קפה של בוקר

3שרונית

New member
ביזיון ../images/Emo46.gif

23/01/2006 6 חודשי עבודות שירות נגזרו על גבר שאנס נערה בת 14 בית המשפט המחוזי בבאר שבע גזר היום שישה חודשי עבודות שירות ופיצוי כספי בסך 15,000 ש"ח על רמי אהרונוב, תושב אשקלון בן 28, שהורשע בעבירת אינוס בנסיבות מחמירות ובמעשה סדום, לפני 11 שנים. מכתב האישום עולה כי אהרונוב, יחד עם חמישה מחבריו, אנסו באכזריות נערה בת 14, וביצעו בה מעשי סדום ומין אורלי. (ענת ברשקובסקי)

Jen74

New member
עזבו אותכם מכל השטויות... הכי חשוב

זה שיש עכשיו משחק מכור

גל גלגל

New member
שאלה לא קשורה לגבי אוטובוסים/מוניות

אני צריכה להגיע לבר אילן מצומת גלילות משהו מכיר קו כזה? לא מצאתי באתר אגד.... תודה

עזבי אותך את משטויות

הכי חשוב זה שהתפטרת היום ואף אחד עוד לא ייחס לזה חשיבות :) אז רק תגידי לי איך להגיב? ככה?
או ככה?

אני..ואני עצובית ..ולא בא לי לרחם

על עצמי ... בגדול זה קשור לגברים ועל זה שאני נמאת במקו שאני לא סומכת על גברים , ואני לא רוצה להיות מהרווקות המרמומרות האלו כי זה לא ני זה לא מה שהפכתי להיות , זה סתם יוריד לי את האנרגיות בכל אופן אני כבר לא יודעת לזהות מי רוצה להכיר אותי באמת בתור עדי ומי רוצה אותי לסטוץ... כל מחווה , כל סוג של מגע קצת מרתיע אותי שאולי הוא רוצה רק סקס , ואני נהיתי כולי כבר לא בוטחת בעצמי ובאינטואציה שלי ולא בוטחת בפרטנר ממול שאני כבר לא יודעת איך לפרש את כוונתיו כי אני כה פוחדת להתקרב, להתמסר ואז הוא יעלם ? נכון, אלו החיים אבל אולי בגישה ההססנית שלי (פחדנית..) אני מונעת נעצמי מפחי נפש, אכזבות ,ואולי אפילו סיכוי לאהבה גדולה ... לא יודעת אני מוצאת עצמי פתאום "מתחסדת" בורחת משיחות סקס - כי זה לא נשמע רציני ניסיתי אפילו להגיע לדייט כולי מכוסה ממש כמו באיראן בגולפים וכו' עמ"נ לא לשדר סקסיות..ומה מתברר ? שלבסוף גם אני סקסית על כל הבגדים אז מה אני מנסה בעצם לשנות את עצמי ? לבטל את המיניות שבי ? את הסקסיות שלי ? כל זאת עמ"נ להתפרש כבחורה לקשר רציני לא יודעת אני עצובה קצת הלילה ולא סגורה על עצמי... ולא בא לי לרחם על עצמי ממש לא .. אני אתעלה על זה ואהייה חזקה ומאושרת ככוונת המשוררת ולכל המבקרים למינהם תעשו טוב בלי עקיצות וכאלו כי ממש אין לי כח לזה

3שרונית

New member
../images/Emo6.gif

פולניה אחת טסה במטוס. באמצע הטיסה היא צועקת: "רופא רופא רופא!!!!" פתאום ניגש אליה בחור ואומר לה שהוא רופא, הוא שואל אותה: "גברת אני רופא, במה אפשר לעזור לך?" אז היא עונה לו: "רוצה להכיר את הבת שלי?"

חחחחחחחחחח - קבלי אחת :)

גבר נכנס לבנק הזרע עם אקדח ומסכת גרב. הוא מגיע לדלפק הקבלה וצועק לפקידה: "תרימי ידיים, זה שוד!". "אבל אדוני", אומרת הפקידה, "זה בנק הזרע פה". "תסתמי את הפה ותביאי לי מבחנה!" הוא צועק. "אבל... זה...", ממלמלת הפקידה. "תסתמי את הפה ותביאי לי מבחנה!", הוא צועק שוב. הפקידה הולכת וחוזרת עם מבחנה. "עכשיו קחי את זה ותשתי את זה!", הוא צועק. "אבל... אדוני...", אומרת הפקידה. "נו, תשתי את זה עכשיו!", הוא צועק ומאיים עליה באקדח. הפקידה מרוקנת את המבחנה בשלוק, והשודד מוריד את המסכה. "את רואה מיכלי", הוא אומר, "כשאת רוצה את יכולה".

ועוד אחת...

זוג צעיר חוזר מבילוי בשעה מאוד מאוחרת בלילה והבחור מלווה את הבחורה אל פתח הבית. הוא נשען ביד אחת על הקיר, תוקע מבט מתחנן בבחורה ואומר: "מה בנוגע למציצה קטנה?". "השתגעת?!" עונה הנערה. "בכל זאת, נעשה את זה חפוז" מציע הבחור. "לא בא בחשבון, עוד מישהו יכול לראות אותנו" אומרת הנערה. "אל תהיי חזירה, אני יודע שאת אוהבת לעשות את זה" אומר הבחור. לפתע מופיעה בדלת הכניסה אחותה של הנערה בפיגמה ואומרת: "אבא אמר, או שאת תמצצי לו או שאני אמצוץ לו או שאבא ירד בעצמו וימצוץ לו , רק למען השם, שיוריד את היד מכפתור האינטרקום!!!".

...............

גבר מגיע באמצע הלילה לאשתו הישנה במטה ובידו 2 אקמולים וכוס מים. האשה מתעוררת ושואלת: " למי שני האקמולים?" משיב הגבר:" זה בשביל כאב הראש שלך, יקירתי" אומרת האשה:" אבל בכלל אין לי כאב ראש!" קופץ הגבר למיטה ואומר:" זהו, תפשתי אותך!!!"

3שרונית

New member
../images/Emo88.gif אני מוחה בתוקףףףףףףף

אני דוקא התייחסתי עוד בפעם הראשונה.....
.

נו, בגלל זה אמרתי "אף אחד"

אבל את לא אף אחד ממי את את
וטוב שכך :) (הלך לי טוב הפוליטיקה?)

למעלה