סופ"שארון!

../images/Emo221.gifסופ"שארון!../images/Emo221.gif

סיכום שבועי! ^^
עשרת הפורומים המועדפים עלינו כרגע נייטוויש ניסויים לגולשים מתגייסים אוונסנס אמריקן איידול קוספליי קונסולות משחק סרטים וקולנוע מנגה ואנימה ערוצי Yes Stars
עשרת הפעילים (13) Endogenisis (18) Brombit (19) מגרש השוודים (19) bachner1 (21) Ice Queen 7 (22) בתאל59 (38) feel the revenge (41) yael627 (96) CoralP (104) אטומיק בייגל
דברים מעניינים
עוד אפשר להצביע לגמר החולייה החלשה של האלבום אנטר!
מפגש פסח - חשוב!
השאלון
שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אלבום/אמן השבוע: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: ציפיות, תכניות וחרדות לשבוע הבא: אתר השבוע: מאכל השבוע: התחדשות השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: תגלית השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: שאלת השבוע - באילו פורומים אתם כותבים או קוראים (גם לא בתפוז)? (מדגישארון) סופ"שארון נהדר ושבוע מגניב!

בתאל59

New member
../images/Emo66.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: ----- שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Cheryl Cole - 3 words , Parachute http://www.youtube.com/watch?v=qT4t99xnkQ0 אלבום/אמן השבוע: Cheryl Cole אני מתחילה להתאהב בה!!! האצילות והרגישות שלה מושכים ושלא נתחיל לדבר על הקול המהמם שלה!!! דבר טוב שקרה השבוע: יצאתי מהבית !!! אתמול ושלשום בקושי שהיה לי משעמם. דבר רע שקרה השבוע: ----- ציפיות, תכניות וחרדות לשבוע הבא: אולי עבודה חדשה.... אתר השבוע: ----- מאכל השבוע: מוקפץ התחדשות השבוע: שתי משחקי PS3 חדשים ספר השבוע: ----- סרט/סדרת השבוע: ספרטקוס- דם וחול תגלית השבוע: Cheryl Cole
ציטוט השבוע: ----- תמונת השבוע: ----- שאלת השבוע - באילו פורומים אתם כותבים או קוראים (גם לא בתפוז)? קונסולות משחק לרוב ומדע בדיוני לפעמים וברור שגם פה

Ice Queen 7

New member
הא הא חזרתי לרשימה ../images/Emo98.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: Somewhere
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Potter Puppet pals - Avada kedavra ^_^ אלבום/אמן השבוע: יותר מדי דבר טוב שקרה השבוע: חופש פסח התקרב עוד קצת D: ואתמול נשארו לי בול עוד 10 חודשים! וגםםם התחלתי לחקור יותר אפשרויות ללימודים, ושמתי לב שיש לי יותר מוטיבציה לאחרונה.. לא רק לתכנון העתיד, מוטיבציה לחיות
אז נחמד לי דבר רע שקרה השבוע: כל מני ציפיות, תכניות וחרדות לשבוע הבא: שהחופש ימשיך להתקרב *__* אתר השבוע: מאכל השבוע: פסטה התחדשות השבוע: ספר השבוע: הארי פוטר ואוצרות המוות סרט/סדרת השבוע: סרט - ליאון, סדרה - סקראבס תגלית השבוע: ציטוט השבוע: לפחית לוקח מליון שנה להתכלות!
(היה לנו סיור חינוכי לכבוד שבוע איכות הסביבה בצה"ל
) תמונת השבוע: שאלת השבוע - באילו פורומים אתם כותבים או קוראים (גם לא בתפוז)? רק פה ובקומונת שציצ

מוטיבציה לחיות זה 100מם

עלע הולכת להיות אקדמאית D:::::::::::::::: דוקטור! D:::::::::::::::::::::::::::::: איזה כיוון מעניין אותך, עדיין אומנות או שחשבת על דברים אחרים? :0 איזה נחמד שעושים לכם סיור חינוכי ודברים של שבוע איכות הסביבה D:

Ice Queen 7

New member
ממש דוקטור ../images/Emo6.gif

אני עדיין בכיוון של תולדות האמנות, פשוט יותר בטוחה בזה עכשיו.
קראתי על זה בינתיים באתר של האונ' העברית וגם קצת בבן גוריון. באתר של העברית יש תוכנית לימודים והכל, וכתוב שבהתחלה צריך לבחור אחד משני קורסים פחות קשורים ואחד מהם זה מוזיקולוגיה! *-*

תלמדי בעברית!#$

זה בירושלים
(למרות שכשאת תלמדי אני אהיה בת"א או מקום אחר במרכז המגעיל :X) מוזיקולוגיה זה סופר סופר מגניב אבל נראה לי שגם סופר קשה XD את ממש מתכננת להירשם ללימודים אחרי שתשתחררי? או שעוד לא להירשם אלא להתחיל לכוון את עצמך לשם אחרי השחרור? כי אם תשתחררי בינואר זה רק סמסטר אביב (או בכלל לא?) וגם יש פסיכו' וזה...

Ice Queen 7

New member
מה פתאום, יש הרבה זמן

אני גם צריכה להשלים כמה בגרויות, זוכרת?
ואז פסיכומטרי, ורק אז להתחיל לכוון את עצמי ברצינות.. זה רק קורס אחד במוזיקולוגיה, שלא צריך שום ידע קודם בשבילו.. אז נקווה שאם אני אשאר בכיוון הזה זה לא יהיה נוראי מדי. XD

סופסוף בית../images/Emo69.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: אייס קווין אולי. למרות שלא שמעתי אותו אלא רק זמזמתי אותו
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אפיקה דה גאת'רינג כרגיל
(אני כבר משעמם את עצמי). קצת דיליין. וטלפון של ליידי גאגא :|:| בדיוק שחושבים שהיא לא יכולה להיות יותר משוגעת
אלבום/אמן השבוע: כל הנזכרים לעיל דבר טוב שקרה השבוע:שבועיים ליתר דיוק.. קורס פיקוד.. סה"כ נחמד, לא קל אבל האנשים כל כך טובים שזה עושה את הכל. דבר רע שקרה השבוע: הממ קצת ריבים עם החברה וזה..
ציפיות, תכניות וחרדות לשבוע הבא: המשך הקורס.. מבחנים אמאלה >< אתר השבוע: נחשו לבד
מאכל השבוע: לא המבורגר!!!!!!!!!!!!! ווהו שבוע ראשון בלי!
אז נראה לי אולי שניצל או משו
התחדשות השבוע: הממ לא היה שום דבר. ספר השבוע: איזה ספר למי יש זמן לקרוא
סרט/סדרת השבוע: גם כלום
עוד לא הספקתי לראות את שני הפרקים של אבודים. ושלא נדבר על האח הגדול
סופ"ש ושבוע נעים לכולם

אין המבורגר?! אתה... אתה מרגיש טוב? ../images/Emo2.gif

אתה מסוגל להתמודד עם זה?
בהצלחה בהמשך הקורס. D:

SheWillBeLoved

New member
שבת שלום ../images/Emo9.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: Sounds of Freedom שיר/י השבוע לא של ווית'ין: כל השירים שנטחנו בMTV. =] אלבום/אמן השבוע: הממ... המ.. לא יודעת, כל מיני אני מניחה דבר טוב שקרה השבוע: נכנסה לי משכורת שמנמנה במיוחד! 596 ש"ח [בשבילי זה הרבה!], זה חד שנתי אבל זה היה בהחלט נחמד XD + שתי נסיעות סופר כיפיות לת"א + פגישה [קצרה] עם חברים + מקס ברנר!
+ אוזניות יפהפיות שקניתי לאייפוד וכיסוי ורדרד שקסי כזה D: דבר רע שקרה השבוע: היא די הלכה לפח יום או יומיים אח"כ X_X אני פשוט חייבת להפטר מהישראכרט הזה :'( + היה לנו מין סוג של ריב משפחתי כזה שהסתיים בהרבה דמעות... מקווה שהכל יסתדר. ציפיות, תכניות וחרדות לשבוע הבא: לשרוד אני מניחה XD אני שוב סוגרת! סעמק! מה שכן, אני ממש ממש ממש מצפה לפסח, ממה שהבנתי יהיה לי חופש ממש ארוך וממש מתגמל על כל התקופה האחרונה והמסריחה. אתר השבוע: פייסבוק, כמובן XD עצוב אבל זו המציאות המרה.
מאכל השבוע: אוקיי ככה - ביום רביעי או שלישי, לא סגורה על זה, הייתה לנו ארוחה בחדר אוכל ממש ממש ממש טעימה, וכולם חשבו ככה XD הטבחים אצלנו ממש השקיעו, זה היה חזה עוף יחד עם פסטה ברוטב בולונז ובצד לחמניה חמה שרק יצאה מהתנור ובתור שתיה קיבלנו ברד צונן [מה שהיה מושלללם בהתחשב בעובדה שזה היה יום חם במיוחד
] בטעם תות עם חתיכות הפרי! |סחפירה| זה היה ממש מענג
התחדשות השבוע: הזכרתי למעלה
ספר השבוע: סיימתי את "גנבת הספרים"\מרקוס זוסאק. אני ממליצה אותו בחום לכולם! לא יכולתי להפסיק לקרוא אותו פשוט. הוא היה מדהים, לא פלא שהיה לרב מכר. היה שווה כל דקת קריאה
סרט/סדרת השבוע: לא יצא
אבל בא לי לראות שאטר איילנד, אוף! מי בא איתי? }: תגלית השבוע:
הייתי צריכה לחשוב פעמיים לפני שהתגייסתי!
ציטוט השבוע: הייתי מביאה משהו מצחיק, אבל הוא קצת גס אז אני אוותר XD תמונת השבוע: נה. שאלת השבוע - באילו פורומים אתם כותבים או קוראים (גם לא בתפוז)? הייתי קוראת פעם באוונסנס ובזמנו גם בשמיניסטים (פףף זה ישן!) אבל נכון לעכשיו אני רק פה. D:

SheWillBeLoved

New member
טוב נו... ../images/Emo3.gif

זה לקוח מתוך איזה קטע סטנדאפ של איזה מישהו, ואפילו פתחו לזה קבוצה בפייסבוק ובלהבלהבלה. המורה: "יוסי, אתה הכי גבוה, בוא תמחק את הלוח." יוסי: "המורה, את הכי נמוכה, בואי תמצצי לי" אתם חייבים להודות שזה משעשע!

:)

שיר/י השבוע לא של ווית'ין: פלייליסט מצב-הרוח-הבלתי-מוגדר שהכנתי לי באייפוד לפני כמה ימים, ואני שומעת כל לילה מאז. אלבום/אמן השבוע: UH HUH HER, והאלבום שלהן Common Reaction דבר טוב שקרה השבוע: עברה הבגרות בריצה והיה לי שיעור ספורט אחרון אי פעם. לפני יומיים ככה הבנתי שחוץ מפעמים מעטות בצבא, אף אחד בחיים יותר לא יוכל להכריח אותי לרוץ, לעשות כפיפות בטן או שכיבות שמיכה, או בעצם כל ספורט אחר. האושר... אין ביכולתי לתארו במילים. חוץ מזה, הייתה תערוכה מדהימה של מגמת אמנות של השכבה שלי. וסוף סוף עשיתי טסט פנימי.(הרישיון עדיין מרחק שנות אור). הממ היו כמה דברים מגניבים שהשכבה שלי עשתה, כמו הריקוד ויום ערבים ויום שאנטי. דבר רע שקרה השבוע: בי"ס, מזג אוויר חם ודוחה, ריצה
ציפיות, תכניות וחרדות לשבוע הבא: שבוע מכוער, וכל יום יש לי משהו לעשות. יש מעבדה בביולוגיה שאני צריכה להשלים סוף סוף (ואני אמורה גם לעשות את כל הדוחות שחסרים לי, ואני מעדיפה למות בערך). יש לי מבחנים צבאיים כלשהם שנשמעים כמו גהנום פחות או יותר. יש מתכונת בספרות ביום שישי ובגלל שאני עסוקה ביומיים שלפני כן אני אאלץ להתחיל ללמוד *3* ימים לפני כן, שזה פסיכי. אני תמיד לומדת יום לפני, והפעם תיכננתי ללמוד יומיים קודם בגלל כמות החומר החולנית. גם יומיים זה מספיק גרוע ועכשיו בכלל, 3 ימים... אני לא אזכור שום דבר ואכשל ואמות!
משהו טוב אחד זה כנס של המקום שאני הולכת אליו לש"ש, מדרגים את הסניפים השונים שלהם ואח"כ יחלקו אותנו. :0 אה, ומסיימים ללמוד באופן רשמי. לא יודעת עדיין אם זה טוב או רע, נראה לי שקצת משניהם. ויש סוגשל רונדו, שאני לא יודעת אפילו אם אוכל ללכת אליו. אני עוד לא ממש יודעת מתי הוא... אתר השבוע: תהיו אנשים טובים! P: www.care2.com מאכל השבוע: גזוז ויטמינצ'יק אננס! ומן פשטידה, קוראים לזה קראמבל (crumble כלומר) חצילים. זה מגניב. :0 ספר השבוע: כרגיל
סרט/סדרת השבוע:
על הזוג מורגן, שמעתם?
באפי
, HIMYM
, האוס, הטופ מודל
, אבודים ציטוט השבוע:
זוהר (על מישהי בטופ מודל): יש שם ילדה בת 18 עם ילד בן שנה!!!!!!!!!!! אדמה (עליי ועליה): ‫אז מה, את בת 17 עם ילדה בת 16‬
זוהר: מה הקשר XD אדמה: לא זוכרת, כשכתבתי את זה היה קשר כשלהו XD
ילדה למורה: די, תאהבי אותנו!!!
מורה לצרפתית: שמות צרפתיים זה לא כמו השמות האינדיאניים שלכם בעברית! שאלת השבוע - באילו פורומים אתם כותבים או קוראים (גם לא בתפוז)? נייטוויש כמובן, רונה קינן גם בתפוז, קומונת שציצ, קומונת קטנ (עם 5 חברות שלי), פורומי מנהלים בתפוז הודגש באמצעות מדגישארון

bachner1

New member
מה זה פורום ניסויים לגולשים? ../images/Emo12.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: אין שיר/י השבוע לא של ווית'ין: רוב האלבום Gothic Kabbalah של ת'יריון, וכל מיני שירים של סירניה. אלבום/אמן השבוע: קבלה גותית+Lemuria, של ת'יריון. דבר טוב שקרה השבוע: מנגל מדורי אתמול בערב! היה ממש כיף
+הסתדרו כמה עניינים מעצבנים בצבא... דבר רע שקרה השבוע: אני צריך כבר להשיג תור למרפאה, וגם להשיג אישור עבודה! ציפיות, תכניות וחרדות לשבוע הבא: טיסה של אח שלי לפולין, יומולדת של אבא שלי. אתר השבוע: פייס מאכל השבוע: אין אחד התחדשות השבוע: כלום
ספר השבוע: התחלתי את "מרוץ מטורף" של הרלן קובן. סרט/סדרת השבוע: סרטים- אזרח שומר חוק (מומלץ!), מטען הכאב (לא כזה מומלץ, אין לי מושג איך הוא זכה באוסקר...), טרור בבית הספר. סדרה- איש משפחה תגלית השבוע: שאני יכול לפעמים להצחיק אנשים ציטוט השבוע:- תמונת השבוע:- שאלת השבוע - באילו פורומים אתם כותבים או קוראים (גם לא בתפוז)? פה ובנייטוויש ובקומונת אפיקה.

למעלה