התפקדות יוני

קרניjack

New member
../images/Emo221.gif התפקדות יוני

פשוט סמנו
בכותרת, ואם בא לכם להוסיף תמונה (כל דבר)

בדנתמ

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo35.gif

אני פשוט לא רואה את הטעם בפשוט לשרשר "
" בלי שום תוכן...

בדנתמ

New member
מצד שני...

תנסו להסתכל על הצד החיובי שבעניין: הפורום הזה קיים. הוא לא "חי", או במלים אחרות - הוא לא מוצף... שזה טוב
זה אומר שגם אנשים שיש להם חיים מלאים יכולים להישאר מעודכנים
אני חושב שהפורום יכול היה להיות בכל זאת קצת יותר "חי" (במיוחד בלילה... כי אנשים נורמאליים ישנים או מנגנים ביום
) אבל עדיין סבבה איך שהוא

Lory Lee

New member
חתיכת פדלאה.. ../images/Emo8.gif

כל היום או ישן או מנגן... ובלילה - מסיבות. אני רואה את הלו"ז האוטומטי שלך: 16:00 - מתעורר 19:00 - מנגן 20:00 - ישן 22:00 - מנגן 1:00 - מסיבה 5:00 - ישן זה סדר יום שאפשר להעריך! ח"ח על חייך השופעים! (ואני לא צינית!)

בדנתמ

New member
היית ממש קרובה ../images/Emo13.gif

14:30 לפנות בוקר - מתעורר 15:30 - יוצא מהחדר שלי אחרי שישבתי לי שם וחשבתי על דברים כמו שירים שאני כותב, ספר שאני כותב, הלהקה שלי, או שסתם מרחתי את הזמן... ואז אומר לעצמי שאני אתחיל ללמוד לפסיכומטרי, אבל עקב עומס חום בחדר עם המחשב, שבו אני עומד ללמוד, אני סתם עושה דברים חסרי ערך כמו לשלוח לחברים הודעות בפייסבוק ולעדכן עמודים ללהקה.. 16:30 - יורד למטה לאכול. 17:30 - מנגן או שסתם שורף את הזמן. 19:30 - הולך לרוץ, חלק מהימים. אחרת קרוב לוודאי שקודם סתם שרפתי את הזמן, ואז בשעה הזאת אני נזכר לנגן קצת. 21:00 - אם זה סוף שבוע, אז מתחילים כל הטלפונים מחברים. זה מעיק ומפריע לנגן. 23:00 -אמורה להיות השעה שבה אני יוצא. למעשה, אני שמח שהחברים מתעכבים כי גם אני בשעה הזאת עדיין לא הספקתי להתקלח. 23:50 - השעה שבה אנחנו באמת יוצאים. אם זה לא סופ"ש ואני נשאר בבית, אז בד"כ זאת השעה שבה יקפוץ לי לראש קטע ממש אדיר לגיטרה, אז אני לוקח אותה למטה בלי המגבר ומנסה לנגן בשקט כי כבר ישנים בבית. זה גם מעיק כזה... 4:00 - חוזר מהיציאה ורואה טלוויזיה. 6:00 - 6:30 - הולך לישון. למרות שהלו"ז שכתבת נשמע מפתה... עושה רושם שהוא מכיל הרבה יותר נגינה ושינה
חוץ מהשעה הזאת שתקועה באמצע היום... אני לא אוהב לישון באמצע היום.. מסוג הדברים שקורים רק אם כמה לילות ממש בקושי ישנתי...

Lory Lee

New member
חחחח כמו שאמרתי - חיים שופעים!

באמת הייתי קרובה...
והאמת שהלו"ז שלך כל-כך לא מפתיע, בנאדם - אתה חייב למצוא לעצמך חברה או עבודה, משו שישרוף לך שעות.. חחחח

בדנתמ

New member
למה, מה רע בלו"ז?

אני רק צריך איזה בית כזה ממש על החוף בקליפורניה וללכת לגלוש כל היום או משהו והלו"ז שלי יהיה מושלם
ועבודה אני לא מחפש לפני הפסיכומטרי, שזה אומר אוקטובר
ואז צריך להתחיל לחשוב איך לעשות בוכטות כדי לטייל בכיף

Lory Lee

New member
לעשות בוכטות בלי עבודה?

אממממ לוידעת, תהיה שודד? חח אחת הדרכים הבודדות לעשות בוכטות בלי לעבוד, ולשמור על הלו"ז המגוון...

בדנתמ

New member
לא אמרתי שבלי עבודה...

אבל גם אין לי שאיפה לעבוד בתור מלצר... אני אנסה אולי להשיג עבודה קצת יותר טובה דרך קשרים מהצבא, או בתור מדריך בקורס הכנה לפסיכומטרי... או שאני אחשוב עד אז על רעיון עוד יותר טוב... פשוט אסור לי לסמוך על הלהקה שלי כעל מקור פרנסה
תכלס לרוב האנשים בארץ יש טעם די גרוע במוזיקה...

Lory Lee

New member
אוי, אתה צודק שזה כואב...

כולם אוהבים את המזרחי המעפן הזה, הייתי מוחקת אותו מעל פני האדמה!

למעלה