שאלון

../images/Emo221.gifשאלון../images/Emo221.gif

איך קוראים לך? את מי אתה אוהב מהבויז? האם אי פעם הייתם רוצים להחליף לבויז את שם הלהקה? מה החלום שלךך? בן כמה אתה? אם היית יכול להיות מישהו אחר מי היית רוצה להיות? האם תירצה להישתנות? את מי אתה מעריץ (לא חייב מהויז)? כמה פעמים ביום אתה ניכנס לפורוםם? האם אתה קונה תדיסק של הבויז? מי הלהקה או הזמר שאתם הכי שונאים? תדרגו את הבויז אהובים עליכן מ 1-5 (תשמות): האם יצא לך ליפגוש תבויז? עם כן, איך? עם הייתה לכם הזדמנות להיתראיין עם הבויז מה הייתם אומרים להם? שיהיה לכןן בכיפפ תענו =]

מאמי כבר דיברנו על העניין של

השאלונים והסיפורים אז בחייאת די! זה פורום גיים בויז אם בא לכם שאלון תשרשרו אותו לשרשור אחר :)

תשובה לשאלון חיחיחי

מאיה פפו, את אדם המושלםםםםםםםםםםםםםם לאאא להיות עם אדםםםם 14 חברה של אדםםם לאאאא לא מעריצה אפחד פעם ראשונה לאאאא יש את הקאזה והאמיול לא שונאת את אף אחד אבל אביחי מעצבןןן אדם ראשון אחר כך ערן ואחר כך אושרי ואחר כך שרון הסוס ואז את אביחי יצא לי לראות אותם בחזרות לקדם אירוויזיון שהם עשו בחולוןןן לא הייתי אומרת להם כלום פשוט הייתי אונסת את אדם!!!

KiSs KiSs KiSs

New member
שרון הסוס?! תדיגי-את רוצה כאפה?!?!

אם את לא רוצה כאפה אז אני אשמח לתת לך גם בוקססס!!! מה זה שרון הסוס?#$???#$????$???#??%^&??&?@#?! תבקשי סליחההה!!!!!

תירגעייייייייייי

מה את קופצת?!?!?! זה מה שאני חושבתתת וואלה שרון חמוד ונחמד אבל תכלס הוא דומה לסוס!!!!! זהו נקודה סוף פסוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

KiSs KiSs KiSs

New member
ויופי באמת שאת אומרת את זה בפורום

שיש בו בנות שמאוווווווווווווווד מעריצות אותווו........ מה הקטע שאמרת את זה בכלל?! את אוהבת לריב?! אם הוא או אביחי היו נכנסים לפורום והיו רואים את זה..את יודעת איזה בושההההההה זה בשבילםם...ואני מקווה שלך זה יהיה עוד יותר בושהההה!!!! הם לא היו נכנסים יותר לפורום הזה בכלל!!!!! אם הוא סוס אז את כלבה!!!!

אאורושש

New member
שתקי יא פוסטמהה

שתקי.. מה את מקללת את שרון ואביחי?! סתכלי במראה לפני שאת מקללת אותםם.. אני אראה לך מזהה... כונפההה.. את רוצה כאפה?!

חחחחחחחחח מצחיקה אתת

חחחחח עזבוו אותהה.. כעלקק אביחי מעצבןן.. אויי תנוחיי..ושיהיה כמה שיותר מהר.. הבנאדםם האחרוןןן שיהיה מעצבן זה אביחי.. אז לנשוםם

KiSs KiSs KiSs

New member
היא בכלל לא מכירה אותם שהיא אומרת

את זה!!!!! היא נותנת בקורת על כל דבר שזז!!! שרלילה מגעליההה!!!! עלק שרון סוס...היא מכוערת כמו קוף מסריחה כמו בואש ומגעילה כמו ג'וק..עם האופי הזה שלה היא יכולה לפתוח גן חיות שלםםםםם!!!! אם מקללים את שרון או כל אחד אחר מהבויז-אנ'לא יעבור על זה בשתיקהה!!! ועוד שזה לא נכון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יש בקומונה של הפורום תחרות

"מלכת הגיים בויז" אני מביאה שם כל מיני משימות והכל.. ומי שתצליח בהכי הרבה משימות.. תוכתר כ"מלכת הגיים בויז" ותזכה לדבר עם 2 בנים שהיא תבחר! הנה השרשור שעכשיו אנחנו משחקים: http://www.tapuz.co.il/Communa/ViewmsgCommuna.asp?Communaid=18032&msgid=10088042 בשרשור הזה אני מבקשת לשים כל מיני תמונות.. ומי ששמה את התמונה הנכונה הכי מהר..היא נצחה במשימה..

למעלה