהבות אותם מאוד"

../images/Emo207.gif../images/Emo53.gif המבוקשים..

אין ברשימהשל המבוקשים את אשמור את ליבי..אני כבר שעה מחפשת!! ראיתן? תעזרו לי

אאורושש

New member
וואי אני מתהההה

הבויז ירדו מהמבוקשיםם... אין אותם ברשימהה... אני מתה.. כשהם יראו את זהה... חבל על הזמןן... הם מזה יתבאסו.. הם יהיו מאוכזבים מאיתנווו מה עושים?!

עונה=)

איך קוראים לך?שירן את מי אתה אוהב מהבויז?אושריייייייייייייייי האם אי פעם הייתם רוצים להחליף לבויז את שם הלהקה?לעעע מה החלום שלךך?לפגוש את אושריי בן כמה את? 15 אם היית יכול להיות מישהו אחר מי היית רוצה להיות?אמ.. לא דעת האם תירצה להישתנות? אמ.. לא דעת את מי אתה מעריץ (לא חייב מהויז)? אושריי ואת כול הבויזזזזז כמה פעמים ביום אתה ניכנס לפורוםם? אמ.. לא הרבה האם אתה קונה תדיסק של הבויז? ב==ר==ו==ר מי הלהקה או הזמר שאתם הכי שונאים?דיימונז חעחע תדרגו את הבויז אהובים עליכן מ 1-5 (תשמות): אושרייי שרון אביחי ערן אדם חח בחירה קשה האם יצא לך ליפגוש תבויז?למערי לא
עם כן, איך? עם הייתה לכם הזדמנות להיתראיין עם הבויז מה הייתם אומרים להם?הרבה דברים !!!

עונה אני אוהבת שאולונים על הבויז...

איך קוראים לך?אורטל (נוליתות) את מי אתה אוהב מהבויז?את שרון החיימשלי נולייי! האם אי פעם הייתם רוצים להחליף לבויז את שם הלהקה?ממ..לא לדעתי זה מתאים להם! מה החלום שלךך?ליפגוש את נולי...ולהגיד לו שאני אוהבת אותך ולחבק אותו בכל הכחחחחחחחחחחחחחחחחח! בת כמה אתה?13 וחצי! אם היית יכול להיות מישהו אחר מי היית רוצה להיות?אה..אחד מהגיימבויז חוץ משרון כדי שאני יוכל להיות כל רגע אם שרוןןן ולגור איתו! האם תירצה להישתנות?ממ לא מזה השאלה הזאת.? את מי אתה מעריץ (לא חייב מהויז)?שרון רק אותוו שלמות הבן אדם! כמה פעמים ביום אתה ניכנס לפורוםם?כל יום זה חלק מהחיימשלי..! האם אתה קונה תדיסק של הבויז?ברור אני סופרת ימים שיצא הדיסק! מי הלהקה או הזמר שאתם הכי שונאים?אני אל שונאת אף אחד..! תדרגו את הבויז אהובים עליכן מ 1-5 (תשמות): האם יצא לך ליפגוש תבויז?כן אבל לא כמו שרציתי.. עם כן, איך?במועדון הנמלה! עם הייתה לכם הזדמנות להיתראיין עם הבויז מה הייתם אומרים להם?לא הייתי מדברת מרוב היתרגשות חח!

menasa lanot

איך קוראים לך? adva את מי אתה אוהב מהבויז? eran veavihai האם אי פעם הייתם רוצים להחליף לבויז את שם הלהקה?mmm... lo מה החלום שלךך? yesh hamonnn בן כמה אתה? 15 אם היית יכול להיות מישהו אחר מי היית רוצה להיות? mishu shekarov lalehaka האם תירצה להישתנות? lo yodat את מי אתה מעריץ (לא חייב מהויז)? haboyz, shiri maimon, maria karey, jastin timberlake veod kama כמה פעמים ביום אתה ניכנס לפורוםם? mmm lo yodat האם אתה קונה תדיסק של הבויז? barurrr מי הלהקה או הזמר שאתם הכי שונאים?mmmm lo yodat תדרגו את הבויז אהובים עליכן מ 1-5 (תשמות): mkom rishon ze eran vebihush veadam sharon veoshri bemakom sheny האם יצא לך ליפגוש תבויז? ken עם כן, איך? batzilumim laklip simha... rak paam ahat :( עם הייתה לכם הזדמנות להיתראיין עם הבויז מה הייתם אומרים להם?mmm... ma lo?

עונהההה

איך קוראים לך? קרן את מי אתה אוהב מהבויז? ערררן האם אי פעם הייתם רוצים להחליף לבויז את שם הלהקה? לא מה החלום שלךך? להיות שחקנית זמרת ורקדנית בן כמה אתה? 15, 3 חודשין, שבוע ויום אם היית יכול להיות מישהו אחר מי היית רוצה להיות? לא רוצה האם תירצה להישתנות? לא את מי אתה מעריץ (לא חייב מהויז)? ערררררן כמה פעמים ביום אתה ניכנס לפורוםם? הרבה האם אתה קונה תדיסק של הבויז? כככככככככככככככככככככככןןןןןןןןןןןןןןןןןן מי הלהקה או הזמר שאתם הכי שונאים? אושרי תדרגו את הבויז אהובים עליכן מ 1-5 (תשמות): ערררררן, אביחי ושרון, אדם, אושרי האם יצא לך ליפגוש תבויז? לא.......... עם כן, איך? לא יצא עם הייתה לכם הזדמנות להיתראיין עם הבויז מה הייתם אומרים להם? עררררן אתה סקסיייייייייייייייי

KiSs KiSs KiSs

New member
עונההההההההה../images/Emo141.gif

איך קוראים לך? כרמל את מי אתה אוהב מהבויז? נוליייייייייי האם אי פעם הייתם רוצים להחליף לבויז את שם הלהקה? מה פיתאוםם!!! מה החלום שלךך? עכשיו-ליפגוש ת'בויז (פגישה אישית) וכשאני אהייה גדולה- לעשות משו שקשור למוזיקההה כי מוזיקה זה החיים שלייי (וגם אתן החיימשליי) בן כמה אתה? 13 ו4 חודשים ניראה לי אם היית יכול להיות מישהו אחר מי היית רוצה להיות? אנ'לא רוצה להיות מישו אחרר האם תירצה להישתנות? אני רוצה שיער חלקקק...אבל חוצמיזה-כלוווווום את מי אתה מעריץ (לא חייב מהויז)? ת'בויז ולא אפ'חד אחרררר כמה פעמים ביום אתה ניכנס לפורוםם?הוווו..אני כל היום בפורוםם..חח.. האם אתה קונה תדיסק של הבויז? בארורררררררררררררררררררררררררררררר מי הלהקה או הזמר שאתם הכי שונאים?רוני סופרסטאר הפאקצהההה!! פיכסההה... תדרגו את הבויז אהובים עליכן מ 1-5 (תשמות): שרון אושרי אביחי ערן אדם האם יצא לך ליפגוש תבויז? לאא...רק ראיתי אותם בשירנולד וזהוו..איזה עצוב עם כן, איך? אממ..אנ'לא פגשתי אותם, אבל בדמיון כעע..להגיד לכם?! סתםם..זה יותר מידי פינטוזיייי..חחח עם הייתה לכם הזדמנות להיתראיין עם הבויז מה הייתם אומרים להם? בהתחלה הייתי שותקת..כי לא הייתי מצליחה להוציא ת'מילים מהפה..ואחרי זה-השיחה כבר תיזרום לבדדדדד...כפרעליהםםםםם

KiSs KiSs KiSs

New member
אופסיי לא דירגתייי..חשבתי ת'סדר..אז

שרון:5!!!! פייייי אני מתפחלצת מהמושלמות שלווו אושרי:5!!! מאמיייי אביחי: 5!!!!!!!! ערן:5!!!! אדם:5!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תקשיבו.......!!!!

דיי אם כול השאלוניםם האלה...לא אתן שותלב למה אתם גורמות כאילו ואחר כך אתם מתלוננות על שהפורום יקרוס...אני מבינה שמעשמםם אבל חלאסס דיי...כולל עמוד שאלוניםם ומה שהכיי הורסס זהה שכולםם אותו הדבר כאילו מה יוצא לכם זה שאתם עשיתם תשאלון..אני אומרת לכם את זה לטובת הפורום...אני ניכנסתי איזה יום אחד לפורום הרישמי ואין שם שאלונים מפה עד הודעה חדשה..ביגלל זה רוב הבנות עוזבות לשם..!

KiSs KiSs KiSs

New member
ואללה..השאלונים אותו דבר אבל

כיף לעשותותם...אבל זה באמת גם גורם לבילגון פורומינו האהוב...חח

0rin

New member
../images/Emo162.gifעונה../images/Emo70.gif ../images/Emo162.gif

איך קוראים לך? אורין את מי אתה אוהב מהבויז? אני אוהבת את אדמווושש
האם אי פעם הייתם רוצים להחליף לבויז את שם הלהקה? אממ.. כן.. כי מי שלא אוהב את הגיים בויז יכול לקרוא להם בכינויים לא יפים.. כמו גיי בויז.. וזה דיי מעצבןן.. כי הם כאלה מקסימים!! מה החלום שלךך? וואי יש מלא.. אבל אחד מהם הוא לפגוש את אדם..לחבקק אותוו חיבווקקק הכיי הכיי אוהב שיש..ולתת לו נשיקה..
בן כמה אתה? אני בת 14 אם היית יכול להיות מישהו אחר מי היית רוצה להיות? אממ...וואיי חחח לא מגלה
האם תירצה להישתנות? אממ.. לא..אני אוהבת את עצמי כמו שאני!! את מי אתה מעריץ (לא חייב מהבויז)? את הראל מויאלושש המלךך שלייי!! ויש עוד הרבה... כמה פעמים ביום אתה ניכנס לפורוםם? חח ה=מ=ו=ן מי סופר?!
האם אתה קונה תדיסק של הבויז? ב-ר-ו-ר .. זו לא שאלה בכלל! מי הלהקה או הזמר שאתם הכי שונאים? זמר? אביב גפןןןן!! בעע
תדרגו את הבויז אהובים עליכן מ 1-5 (תשמות): אדמוששששששש
כפרעליוו אניי שרופפהה עלייךך יפיוףף! ערן - חמווווווודד בטירוףף..ונראה סוף הדרךך שרון אביחי אושרי האם יצא לך ליפגוש תבויז? לצערי לא..
עם כן, איך?
עם הייתה לכם הזדמנות להיתראיין עם הבויז מה הייתם אומרים להם? המוןן דברים... חח אם אני יתחיל עכשיו לכתוב זה לא ייגמר לעולם!

ירדוששש

New member
עונהנו'ששששש

איך קוראים לך? ירדן
את מי אתה אוהב מהבויז? אדםםםםםםם המושלמי הזההה
האם אי פעם הייתם רוצים להחליף לבויז את שם הלהקה? לללא ושייזדניינו כול אלה שקוראים להם בשמות
מה החלום שלךך? הממ.. לפגוש אותם פעם שנייה
בן כמה אתה? 12 וחציי..
אם היית יכול להיות מישהו אחר מי היית רוצה להיות? אפחדד.. בסדר לי כמו שאניי
האם תירצה להישתנות? הממ.. לא
את מי אתה מעריץ (לא חייב מהויז)? פוסי כאט דולזזזזזזזזז
כמה פעמים ביום אתה ניכנס לפורוםם? מי סופרר?
האם אתה קונה תדיסק של הבויז? לא..מה נראה לכםםם?! ר-צ-ה לקנותתת
מי הלהקה או הזמר שאתם הכי שונאים? שירי מימון
מה היא חשה
תדרגו את הבויז אהובים עליכן מ 1-5 (תשמות): אדדדםםםםםםם
ערן
שרון
אושרי
אביחי
האם יצא לך ליפגוש תבויז? כןן
עם כן, איך? במשרד יחצנות שלההםם
רק אני והםם ל-ב-ד
עם הייתה לכם הזדמנות להיתראיין עם הבויז מה הייתם אומרים להם? מגילההההההההההה

OoנויoO

New member
יצהרו'ששש מה קורה אחות שלו?! עונה..

איך קוראים לך?נוי>נויו'ש>ביחו'שית את מי אתה אוהב מהבויז?ביחו'ששששש האם אי פעם הייתם רוצים להחליף לבויז את שם הלהקה?מממממ לפעמים כי כולם יורדים עליהם בגלל הגיים אבל לא נורא מה החלום שלךך?יש הרבההה אחדזה לפגוש אותם בן כמה אתה?12 אם היית יכול להיות מישהו אחר מי היית רוצה להיות?רוצה להיות עצמי... האם תירצה להישתנות?ממממ אולי בכמה דברים אבל כל בן אדם צריך להיות עצמו את מי אתה מעריץ (לא חייב מהויז)?קלי קלארקסון!!!! כמה פעמים ביום אתה ניכנס לפורוםם?יותר מידי
אבל אתמול הברזתי קצת האם אתה קונה תדיסק של הבויז?לא..אני רק טסהההההה לקנות אותו מי הלהקה או הזמר שאתם הכי שונאים?רוני סטופיד סטאר תמיד שנאתי ותמיד ישנא בעעעעעעע
תדרגו את הבויז אהובים עליכן מ 1-5 (תשמות): ביחו'ש אושרי ערן שרון אדם האם יצא לך ליפגוש תבויז?רק שיר נולד אבל לא מאחורי הקלעים עם כן, איך?לא הייתה פגישה בדיוק =[ עם הייתה לכם הזדמנות להיתראיין עם הבויז מה הייתם אומרים להם? הייתי שואלת אותם אם היה איזשהו מפיק מחו"ל שהיה רואה אותם ומתלהב מהם והוא אומר להם שאיתו הם הולכים להצליח בחו"ל [וזה יהיה נכון] אתם תעזבו את ה=כ=ל משפחה חברים ארץ קריירה פה ותלכו להתפרסם בחו'ל? זה שאלה שמציקה לי כבר מלא זמן חחחח

אאורושש

New member
עוננהה

איך קוראים לך? אור >> אורו'ש>> שרונולית את מי אתה אוהב מהבויז? שרוניי האם אי פעם הייתם רוצים להחליף לבויז את שם הלהקה? לאא.. שם מושלםם מה החלום שלךך?להיות מפורסמת.. ולהתחתן עם שרוני בן כמה אתה? 13 וחצי עוד מעט.. אם היית יכול להיות מישהו אחר מי היית רוצה להיות? לא יודעת... האם תירצה להישתנות? קצת.. לא בהרבה.. בכללי רק להעיףף ת'רגליים העקומות שליי... חהחהחה את מי אתה מעריץ (לא חייב מהויז)? הראל מויאל ויהודה לויי ועוד מלאאא כמה פעמים ביום אתה ניכנס לפורוםם? אני כל היום פהה האם אתה קונה תדיסק של הבויז? ברורררר.. נאה לכן שלא?! כבר הכל מתוכנןן מי הלהקה או הזמר שאתם הכי שונאים? אני שונאת אבל שונאת את צביקה פיקק והבנות שלו.. בעעעעעע... תדרגו את הבויז אהובים עליכן מ 1-5 (תשמות): 1. שרוני 2. אדם ואושיי 3. ביחו'ש וערנו'ש.. האם יצא לך ליפגוש תבויז? לא.. לצעריי עם כן, איך? למה לבאס?! לא פגשתי אותםם ... :(:(:( עם הייתה לכם הזדמנות להיתראיין עם הבויז מה הייתם אומרים להם? לא יודעת.. סביר להניח שהייתי מתעלפתת ישר שהייתי שומעת שיש לי הזדמנותת

עונה..=)

איך קוראים לך? אלינור.. את מי אתה אוהב מהבויז?את אושרי המלך! האם אי פעם הייתם רוצים להחליף לבויז את שם הלהקה?לא.. שם מ-ה-מ-ם מה החלום שלךך?לפגוש את אושרי (לא מרחוק כי כבר ראיתי אותו איזה 10 פעמים מרחוק ,,אני מתכוונת ממש פגישה..) בן כמה אתה?14 אם היית יכול להיות מישהו אחר מי היית רוצה להיות? לא רוצה להיות אף אחד אחר.. תהיו אתם הכי טוב :][: האם תירצה להישתנות? לא.. את מי אתה מעריץ (לא חייב מהויז)?לא מעריצה אף אחד חוץ מהבויז.. כמה פעמים ביום אתה ניכנס לפורוםם?כל היום.. האם אתה קונה תדיסק של הבויז? הצחקת אותי! ברור!.. מי הלהקה או הזמר שאתם הכי שונאים? להקה משינה וזמר צביקה פיק... תדרגו את הבויז אהובים עליכן מ 1-5 (תשמות): אין דרוגים אצלי כולם מושלמים ואני אוהבת אחד אחד.. אבל הכי את אושרי הכוסון! האם יצא לך ליפגוש תבויז? 11 פעמים עם כן, איך? הופעות.. מפגשי מעריצים וכו'.. ועוד כל מיני מקומות שאני מצליחה להגיע אליהם.. : עם הייתה לכם הזדמנות להיתראיין עם הבויז מה הייתם אומרים להם? דבר ראשון שהם מושלמים! שאני מתה עליהם!

../images/Emo14.gifעונהנה../images/Emo14.gif

איך קוראים לך?מור את מי אתה אוהב מהבויז?את אושרי המושלם שליי
האם אי פעם הייתם רוצים להחליף לבויז את שם הלהקה?לא אני חושבת שהשם שלהם יפה ונקשרתי אליו מה החלום שלךך?אמ...יש לי הרבה חלומות חח בן כמה אתה?13 וחצי אם היית יכול להיות מישהו אחר מי היית רוצה להיות?אמ.... האם תירצה להישתנות?לא אני אוהבת את מי שאני.. את מי אתה מעריץ (לא חייב מהויז)?את אושרי המושלם שליי כמה פעמים ביום אתה ניכנס לפורוםם?הרבה האם אתה קונה תדיסק של הבויז?בארוררר מי הלהקה או הזמר שאתם הכי שונאים?אמ...שחכתי תשם של הלהקה.. תדרגו את הבויז אהובים עליכן מ 1-5 (תשמות): אושרי ערן אדם שרון אביחי האם יצא לך ליפגוש תבויז?כה ~8~ פעמים כבוד!! עם כן, איך?אמ..פגשתי אותם בהרבה מקומות..וגם דיברתי איתם והכל עם הייתה לכם הזדמנות להיתראיין עם הבויז מה הייתם אומרים להם?שאני אוהבת אותם המון המון המון!!ואמ..שכולם מושלמים!

עונה

איך קוראים לך?קרין את מי אתה אוהב מהבויז?שרון האם אי פעם הייתם רוצים להחליף לבויז את שם הלהקה?לא מה החלום שלךך? להיות וגמנית או רקדנית מפורסמת בן כמה אתה?15 אם היית יכול להיות מישהו אחר מי היית רוצה להיות?להיות עצמיי האם תירצה להישתנות?לא את מי אתה מעריץ (לא חייב מהויז)?יהודה לוי אגם רודברג ויש עודד כמה פעמים ביום אתה ניכנס לפורוםם?כל הזמןן האם אתה קונה תדיסק של הבויז?בטחח!! מי הלהקה או הזמר שאתם הכי שונאים?בקסטריט בויז ודיימונז ומאיה בוסקילה! תדרגו את הבויז אהובים עליכן מ 1-5 (תשמות):שרון אושרי ערן אדם אביחי האם יצא לך ליפגוש תבויז?בבטחח עם כן, איך?דרך הופעות מפגשי מעריצים דוד שלי סידר לי וכו' עם הייתה לכם הזדמנות להיתראיין עם הבויז מה הייתם אומרים להם?לא יודעתתתתתתת

-*- עונהנהנהנה -*-

איך קוראים לך? נגהה..:] את מי אתה אוהב מהבויז?אויי בואו ונחשובב חחח חושי - אביחי כפרעליוו האם אי פעם הייתם רוצים להחליף לבויז את שם הלהקה?לא.. שם מ-ה-מ-ם מה החלום שלךך?מממ אין לי חלומות את כולם בנתיים הגשמתי ;] בן כמה אתה?14 וחודש חעחעחע אם היית יכול להיות מישהו אחר מי היית רוצה להיות? לא רוצה להיות אף אחד אחר.. תהיו אתם הכי טוב :][: האם תירצה להישתנות? לא.. את מי אתה מעריץ (לא חייב מהויז)?לא מעריצה אפחד אני מעריצה שלהם ו-רק- שלהם ואני חושבת שרואים אתזה.. :p כמה פעמים ביום אתה ניכנס לפורוםם?ממ לזה לא כלכך אבל הרשמי אני כל הזמן מחוברת.. :] האם אתה קונה תדיסק של הבויז? חחחח מממ נראלי ששמת תסימן שאלה בטעות.. מי הלהקה או הזמר שאתם הכי שונאים? לא שונאת אפחד.. תדרגו את הבויז אהובים עליכן מ 1-5 (תשמות): אין דרוגים אצלי כולם מהממייםם ואני אוהבת אחד אחד.. אבל ממ לחושי [אביחי] יש כמה אחוזים יותר משאר הבנים.. האם יצא לך ליפגוש תבויז? חחחח 17 פעמים עם כן, איך? הופעות.. מפגשים.. ועוד כל מיני מקומות שאני מצליחה להגיע אליהם.. :p עם הייתה לכם הזדמנות להיתראיין עם הבויז מה הייתם אומרים להם? יחיחיחי מממ שאני אוהבת אותם הם בטח יודעים אז הייתי חושבת על משו יפה.. =]

למעלה