השערות....

../images/Emo221.gifהשערות....

טוב, כל השרשורים פה זה משחקים ושאלונים, אבל מה עם העונה ה3? (חוץ מזה שהיא עולה ב22.9, את זה כולנו יודעים..
) קיצור, לי אישית אין מושג על מה העונה שלישית עומדת להיות ועל זה השרשורD: פשוט לשער השערות בנוגע לעונה הבאה, מחשבות פנטזיות משתרצו.. בלי ספויילרים!!(לא מסומנים, לפחות... השרשור בנוי על השערות ולא על עובדות
) מה יהיה עם אדם, האם לפיטר יחזור הזיכרון, ועל מה בכלל תהייה העונה
השערות הזויות יתקבלו בברכה, אנחנו אוהבים ראש פתוח
... [אמג אני מרגישה כמו פרסומת.] בברכתה של דילן שנעלמה מהעולם, תתפרעו

Slow Cheetah

New member
אבל לפיטר כבר חזר הזכרון ../images/Emo122.gif

ואני חושבת שהוא ילמד לרפא אנשים ויחזר את ניית'ן ואת ניקי
ואז יחליטו שההאיטי יהיה המלווה הפרטי של אדם והוא ימחוק לו כל יום את הזכרון. והירו יטוס למצרים העתיקה, וילחם בפרעון רשע רק בגלל שהוא יחשוב שהוא גנב את אנדו. קלייר תחזור לזאק, הם יתחתנו והיא כבר לא תהיה קלייר בנט/באטלר, אלא קלייר זאק (מה השם משפחה שלו?
). פיטר יחליט לפוצץ את מאיה בעזרת סיילר, ורק למשך הכמה דקות האלה הם יתאחדו. אבל מה לא עושים בשביל להרוג מישהי כ"כ מעצבנת? מאט יתקדם בעבודה, ויהפוך להיות סנוב עד שמולי תעבור לגור בתור הבת של פיטר.

עוגיה12

New member
אוקיי

נראה לי שהאדם שירה בניית'ן זה סיילר מישומה שהוא כאילו, לקח להירו את הכוח וחזר בזמן והרג את ניית'ן.. אנג'לה פטרלי תצטרף לרעים ופיטר יצטרך להרוג אותה..
מאט ימות. זאק וקנדיס (לא מישל) יחזרו לחיים.. רומן נחמד יתפתח בין ניקי למוהינדר לאחר שהוא החזיר אותה לחיים...

Robin Sparkles

New member
אני לא יכולה לשער שומדבר

כי אני כבר לא זוכרת כלום! אני לא זוכרת אפילו מה היה עם כל אחד..המצב קשה.

אנה92

New member
כנ"ל אני כבר הגעתי למצב

שאני אומרת "מה? מתי פיטר איבד את הזיכרון?"

../images/Emo221.gifתכלס../images/Emo70.gif אני זוכרת ממש

דברים כללים כמו שניקי וניית'ן מתו, את העלילה של פיטר, אדם והירו ו.. אוי, עכשיו אני חושבת על זה אז אני נזכרת
לאמשנה.. חחחחחחח.

../images/Emo221.gifטוב, אז....

ניקי איכשהו תחיה כי חייבים את ניקי בסדרה למרות שהיא משעממת אש
.פיטר יציל את ניית'ן. אדם ישאר קבור ולא יחזור לעונה, סיילר יתחיל להתחזק ותהייה דמות חדשה נוספת שתהייה איתו. [נו, נבלים
]. נגלה את הכוח של אנג'לה... ממ, החברה תעבוד יחד עם כל הגיבורים כדי לנצח ת'רעים... וואו, אין לי רעיונות
.

יהלושש1

New member
אין לי מושג. כבר אמרתי שאני לא זוכרת כלום

אז להמציא דברים? חחח מה שבטוח, היא תהיה יותר טובה מהעונה השנייה
אמרו שהם חוזרים לקו של העונה הראשונה

s h a n t i 2 2

New member
פיטר ימות

אבל אז הוא יזכר שהוא לא יכול למות בגלל הכוח של קלייר והדבר הזה שעבר דרך הלב שלו ולא נשאר שם אז שני פרקים אחרי זה הוא יחזור... סיילר ישתמש בכוחות שלו ויהפוך לצבע שאוכל לאנשים רגילים את המוח בזמנו הפנויי... קלייר תגלה שבעקבות הכוח שלה היא לא צריכה לנשום ותהפוך למאתרת אוניות טרופות וכך תרוויח מליוני דולרים על אוצרות... זאק יסתובב מסביב לעולם במהירות של 50 סיבובים בדקה וככה ישנה את כיוון הסיבוב שלו... נוח ילמד להשתמש בכוח שלו המאפשר לו לגדל עוד ידיים מכל מקום בגוף שלו... הירו יחזור בזמן ויחתוך את הכדור שנורה על ניית,ן עוד כשהוא באוויר אבל חצי ממנו עדיין יפגע בניית'ן ברגל אז ניית'ן לא יוכל ללכת אבל הוא יוכל לעוף ולכן יפתחו לו דלתות חיצוניות מיוחדות שהוא יוכל להגיע מהאוויר... שאר האנשים במשרד יתלהבו וילמדו לעשות סנפלינג כדי להכנס מהדלתות האלה אחרי שהם יורדים מהמסוק שלהם... זה הכל, נראה לי...

s h a n t i 2 2

New member
אהה... וכמעט שכחתי

מאט יגלה שהוא יכול להשתמש בכוח שלו על חיות ויהפוך למאלף החיות המוכשר בעולם כאשר הוא יגרום לאריה ופילה לרקוד טנגו

למעלה