משחקון

MyDecember1

New member
../images/Emo118.gifתורי..ואני לא פלקטטט!!!!!!!!111

אין זה המשפט הכי גאוני... כי אם תירו בי לא יהיה בי חור, ירד לי דם...אתם מבינים?!?!?!?!?!?!!?!!!!1111
הסינגל הראשון- אין על ברייק
הבלדה הכי הכי- וגם אין על ביקוז...זה ה-שיר של קלי...רק ככה מזהים אותה...
הכסאח- איפה נוור אגיין?????...הוא ה-כ-י כסאח שיש...אבל ממה שיש אני בוחר בג'ודאס...קלי ממש עצבנית בו... וגם זה אחד השירים האהובים עליי באלבום
שיר האהבה הכי קיטשי- תגידו אתם בסדר....אין יותר קיטשי מCIHAK!!!!!!.....תקשיבו למילים!!...הרבה יותר מBD..."האם אני יכולה לקבל נשיקה"-....אין יותר קיטשי מזה!!!...
סתם שיר ממורמר- DWYT-ורק לי הקיצור הזה מזכיר את המילה אידיוט?!?!..חח...
אהבה- BS...
בדידות- HM
מכנה1- יוו...אני מת על שלושתם...בחרתי את שלושתם...JMTT, אדיקטד והאנטד....
מכנה2- באלי על YFM
מכנה 3- סינש....אין התווכחות...כמה שהוא חרוש אני מת עליו...למרות שאני אוהב גם את וון מינט...
נעלמו שקטים- AIK
נעלמו קצביים-נראה לי CH...
סתם בלי קשר- אין על AMLT[רק לי זה מזכיר את המילה הומלט...בעע...]...
בתוך דצמבר-את HIF אני פחות אוהב...למרות שאינ מאוד אוהב אותו...וההתלבטות שלי היא בין הול לסובר.. והמנצח הוא.. סובר
...למרות שאני מת על רוק...אבל אין על סובר....

אני ><

הסינגל הראשון.. / Breakaway/ הבלדה הכי יפה / Because of you/ הכסאח / Gone/ שירי אהבה קיטשיים / Beautiful disaster- live/ סתם שירים ממורמרים / Behind these hazel eyes/ אהבההה / Where is your heart/ בדידות / Here me/ סתם כאלו שלא יצא לי מכנה משותף / Haunted סתם כאלו שלא יצא לי מכנה משותף 2 / You found me/ סתם כאלו שלא יצא לי מכנה משותף 3 / Since you been gone/ האלו שנעלמו אי שם...שקטים All I know האלו שנעלמו אי שם...קצביים Go ועכשיו סתם בלי קשר: A moment like this והתחרות בתוך הדצמבר שלה Hole/ קשהה

LostAnDelirious

New member
יאללה מאגניב

הסינגל הראשון.. BA הבלדה הכי יפה Maybe הכסאח Gone שירי אהבה קיטשיים BD live סתם שירים ממורמרים BTHE אהבההה WIYH בדידות HM סתם כאלו שלא יצא לי מכנה משותף Addicted סתם כאלו שלא יצא לי מכנה משותף 2 Yeah סתם כאלו שלא יצא לי מכנה משותף 3 SUBG האלו שנעלמו אי שם...שקטים AIK \ BFM יותר מזה כבר אי אפשר לצמצם
האלו שנעלמו אי שם...קצביים Go ועכשיו סתם בלי קשר: IHMFLY והתחרות בתוך הדצמבר שלה Sober

shay08

New member
../images/Emo26.gif

הסינגל הראשון.. Breakaway הבלדה הכי יפה
Because of you הכסאח Judas שירי אהבה קיטשיים !
Can I have a kiss סתם שירים ממורמרים Low אהבההה Be still בדידות Hear Me, לגמרי!
סתם כאלו שלא יצא לי מכנה משותף Haunted סתם כאלו שלא יצא לי מכנה משותף 2 You found me סתם כאלו שלא יצא לי מכנה משותף 3 One minute האלו שנעלמו אי שם...שקטים Don't האלו שנעלמו אי שם...קצביים Go ועכשיו סתם בלי קשר: Chivas והתחרות בתוך הדצמבר שלי Sober, מאוהב בו

adida12

New member
אממ..

הסינגל הראשון.. / Never Again הבלדה הכי יפה / Because of you/ הכסאח Gone/ שירי אהבה קיטשיים Some kind of miracle/ סתם שירים ממורמרים \/ Behind these hazel eyes/ אהבההה / Be still בדידות What's up lonely/ סתם כאלו שלא יצא לי מכנה משותף / Addicted/ סתם כאלו שלא יצא לי מכנה משותף 2 / You found me/ סתם כאלו שלא יצא לי מכנה משותף 3 / Since you been gone/ האלו שנעלמו אי שם...שקטים / Bleed for me/ האלו שנעלמו אי שם...קצביים / Go ועכשיו סתם בלי קשר: I hate myself 4 losing you/ והתחרות בתוך הדצמבר שלה /Sober

Shiri from the block

Active member
אני אני! הסינגל הראשון.. Never Again הבלדה הכי יפה Anytime הכסאח Judas שירי אהבה קיטשיים Can I have a kiss סתם שירים ממורמרים Behind these hazel eyes אהבההה Be still בדידות Here me סתם כאלו שלא יצא לי מכנה משותף Addicted סתם כאלו שלא יצא לי מכנה משותף 2 Yeah סתם כאלו שלא יצא לי מכנה משותף 3 One minute נראה לי, אני לא סגורה בין זה לבין since.. האלו שנעלמו אי שם...שקטים Don't/ Bleed for me/ All I know לא מכירה אף אחד מהם../images/Emo3.gif האלו שנעלמו אי שם...קצביים Come here/ Anymore/ Go כנ"ל. ועכשיו סתם בלי קשר: A moment like this והתחרות בתוך הדצמבר שלה How I feel

בדילאיי רציניD:

הסינגל הראשון..|תו
Breakaway
הבלדה הכי יפה
Anytime-נו הוא כזה יאאפה];..זה ממש קשה
הכסאח
Gone
שירי אהבה קיטשיים
Can I have a kiss
סתם שירים ממורמרים
Behind these hazel eyes
אהבההה
The trouble with love is
בדידות
Hear me-אסי העילג
סתם כאלו שלא יצא לי מכנה משותף
Just missed the train
סתם כאלו שלא יצא לי מכנה משותף 2
You found me-אסי לא אכפת לי מה אתה חושב!הוא כל כך היה צריך לצאת כסינגל]];.אני חולה על השיר הזה
סתם כאלו שלא יצא לי מכנה משותף 3
Since you been gone
האלו שנעלמו אי שם...שקטים
Don't
האלו שנעלמו אי שם...קצביים
Go
ועכשיו סתם בלי קשר:
I hate myself 4 losing you
והתחרות בתוך הדצמבר שלה
How I feel

RiMiK

New member
אחלה פינה

הסינגל הראשון.. Never Again הבלדה הכי יפה / Because of you/ הכסאח Gone שירי אהבה קיטשיים Beautiful disaster- live/ סתם שירים ממורמרים Behind these hazel eyes/ אהבההה The trouble with love is/ בדידות Irvine סתם כאלו שלא יצא לי מכנה משותף Addicted/ סתם כאלו שלא יצא לי מכנה משותף 2 Before yor love/ סתם כאלו שלא יצא לי מכנה משותף 3 / Since you been gone/ האלו שנעלמו אי שם...שקטים All I know האלו שנעלמו אי שם...קצביים Go ועכשיו סתם בלי קשר: Chivas/ והתחרות בתוך הדצמבר שלה /Sober

גם אני רוצה ../images/Emo9.gif

הסינגל הראשון..
Miss Independent/ Breakaway/ Never Again גם מיס אינדפנדנט מדהים
הבלדה הכי יפה
Anytime/ Because of you/ Maybe למרות שגם Anytime
הכסאח
You Thought wrong/ Gone/ Judas גם את גון אני אוהבת שירי אהבה קיטשיים
Some kind of miracle/ Beautiful disaster- live/ Can I have a kiss סתם שירים ממורמרים
Low/ Behind these hazel eyes/ Don't waste your time אהבההה
The trouble with love is/ Where is your heart/ Be still בדידות
What's up lonely/ Here me/ Irvine סתם כאלו שלא יצא לי מכנה משותף
Just missed the train/Addicted/ Haunted סתם כאלו שלא יצא לי מכנה משותף 2
Before yor love/ You found me/ Yeah סתם כאלו שלא יצא לי מכנה משותף 3
Thankful/ Since you been gone/ One minute האלו שנעלמו אי שם...שקטים
Don't/ Bleed for me/ All I know האלו שנעלמו אי שם...קצביים
Come here/ Anymore/ Go ועכשיו סתם בלי קשר:
I hate myself 4 losing you/ Chivas/ A moment like this והתחרות בתוך הדצמבר שלה
Hole/ How I fee/Sober

למעלה