המוח

רותי 11

New member
../images/Emo221.gifהמוח../images/Emo221.gif

קטעים מתוך תקשור על המוח. ועל החשיבות שיש לשני חלקי המוח אנו נעבוד הן על האונה הימנית והן על האונה השמאלית, אנו נעשה חיבורים בין שתי אותם חלקי מוח שלכם, אין אנו מתמקדים כעת באחד מהם, אך המטרה היא שהן יעבדו בשילוב ותיאום מושלם, אין אנו מפתחים אחד על חשבון השני, שני אותם חלקים יעבדו במקביל, מוח ימין יתפתח, ובהתאם לכך היכולת האינטואיטיבית שלכם, ומשם הפקודות יעברו למוח שמאל, אשר יוציא אותם מיד אל הפועל, לכן חשוב שהמערכת תהיה משולבת, ולא מוח אחד יתפתח על חשבון השני, נכון שחשיבות המוח השני (הימני) היא חשיבות להתחברות לאינטואיציה, אבל מכיוון שאנו עובדים על המכלול שלכם על המכלול של החלקים המטאפיזיים והאינטואיטיביים שלכם, אין צורך לפתח יותר את מוח ימין ממוח שמאל, כאשר שניהם יעבדו בתיאום שלם המוח המואר יכנס לפעולה, יותר ויותר חלקים במוח שלכם יוארו, יוארו ויתעוררו, החשיבות של מוח שמאל היא חשיבות של שדר, החשיבות של ימין היא חשיבות של קליטה, לכן הם עובדים בכפיפה, מוח ימין קולט ומוח שמאל פולט, לכן חשוב שמוח שמאל יהיה מפותח בהתאם, כדי שהשדר שתשדרו, כדי שהתקשורת שלכם הפיזית והמטאפיזית שלכם יהיו חדים ומובנים, יכולת החשיבה שלכם תהיה חדה ומובנת, החלקים הביצועיסטים שלכם יבואו לידי ביטוי, לכן יש חשיבות למוח שמאל, החשיבות שלו היא להוציא אל הפועל את מה שמוח ימין משדר, לכן חשוב ששניהם יעבדו בכפיפה, אנו חוזרים על זאת שוב, חייב להיות תיאום מושלם ביניהם, כדי שדברים יהיו ברורים לכם ולסביבה. כשאנו נפתח את מוח שמאל, אתם תעברו יותר ויותר אל תקשורת טלפאתית, לכן חשיבות מוח שמאל היא לתקשורת מטאפיזית, יודעים אנו שיש היום תנועה שמנסה לפתח את מוח ימין בעיקר, אך הם שוכחים שיש חשיבות לצד שמאל, שהוא הצד שמשדר, הוא הצד שמעביר את אותם אינטואיציות, כדי להתחבר לאינטואיציה גבוהה שלכם התחברו לרגש עליון, משם תגיע האינטואיציה הגבוהה יותר. כשתהיו מחוברים למוח העל שלכם המוח המואר שלכם האינטואיציה תעבוד חזק, אך היא גם תשודר בהתאם כששני אונות המוח עובדים באינטראקציה מושלמת, שני חלקי המוח שלכם מפותחים באותה מידה, וכך צריך להיות. אמנם יש כאלה שעובדים יותר על צד שמאל, ויש כאלה יותר על צד ימין, המטרה היא לשלב ביניהם, המטרה היא לאחד ביניהם, המטרה היא להסיר בלבול אשר נוצר, בלבול מחשבתי, חוסר התכוננות, אתם תקלטו דברים בצורה ברורה, תפלטו (תשדרו) בצורה ברורה. ההדרכה שמה דגש על פיתוח מוח העל שלנו המוח המואר כאשר נהיה מחוברים בצורה שלמה לאותו מוח הדברים יקרו אחרת אנחנו באמת נעבור לתקשורת אחרת (טלפתית) עם הזמן והרי לשם צועד העולם לקראת תקשורת שונה הוא עובר להתבסס על חשיבה הכל עובר בעצם למהירות של המחשבה. כאשר מוח העל שלנו מפותח או יותר נכון נמצא בחיבור מלא עם המוח הפיזי יכולות הריפוי, התקשור והראייה המטאפיזית שלנו כמובן הופכים להיות חדים ושלמים.

ינוקא1

New member
אכן תקשור חשוב

האיזון של לדאוג לשני הצדדים הוא משהו שהרבה אנשי "ניו אייג'" שוכחים. בעיני האונה השמאלית היא יותר "אנליטית" , מפרידה , והימנית היא יותר סימביוטית "מאחדת". שתיהן חשובות לתפקוד , ואי אפשר בלי שתיהן. מי שאין לו יכולת לעשות אנליזה ומתעלם מהבדלים ובעיניו "הכל אחד" וזהו הוא פשוט מרחף. ולעומתו מי שלא יכול לעשות סימביוזה ולראות את המשותף יהיה לו קשה לחיות. היכולת לבצע אנליזה ברמה עמוקה ביחד עם ראית המשותף והמאחד ברמה עמוקה - היא היכולת לאחד את תפקודי שתי האונות.

רותי מי תיקשר את זה?

השבוע קראתי בדיוק על חיבור בין המוחות, לא זוכרת אם מתוקשר, אלא על האיזון בין שתי המוחות, שמאוד חשוב ליצור איזון כזה תודה

ינוקא1

New member
יש בספר

"מעבר המכשפים" של טאישה אבלאר כמה דברים מענינים בנושא הזה.

אין לי כאלו ספרים, ובכל זאת קראתי על המוח../images/Emo13.gif

ואני רואה הרבה תוכניות על חקר המוח, זה עולם מופלא. ובדיוק השבוע נתקלתי, בצורך להיות באיזון בין 2 המוחות. שבוע נפלא

רותי 11

New member
אריאלה זה תקשור שלי

וזה תוקשר על ידי אלינוס אני חושבת שציינתי שזה חלק מהקורס שאני מעבירה שכחתי לציין שזה אלינוס

מעניין מאוד איך משתלב הידע../images/Emo140.gif

ואולי במקרה גם אני התחלתי לקרוא בתקופה האחרונה על המוח והאיזון שלו. האם כל התיקשורים שלך הם עם אליאנוס ? תודה ושבוע של אהבה והצלחות

rasha911

New member
2 המוחות את מתכוונת לשני חלקי המוח?

אם כן, אז לדעתי, להפעיל את שני חלקי המוח באותו זמן ולהשתמש בשניהם, נעשה ע"י 3 דרכים: תרגול, תרגול, ותרגול.

2 המיספרות למוח הגדול../images/Emo9.gif

מחולק לארבע אונות, ויש גם את גזע המוח... אני מעריכה שדובר על 2 ההמיספרות של המוח. יום נפלא ואהבה אריאלה

ברור רותי, כל צד של המוח קרוי המיספרה../images/Emo9.gif

המוח מחולק ל- 2 , ימין + שמאל, בשפה המדעית זה נקרא המיספרות . ציינתי את זה לידע כללי על המוח, מאחר ואני מתענינת בחקר המוח כמה שנים, ודעתי,הרקע על איך בנוי המוח, מאוד עוזר להבין את הכתוב, זה לא סותר את החלוקה לימין ושמאל ... מוויקיפדיה: "ההמיספרה השמאלית של קליפת המוח העוטפת את המוח הגדול מטפלת באינפורמציה סימבולית - מילים ומידע. בה נתגלו שני אזורים חשובים האחראיים על השפה: אזור ברוקה שהתגלה בשנת 1868, וקרוי על שם מגלהו - אחראי לתנועות הדיבור, בניית משפטים ודקדוק. ואילו אזור ורניקה, שהתגלה בשנת 1874 - אחראי על הבנת השפה, והיכולת לומר משפטים באופן הגיוני. ההמיספרה הימנית קשורה למוזיקה, לדמיון, לתפישה מרחבית ולחשיבה פחות סדורה. בין שני חלקי קליפת המוח יש חריץ מרכזי. המשך ורקע על המוח http://he.wikipedia.org/wiki/מוח ערב נפלא אריאלה

ינוקא1

New member
מה הכוונה "אין לי כאלו ספרים" ?

הספר הזה ("מעבר המכשפים" טאישה אבלאר) הוא אחד הספרים שאני ממליץ עליהם בחום. ספר מדהים , עם המון מידע חשוב לכל מי ששואף להתפתחות רוחנית.

תודה על ההמלצה../images/Emo13.gif

התכוונתי שאין לי את הספר בנגלה הבאה ...רשמתי . יש לי עשרות ספרים בנושאי ריפוי והתפתחות אין סוף לספרות...שקראתי במהלך 12 שנים.... אולי בהזדמנות אמצא לנכון לקרוא גם אותו... יום נפלא

רותי 11

New member
חברה שלי הביאה לי את הספר הזה

היא מאוד אהבה אותו אבל לא יצא לי לקרוא אותו.

ינוקא1

New member
אני מאוד אהבתי וממליץ

למרות שלספרים של קרלוס קסטנדה (שהיא קצת קשורה אליו) לא הצלחתי להתחבר. עוד מישהו מהתרבות האינדיאנית שאני ממליץ בחום על ספריו זה דון מיגל רואיס במיוחד הספר "ארבע ההסכמות". מצאתי אותו בספריה הערונית , ספר מדהים ויפה.

ינוקא1

New member
נו ../images/Emo13.gif

אז מתי תתחילי לקרוא את כל הספרים המענינים שיש לך בבית ?
זה בטח אומר שאת עסוקה בדברים חשובים , אז זה בסדר.

למעלה