יום שלישי

How I Disappear

New member
יום שלישי לא נגמר ...

חח זה מזה לא נכון לגבי היום כי היום היה לי יום קצרצר שעה ראשונה- פיזיקה שעה שניה- תנ"ך שעה שלישית- פיזיקה שעה רביעית- פיזיקה חהחה רק 4 שעות וזהו !!

Ditz 93

New member
XD

הייתי אמורה להתחיל היום בשמונה (זאת אומרת, להתעורר בשבע ורבע ככה) אבל לא הצלחתי להתעורר, למרות השעון המעורר, וקמתי בתשע וחצי XD אז הפסדתי שלוש שעות מתמטיקה O: היה לי מבחן ריצה בספורט. 7 דק' X_X בלאט. ככה זה מבחן פתע! אני ממש אוהבת כרגע ת'מקצוע ספרות D:

מישהו אמר כאבי רגליים?../images/Emo4.gif

שעה ראשונה- היסטוריה. היא הביאה חומר למבחן ודיברנו קצת על ערביי ישראל וזה. שעה שנייה- מתמטיקה. היינו 10 ילדים בקושי אז רק עשינו איזה 2 שאלות מעפנות שעה שלישית- ספרות. שוב, כמעט ואין ילדים. חומר למבחן+תוכנית שנתית. שעה רביעית- שוב מתמטיקה. היא לימדה משהו ולא הקשבנו אלא התווכחנו על נגני MP3.
שעתיים מחוייבות. היה מעפן, אבל בקטנה. סידרתי ספרים באנגלית וזה. והייתי שם בקושי שעה וחצי והם עיגלו לי לשעתיים
שעה אנגלית- היא לא דוחה את המבחן מה שאומר- מועד ב'

DevilGirl92

New member
זה אף פעם לא עומד להיגמר

מגיל 6 כל יום אותו הדבר..הולכים ולומדים וסגורים בין 4 קירות... וזה לא עומד להיגמר אף פעם כל יום אותו הדבר והסוף אפילו לא נראה באופק אני רק רוצה שזה ייגמר

hadarinke

New member
תנסי לחשוב על מה שטוב

מאשר על מה שרע.. ואני בטוחה שיש גם טוב[=

hadarinke

New member
תשמעי,

אני מכירה את המצב הזה משמ מקרוב, שנה שעברה ספרי את הימים עד שהבצפר יגמר כי היה לי ממש רע... באמת שתנסי כמה שיותר לחשוב על הצד המלא של הכוס, גם אם יש רק כמה טיפות

pRimaVeriTaVIV

New member
אני מכיר את ההרגשה ../images/Emo122.gif

כרגע (עוד) לא, אבל בחודשים יותר מתקדמים בשנה שעברה זה היה ממש עינוי ולא יכולתי לחכות לחופש הבא, וגם לי אמרו כל מיני "הזמן עובר מהר" ו"להסתכל על חצי הכוס המלאה" וכו' וכו' וכו' מה שנשאר לי להגיד זה שלפחות זה פחות מחודש וחצי (40 ימים ממחר)

hadarinke

New member
החיים הם קומדיה של טעויות

קמתי מאוחר ופספסתי שעתיים של גיאוגרפיה והמורה הביאה את החומר למבחן. רבתי עם חברה ממש טובה שלי על משהו ממש טפשי, וזה בגלל שקיבלתי ציון ממש גרוע בלשון[80] והמורה הזאת
אחר כך אמא שלי מתעצבנת עלי שאני לא מקשיבה לה ושאני עושה מה שאני רוצה, ושאני יוצאת לטיולים עם חברים ב12 בלילה בזמן הלימודים ובלה בלה בלה. ומחר יש מבחן ביישומים באדריכלות[התוכנה על המחשב] ואני מקווה מאוד שילך לי טוב כי אין לי איך להתכונן.... נקווה שהמשך היום יהיה פחות גרוע..

למעלה