משחקון

../images/Emo41.gif תפזורת כל הפרקים../images/Emo41.gif

פעם פתחתי את זה אבל לא הרבה ראו... עכשיו יש הרבה חדשים אז אתם מוזמנים לפתור :) תפזורת של כל הפרקים של הפיג'מות!! שימו
!! פרקים בעלי אותו שם כגון: אילן הכוכב, צוות לעניין, צמחוני נגד מנדלבאום ועוד מופיעים רק פעם אחת! והפרקים +24, M טבעי, האמת לאמיתה וזה זה או זה זה לא מופיעים בתפזורת. מחסן מילים: איך הכל התחיל, לחם עבודה, כולם אוהבים את אלונה, רוקומנטרי, שיר המכולת, הארנק, רדיו אקטיבי, הסיפור האמיתי, מי גבר, מה עודד אמר, הפליפר, שיבוט משובש, אילן הכוכב, להיות טל מוסרי, פסיכולוגיה הפוכה, שוליית הקוסם, קצר במוח, פרוייקט המכשפה מביה"ס בבלי, כרטיס ביקור, סוף עונת הפיג'מות, צוות לעניין, ההמבורגרי מת מצחוק , סיאנס , קחי אותי אלונה, חייזרים, פיג'מות ברשת, תנועת הצופים, סופר רוני, בליינד דייט , הפרק האחרון, סרט יפני, הטברנה של גרי, בעל הבית בא, בעל הבית הולך, הנסיכה הפורץ והבכיין, הפיג'מטרון, פיג'מת הזהב, פרק מצוייר, אירוביזיון, שלח לי מלאך, פיג'מות חסרי המוח, מיוממה, יש דברים שרציתי לומר, הרדיו הישן, צמחוני נגד מנדלבאום, אדוני ראש העיר, אני אוכל כדי לזכות, לגור איתו, נג'ימניה, אלונה חוזרת לחזרות, מסטיק המזל, הפתעת שווא, לפרק את גרי, ושוב לפני סיום, סוף סוף , מה, צופן הפיג'מות, תחרות כישלונות, חנוכת בית, פרדי על הבוקר, הדור הבא, עכבר, מ"ס מנדלבאום, כן לא שחור לבן, לוק סטוק ושתי מכונות כביסה, הניצב והיתר, התחתונים, שיר מקורי, המבורגריה קטנה בטרוף, הישרדות, רינגטון, להתחיל מחדש, שם קוד מוסטש, סנו-קר, ההפך הוא הנכון, נקמת הפוזלת ממצריים, בז'רנוס, חלליות או לא להיות, מכירת חיסול סוף עונה

Yu vi

New member
הצלחתייייי../images/Emo26.gif

הפיתרון
שיר הצעקה D:

Pijamist

New member
כל הכבוד../images/Emo47.gif

הצלחתי לפתור את הפעילות הראשונה, לשנייה הייתי עצלן מידי
שיר הצעקה:‏-)

למעלה