נושא לדיון

TheLost

New member
ברור שהוא התנצל אישית מחוץ למצלמות

אבל הוא התנצל בגלל איך שהתקשורת הוציאה אותו. הוא לא התנצל כי הוא באמת התחרט על מה שהוא אמר. וכן, היו מכות, 100%, ככה הכל התחיל. היו מכות על הסט, זה דלף לתקשורת, ניסו להבין למה, ואז טי.אר יצא מהארון והכל "נחשף"

TheLost

New member
ברור, אבל

הוא לא אמר מה שהוא אמר סתם וברגע שהכל יצא לתקשורת הוא היה מוכרח להגיד סליחה.

TheLost

New member
מה שאני חושב

זה שבכמה רמות קצת היה מיותר לפטר את איזייה, זאת בכל זאת דעתו גם אם היא גזענית, והוא גם חלק מהאנטומיה של גריי... אבל "מה שמגיע מגיע". הוא לא היה צריך לקרוא לו ככה, הוא לא היה צריך להתערב בחיים שלו, ולמען האמת אחרי ששמענו על התקרית וראינו את הסדרה אז חוץ מזה שכל הסצינות של ג'ורג' עם בנות הפכו ללא אמינות, גם כל הסצינות של החברות בין ברק לשפרד הפכו הרבה יותר לא אמינות (בכל הסצינות שלהם חשבתי על פטריק דמפסי איך הוא מצליח לשחק עם בנאדם שהוא כנראה מתעב ולהיות חבר שלו). נראה לי שהפיטורים של איזייה היו הכרחיים בשביל שהקאסט יישאר "בריא".

snier1991

New member
דעתי

אנחנו לא יודעים את כל הסיפור בכל זאת לאיזאה יש היסטוריה בהוליווד רוב הסיכויים שהוא פגש לא מעט הומואים מה פתאום קפץ לו להגיד את זה לטי אר? לדעתי יש משהו יותר גדול בסיפור הזה שלא נכנס לתקשורת ולכן אני לא מביע דעה מה שבטוח חוץ מהגיי היה שם הרבה יותר(ומה דמפסי התערב? לא יודע לי נראה שחוץ מהפאג היה שם משהו הרבה יותר גדול)

מגיע לו!!!

מגיע לו שקראו לו הומו!!!! הוא גרם לפיטורים של מישהו!!!! הוא יכול להתמודד עם הדברים האלה אז הוא הולך ובוכה לתקשורת!!! יאלה שילך!!!!

Over My Head

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gifלא סגורה על עצמי...../images/Emo42.gif

מצד אחד- הוא עשה מעשה די מגעיל, אני לא חושבת שהומו זה קללה אבל אם הוא השתמש במילה הזאת בתור קללה אז זה כן מעליב ופוגע. אין לו שום זכות להתערב בחיים האישיים של טי.אר, ומה שהוא עושה מחוץ לסט לא קשור לאייזה בכלל. מהבחינה הזאת אני הייתי מעיפה את אייזה ומהר.... אבל מצד שני- הוא דמות חשובה והוא שחקן טוב, ואם פיטרו אותו רק בגלל זה, זאת טעות גדולה.אסור להם לתת לדברים שלא קשורים לסדרה עצמה להתערב בשיקולים שלהם. אז ככה שאין לי ממש דעה
...

קובי221

New member
שאני אבין, פאג זה קללה?

ולדעתי, לא היו צריכים לפטר את אייזה, רק בגלל הסצנה. כי יש את חופש הביטוי, ואני מאמין שאסור למנוע את זה מבנאדם. אם פאג זה קללה, זה עדיין לא בסדר- אבל התנצלות יכולה לפתור את זה ויכולים להמשיך הלאה. הפיטורים לדעתי נובעים מסיבה אחרת לגמרי, רייטינג. קהל ההומואים מין הסתם בטוח צופה בסדרה, והם מהווים נתח חשוב לרייטינג- ואלו יכלו לקיים חרם על הסדרה לגרום לירידת הרייטינג, וכתוצאה מכך למיעוט בהכנסות, ולחצים מצד הרשתות המפרסמות לעשות בנידון. כמובן יש את כל הדרמטים שהיו עושים מזה(וכבר עשו...) עניין גדול ולא היו מסתפקים בהתנצלות. אז בעצם הפיטורים נבעו בגלל הסביבה, ומה אחרים יגידו ואיך יחשבו... שאלו קובעים את עתידה של הסדרה. אז לסיכום, מבחינתי ההחלטה לגיטימית וצודקת. ואני עוד יותר מסכים משום שאף פעם לא חיבבתי את הדמות של פרסטון ברק. כנראה בגלל שלא אהבתי את התסריט שכתבו לו, וכי לא התלהבתי מהמשחק שלו.

aviGODFATHER

New member
פיטורין מוצדקים לחלוטין...

ולכל הגאונים שאומרים שזה חופש הביטוי, אז - לא, זה לא. הוא יכול לחשוב מה שהוא רוצה, אבל אסור לו להתבטא בצורה גזענית או פוגעת (לא יודע אם הומופוביה נחשבת גזענות כי הומואים אינם גזע בפני עצמם). פאג זאת קללה (זה לא "הומו", אלא "מתרומם" או "מתחנגל") ואסור לו להשתמש בקללה הזאת כלפי אדם הומו. זה בערך כמו שמישהו היה אומר לו "כושי", או למישהו יהודי "יהודון"...

snier1991

New member
כן מותר לו

בארה"ב מותר להגיד דברים גזעניים כל עוד אתה לא מסית לאלימות באופן ישיר(בוא נילך לרצוח את השחורים) פה הוא קרה פאג דבר שהוא אפילו לא בדיוק קללה אלא די נתון לאינטרפטציה וכושי זה לא גזענות זה בדיוק כמו יהודי אנשים שנעקרו ממולדתם(כוש יהודה וכו..) ניגר זה כמו להגיד כושון כושי זה כמו להגיד נגרו(שמרטין לות'ר קינג השתמש בזה)

aviGODFATHER

New member
ברור שמותר

אתה יכול לעמוד באמצע הטיימס-סקוואר ולצרוח "ניגר" עד השמיים. לא יעצרו אותך על זה (אולי יעצרו על הפרת סדר אבל לא על גזענות, ואולי גם תאבד כמה שיניים בגלל איזה "ניגר" עצבני). גזענות איננה לא חוקית (כך גם הומופוביה), אבל אדם במעמד ציבורי (כמו שחקן בתכנית טלוויזיה) לא יכול להשתמש בביטויים כאלה (שוב, גם אותו לא יעצרו, אבל ספק אם הוא יעבוד שוב. ע"ע מייקל ריצ'רדס). וכן, פאג זה כן קללה וזה לא נתון לשום אינטרפציה. מי שאומר שזה לא קללה - פשוט לא יודע אנגלית. פאג זה מקביל ל"מתרומם" בעברית (ואם אתה לא מאמין לי, קבל פירוש בבבילון - "הומוסקסואל (סלנג משפיל)") . בקטע של הכושי\כושון, אני התכוונתי למילה "ניגר" באנגלית, לא משנה איך תרגמתי אותה לעברית, באנגלית זאת מילה גזענית ופוגעת.

snier1991

New member
אתה אמרת שזה לא חוקי ולא חלק מחופש הביטוי

אבל זה פחות היה איכפת לי כולנו טועים מה שעיצבן אותי זה שהנשאת עלא לה שאמרו שזה חלק מחופש הביטוי("גאונים") ושוב אני לא מגן על הבחור אבל זה לא התחיל שם והוא לא פוטר בגלל הפאג ישסיפור שלם שאנחנו לא יודעים ואין לי ספק בזה זה פשוט לא הגיוני שבגלל הומופוביה כל העסק יתפוצץ מהסיבה הפשוטה הוא לא ההומופוב היחיד בהוליווד

aviGODFATHER

New member
אתה צודק, ניסחתי את עצמי לא טוב...

הנה מה שהתכוונתי לומר בהודעה הראשונה: ולכל הגאונים שאומרים שזה בסדר כי זה חופש הביטוי, אז - לא, זה לא. לרגע לא אמרתי שזה לא חוקי (ואם אמרתי, אז לא התנסחתי טוב), אני רק אומר שזה לא בסדר לומר את זה, גם אם זה מותר.

TheLost

New member
נראה לי שאתה מפספס את הנקודה...

הוא לא פוטר בגלל שהוא אמר פאג, הוא פוטר בגלל התגובה (הצפויה) של התקשורת.

למעלה