סופ"ש

eliormagick

New member
../images/Emo221.gifסופ"ש../images/Emo221.gif

השבוע שהיה
סיכום השבוע בעשר מילים:
סיכום המפגש בחמישה מילים:
סיכום חג פורים:
התחפושת שעשתה את החג:
אדם שעשה את השבוע:
אדם שאיכזב השבוע:
אירוע שהיה טוב:
אירוע שהיה רע:
שיר שפתח את השבוע:
שיר שסגר את השבוע: השבוע שיבוא
שיר מומלץ לפתוח איתו את השבוע:
שיר שלא כדאי לפתוח איתו את השבוע:
אדם שמצפים לראות:
אדם שעדיף לא לראות:
אירוע שמצפים לו:
אירוע לא מצפים לו: שבת שלום :)

סופ"ש רגוע... אני מקווה ../images/Emo9.gif

השבוע שהיה:
סיכום השבוע בעשר מילים: היה מאוד מעייף, וסוף סוף הוא נגמר!
סיכום המפגש בחמישה מילים: וואי היה הכי כייף בעולם!!!!!!!!!!!!!!!!!111
סיכום חג פורים: היה אחלה בחלה ^^
התחפושת שעשתה את החג: כמובן ששלי.. אל תשאלו אותי למה התחפשתי, אין לי שמץ.
אדם שעשה את השבוע: יותם השחור
אדם שאיכזב השבוע: בן בת'כלס... אבל לא אשמתו שהוא ניהיה חולה, אז אני סולחת
אירוע שהיה טוב: מסיבה בסילברררררררררר!!!!
אירוע שהיה רע: רע? לא היה...
שיר שפתח את השבוע: יפתי - הלילה יעבור
שיר שסגר את השבוע: אבריל לבין - גרילפריינד... [שיר חדש, מומלץ נוראאאא להוריד!!] השבוע שיבוא:
שיר מומלץ לפתוח איתו את השבוע: מה שעושה לכם טוב על הנשמה.
שיר שלא כדאי לפתוח איתו את השבוע: שיר דיכאון? =/
אדם שמצפים לראות: יוגב, החייל מהקורס
אדם שעדיף לא לראות: ילד מפגר מהבצפר...
אירוע שמצפים לו: יום שלישי, לחזור לקורס תאוריה ^^
אירוע לא מצפים לו: אממממ.... לוד'עת.
שבת שלום!

DrEx

New member
אממממ

אני לא יענה על הסקר, כי את רוב הדברים פה לא עשיתי אז, שיהיה לכולם סוף שבוע מהמםם :]] שמחתי להכיר אנשים פה באיסיקיו :]]... והפורום הזה נראה לי אחלה מקום, באמת שאני אוהב אותכם

עונה ../images/Emo13.gif

השבוע שהיה :
סיכום השבוע בעשר מילים: שבוע חביב, אין לי כח לעשר מילים
.
סיכום המפגש בחמישה מילים: היה יכול להיות יותר טוב, אבל היה ממש נחמד
.
סיכום חג פורים: פורים זה ה-חג
התחפושת שעשתה את החג: התחפושת שלנו לבלוג של מאי
.
אדם שעשה את השבוע: כולם
.
אדם שאיכזב השבוע: מממ,
. |תן|אירוע שהיה טוב: ההופעה בהאנגר
.
אירוע שהיה רע: ההופעה בחורבה.
שיר שפתח את השבוע: לא זוכר...
שיר שסגר את השבוע: השבוע שיבוא :
שיר מומלץ לפתוח איתו את השבוע: מנגינה יקרה- אביתר בנאי.
שיר שלא כדאי לפתוח איתו את השבוע: ממ יש הרבה
.
אדם שמצפים לראות: מי שבא ברוך הבא.
אדם שעדיף לא לראות: נראה לי שאותו, למה סתם אשליות?!
אירוע שמצפים לו: שומדבר מיוחד...
אירוע לא מצפים לו: כנ"ל.

עונה

השבוע שהיה סיכום השבוע בעשר מילים:עבודה,הרבה מאוד עבודה!ילדים קטנים שמלכלכים בלי סוף.קולה! סיכום המפגש בחמישה מילים:לא הייתי,עוד שלוש מילים. סיכום חג פורים:עבדתי ברובו,לא היה לי ממש חופש =] התחפושת שעשתה את החג:לא ממש יצא לי לראות תחפושות. אדם שעשה את השבוע:סוזן פלשט. אדם שאיכזב השבוע:ג'ים קמינגס. אירוע שהיה טוב:עבודה בעדלאידע. אירוע שהיה רע:אתמול בערב. שיר שפתח את השבוע:In the Dark of the Night שיר שסגר את השבוע:My lullaby השבוע שיבוא שיר מומלץ לפתוח איתו את השבוע:כל מה שעושה לכם טוב על הלב. שיר שלא כדאי לפתוח איתו את השבוע:שיר שישעמם אתכם. אדם שמצפים לראות:נעמה. אדם שעדיף לא לראות:המורה שלי לספורט? P: אירוע שמצפים לו:אין אחד כזה. אירוע לא מצפים לו:יום שישי הבא.

Cant Cry

New member
../images/Emo152.gif

השבוע שהיה
סיכום השבוע בעשר מילים: עשר מילים? וואלה היית נדיב הפעם. אמממ היה סוער רגוע.
סיכום המפגש בחמישה מילים: כיף :)
סיכום חג פורים: מעניין!
התחפושת שעשתה את החג: שלי כמובן.
אדם שעשה את השבוע: מאמי שלי.
אדם שאיכזב השבוע: אין
אירוע שהיה טוב: להיות אצל מאמי :)
אירוע שהיה רע: אין
שיר שפתח את השבוע: וואלה לא זוכר.
שיר שסגר את השבוע: Devics - You in the glass
השבוע שיבוא
שיר מומלץ לפתוח איתו את השבוע: מה שבא לכם בטוב.
שיר שלא כדאי לפתוח איתו את השבוע: כנ"ל, רק ההפך.
אדם שמצפים לראות: מאמי.
אדם שעדיף לא לראות: אין
אירוע שמצפים לו: מאמיייייייי.
אירוע לא מצפים לו: אין
שבת שלום :) סליחה על כל ההמבורגרים, המדגישטומק השתגע ;[ שיר מומלץ לפתוח איתו את השבוע: שיר שלא כדאי לפתוח איתו את השבוע: אדם שמצפים לראות: אדם שעדיף לא לראות: אירוע שמצפים לו: אירוע לא מצפים לו: שבת שלום :)

עונה [=

סיכום השבוע בעשר מילים: השבוע שלי היה בעשר מילים פשוט שבוע כל כך 6! סיכום המפגש בחמישה מילים: היה מפגש נחמד וקצת יבש... סיכום חג פורים: היה נחמד... התחפושת שעשתה את החג: זינה הנסיכה הלוחמת! אני כל כך מרוצה מהתחפושת שלי. התחפושת הכי יפה שהתחפשתי אליה.. אדם שעשה את השבוע: מירי מהעבודה LOL: אדם שאיכזב השבוע: אף אחד... אירוע שהיה טוב: המפגש ופגישה עם ידיד שלי מראשון... אירוע שהיה רע: לא היה שיר שפתח את השבוע: ואני זוכר כי...? שיר שסגר את השבוע: Britney Spears - Girls & Boys השבוע שיבוא שיר מומלץ לפתוח איתו את השבוע: Britney Spears - i will be there שיר שלא כדאי לפתוח איתו את השבוע: אלון ונטלי סלח - גורל האוהבים אדם שמצפים לראות: נדב
אדם שעדיף לא לראות: כלבה מהעיר... אירוע שמצפים לו: פגישה עם מישהי אירוע לא מצפים לו: בעבודה, איפה שאליאור פגש אותי

../images/Emo13.gif

השבוע שהיה- סיכום השבוע בעשר מילים: מה עשר? עשר זה הרבה. מאוד. יותר מידיי. היה נחמד.
סיכום המפגש בחמישה מילים: נחמד, משעמם, מצחיק, כרגיל, נחמד.
סיכום חג פורים: לא אוהבת את פורים. אבל היה ממש כייף
התחפושת שעשתה את החג: לא'דעת. אדם שעשה את השבוע: מורן..
אדם שאיכזב השבוע: עינב.
אירוע שהיה טוב: לראות את מורן.
אירוע שהיה רע: עינב חח שיר שפתח את השבוע: לא זוכרתתת שיר שסגר את השבוע: איריס פרחי- אפילו אם
השבוע שיבוא שיר מומלץ לפתוח איתו את השבוע: איריס פרחי- אפילו אם
שיר שלא כדאי לפתוח איתו את השבוע: לא'דעת.. אדם שמצפים לראות: מורן..עמית, נטע..הרבה בקיצור.
אדם שעדיף לא לראות: וואלה אין לי מושג אירוע שמצפים לו: היום עושים על האששששששש ומחר הולכים לבקר את אח שלי בבסיס
אירוע שלא מצפים לו: לא'דעת

BIoNdY

New member
עונה =]

השבוע שהיה סיכום השבוע בעשר מילים: (*וואי עשר מטורף*) שבוע ספונטני למדי, עם התמודדות עם דברים, והרבה נסיונות חדשים =] סיכום המפגש בחמישה מילים: היה ממש כייף, באמת, נהנתי ! סיכום חג פורים: היה חביב... היה יכול להיות יותר טוב התחפושת שעשתה את החג: חחחח אני נהנה להתחפש כל שנה לפיטר פן ולראות את עצמי =] אדם שעשה את השבוע: היו כמה... האמת בעיקר האנשים בפורום אדם שאיכזב השבוע: האמת... חבר שלי (ידיד...גרר איתכם) אירוע שהיה טוב: המפגש =] אירוע שהיה רע: המבחן בספרות ! שיר שפתח את השבוע: עזבו אותי חחח שיר שסגר את השבוע: "כלום לא עצוב" השבוע שיבוא שיר מומלץ לפתוח איתו את השבוע: "ניגע אל החלום..." שיר שלא כדאי לפתוח איתו את השבוע: שירים דכאוניים אדם שמצפים לראות: נחשו אדם שעדיף לא לראות: כנ"ל אירוע שמצפים לו: השיעור פיתוח קול =] אירוע לא מצפים לו: המבחן באנגלית... =[ שבת שלום :) - לכולם =]

you know who16

New member
סופסוף סופ"ש

השבוע שהיה סיכום השבוע בעשר מילים: היה שבוע מתיש ומייגע ובלה בלה בלה בלה בלה בלה! סיכום המפגש בחמישה מילים: בלה בלה בלה בלה בלה סיכום חג פורים: נחמד..חבל שזה לא חופש ארוך יותר.. התחפושת שעשתה את החג: בנות הפאוורפאף של ידידים שלי חח אדם שעשה את השבוע: חברתי הטובה שנקרא לה ציפי..מסכנה איזה שם דפקתי לה=\ אדם שאיכזב השבוע: אני אותי אירוע שהיה טוב: יום שלישי..בין הפעמים היחידות שממש השתלם לי להבריז=] אירוע שהיה רע: מבחן במת' ובביולוגיה שיר שפתח את השבוע: she's my man - scissor sisters שיר שסגר את השבוע: nobody knows -pink השבוע שיבוא שיר מומלץ לפתוח איתו את השבוע: כל שיר שמח שיר שלא כדאי לפתוח איתו את השבוע: כל שיר סטייל רוני\סאבלימינל\זמר מזרחי שלהו\מירי מסיקה אדם שמצפים לראות: אין אדם שעדיף לא לראות: המניאק שלא יודע להעריך מה אני עושה בשבילו..שיקפוץ! אירוע שמצפים לו: זה אולי לא השבוע אבל..פסח!!! אירוע לא מצפים לו: אסיפת הורים..

MRSHIVER

New member
מקווה שיצא טוב ההדגשות וזה. ><

השבוע שהיה גוחגוחגוח. ><
סיכום השבוע בעשר מילים: בילי בילי בונג בונג. [אני לא יודע לספור.]
סיכום המפגש בחמישה מילים: זינה בלונדי הורס וחבורת הראשלציות. ^^ [למדתי. (שיט, הרסתי.)]
סיכום חג פורים:
התחפושת שעשתה את החג: פקמנים. ^^
אדם שעשה את השבוע: ביליביליבאנגבאנג.
אדם שאיכזב השבוע: שמחהדהלהסוסה!
אירוע שהיה טוב: איגי!!!!!!!!!!!!
גוחגוח וגם אתמול!
אירוע שהיה רע: הערב הזה. <<
שיר שפתח את השבוע: Listen - Beyonce. ^^
שיר שסגר את השבוע: היי היי יש עוד זמן. אני אגיב מחרתיים. :)
השבוע שיבוא כפרעליו. >>
שיר מומלץ לפתוח איתו את השבוע: Irreplaceable - Beyonce.
שיר שלא כדאי לפתוח איתו את השבוע: כל שיר אחר של ביונסה?
אדם שמצפים לראות: באנג באנג איי היט דה גראונד, באנג באנג!
אדם שעדיף לא לראות: גוחגוח.
אירוע שמצפים לו: סמי... חופשי! סמי!!! ^^ פשוט הוא לא נורמלי. >< מגיע מאחור. מגיע לך |צנזורה|.
אירוע לא מצפים לו: הומ מפגש באיש שעדיף לא לראות?
שבת שלום :) כפרעליך. :) וואי אשכרה לא הוצאת ממני כלום בשאלון הזה.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

כנסו דחוףףף!!!!1111

השבוע שהיה: סיכום השבוע בעשר מילים: עשר? אממ (זה כבר שתיים) יופי זה שמונה, שיט נגמר /-: סיכום המפגש בחמישה מילים: בגלל שלא היה, (שוב נגמר
זה לא בסדר ההגבלות האלה!!!!) סיכום חג פורים: חג פורים חג פורים חג גדול לכושלידודה של המן התחפושת שעשתה את החג: חשפנוביץ' אדם שעשה את השבוע: יש איזה כמה אנשים טובים שבאו טוב השבוע! אדם שאיכזב השבוע: בועז שרעבי. חח סתם אירוע שהיה טוב: התחלתי לעבוד במקום חדש ופגשתי חבר שרציתי לפגוש מזמן אירוע שהיה רע: הפסקתי ללמוד בגלל המנהל הצפוני שלי שיר שפתח את השבוע: "אם את עדיין אוהבת אותי" בועז שרעבי. שיר שסגר את השבוע: "אם את עדיין חמה עלי" אלון חסון חחח השבוע שיבוא: שיר מומלץ לפתוח איתו את השבוע: "אם את עדיין בתולה" בריטני ספירס שיר שלא כדאי לפתוח איתו את השבוע: "אם את עדיין מחוצ'קנת" זמר ערבי חדש בשם אלת קרבי אלי אדם שמצפים לראות: כמה אנשים היום.. אני המוני מאודדדד אינעל העולם אדם שעדיף לא לראות: רון שובל (נכון אתם בטוחים שאני סלבּ עכשיו
) השבוע שיבוא: שיר מומלץ לפתוח איתו את השבוע: "תני לי יד" בועז שרעבי שיר שלא כדאי לפתוח איתו את השבוע: "תני לי זובור" צ'וצ'ולינה אדם שמצפים לראות: שני חברים טובים אדם שעדיף לא לראות: את ההורים של שני החברים הטובים אחרי שהם יגלוו שעשינו אורגיה אירוע שמצפים לו: הזכיה המתוכננת בלוטו אירוע שלא מצפים לו: לקיחת 25% ע"י מס הכנסה
שבת שלום :) שבת שלום :) תעלו סתם תמונה :p

tamar35

New member
עונה...

השבוע שהיה *סיכום השבוע בעשר מילים: תחילת השבוע היה אחלה ...(אין לי כוח לעשר מילים) *סיכום המפגש בחמישה מילים: אני די חדשה פה ולא היתי במפגש... *סיכום חג פורים: בסדר...לא יותר מידי...לא ממש אוהבת את החג... התחפושת שעשתה את החג: מלכות הכוכבים המאגניבות... אדם שעשה את השבוע: יעל... אדם שאיכזב השבוע:היא אירוע שהיה טוב: יום חמישי בבוקר אירוע שהיה רע:ערב יום חמישי שיר שפתח את השבוע: מכתבים למיכלי - אלג'יר שיר שסגר את השבוע:רק לנו - שילה פרבר השבוע שיבוא שיר מומלץ לפתוח איתו את השבוע: ... שיר שלא כדאי לפתוח איתו את השבוע:רכבות \ אוקינוס קפוא ... אדם שמצפים לראות: היא אדם שעדיף לא לראות: אירוע שמצפים לו: להתקבל לראלי... אירוע לא מצפים לו: לא יודעת... שבת שלום :)

למעלה