רק על עצמי 2

ילד רע 16

New member
../images/Emo221.gif רק על עצמי 2 ../images/Emo221.gif

והפעם - על עצמכם - מוזיקה, טלוויזיה וקולנוע:
מוזיקה
- מה אתם הכי אוהבים לשמוע? אילו שירים מתנגנים אצלכם קבוע? אילו אלבומים הם האהובים עליכם ביותר? איזה/אילו אלבום/ים רכשתם לאחרונה, אם בכלל? זמר מועדף, זמרת מועדפת, הרכב מועדף (להקה) ... - כל מה שקשור במוזיקה.
טלוויזיה
- אילו סדרות אתם אוהבים לראות בטלוויזיה? אילו ערוצים ספציפיים פתוחים אצלכם 24 שעות ביממה?
(למכורי הטלוויזיה בעיקר)
קולנוע
- צופים בקולנוע? מעדיפים את החוויה הביתית? איזה סרט ראיתם לאחרונה בקולנוע, ועליו אתם ממליצים? האם אתם נוהגים ללכת לקולנוע? ואם כן, באיזו תדירות? ולסיכום, על מה (מבין ה- 3) לא תוותרו בשום אופן?

גרי 541

New member
עונה

מוזיקה - אני אוהב לשמוע בעיקר דיכאון - זוהר ארגוב / גילי ארגוב טלוויזיה - הסדרה שאני הכי אוהב היא הפיג'מות אני אוהב גם את התוכניות הלילה אם ליאור שליין, חדשות מפתיעות, סיינפלד חברים והישראלים קולנוע - לא אוהב ללכת לקולנוע ולסיכום, על מה (מבין ה- 3) לא תוותרו בשום אופן? טלוויזיה

xlulitx

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo3.gif

מוזיקה
- מה אתם הכי אוהבים לשמוע? אילו שירים מתנגנים אצלכם קבוע? אילו אלבומים הם האהובים עליכם ביותר? איזה/אילו אלבום/ים רכשתם לאחרונה, אם בכלל? זמר מועדף, זמרת מועדפת, הרכב מועדף (להקה) ... - כל מה שקשור במוזיקה. תשובות: אממ..אני הכי אוהבת לשמוע פופ :) ,רוני,גילת הלל וכל מה שבקטע. אני הכי מתחברת לזה כי אני אוהבת להיות שמחה,וזה הסגנון שמשמח אותי. כמובן שאני שומעת גם קרן פלס
. והלהקה האהובה עליי הם סינרגיה
|טיוי|טלוויזיה|טיוי|- אילו סדרות אתם אוהבים לראות בטלוויזיה? אילו ערוצים ספציפיים פתוחים אצלכם 24 שעות ביממה? (למכורי הטלוויזיה בעיקר) תשובות: אוי D: , בובספוג,האקס המיתלוגי,סופרנני,הדבר הגדול הבא,אחד נגד 100 ,מסדר זיהוי..מממ זהו:p
קולנוע
- צופים בקולנוע? מעדיפים את החוויה הביתית? איזה סרט ראיתם לאחרונה בקולנוע, ועליו אתם ממליצים? האם אתם נוהגים ללכת לקולנוע? ואם כן, באיזו תדירות? אמממ...האמת שהייתי בקולנוע פעם אחת בחיים שליXD [לא לצחוק] כי אני עצלנית מידיי. P:

xlulitx

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo122.gifסתומה שכמותי../images/Emo122.gif../images/Emo67.gif

והנפילים והש"ש ש.ח

xlulitx

New member
../images/Emo221.gifוהייתי מוותרת על הא..קולנוע.

או שעל הטלויזיה

xlulitx

New member
../images/Emo221.gifמחדש../images/Emo122.gifהכל הסתבך.

מוזיקה- מה אתם הכי אוהבים לשמוע? ממ.פופ,רוק קלאסי P: הסיגנון של סינרגיה[שחכתי מה שמו] אילו שירים מתנגנים אצלכם קבוע?מממ,שירים של סינרגיה,רוני,גילת הלל,קרן פלס,אבריל לאבין,קלי קלארקסון ועוד. אילו אלבומים הם האהובים עליכם ביותר?"עולם שלם בחוץ"-רוני,"לא עוצרת-השלם"-רוני,"אם אלא החיים"-קרן פלס ,קלי קלארקסון -שחכתי מה שמו וכנ"ל לגביי אבריל. איזה/אילו אלבום/ים רכשתם לאחרונה, אם בכלל?ממ,אני מתכננת לקנות של אבריל אבל לא יוצא אפעם>< זמר מועדף, זמרת מועדפת, הרכב מועדף (להקה) ... - כל מה שקשור במוזיקה.-רוני,סינרגיה,גילת הלל,הראל מויאל[לפעמים ] , אבריל,הילארי, קרן פלס. טלוויזיה - אילו סדרות אתם אוהבים לראות בטלוויזיה?הנ)פילים,הש"ש ש.ח,פיקאפ ש.ח[אם אני ערה] , ראש גדול ש.ח , בובספוג, דרייק וג'וס,זואי 101 , סופר נני,ה-X המיתולוגי, 1 נגד 100 , הדבר הגדול הבא, האם אתה חכם יותר מתלמיד כיתה ו'? , כוכב נולד , נולדלרקוד/רוקדים עם כוכבים (כשהיה ) , המרוץ למליון , מסדר זיהוי , Y בעשר ויש עוד... אילו ערוצים ספציפיים פתוחים אצלכם? ניקלודיאון , יס ישראלי , 22 , 10 , 24 , MTV ולעיתים יס סטארס 123. 24 שעות ביממה? (למכורי הטלוויזיה בעיקר)? המ,כלום D: קולנוע- צופים בקולנוע?אהמ , הייתי פעם אחת D: (לא לצחוק ) מעדיפים את החוויה הביתית? חח יכול להיות איזה סרט ראיתם לאחרונה בקולנוע, ועליו אתם ממליצים? אמ,לא ראיתי אבל "הסודות" שמעתי עליו המון תגובות טובות. האם אתם נוהגים ללכת לקולנוע?
ואם כן, באיזו תדירות?
ולסיכום, על מה (מבין ה- 3) לא תוותרו בשום אופן?
מוסיקה

xlulitx

New member
../images/Emo221.gifולפעמים עידן רייכל ועברי לידר.

פי,כמה אני שוחכת

../images/Emo80.gif../images/Emo205.gif אוקי.

מוזיקה - מוזיקה שנעה בין רוק לרוק אלטנרטיבי שמשלב בין השאר קצת פאנק ונו מטאל. הלהקה האהובה עליי היא Lostprophets, וכרגע השיר האהוב עליי (בחירשות מאסיביות) הוא "Prayer Of The Refugee" של להקת Rise Against. טלוויזיה - קודם כל - הנפילים
. בין השאר, בזמן האחרון החלטתי לצפות בעוד קצת דברים, בינהם "טוב שבאת" ו"הישראלים". כמובן שאני לא מוותר בשום אופן על ערוץ Mtv2 (ערוץ Mtv הרגיל לדעתי שווה לתחת) ומשחקי כדורגל/כדורסל. קולנוע - הולך די הרבה לקולנוע, בעיקר בזמן האחרון עם חברים. אין לי סרט אהוב, אבל הסרט האחרון שראיתי הוא אושן 13. ולסיכום, על מה (מבין ה- 3) לא תוותרו בשום אופן? מוזיקה.

שביטוש1

New member
אני../images/Emo3.gif../images/Emo210.gif../images/Emo121.gif

מוזיקה
- אני אוהבת לשמוע רוק.. הלהקה שאני הכי הכי הכי אוהבת היא גרין דיי
ובזמן האחרון התחלתי לאהוב את להקת ניקלבק
השיר שאני הכי אוהבת הוא "הירו"- של ניקלבק, ו"הולידי" של גרין דיי
בלהקות ישראליות אני אוהבת את אינפקציה ואת מוניקה סקס
להקות ממש ממש טובות
טלוויזיה
- אני מכורה לטלוויזיה
ואני רואה כמעט כל דבר
התוכניות שאני רואה עכשיו: הנפילים, הש"ש *ש.ח*, פיק-אפ *ש.ח
*, האקס המיתולוגי, הכל דבש, האלופה, הבורר, תשוקת הניצים, הימור מסוכן, אחד נגד מאה, סופר נני, ילדות רעות *ש.ח*, הישראלים
קולנוע
- אני לא ממש רואה סרטים, אבל יש כמה שראיתי בזמן האחרון: הבופור
[עם אושריי שליי
], סיפור סינדרלה [בפעם ה-100000000
סרט כלכך יפה
], בנות שמנות, הכל דומה לאהבה [בפעם ה-1000].. ולא זוכרת עוד
ולסיכום
- על מה (מבין ה- 3) לא תוותרו בשום אופן? טלוויזיה

xlulitx

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo45.gifסיפור סינדרלה../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif

וגם אין על "פתאום 30"
D: וליזי מקגוויר ממריאה לרומא .P:

../images/Emo181.gifעונה../images/Emo3.gif

מוזיקה-אמ...הסגנון שלי הוא רוק, היפהופ ,פופ אולי בקטנה->כבר מזמן אני לא שומעת בריטני ספירס, כריסטינה אגילרה וכאלהXD להקות אהובות: סינרגיה ואוונסנסס
זמר אהוב: ג'סי מקרטני...=] חח השיר שמתנגן אצלי בזמן האחרו הוא umbrella של ריהאנה:p חרשתי עליו כברXD
חחח קודם כל נתחיל בזה שאני לא מכורה לטלויזיה אני מכורה למחשב
וסתם בערב כשיוצא אני רואה את ערוץ 22 ,10...=] ובמילה אחת: הנפילים
אמ קולנוע? וואיי לא הייתי שם ממזמןןן!!!!!!:p:p:p הסרט האחרון שהלכתי לראות זה השטן לובשת פראדה
ועל מה לא הייתי מוותרת מבין כל אלה?: על הטלויזיה=]

בדיוק!!!

לא שאלו אותי פה על מחשב שאלו אותי פה על מה לא הייתי מוותרת:על טלויזיה, על מוזיקה או על קולנוע. ואני מעדיפה טלויזיה משעל מוזיקה וקולנוע. יש מבין?

למעלה