היפנוזה

רותי 11

New member
../images/Emo221.gifהיפנוזה ../images/Emo221.gif

כידוע בהיפנוזה יש אפשרות לשנות הרבה מחשבות ותפיסות שלנו על ידי כך שהמטפל יכול להכניס פקודות למוח שלנו. חשבתם על כך שאם זה אפשרי בהיפנוזה, אז בעצם זה אפשרי גם במצב ערות, השאלה היא למה בעצם אנחנו נמצאים במקום שאנחנו לא יכולים או יותר נכון לא מאמינים שאנחנו מסוגלים לעשות את זה? תחשבו על זה ואם יש לכם כמובן תשובות או תהיות לגבי זה אני כאן לפתוח את הדיון הזה

העין3

New member
היפנוזה

ברור שאפשר לבצע כל טיפול גם ללא היפנוזה אבל לרוב בני האדם קל יותר לתת את עצמם בידיים של אחר כמו סוג של זריקת הרדמה... היפנוזה היא סוג של מסע למעמקי הנפש ... אני אישית מעדיף שהמטופלים שלי יעברו את המסע הזה כשהם ערים לגמרי...

Simply Miri

New member
אני חושבת ש לחיות בצורה

כזו שבזמן ערות ננהג כאילו אנחנו תחת השפעת היפנוזה

Simply Miri

New member
ועוד אופס-../images/Emo3.gif (מה קורה לי ../images/Emo163.gif../images/Emo250.gif)

מה שאני מנסה להגיד זה שהיפנוזה היא, כמו שערן כתב, מעין זריקת הרדמה למח (אהבתי את הדימוי). אז אולי המצב האידיאלי הוא לחיות בערנות מתמדת אך לנהוג כאילו אנחנו תחת השפעתה של היפנוזה? אולי-בצורה כזו נהייה חופשיים להשיג כל מה שאנו חולמים עליו ללא השגות וקשיים? למה אנחנו לא יכולים להביא את עצמנו למצב כזה? לא ממש יודעת להסביר למה... אני כן יודעת שיש כאלה שחיים כך, לפחות רוב הזמן, וזה נפלא בעיניי! אבל רובנו לא מודעים ולא יודעים מספיק בכדי שניישם את השחרור הזה, (שההיפנוזה מאפשרת לנו לחוות בזמן בו היא מתרחשת), ולכן...

נילי וו

New member
../images/Emo13.gifלדעתי

הסיבה היא, שאנו לא מספיק מאמינים בעוצמה הפנימית שלנו. לא מאמינים מספיק בעצמנו, ביכולות שלנו, וגם אם מעט מתחילים להאמין, אז נראה שזה תהליך שיקח המון זמן...

ינוקא1

New member
היי רותי

נראה לי שבמצב ערות פשוט יש לנו יותר הגנות. לא היינו רוצים שמישהו יוכל לחטט לנו בקופסה כמה ואיך שבא לו , אז ברמת ערות יש את ההגנות של האינטלקט. כאשר אנחנו נכנסים להיפנוזה ולמצבי טראנס , אנחנו משילים מעלינו את ההגנות הללו. ממילא מובן גם שלכמה אנשים קשה להיכנס להיפנוזה יותר מאשר לאחרים , זה בגלל קושי גדול יותר להשיל אותן.

nataly36

New member
לכן יותר בטוח לעשות דברים דומים לזה - לבד.

לא לתת לאף אחד כוח כזה עליך.

ינוקא1

New member
דווקא לא.

אי אפשר להגיע לאותה רמת הרפיה לבד כמו שמגיעים עם מטפל. וחשוב שתדעי : אפשר לתת אמון באנשים.

רותי 11

New member
תהליך כזה בהחלט קשה לעשיה עצמית

מאוד מומלץ לעשות את הדברים האלה עם מטפל מיומן משום שאנחנו באמת נוהגים לעשות לעצמנו הנחות בדרך ועם מטפל זה פחות יכול לקרות, מטפל נמצא אתנו ויכול לתמוך ולכוון משהו שלנו יהיה קשה ללהתמודד אתו.

למעלה