סיכום שבוע!

ZoHaRoT

New member
../images/Emo221.gifסיכום שבוע!../images/Emo221.gif

היום הכי טוב בשבוע:
הדבר הכי טוב שקרה השבוע:
ספר השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
שיר\דיסק השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע: שבוע מוצלח!:]

שלי:

היום הכי טוב בשבוע: חמישי הדבר הכי טוב שקרה השבוע: ברית מילה של התינוק הכי יפה חמסה חמסה, אור חיים. והמפגש. ספר השבוע: סרט השבוע: לא יצא לראות עדיין סרט מעניין. סדרת השבוע: לרדת בגדול. שיר\\דיסק השבוע: ציטוט השבוע: ששש תמונת השבוע: שיהיה לכולכם אחלה של שבוע!

ranch22

New member
מזל טוב!!!

על הכינוי :) ידעתי שבסוף ימאס לך מבילי!! :p [אולי כי עכשיו יש בילי חדשה שאת אוהבת :)]

ZoHaRoT

New member
מסכמת

היום הכי טוב בשבוע: שלישי רביעי חמישי הדבר הכי טוב שקרה השבוע: שיחה טובה עם חברה וטיול שנתי מושלם! ספר השבוע: אני בהתחלה של "עיר הכוכבים"... סרט השבוע:-- סדרת השבוע: supernatural שיר\דיסק השבוע: מעורבב, שמעתי מלא דברים שונים... ציטוט השבוע: "הלו, אליאור!" - חפירה פקאצית טיפוסית שנמשכה רוב הטיול... תמונת השבוע: עוד תגיע חפירה של תמונות מהטיול!! יאיי!!

שלגיה 14

New member
איזה כיף שנהנית מותק ../images/Emo13.gif

מחכים לתמונות! (מכינה את האת לחפירה...
)

שיר m

Well-known member
שבוע

היום הכי טוב בשבוע: מי זוכר... הדבר הכי טוב שקרה השבוע: כנ"ל.. אה, מפגש! ספר השבוע: "קשר עין" סרט השבוע: אין סדרת השבוע: דקסטר(!!!) שיר\\דיסק השבוע: "משהו אחר"- מאיה אברהם ציטוט השבוע: VAMOS תמונת השבוע:

שלגיה 14

New member
איזה שבוע כיפי היה!!!

היום הכי טוב בשבוע: הממ..נכון, היה מפגש, אבל גם נולד לי אחיין בשבוע שעבר! אז נראה לי שזה גובר. יום שני. וגם שלישי. וגם הסופ"ש
הדבר הכי טוב שקרה השבוע: הממ.. הלידה של האחיין שלי וכן, גם המפגש. והופעה של מתי כספי. ספר השבוע: אני אחסוך את זה מכם. סרט השבוע: סדרת השבוע: אין טיפשות בגן עדן. שיר\דיסק השבוע: יש לי- עוזי חיטמן ציטוט השבוע: "יש לי , יש לי, לב אחד. אף פעם הוא לא נח. והלב הזה שלי, הוא גם שלך". תמונת השבוע: שבוע נפלא !:]

ranch22

New member
ושלי...

היום הכי טוב בשבוע:כנראה שלישי, כי היו לי יותר מידי ימים גרועים השבוע, החל ממוצא"ש שעבר. הדבר הכי טוב שקרה השבוע:הופעה של אברהם פריד[מדהים!!!] והמפגש[נו, גם...] ספר השבוע:אוהבת לא אוהבת. סרט השבוע:פלונטר, ללא ספק!! מומלץ!! סדרת השבוע:מאסטר שף? שיר\דיסק השבוע:"תניא", "תפילה אשא", "מדרגות הרבנות" והשיר של בילי "כל יום בדיוק אותו דבר" ציטוט השבוע:"אולי בעוד שנה, אולי בעוד שנתיים..." תמונת השבוע:

ranch22

New member
בעצם..

ציטוט השבוע: אתה אולי מכיר את השיר, אבל אני? אני מכיר את הרועה! :) :)

למעלה