היית ממש קרובה ../images/Emo13.gif
14:30 לפנות בוקר - מתעורר 15:30 - יוצא מהחדר שלי אחרי שישבתי לי שם וחשבתי על דברים כמו שירים שאני כותב, ספר שאני כותב, הלהקה שלי, או שסתם מרחתי את הזמן... ואז אומר לעצמי שאני אתחיל ללמוד לפסיכומטרי, אבל עקב עומס חום בחדר עם המחשב, שבו אני עומד ללמוד, אני סתם עושה דברים חסרי ערך כמו לשלוח לחברים הודעות בפייסבוק ולעדכן עמודים ללהקה.. 16:30 - יורד למטה לאכול. 17:30 - מנגן או שסתם שורף את הזמן. 19:30 - הולך לרוץ, חלק מהימים. אחרת קרוב לוודאי שקודם סתם שרפתי את הזמן, ואז בשעה הזאת אני נזכר לנגן קצת. 21:00 - אם זה סוף שבוע, אז מתחילים כל הטלפונים מחברים. זה מעיק ומפריע לנגן. 23:00 -אמורה להיות השעה שבה אני יוצא. למעשה, אני שמח שהחברים מתעכבים כי גם אני בשעה הזאת עדיין לא הספקתי להתקלח. 23:50 - השעה שבה אנחנו באמת יוצאים. אם זה לא סופ"ש ואני נשאר בבית, אז בד"כ זאת השעה שבה יקפוץ לי לראש קטע ממש אדיר לגיטרה, אז אני לוקח אותה למטה בלי המגבר ומנסה לנגן בשקט כי כבר ישנים בבית. זה גם מעיק כזה... 4:00 - חוזר מהיציאה ורואה טלוויזיה. 6:00 - 6:30 - הולך לישון. למרות שהלו"ז שכתבת נשמע מפתה... עושה רושם שהוא מכיל הרבה יותר נגינה ושינה
חוץ מהשעה הזאת שתקועה באמצע היום... אני לא אוהב לישון באמצע היום.. מסוג הדברים שקורים רק אם כמה לילות ממש בקושי ישנתי...