התייעצות

Ivory Flower

New member
../images/Emo221.gif התייעצות

יום ההולדת של אבא שלי מתקרב.
בגלל שהוא זה שגילה לי את נפלאות המוזיקה הטובה והכיר לי להקות כמו פינק פלויד, אלן פארסונס פרוג'קט (APP) וכאלה, החלטתי שהמתנה שלי תהיה דיסק או כמה בסגנון שלו. אני לא בטוחה איזה לקנות. זה צריך להיות אחד שאין לנו באוסף, וגם בסגנון של מה שהוא אוהב. אני מתייעצת כי אני לא בטוחה שאני יודעת לזהות מה הסגנון הפינק פלוידי (מן הסתם יש הבדל בין האלבומים) המועדף עליו, אבל נראה לי שאפשר לעלות על הסגנון מהדיסקים שהוא קנה לאוסף הזה שלנו, בין השאר - the wall, DSOTM, WYWH, MMLOR. איזה עוד דיסק שלהם כדאי לקנות ? ואיזה דיסק של APP כדאי? אולי עוד להקה שלא חשבתי עליה?
יש לו גם כלמיני של הביטלס, אבל את זה אני לא רוצה לקנות כי הם בסדר לטעמי, אבל יש להקות אחרות שאני מעדיפה לשמוע (בכל זאת האוסף משותף
).

FuryUri

New member
הייתי הולך על Meddle ... :>

ותנסי לגלות איזה דיסק הוא אוהב חוץ מאלה באמצעות שיחת חולין :> תטי שיחה אחרת לכיוון זה בזהירות ... הלוואי שאבא שלי היה מגלה לי את פינק פלויד... הכי נורמלי שיצא לי להכיר ממנו הוא אריק איינשטיין (שהוא תותח :p)

Ivory Flower

New member
יש לנו את מדל

(אבל מקניה שלי). ודווקא אני לא רוצה לרמוז לו או משהו, שזה כן יפתיע (קצת).

חרטושה

New member
מתנות לאבאים

זה מייד עושה לי זכרונות נעימים. אני חושבת על אוסף התקליטים של אבא שלי (ע-נק) ועל אבא שלי שבעצם תמיד העריץ (מלשון: הערצה שרופה אוי מיי גוד, כמו ילדה בת 12) את הפלויד בעצמו. לכן זה רק טבעי שאני אומרת מה שאני אומרת
. כמה אפשרויות: רנסנס- איכשהו הם ואלן פרסונס מאד מתאימים טנג'רין דרים ( Tangerine Dream )- זה רק המשך ישיר לכל הנ"ל. או ג'נסיס- אבל _רק_ האלבומים המוקדמים, עם פיטר גבריאל.

נחמד מאוד

אחלה אבא חשבת על הדיסק the division bell? אני באופן אישי לא מת עליו אבל אני חושב שאולי אבא שלך יאהב אותו בגלל הדיסקים שיש לו כבר אבל זה סתם ניחוש פרוע כי אי אפשר לדעת. הכי טוב יהיה אם פשוט תשאלי אותו.

EPRT

New member
אולי

לו ריד? זה אמנם לא להקה
אבל ממולץ. אממ The doors, לא בטוחה אבל אם זה סגנון דומה ממש. גם אבא שלי אוהב *מנסה לחשוב מה מועדף עליו* , אפשר לקנות דיסק אוסף של רוק קלאסי. ישראלי לא בא בחשבון?

flowerboy69

New member
ללו ריד יצא לפני כמה זמן

דיסק הופעה כפול.לא תמיד אהבתי אותו אבל הדיסק הזה באמת באמת מעולה רגעים ממש מרגשים של מוזיקה ושירה באמת כדאי להתיחס ולבדוק

רוק

לו ריד כותב שירים ומקליט כבר 40 שנה. הוא אחת מהדמויות החשובות בתולדות הרוק בארה"ב, והשפעתו - בעיקר על הרוק ה"אלטרנטיבי" (דהיינו, הרוק העירוני, המתוחכם, האמנותי) - גדולה.

למעלה