הודעות שונות

פרוייקט קהילתי חדש באזור השרון

שלום לכולכן, אני שמחה לבשר לכן שהתחלתי פרוייקט חדש באזור השרון -ישוב "שער אפריים " ליד בת חפר אני מתרגשת להתחיל אותו ולספר לכן עליו ואפילו להנגיע או לשלוח אנשים הרוצים טיפול . "רפואה סינית קהליתית " אני מאמינה כי אדם אינו צריך להשתייך לאוכלוסיה מסויימת בכדי לטפל בעצמו.על מנת לאפשר לכול המטופלים מרחב נוח יותר מבחינה כלכלית בחרתי לאמץ את המודל הקיים באסיה ובמקומות נוספים בעולם של דיקור בסביבה משותפת. כיצד זה מתאפשר ? קליניקה קהילתית, הטיפולים אינם מתבצעים אחד על אחד, אלא בסביבה משותפת, כשמספר אנשים מקבלים טיפול במקביל בזמן ישיבה או שכיבה, תוך הקפדה על מתן פרטיות מקסימלית לכל מטופל. התשאול הראשוני נערך בחדר באופן פרטי. התשלום עבור הטיפול הוא בהתאם ליכולת הכלכלית וההכנסה של כל אדם.כמו כן, מלבד הדיקור יותאמו צמח מרפא, תזונה במקרה הצורך . יתרונות של השיטה - כמובן -המחיר !! 50 ש"ח לטיפול + תוספת לאבחון ראשוני . -טיפולים בחדר מרווח ומשותף בישיבה נוחה - גישה ישירה ומקצועית הדיקור נעשה באזורים גלויים בלבד - אין צורך להתפשט . -אפשרות להגיע בליווי משפחה או חברים איזבל עטיה כהן -מטפלת מוסמכת ברפואה סינית ושיאצו בעלת ותק של 12 שנה. בעלת קליניקה בחיפה ובכפר יונה ומתמחה בנשים בוגרת מכללת מדיסין ומתמחה מטעם הבית חולים האוניברסיטאי בצ'אנגדו ,סין. אני מטפלת גם בגברים ובילדים . מתי? ימי שני משעה 17-20 .יש לתאם מראש את שעת ההגעה תודה רבה אשמח לראותכן ושתספרו לחברים למען בריאותם...

מחפש סירטונים

מחפש סירטונים של ניתוחי לב,השתלות ועוד.... אני אשמח אם תעלו סירטונים לפורום! בתודה,סופר דוקטור!

drorav1

New member
תוכנה למטפלים לניהול קליניקה פרטית

גמר חתימה טובה לכולם, מייד לאחרי יום הכיפורים תעלה לאוויר תוכנה לניהול קליניקה פרטית למטפלים ברפואה סינית בפרט ולמטפלים ברפואה משלימה ככלל. הנכם מוזמנים להרשם כמשתמשי המערכת - חינם. למעבר לדף ההרשמה לחצו כאן. גמר חתימה טובה, דרור.

ארבע אחרי הצהריים ב-../images/Emo43.gif אנשים

לאופיר דלאל, אחד המתמודדים הבולטים והזכורים של העונה השנייה של "הישרדות", יש מה להגיד גם על העונה השלישית. בפורום הישרדות 3 - הפיליפינים ב-20:00 תוכלו לשאול אותו את כל מה שמסקרן אתכם לגביו ועל דעותיו: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1935&MessageId=134076813
מה אתם עושים בארבע אחרי הצהריים? פורום מוזיקה עברית ישנה וחדשה מזמין אתכם להשיב על חידון בנושא מוזיקה עברית ואולי להיות בין הזוכים באוסף החדש ארבע אחרי הצהריים ב', אוסף משולש שכולו חגיגה של זמר עברי, מתנת NMC והד ארצי יונייטד: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=347&MessageId=134116944

טאוֹ

New member
חפש בפורום עם אוריינטציה יותר כירורגית

בפורום רפואה משלימה לא כותבים בדרך כלל מנתחים.

למעלה