ברוכה הבאה מקווה שתתמכרי לכאן מהרר[קשה שלא] ושתפגשי את אדם
נ נועוW New member 30/1/06 #20 ../images/Emo24.gifברוכה הבאה../images/Emo214.gif../images/Emo70.gif מקווה שתתמכרי לכאן מהרר [קשה שלא ] ושתפגשי את אדם
../images/Emo24.gifברוכה הבאה../images/Emo214.gif../images/Emo70.gif מקווה שתתמכרי לכאן מהרר [קשה שלא ] ושתפגשי את אדם
0 0rin New member 30/1/06 #26 גם אני... אני כבר לא יכולה יותר עם האהבה שלי לאדם.. זה מתחיל כבר לטרףף אותיי.. אני חייבת לפגוש אותו כדי להירגע.. אני מאוהבתת נואשוות במושלםם שליי...
גם אני... אני כבר לא יכולה יותר עם האהבה שלי לאדם.. זה מתחיל כבר לטרףף אותיי.. אני חייבת לפגוש אותו כדי להירגע.. אני מאוהבתת נואשוות במושלםם שליי...
N NavooShiT New member 30/1/06 #28 ברוכיתת../images/Emo24.gif ברוכה הבאה מותק אני נאוו'ש,14,חדרה תהני!
א אדווה המאמי New member 31/1/06 #35 ברוכה הבאה מותק..... אני אדווה.. תהני פה ועד עכשיו שרון ואביחי כתבו פה אבל לפני דיי הרבה זמן.... אני מקווה שאחרי שיר נולד הם יכנסו יותר
ברוכה הבאה מותק..... אני אדווה.. תהני פה ועד עכשיו שרון ואביחי כתבו פה אבל לפני דיי הרבה זמן.... אני מקווה שאחרי שיר נולד הם יכנסו יותר