מה חדש?

0 אור 0

New member
../images/Emo41.gif השרשור הפרסומי ../images/Emo41.gif

עם פרוץ האביב פורחות גם הסדנאות, זה הזמן לחדש את פרסום הסדנאות השונות שעומדות להגיע. ואתחיל בשתים שמעניינות אותי: 1. סדנת ברימה סופשבוע 16-17/3 במודיעין 2. סדנאות רענון והעשרה בעיסוי תאילנדי בדרום - תאריכים שונים. אני שוקלת ללכת לרענון בסוף החודש (זקוקה לזה מאד)

רותיש1

New member
שלום לכולם ../images/Emo24.gif

יש לי אתר חדש בהקמה, שמטרתו לקדם את המודעת, לשתף בידע ולהעשיר אחד את השני. האתר פונה למטפלים וכן לקהל הרחב. אשמח מאוד לעזרתכם! כל מי שיש באפשרותו לתרום מאמרים מיקצועיים בנושא הרפואה הטבעית בכלל ורפלקסולוגיה בפרט, אנא שיצור איתי קשר. תודה על שיתוף הפעולה
רותי

0 אור 0

New member
אם כבר פרסום - אז יש חידוש בפרסומים

בפורום. כולם מכירים כבר היטב את לוחות הפורום, בהם ניתן לפרסם טיפולים בתשלום, החלפת טיפולים, לוח קח ותן ועוד. והפעם יוזמה ברוכה של מתן הנחות לחברי הפורום בספא במרכז. בלוחות מופיעה המודעה לספא עם פירוט ההנחה ובאלבום קופון הנחה שניתן לגזור ולהגיע אתו לספא. אשמח לראות הנחות נוספות שמוצעות לחברי הפורום (ואם יש מי שבא לו להגיע לביתה של מנהלת הפורום היחידה שנמצאת בארץ ולצ'פר אותה בעיסוי מפנק עם איזה 100% הנחה, אז בכלל כל הקודם זוכה. מצד שני, אני בטוחה שהמיקום של מיכל וטאו הרבה יותר אטרקטיבי לרבים, אז אם בא לכם לקפוץ לשם - זה גם אפשרי)

רותיש1

New member
תודה ../images/Emo140.gif

כל עזרה תתקבל בשמחה........
מחר אצור איתך קשר במסרים תודה, רותי.

harduf9

New member
לא קשור לרפואה אבל רציתי לחלוק את

הקישור עם אוהבי המוסיקה הבריאים. אגב, ההגדרה אינה שלי אבל בהחלט תקפה לרב האלבומים, לדעתי. תהנו גיא הרדוף

0 אור 0

New member
למען האמת לא קשור גם בפרסום

אבל יכול להיות שימושי מאד לכל אחד. בכלאופן נכנסתי ללינק ולא הבנתי מה הולך שם - זה מגיע לדף שיש שם איזה 10 שירים (להשמעה?)

2_be

New member
אולי את צריכה לחכות עד שהדף כולו

יטען... כעיקרון זה מגיע שם עד 500 וכל קישור הוא אלבום שלם להשמעה. ואם כבר, עוד אתר מצוין לחובבי המוזיקה http://soundpedia.com/index.php (אפשר לבחור אומן ואלבום לשמיעה, להרכיב רשימת השמעה ועוד..)

harduf9

New member
נכון אבל לא רציתי לפתוח שירשור נפרד

עבור ההודעה הזו וע"י כך להוריד, אולי, הודעה חשובה שכן קשורה. בריאות שלמה גיא הרדוף

טאוֹ

New member
הקונגרס הבינלאומי לרפואה סינית

עם תום החורף ותחילת האביב, כשהשמש מטפסת צפונה מעל קו המשווה, היום והלילה מאוזנים באורכם ואנרגיות של צמיחה, גדילה והתחדשות מתרגשות להן באוויר היום המתחמם, יחול הקונגרס הבינלאומי הראשון לרפואה סינית בישראל.

טאוֹ

New member
מסיבה וצדק רפואי במוצ"ש

במוצאי שבת הקרוב, 10.3.2007, תתקיים בתל-אביב (ריב"ל 34) מסיבה של קרן דולב לצדק רפואי. מצ"ב ההזמנה (בגודל שמתאים להדפסה) והטקסט שצורף אליה, כלשונו. מסיבה וצדק רפואי במוצ"ש

kerenc26

New member
קליניקה לימודית- עיסוי רפואי ב'

לקורס עיסוי רפואי שנה שניה דרושים מטופלים לקליניקה לימודית בקמפוס ברושים באוניברסיטת ת"א.מדובר בסידרת טיפולים של כ6 טפולים (ניתן לעשות יותר מסדרה אחת) .כל טיפול הוא בן 60 דק' בימי שישי בבוקר. התשלום עבור הטיפול הוא סמלי. כל המעוניין נא לפנות לקרן - 0544627140 או לטליה 036436141

למעלה