חדשה!!!

Danielle24

New member
../images/Emo221.gifחדשה!!!

שלום קוראים לי דניאל ואני צופה כל שבוע באמריקן איידול מאז העונה הרביעית ואני מתה על קארי אנדרווד וקלי קלארקסון!!!!!!!!!!!!! אני חושבת שהפעם בעונה השישית או מלינדה או שגורדן כדאי לאחת מהן לזכות.......הן הכי הכי טובות!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה באסה שלאקישה הלכה....................לא נורא מישהו בטח יעסיק אותה.........לא חייבים לזכות כדי להוציא תקליט לדוגמא כריס דורגרי (אני עדיין בשוק שהוא לא זכה הרוקיסט הקירח החמוד הזה!!!!!!!!!!!!!!!
) הוציא תקליט ואני מתה על התקליט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כל מי שרושם לי הודעה שירשום לי מסנג'ר ואת מי הוא הכי אוהב בעונה השישי אפילו עם הוא כבר מודח!!!!!!!!!!!!!!! ואני בטוחה שכולכם כבר מכירים את האתר הרישמי של אמריקן איידול אבל עדיין:

TamirKC

New member
ברוכה הבאה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תהניP: תמיר, בן 16.

LeAnnDylan

Well-known member
וואו מלא סימני קריאה :S

היי אני דילן, בת 67 וחצי ברוכה הבאה תעשי חיים ואנטונלה לשלטון
ומסנג'ר זה לגיימואים

SHTRUDIDI

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif!

אני שמחה שהצטרפת לפורום, בטח תהני פה!

SUBG

New member
אהלן!!!

דניאל בן 17, השחור היחיד בפורום (נראה לי לפחות) LeAnnDylan , את באמת בת 67? אם כן זה ממש מגניב!=]

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ראסמי! ../images/Emo6.gif

LeAnnDylan

Well-known member
בוודאי שאני בת 67 ../images/Emo9.gif

ואל תשכחו את החצי.. בגילי מתחילים להשמיט, אבל אני גאה בכל שנה שעברתי, בכל קמט שהרווחתי ביושר ובכל שערה שהתלבנה בשעתה. החיים יפים בגיל 67 וחצי... כדי לכם לנסות

Fairywitch

New member
../images/Emo24.gifהיי דניאל../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

הכינוי שלך מוכר לי
ברוכה הבאה

היי:]

שני, בת 14 וחצי
ואני מאוהבת בסיימון אבל ששש.. אל תגלי לאף אחד.. ברוכה הבאה
גמני דיי חדשה פה..

SUBG

New member
חח..

הכינוי שלי זה קיצור לשיר SINCE YOU BEEN GONE, תקופה שאהבתי אותו ממש.. (עבר לי ברוך ה') ובמאת מעניין אם אני השחור היחיד פה?!

למעלה