יוצא מהארון

ChicoAnimado

New member
../images/Emo221.gif יוצא מהארון

אף פעם לא ידעתי מה יותר קשה להורים, לשמוע שאתה הומו או לשמוע שאתה חושב לחזור בתשובה, לשים כיפה ולשמור מצוות העובדה שאני הומו ליוותה אותי מגיל 14 בערך, ומאוד מהר הבנתי שזאת עובדה שלא ניתן להכחיש וחייבים לחיות לפיה. בגיל 21 יצאתי מהצבא על פרופיל נפשי, אמרתי לקב"ן שגיליתי סופית שאני הומו (לא בגלל זה יצאתי דרך אגב). עברתי תקופה קשה ואחרי השחרור היו כמה חודשים קשים כגיהנום שבסופם מצאתי את הכוח לעמוד על הרגליים ולהתחיל לחיות. עד היום אני מסתכל אחורה על התקופה הקשה שהיתה לי וניסיתי להבין את הסיבה שבגללה עברתי ייסורים כאלה. זה היה שנתיים בערך אחרי התקופה הזאת כשהבנתי שהגורם היה דתי, אך לא חיברתי את זה עדיין לכלום. הזמן חלף והרבה דברים התחילו להתבהר, עברתי תהליך דומה ליציאה מהארון, רק שזה היה ארון אחר. חייתי חיים חילוניים אך הבנתי שבמהותי קיימת כמיהה גדולה להתחבר לדבר הלא מוכר הזה שנקרא יהדות. הייתי חולם בלילה על דוסים ועל כיפות ודתיים. מצאתי את עצמי מחביא מחבר לעבודה את התיקון הכללי שקראתי להנאתי ונזכרתי באירוניה כיצד הייתי מסתיר כל דבר בנוגע לנטייתי המינית באותה הדרך. ממש כמו הנטייה המינית, אני חי בסתר מפניי החילונים מסביבי, שמא יגלו שליבי כבר עם ההוא שיושב במרומים, שכולי כמיהה לחזור אל אבינו בשמיים. כן, היום אני מאזין לשיר "אנא בכח" והלב מתמלא שמחה. אני קורא בסידור מהבר-מצווה והגוף מתכופף קדימה ואחורה לבד באקסטזה, היד עולה כלפיי מעלה לשבח את היושב במרומים והכל נהיה ברור יותר - אני דתי.

אם לאופיר עשית צמרמורת...

לי גרמת להזיל דמעות (של שמחה) על לחיי. אני מלווה אותך (בתגובות הענייניות והחד משמעיות שלך ובמסרים) מזה זמן והרגשתי שמשהו, יותר נכון מישהו, כאן מסתתר ועדיין את מהות חייו מברר. שמחת אותי אחי הצעיר והיקר, שמחת את בורא עולם ואת כל הפמליה של מעלה. והיום המשימה שלך היא לצבור עוד ועוד מצוות, אבל אחי היקר שמע לעצתי, עשה זאת עקב בצד אגדול, עשה זאת צעד אחר צעד, לאט אבל בטוח ובד בבד תוכל לחיות את חייך במסגרת הקהיל הדתית - ההו"ד יישר כח ChicoAnimado ועלה והצלחל בכל אשר תפנה.

וואו,מדהים...

ממש התענגתי בין השורות...הרבה הצלחה בכל בחירה ובחירה.יציאה ויציאה....

ערב טוב, אחרי שאני קורא שוב

/tapuzforum/images/Emo24.gifאת דבריך בישוב הדעת, אני קצת מתלבט עם עצמי מאיזה ארן בעצם יצאת? הארון ההומואי או הארון החילוני, או אולי משניהם גם יחד ואתה זוכה להיכנס לארון הקודש, אולי אתה תבהיר לי את העניינים. ואגב, השיר אנא בכח הוא שיר מרטיט ומזכך את הנשמה. אשריך אחי הצעיר.

ChicoAnimado

New member
../images/Emo221.gif מצפה

מהפה שלך לה' (או בעצם מהאצבעות
) שאחיה חיי קודש ואהבה לקב"ה.

אין דבר העומב בפני הרצון

/tapuzforum/images/Emo24.gifהתורה והמצוות ניתנו לנו במעמד הר סיני ועתה הבחירה דידינו, נרצה נקבל עלינו חיי קודש, שמירת מצוות ואהבה לקב"ה, לא נרצה - לא נקבל. מה שאין כן שבעת קבלת התורה בני ישראל אמרו: `נעשה ונשמע` קודם נעשה את רצון בוראנו ואח"כ נשמע. בדורנו זה נראה הפוך, קודם שומעים, כאן הרצאה, שם דרשה, פה שיעור מאלף ומעניין וכך מתקרבים ומתחיל לעשות. יהי רצון אחי יקירי שהקב"ה ימלא משאלות לבך לטובה ונזכה כולנו להתקדש ולהיטהר למען שמו יתברך (גם אני צריך את זה כמו כולם) ונשכה לביאת גואל ולבוא הגאולה אמן ואמן.

ChicoAnimado

New member
../images/Emo221.gif אני עובד ../images/Emo4.gif

אבל נדבר עם הבוס שלי נראה אם נוכל להזיז את זה

ChicoAnimado

New member
../images/Emo221.gif הייתי במפגש

של פורום בנים בלבד אבל אף פעם לא בפורום הזה

avitano

New member
אוקיי, אני לא הייתי במפגש של בנים בלבד אז

קשה להשוות אבל אני יודע שזאת חוויה אחרת אחרי שמגיעים, כאילו, בהתחלה אומרים נו עוד מפגש בלה בלה ואז מגיעים ורואים מה זה :]

ישי 321

New member
את התהליך

שעברת בגיל 20 פלוס אני כניראה עובר רק עכשיו (40) רק לאחרונה אני משלים עם מי שאני . מקווה להצליח כמוך.. יש המון תקווה בדבריך.

Harry J

New member
מרגש מאוד ../images/Emo24.gif

בהצלחה בדרך החדשה!!! יהי רצון שיהיה לך הכח לעשות את הדברים הנכונים!!!

seregon7

New member
מסע חדש

ChicoAnimado, מרגש מאוד לקרוא את מה שכתבת. עושה רושם שעברו עליך לא מעט תלאות בחייך אבל גם שהתמודדת איתן, שרדת וצמחת. המסע שאתה עומד להתחיל, לדעתי, אין שני לו. אנשים כמהים לקדושה, לשכינה, והדרך לשם, גם אם עקלקלה, רצופת הוד ומראות. עם זאת, יש לה גם צדדים קשים. התמודדות שעד כה לא הייתה. המעבר מעולם חילוני לדתי אינו קל, על אחת כמה וכמה כאשר אתה הומו. על כך אני יכול להעיד מניסיוני. גם אני התחלתי במסע משלי כאשר אני עדיין איני יודע היכן אסיים אותו. אני שמח שאתה מתחיל את התהליך כאשר אתה כבר שלם עם נטייתך ומקבל אותה. אין ספק שהיא תעמיד בפניך קשיים שאדם אחר אינו מתמודד איתם. אני כולי תקווה שתמצא את הנתיב הנכון לך ותגיע ליעד בבטחה בלי לאבד אף שמץ מעצמך. לאן שלא תוביל אותך דרכך אח יקר, אני מאחל לך מסע מוצלח. מתן.

למעלה