סופ"ש קסום! :)

../images/Emo221.gifסופ"ש קסום! :)../images/Emo221.gif

סיכום שבועי
עשרת הפורומים המועדפים עלינו כרגע ווית`ין טמפטיישן (יש!
) אוונסנס 30 שניות למאדים הימ- HIM לינקין פארק הארי פוטר - הספר ערפדים זיהוי שירים צמחונות וטבעונות רוק
עשרת הפעילים (25) LadySilkworm (27) המכשפה ה ק ס ו מ ה (29) TheImpactBoy (30) Edge of Thorns (31) yael627 (33) MR Lordi (50) Brombit (59) bachner1 (71) shirlapes (116) אטומיק בייגל
דברים מעניינים שקרו פה בשבוע האחרון
סליחות - מי בלהקה ובפורום צריך לבקש סליחה ממי?
הפרק האחרון במחנה הקיץ של הלהקה (תודה להילה!)
סיבוב נוסף של החוליה החלשה - הצביעו!
קליפ שני לשיר Until My Last Breath מהאלבום החדש של טאריה! (תודה לסתיו!) ( http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1656&MessageId=145381145 )
השאלון
שיר/י השבוע של נייטוויש: שיר/י השבוע לא של נייטוויש: אמן/אלבום השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: תכניות/ציפיות/חרדות לשבוע הבא: ספר/סרט/סדרת השבוע: סרטון השבוע: משחק השבוע: המלצת השבוע: ציטוט/י השבוע: תמונת השבוע: מה אתם שומעים עכשיו? אחר: שאלת השבוע - אתם מעדיפים ריבוי חפצים או עיצוב מינימלי (בחלל שלכם, בחדר למשל. לא במקומות ציבוריים או משהו אחר)? שיהיה סוף שבוע 100מם!

בתירח

New member
סופ"ש נפלא :)

שיר/י השבוע של נייטוויש: Come Cover Me שיר/י השבוע לא של נייטוויש: No More Lies - Iron Maiden, ורציתי שתדעי - שירי מימון אמן/אלבום השבוע: רגע לפני ש... - שירי מימון. התאהבתי בה. משהו טוב שקרה השבוע: חופש, שמוץ ומשרתם של שני אדונים - הצגה גאונית!! מומלץ! משהו רע שקרה השבוע: ממ.. שומדבר מיוחד. תכניות/ציפיות/חרדות לשבוע הבא: אני מתה מפחד שאני לא אסיים את כל העבודות לחופש, וחוצמזה רק מקווה שיהיה שבוע טוב D: ספר/סרט/סדרת השבוע: ממ.. עדיין הכלב היהודי. פשוט ספר טוב. ולא נגמר. סרטון השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=adukrwHY09s זה הווליום הראשון, כל ה20 ומשהו מומלצים. יש אפילו אזכור (יחיד- שזה טוב) לנייטוויש P: משחק השבוע: הסנייק ביוטיוב! המלצת השבוע: Live and let die. אה ותיהיו נחמדים, אחרת אתם סתם יוצאים מפגרים P: ציטוט/י השבוע: בהצגה נחשבת עם שחקני צמרת למחזה קומי ישן מאוד- "בלהבלהבלהבלהבלהבלה" "טוב. גמרת?" "אוי.... סיימתי!" תמונת השבוע: מה אתם שומעים עכשיו? Within Me - Lacuna Coil אחר: שאלת השבוע - אתם מעדיפים ריבוי חפצים או עיצוב מינימלי (בחלל שלכם, בחדר למשל. לא במקומות ציבוריים או משהו אחר)? עיצוב מינימלי עם חפצים חיוניים בלבד. בחדר שלי לדוגמא ממש מבולגן, אבל מבחינת ריהוט יש מיטה, ספריה וכוורת (הכרחיים לחלוטין) ושומדבר מעבר (כן, אפילו שולחן אין לי). זה הרבה יותר שימושי בשביל הפאזלים שעל כל הרצפה, ועל הקירות יש כמה פוסטרים כדי שלא ישעמם בעין. בעיני זה מספיק לגמרי ואפילו מוגזם.

^^

משהו טוב שקרה השבוע: חופש של 4 ימים! גשם ברביעי בבוקר.
ביום שני היינו עם הילדים בליל המדענים שהיה מגניב, למרות שהם קצת הרסו לי
(אה וראיתי שם את ורד בזמן שרדפתי אחרי הילדים P:), וראיתי את תומס באיזו הדגמה!
יש לי שולחן חדש*! D: יש בו יותר מקום להכל והוא יפה יותר והוא לא רעוע והצבע שלו לא מתקלף. XD משהו רע שקרה השבוע: היה קצת קשה וקצת מעפן בראשון-שני-שלישי. חם בטירוף. :| כנראה שאני בכל זאת לא ממש עמידה לאוכל מקולקל - לא נראה לי שאכלתי משהו מקולקל אבל אי אפשר לדעת שם :X הבטן עשתה לי קצת צרות בימים האחרונים. העקיצפלצת ממש הציקה לי במשך כמה ימים (כרגע זה נראה כמו פריחה וכבר לא מגרד
). תכניות/ציפיות/חרדות לשבוע הבא:
שוב שבוע קצר ו4 ימי חופש!
יש קייטנה=הילדים אצלנו שעתיים יותר, ויש פחות זמן לעבוד.
נראה לי שיהיה קצת יותר רגוע כי יש שבירת שגרה וצריך להיות כיף. אני מקווה.
הלוואי שלא יהיה חם.
אנחנו הולכים מחר בערב לפסטיבל בת ים, משהו עם מופעי רחוב, לא סגורה ממש מה זה... צריך להיות נחמד.
יש סיכוי שאתלווה למישהי מהקומונה לביקור קצר באייקון. ספר/סרט/סדרת השבוע:
גלגולי לשון/גיא דויטשר (כן נו אני איטית
) /
הימימממממ
, האוס, הטופ מודל, האו.סי, פרנטהוד ציטוט/י השבוע: לא זוכרת אם היו :{ מה אתם שומעים עכשיו? כלום, לא הפעלתי מוזיקה משום מה אחר: יו אין לי כוח להתארגן ולהכין תיק והכל ולנסוע בערב X_X והדירה מטונפת וצריך לנקות =/ שאלת השבוע - אתם מעדיפים ריבוי חפצים או עיצוב מינימלי (בחלל שלכם, בחדר למשל. לא במקומות ציבוריים או משהו אחר)? חח טוב כרגיל השאלה מושפעת מהיומיום שלי.
אני אוהבת מלא חפצים וקישוטים.
החדר שלי לראיה... יש לי המון קישוטים, פסלונים, שטותים ובאופן כללי פשוט הרבה חפצים. לעומת האחים שלי שיותר בקטע של מינימליות. אח שלי נכנס לראות איך סידרתי את השולחן והכל, והוא הזדעזע מכמות החפצים שלי.
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0
*חדש=יד שלישית מהאחים שלי.
אבל עדיין.

Brombit

New member
עוגת חלבה ../images/Emo115.gif

שיר/י השבוע של נייטוויש: כבר לא שיר/י השבוע לא של נייטוויש: Radiohead - Lucky To-Mera - Temptation אמן/אלבום השבוע: סליל ריק - חלומות משוחררים משהו טוב שקרה השבוע: לא קרה כלום משהו רע שקרה השבוע: נזכרתי שצריך עדיין ללמוד נהיגה תכניות/ציפיות/חרדות לשבוע הבא: שיקרה משהו. זה עונה לכל הסעיפים ספר/סרט/סדרת השבוע: נהההההההההההההההההה סרטון השבוע: נהההההההה משחק השבוע: סוליטייר עכביש. 41%! המלצת השבוע: לא ציטוט/י השבוע: לא צריך אותם תמונת השבוע: הן לא כאן ובמילא אין לי כח מה אתם שומעים עכשיו? כלומוש אחר: גם לא זה שאלת השבוע - אתם מעדיפים ריבוי חפצים או עיצוב מינימלי? קודם כל, תשאלו את אחותי. היא רוצה להיות מעצבת פנים. אבל אם אתם מתעקשים (ואתם כמובן מתעקשים) - ריבוי חפצים. לא ערמות, אבל הרבה

הרבה זמן לא עניתי:

שיר/י השבוע של נייטוויש: לא שמעתי אותם לאחרונה... שיר/י השבוע לא של נייטוויש: No Renuncio - Fanny lu ושירי האלבום של טאריה. אמן/אלבום השבוע: טאריה עם WLB ולינקין פארק עם האלבום החדש, A Thousand Suns. משהו טוב שקרה השבוע: קיבלתי מס' טלפון של מישהו עם עבודה שיכולה לבוא לי ממש בטוב בשנת הלימודים. וגם עבר חצי מהחג האחרון שאני עושה בסופר! משהו רע שקרה השבוע: אין משהו ספציפי... תכניות/ציפיות/חרדות לשבוע הבא: מצפה שיעבור כבר החג והחיים יחזרו לסדרם בסופר... למרות שיש לי רק עוד שבועיים שם ^^!!! מחר באסה כי אני אחראית משמרת וזה פשוט שיגוע חושים מטורף. נקווה שבגלל שזה יום ראשון לא יהיו הרבה אנשים... ספר/סרט/סדרת השבוע: ספר - סיימתי את רודף העפיפונים ובאופן טבעי עברתי לאלף שמשות זוהרות. סרט - ראית מקודם עם האחיינית שלי את הנסיכה והצפרדע, היה חביב אך מודרני מידי. אני אוהבת את האגדות שלי פרימיטיביות כמו שהיו פעם
. סדרת השבוע - העשב של השכן, והשבוע תחזור גם עקרות בית נואשות ^^. אה וראיתי אתמול גם סאות' פארק
.
המלצת השבוע: ... ציטוט/י השבוע: ... תמונת השבוע: של ויקטוריה פרנסס (עשיתי לה אלבום בפייסבוק שלי
)
מה אתם שומעים עכשיו? כלום, אני צריכה ריכוז לדברים כאלה, אחרת ייקח לי שעות לעשות את זה
.
אחר: לה לה לה. שאלת השבוע - אתם מעדיפים ריבוי חפצים או עיצוב מינימלי (בחלל שלכם, בחדר למשל. לא במקומות ציבוריים או משהו אחר)? אממממ אף פעם לא חשבתי על זה ואני גם לא הולכת ללמוד עיצוב פנים אז זה לא משנה לי
מה שאני כן יודעת זה שאת הבית העתידי שלי אעצב בסגנון עתיק, אני פשוט משוגעת על הסטייל הזה.

bachner1

New member
שבוע טוב וחג שמח :)

שיר/י השבוע של נייטוויש: אין שיר/י השבוע לא של נייטוויש: Therion- Kings of Edom, Children of the Stone, Land of Canaan. אמן/אלבום השבוע: Therion משהו טוב שקרה השבוע: סיימתי פסיכומטרי
, סוכות! והערב חגגתי יום הולדת עם המשפחה (התאריך העברי מחר
) באל-גאוצ'ו והיה כל כך כל כך טעים
וקיבלתי אייפוד טאצ'
משהו רע שקרה השבוע: מחר חוזרים לצבא אחרי כמעט 3 שבועות
+ריקנות כזאת של אחרי פסיכומטרי. תכניות/ציפיות/חרדות לשבוע הבא: צבא, עוד חג, עוד דברים. ספר/סרט/סדרת השבוע: הנסיך הקטן, ווייפאאוט, סימפסונז. סרטון השבוע: הסרטון עם סרט האימה על הרוצח עם הכפית, שאין לי כוח לחפש עכשיו
משחק השבוע: משחק מטומטם בפייסבוק... המלצת השבוע: ... ציטוט/י השבוע: ... תמונת השבוע: ... מה אתם שומעים עכשיו? פרק של חברים ברקע אחר: ... שאלת השבוע - אתם מעדיפים ריבוי חפצים או עיצוב מינימלי (בחלל שלכם, בחדר למשל. לא במקומות ציבוריים או משהו אחר)? לא כזה אכפת לי. בעיקרון לא כזה חשוב לי שיהיו הרבה דברים וטוב לי אם אין הרבה, אבל בתכלס מה שקורה זה שאני מתעצל ונערמים דברים בחדר ואני לא מסדר אותם ואז כן יש מלא דברים

Edge of Thorns

New member
תתחדש על האייפוד טאצ'!

גם אני רוצה
זה כל כך טוב! כמה ג'יגה יש לך שם? ויש לך מושג כמה הוא עלה בערך?

bachner1

New member
עוד אין לי אותו ../images/Emo3.gif

הוא אמור להגיע תוך שבוע ככה... זה 32 ג'יגה. זאת הסיבה שבכלל רציתי חדש- אין שום בעיה עם האייפוד שלי, אבל הוא רק 4 ג'יגה, שזאת כמות שלא חלמתי שאני אגיע אליה כשקניתי אותו, אבל עכשיו אני כבר צריך להוריד מוזיקה כל פעם שאני מוסיף חדשה, אז אני רוצה חדש
ולא, לא ניסיתי לבדוק כמה הוא עלה
למה?

Edge of Thorns

New member
גם הסאנסה שלי הוא 4 ג'יגה :(

אני פשוט מנסה לברר בשביל לקנות לעצמי אחד, או אולי לשדל את ההורים להתחלק איתי בהוצאות... 32 ג'יגה זה

bachner1

New member
אה, אולי אני אחקור קצת לראות כמה זה עלה ../images/Emo3.gif

אגב, אני מניח שזה חסר סיכוי, אבל את בת"א בחג מתישהו? יש מצב שעוד כמה שבועות אני אגיע ראשל"צה! (את גרה שם נכון? |חושש|)

Edge of Thorns

New member
עכשיו דיברתי עם חברה שלי

שקנתה אייפוד טאצ' של 8 ג'יגה, ועלה לה 1000 שקל :| אז בטח 32 עולה כמו הר של זהב
בת"א בטוח לא אהיה, אבל אהיה ברמת גן בשכונת רמת חן הרבה אם זה מועיל לך
אני בהחלט גרה בפירסט-טו-ציון, לא גאה בכך, אבל נו, טוב, נודה באמת המרה
מה איבדת בעיר נטולת חן שכזו?

bachner1

New member
האמת שאין כזה הבדל במחיר בין 8 ג'יגה ל-32...

עד כמה שזכור לי, זה ממש לא משוואה לינארית שאם זה פי 4 נפח זה עולה פי 4... האמת שנראה לי שהאייפוד נאנו 4 ג'יגה שקניתי לפני 3 שנים עלה יותר מאייפוד של 30 ג'יגה שהיה לאח שלי בזמנו
אם מספיק חשוב לך את תוכלי להגיע לת"א
ובראשל"צ איבדתי את מפקדתי מהצבא, שיש מצב שנעשה אצלה מנגל מדורי עוד כמה שבועות אחרי שהיא תחזור מחו"ל

חחח אח שלי סיפר לנו (בפירוט) על הטריילר עם

הכפית תתחדש על האייפוד, לכשיהיה אצלך :) שיואו למה אני ערה אפילו, אני קמה מחר ב7

MR Lordi

New member
עונה באיחור ^^

שיר/י השבוע של נייטוויש: Ever Dream שיר/י השבוע לא של נייטוויש: Lordi- Call of the Wedding
אמן/אלבום השבוע: Lordi-Babez for Breakfast, Serj Tankian-Imperfect Harmonies משהו טוב שקרה השבוע: עוד חופשששששש
משהו רע שקרה השבוע: - תכניות/ציפיות/חרדות לשבוע הבא: להמשיך להנות מהחופש ספר/סרט/סדרת השבוע: מצ'טה, מחוברים סרטון השבוע:- משחק השבוע: WoW המלצת השבוע: - ציטוט/י השבוע: - תמונת השבוע: - מה אתם שומעים עכשיו? Sonata Arctica- Flag in the ground אחר: שאלת השבוע - אתם מעדיפים ריבוי חפצים או עיצוב מינימלי (בחלל שלכם, בחדר למשל. לא במקומות ציבוריים או משהו אחר)? אצלי זה די מינימלי וככה אני מעדיף. מה יש לי? ארון, מיטה, מחשב, טלוויזיה, כמה ארונות קטנים ופוסטרים.

למעלה