משחקון

Assilicious

New member
../images/Emo221.gifמשחקון../images/Emo221.gif

מכל קטגוריה, תבחרו את השיר שאתם הכי מעדיפים (לא לפי מה מתאים יותר לקטגוריה, אלא לפי מה שאתם אוהבים יותר).
הסינגל הראשון.. Miss Independent/ Breakaway/ Never Again
הבלדה הכי יפה Anytime/ Because of you/ Maybe
הכסאח
You Thought wrong/ Gone/ Judas
שירי אהבה קיטשיים Some kind of miracle/ Beautiful disaster- live/ Can I have a kiss
סתם שירים ממורמרים Low/ Behind these hazel eyes/ Don't waste your time
אהבההה The trouble with love is/ Where is your heart/ Be still
בדידות What's up lonely/ Here me/ Irvine
סתם כאלו שלא יצא לי מכנה משותף Just missed the train/ Addicted/ Haunted
סתם כאלו שלא יצא לי מכנה משותף 2 Before yor love/ You found me/ Yeah
סתם כאלו שלא יצא לי מכנה משותף 3 Thankful/ Since you been gone/ One minute
האלו שנעלמו אי שם...שקטים Don't/ Bleed for me/ All I know
האלו שנעלמו אי שם...קצביים Come here/ Anymore/ Go
ועכשיו סתם בלי קשר: I hate myself 4 losing you/ Chivas/ A moment like this
והתחרות בתוך הדצמבר שלה Hole/ How I fee/Sober

sp400

New member
עונה

הסינגל הראשון.. Breakaway/ הבלדה הכי יפה / Because of you/ הכסאח / Gone/ שירי אהבה קיטשיים Beautiful disaster- live/ סתם שירים ממורמרים / Behind these hazel eyes/ אהבההה The trouble with love is/ בדידות Here me/ סתם כאלו שלא יצא לי מכנה משותף Addicted/ Haunted סתם כאלו שלא יצא לי מכנה משותף 2 You found me/ סתם כאלו שלא יצא לי מכנה משותף 3 Since you been gone/ האלו שנעלמו אי שם...שקטים All I know האלו שנעלמו אי שם...קצביים Go ועכשיו סתם בלי קשר: A moment like this והתחרות בתוך הדצמבר שלה Sober

a k c

New member
../images/Emo109.gifאחלה רעיון!../images/Emo13.gif

הסינגל הראשון.. Breakaway הבלדה הכי יפה Because of you/ Maybe אני ממש לא יודעת לבחור בניהם
הכסאח Judas שירי אהבה קיטשיים Beautiful disaster- live סתם שירים ממורמרים Behind these hazel eyes אהבההה Where is your heart בדידות Here me סתם כאלו שלא יצא לי מכנה משותף זה בינתיים הכי קשה
..... Haunted סתם כאלו שלא יצא לי מכנה משותף 2 You found me סתם כאלו שלא יצא לי מכנה משותף 3 Since you been gone האלו שנעלמו אי שם...שקטים All I know
האלו שנעלמו אי שם...קצביים Come here ממש מגניב!
ועכשיו סתם בלי קשר: Chivas/ A moment like this... לא יכולה לבחור..
והתחרות בתוך הדצמבר שלה Sober אבל זה היה ממש ממש קשה

patito ƒeo

New member
:) ../images/Emo107.gif

הסינגל הראשון.. Breakaway הבלדה הכי יפה Maybe הכסאח Judas שירי אהבה קיטשיים Beautiful disaster- live סתם שירים ממורמרים Behind these hazel eyes אהבההה Where is your heart/ בדידות Hear Me אסי עילג
סתם כאלו שלא יצא לי מכנה משותף Addicted הקטגוריה הכי קשה :| סתם כאלו שלא יצא לי מכנה משותף 2 You found me סתם כאלו שלא יצא לי מכנה משותף 3 Since you been gone האלו שנעלמו אי שם...שקטים All I know האלו שנעלמו אי שם...קצביים Go ועכשיו סתם בלי קשר: I hate myself 4 losing you והתחרות בתוך הדצמבר שלה Sober

Assilicious

New member
אני!!!!!11111

הסינגל הראשון.. Breakaway הבלדה הכי יפה Maybe הכסאח Judas שירי אהבה קיטשיים Can I have a kiss סתם שירים ממורמרים Behind these hazel eyes אהבההה Be still בדידות Irvine סתם כאלו שלא יצא לי מכנה משותף Addicted סתם כאלו שלא יצא לי מכנה משותף 2 Before yor love סתם כאלו שלא יצא לי מכנה משותף 3 One minute האלו שנעלמו אי שם...שקטים All I know האלו שנעלמו אי שם...קצביים Anymore ועכשיו סתם בלי קשר: Chivas והתחרות בתוך הדצמבר שלה How I fee

Noa0605

New member
עונה

הסינגל הראשון.. Breakaway הבלדה הכי יפה Maybe הכסאח Judas שירי אהבה קיטשיים Beautiful disaster- live סתם שירים ממורמרים Behind these hazel eyes אהבההה Be still בדידות Irvine סתם כאלו שלא יצא לי מכנה משותף Haunted סתם כאלו שלא יצא לי מכנה משותף 2 Yeah סתם כאלו שלא יצא לי מכנה משותף 3 Since you been gone האלו שנעלמו אי שם...שקטים All I know האלו שנעלמו אי שם...קצביים Go ועכשיו סתם בלי קשר: Chivas והתחרות בתוך הדצמבר שלה Sober

spy y

New member
עונה ->

הסינגל הראשון miss independent הבלדה הכי יפה because of you הכסאח gone שירי אהבה קיטשיים Beautiful disaster- live סתם שירים ממורמרים (הקטגוריה הכי קלה) Behind these hazel eyes ברור... אהבההה Where is your heart בדידות Hear me (לא מכיר Here me
) סתם כאלו שלא יצא לי מכנה משותף (הקטגוריה הכי קשה) לא החלטתי בין Just missed the train ל- Addicted סתם כאלו שלא יצא לי מכנה משותף 2 You found me סתם כאלו שלא יצא לי מכנה משותף 3 Since you been gone האלו שנעלמו אי שם...שקטים All I know האלו שנעלמו אי שם...קצביים Go ועכשיו סתם בלי קשר: A moment like this והתחרות בתוך הדצמבר שלה Sober

עונה ../images/Emo55.gif

הסינגל הראשון- Miss Independent אני כ"כ אוהבת את השיר הזה,שבשבילי הוא הסינגל הראשון של קלי!
הבלדה הכי יפה- Because of you
אין עליו! Maybe מדהים,אבל אי אפשר להשוות אותו למה שעשה ביקוז אוף יו
הכסאח- Gone. שיר מעולה,אחד האהובים עליי. שירי אהבה קיטשיים- Beautiful disaster
שיר טוב,והוא לא קטשי בכלל
סתם שירים ממורמרים- Behind these hazel eyes איך יכולתי שלא לבחור בו
אהבההה- Where is your heart שיר מדהים,מרגש,לרגע לא הפסקתי לאהוב אותו! בדידות- Hear Me
סתם כאלו שלא יצא לי מכנה משותף- Just missed the train/ Addicted/ Haunted לא יכולתי לבחור,מצטערת,אבל כולם מדהימים בעיניי. סתם כאלו שלא יצא לי מכנה משותף 2- You found me סתם כאלו שלא יצא לי מכנה משותף 3- Since you been gone שיר תמים כזה,אני אוהבת את הטון שהיא שרה את השיר. האלו שנעלמו אי שם...שקטים- All I Know
האלו שנעלמו אי שם...קצביים- Go
ועכשיו סתם בלי קשר: Chivas. גם כאן הייתה לי בחירה קשה,כי כולם טובים
והתחרות בתוך הדצמבר שלה- How I Feel

spy y

New member
../images/Emo13.gif

חוץ מהשניים האחרונים בחרנו הכל אותו דבר!!!

spy y

New member
../images/Emo13.gif

חוץ מהשניים החרונים בחרנו הכל אותו דבר!

EliranMaor

New member
../images/Emo6.gif

הסינגל הראשון.. Never Again
!!! הבלדה הכי יפה
Maybe הכסאח Gone/ Judas עדיין לא החלטתי שירי אהבה קיטשיים Beautiful disaster- live אני פ]שוט אוהב את השיר הזה... סתם שירים ממורמרים Behind these hazel eyes
! במיוחד עם הצעקה של "קריייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייד"
אהבההה The trouble with love is נראה לי..לא סגור על זה.. בדידות Here me
הוא באמת מסמל בדידות סתם כאלו שלא יצא לי מכנה משותף Addicted/ Haunted איכ למה דחפת את JMTT פה? אין לו תחרות פה
סתם כאלו שלא יצא לי מכנה משותף 2 Yeahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh סתם כאלו שלא יצא לי מכנה משותף 3 One minute רק בגלל המילים
האלו שנעלמו אי שם...שקטים Bleed for me שתוציא אותו כבר בתור סינגל! האלו שנעלמו אי שם...קצביים Come here/ Anymore/ Go למה אני לא מכיר את אנימור?
ועכשיו סתם בלי קשר: A moment like this אני תמיד שומע את הגרסה של הזכיה וזה תמיד מרגש
והתחרות בתוך הדצמבר שלה Sober
!!!

Assilicious

New member
JMTT הוא שיר מעולה

הוא גם נבחר ע"י מעריצים מכל העולם כהשיר הכי טוב מהאלבום הראשון... וANYMORE זה שיר שקלי ביצעה בסיבוב הופעות האחרון, היה אמור להכנס לדיסק החדש..

otollo

New member
../images/Emo174.gifעונה

הסינגל הראשון: ברייקאוואי/NA הבלדה הכי יפה: מייבי, אבל איפה סובר?
. אם הוא היה פה הוא היה מנצח XD הכסאח: ג'ודס
שירי אהבה קיטשיים: BD לייב סתם שירים ממורמרים: BTHE
אהבה: בי סטיל בדידות: Hear Me סתם כאלו שלא יצא לי מכנה משותף: אדיקטד/האנטד... קשה להחליט. סתם כאלו שלא יצא לי מכנה משותף 2: לי יש מכנה משותף בשבילם! מעפנים!
. יה. סתם כאלו שלא יצא לי מכנה משותף 3: SUBG האלו שנעלמו אי שם...שקטים: דונט האלו שנעלמו אי שם...קצביים: Go ועכשיו סתם בלי קשר: Chivas והתחרות בתוך הדצמבר שלה: Sober הודגש באמצעות מדגישומטיק

RAVril

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo26.gif

הסינגל הראשון.. Breakaway הבלדה הכי יפה Maybe הכסאח אפחד שירי אהבה קיטשיים
Can I have a kiss סתם שירים ממורמרים
Behind these hazel eyes אהבההה Where is your heart בדידות Here me סתם כאלו שלא יצא לי מכנה משותף Addicted וואי זה היה אחד הקשים
סתם כאלו שלא יצא לי מכנה משותף 2 Yeah
! הוא כזה טוב! סתם כאלו שלא יצא לי מכנה משותף 3 Since you been gone בטח שבוודאי. האלו שנעלמו אי שם...שקטים All I know
האלו שנעלמו אי שם...קצביים Go - לא מכירה את השאר.. ועכשיו סתם בלי קשר: Chivas והתחרות בתוך הדצמבר שלה Sober רעיון מגניב[:

black rock star

New member
שלי :)../images/Emo103.gif

הסינגל הראשון: Never again
הבלדה הכי יפה Because of you הכסאח Gone שירי אהבה קיטשיים Beautiful disaster- live סתם שירים ממורמרים Low אהבההה The trouble with love is בדידות Here me סתם כאלו שלא יצא לי מכנה משותף Addicted [אחד השירים האהובים עליי
] סתם כאלו שלא יצא לי מכנה משותף 2 Yeah סתם כאלו שלא יצא לי מכנה משותף 3 Thankful האלו שנעלמו אי שם...שקטים All I know האלו שנעלמו אי שם...קצביים Come here ועכשיו סתם בלי קשר: I hate myself 4 losing you והתחרות בתוך הדצמבר שלה Sober

s k p

New member
../images/Emo26.gif

הסינגל הראשון.. Breakaway הבלדה הכי יפה Because of you הכסאח Judas שירי אהבה קיטשיים Can I have a kiss סתם שירים ממורמרים Behind these hazel eyes אהבההה Be still בדידות Irvine סתם כאלו שלא יצא לי מכנה משותף Haunted סתם כאלו שלא יצא לי מכנה משותף 2 You found me סתם כאלו שלא יצא לי מכנה משותף 3 Since you been gone האלו שנעלמו אי שם...שקטים Don't האלו שנעלמו אי שם...קצביים Come here ועכשיו סתם בלי קשר: Chivas והתחרות בתוך הדצמבר שלה Sober

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifאיי לייק איט!

הסינגל הראשון.. Breakaway אבל כולם טובים, היה קשה
. הבלדה הכי יפה Because of you גם זה היה קשה
. אולי מייבי?
לא יועת, תיקו. הכסאח You Thought wrong הא, זה היה קל
. שירי אהבה קיטשיים Beautiful disaster- live
. סתם שירים ממורמרים Behind these hazel eyes האימ אימא של ה
. אהבההה Be still שיר מדהים, לא מבינה למה חלקכם לא אוהבים אותו
. בדידות Hear me אמ, here?
. ושיר מדהים, לא יכולה לוותר עליו
. סתם כאלו שלא יצא לי מכנה משותף Addicted/ Haunted מיי גאד, אני לא יודעת!!! סתם כאלו שלא יצא לי מכנה משותף 2 Before yor love/ You found me/ לא מתה על שניהם
. סתם כאלו שלא יצא לי מכנה משותף 3 Since you been gone איך טנקפול וסינס באותה קטגוריה?
. ברור שסינס
. האלו שנעלמו אי שם...שקטים Don't, נראה לי... האלו שנעלמו אי שם...קצביים Anymore. אה, אין לי מה להוסיף
. ועכשיו סתם בלי קשר: Chivas הוא מצחיק אותי
. והתחרות בתוך הדצמבר שלה Hole/Sober אין לי שמץ של מושג. אני צריכה לחרוש לאלבום הזה ת'חיים לפני שאני אחליט... יו, סובר?
אולי, לא יודעת
.

Because Of May

New member
אני אני אני@../images/Emo9.gif../images/Emo109.gif

הסינגל הראשון.. Breakaway/ הבלדה הכי יפה Maybe
(חחח מה חשבתם?
) הכסאח Judas שירי אהבה קיטשיים Beautiful disaster- live סתם שירים ממורמרים Behind these hazel eyes אהבההה Where is your heart בדידות Here me חחח אסי כתבת HERE ולא HE*A*R!
(|אנייודעתשאתהמתעליי|) סתם כאלו שלא יצא לי מכנה משותף Haunted סתם כאלו שלא יצא לי מכנה משותף 2 You found me סתם כאלו שלא יצא לי מכנה משותף 3 Since you been gone האלו שנעלמו אי שם...שקטים All I know האלו שנעלמו אי שם...קצביים Anymore ועכשיו סתם בלי קשר: I hate myself 4 losing you והתחרות בתוך הדצמבר שלה Sober

למעלה