הגיג על OVER DOING

nasooyy

New member
../images/Emo221.gif הגיג על OVER DOING

אני, מה ביקשתי - משהו פשוט, חמים, חלקלק, רטוב... בסך הכל ביקשתי קוס. אבל את, שיחקת אותה נדיבה... אמרת שאין אצלך ר ק קוס. אמרת שאצלך זה משהו חוייתי, מיוחד... שגם כמה ימים לאחר שנפגש, ארגיש בגוף את כל "השישו ושימחו ולהקתו"... הבטחת שארגיש ויברציות ללא הפסקה בגוף... הבטחת שארגיש איך אני מתחמם פתאום... הבטחת שארגיש כמו בתוך הזיה... אפילו הבטחת משהו מאד מוזר - שאת תגרמי לי להיות כל כך מותש שלא יעמוד לי כמה ימים... האמת, שיחקת אותה בגדול... הבטחת וקיימת. אני בסך הכל ביקשתי קוס ואת בנדיבותך, נתת לי סטרפטוקוקוס... אינעל קוס רבק... (-;

המון בריאות והחלמה מהירה ../images/Emo101.gif

הוראות הרופא: לנוח היטב לשתות תה צמחים להתנזר מפעילות מינית לפנטז המון ולהבריא מהר!!! ואיך סבתא של עזרא אמרה: כשיש בריאות אפשר להסתדר עם הכל!!

bugbuster

New member
../images/Emo132.gif על תגובות, ועל גסויות

וכמובן תגובה זו הינה בהתייחס לתגובת הגולש "סטודנט מצטיין." ככלל, אין זה ראוי להתעמת עם גולש, וזו איננה הכוונה, והדברים נאמרים לפורום כולו, בשימוש טרמפ הפלטפורמה החביב עלי ולכן גם אינני מגיב בשרשורה של אופריה, אלא במקום ובזמן הנראים לי.
אז אחרי ההקדמה, אני רואה חשיבות לחידוד הנקודה.
כמה מילים אישיות. לשאלה מה אני מחפש פה, ומה אני עושה פה, והאם עלי לכתוב או לא לכתוב,אני בוחר משיקולי אני לא להתייחס, אלא ש אולי ראוי היה שנשאל כולנו את עצמנו מדוע אנו כותבים. אכן, ישנה סיבה עיקרית שבפשטנות הינה <השגת זיונים.> כלומר ניפנוף זנב הטווס בטקס חיזור מדוייק בו אנו (הזכרים במיוחד,) מניפים את זנבנו בטקס חיזור ויתכן גם משעשע, שמשמעו, <שפוני אנס.> ראי איזה ענק / תותח / מדהים / חריג / האחד והיחיד הראוי לך, (מחק את המיותר,) כלומר, אני אני ואני, אני בהשוואה, בהשוואה לשאר. שהרי כולנו רוצים <אותו דבר.> כך שדרכי להראות את שונותי, כך שאת האישה תעתרי לחיזורי אני, היא בהראותי לך את הצד המיוחד שלי, הלוז שבלוזים, הפנינה, אכן, יכולתי לכתיבה. ובקיצור, תתפשטי!
פשטני הא? יתכן.
יתכן גם ישנו עוד מניע. היצירה. כשיום אחד בעוד מאה שנה ישמעו נכדי וניני, אולי אפילו בסתם תוכנית טוק- שואו רדודה כיצד אני הייתי זה שלא הרפה והטיף את משנתו כדון- קישוט חסר תקנה לכתיבה נכונה ולו בנישת השילוש הלא קדוש בשילוש שלוש הנקודות שהיתחוור או הופנם או היתגלה באמצעותי לאותו גולש או גולשת שמאז כהבר הפך לכותב ידוע, אכן, נורמטיבי, או המילה הגסה ההיא, <סופרת / סופר,> אשרי לי וטוב לי ורב לי בכך. אם בנוסף מתחולל תהליך הפנמה כל שהוא בהשגתם של גולשים נוספים, וכתיבת שלוש הנקודות המגוחכת, להגיד שוב? מגוחכת, ורושמה ולו החיצוני הינו בדיוק אותו רושם דוחה הנגרם לקורא למראה לכתיבה עילגת, ( שגיעוטטט חטיו למשל,) שלו תומעט, ולו בפעם אחת, גם כך תפקידי מושג במשהו.
אני לא נכנס בכוונה להערכה או ביקורת לכתיבתך הנוכחית, למרות שריבוי שלוש הנקודות בה מהווה דוגמא נהדרת להיכלל בדגל מסע הצלב הזה, ובוודאי שלא אחניף בנוסח, "יוו, ענק, ריגשת אותי," שהן התגובות השכיחות, ורק אזכיר ואציין, הפורום הוא פורום כתיבה, יהיו מניעיה אשר יהיו, ה ו א פ ו ר ו ם כ ת י ב ה. ואיש מאיתנו עוד לא המציא את התחביר השונה כך שניאלץ להיצמד לזה הקיים.
חג - שמח

אתה מתווכח לשם הויכוח, מתקן לשם התיקון,

מגיב לשם התגובה, והכל במעטה של so called עברית תקנית/כתיבה "נכונה" וכיו"ב. אפילו כאן - בחרת לא להגיב לnasooyy להודעתו המקורית אליך- אלא דווקא בשרשור "שלו". נראה כאילו *לך* מותר להגיב בזמן ובמקום הנראים לך, *לך* מותר לשפוט טקסי חיזור שונים ומשונים שנמצאים או לא נמצאים כאן, *לך* מותר להחליט מהי כתיבה "טובה" ומה לא, *לך* מותר "לסנן" מפה גולשות שמעכירות *לך* את האווירה (נכון, אני מוציאה מארון השלדים את לוליטה, חיה בסרט ונושקת לך), *לך* מותר להעביר ביקורת בכל מקום, א-ב-ל - *עליך* אסור להעביר ביקורת, *אסור* לצפות לתגובה עניינית אלא מתפלספת, מתחכמת וחורגת לעיתים מן העניין, ואתה יודע מה ? באסה, ממש באסה שככה מתנהל פורום - ביד רמה ודיקטטורית משהו. כל כך לנצל כוח ולטפס על עצים, ה"כחול" הניהולי הזה, איזה שיכרון חושים שהוא גרם לך ! חבל.

nasooyy

New member
דווקא ראיתי כאן התייחסות "מאד מעניינת" מוקדם

יותר... מעניין למה היא נעלמה... (-;

nasooyy

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif

nasooyy

New member
../images/Emo13.gif תודה! ו...

...זה עדיף על פני תאור רפואי, לא? (-;

למעלה