ה"י 10/06
פ פעם 3 סוכריה New member 10/6/11 #2 בעיקר לסיוון ../images/Emo8.gif הכפפות שלי התקדמו ביומיים האחרונים...... ניפרדתי בערך מ 2 ביל על סקרולים לבנים. יש לי עכשיו 7 מיליון מזוס על כל החשבונות שלי..... מחכה שיקנו את הסחורה בחנות שלי כדי שאוכל להמשיך במלאכה.... אבל 3 סקרולים של 10 % עבדו על הכפפות שלי..... מתוך בערך 20 ניסיונות.....
בעיקר לסיוון ../images/Emo8.gif הכפפות שלי התקדמו ביומיים האחרונים...... ניפרדתי בערך מ 2 ביל על סקרולים לבנים. יש לי עכשיו 7 מיליון מזוס על כל החשבונות שלי..... מחכה שיקנו את הסחורה בחנות שלי כדי שאוכל להמשיך במלאכה.... אבל 3 סקרולים של 10 % עבדו על הכפפות שלי..... מתוך בערך 20 ניסיונות.....
פ פעם 3 סוכריה New member 11/6/11 #8 בקרוב אצלך ../images/Emo8.gif אחרי הדאגר..... הם כבר + 4...... אנשים אמרו לי שאני ממש מזליסטית שהוצאתי כל כך מעט WS על 4 סלוטים. אז אני שמחה. יקל קצת על הפאם סונג שעולים NX..... מעדיפה לבזבז מזוס....
בקרוב אצלך ../images/Emo8.gif אחרי הדאגר..... הם כבר + 4...... אנשים אמרו לי שאני ממש מזליסטית שהוצאתי כל כך מעט WS על 4 סלוטים. אז אני שמחה. יקל קצת על הפאם סונג שעולים NX..... מעדיפה לבזבז מזוס....
H Hasselblad New member 11/6/11 #9 לא באמת בקרוב אבל אני לא ממהרת, נראה לי שגם המגן שלי וגם נעליים יותר חשובות ואולי אפילו גלימה... לאט לאט.
לא באמת בקרוב אבל אני לא ממהרת, נראה לי שגם המגן שלי וגם נעליים יותר חשובות ואולי אפילו גלימה... לאט לאט.
H Hasselblad New member 11/6/11 #11 לא עשיתי כי כלום לא השתנה אלצי ההתקדמות בציוד היא מאוד איטית כמו ההתקדמות באחוזים. אני לוקחת את הזמן שלי.
לא עשיתי כי כלום לא השתנה אלצי ההתקדמות בציוד היא מאוד איטית כמו ההתקדמות באחוזים. אני לוקחת את הזמן שלי.
פ פעם 3 סוכריה New member 12/6/11 #12 סבבה אני מרוב שלקחתי את הזמן שלי - משדרגת בפנסיה.... מה כבר יש לי לעשות......