בגדי ים

sexy nine

New member
../images/Emo221.gif בגדי ים ../images/Emo221.gif

בואו נפתח פה שרשור המלצות על בגדי ים. כל מי שיש לה רעיון או שקנתה לאחרונה בגד ים מוזמנת לתת את ההמלצה שלה לטובת שאר הבנות. כדי לכתוב מה המידה שלך, כדי שאחרות יראו אם זה רלוונטי להן, מה קנית ,איפה וכמה עלה לך. יאללה שוטו!

רחלונת

New member
אינטימה!

חיפשתי בגד ים בנרות. לא רציתי בקיני כי לא התחשק לי לחשוף את הבטן לפני כל העולם אבל כן רציתי שני חלקים (גופיה ותחתון) כדי שאם ארצה אוכל בכל זאת לשזף את הבטן הלבנה שלי
אחרי שכמעט התייאשתי נכנסתי לאינטימה ומצאתי שם בגד ים שני חלקים , חמוד וצעיר. מידה 44 שזוהי המידה הכי גדולה שלהם, עלתה עליי בקלות (למרות שבמקומות אחרים הייתי צריכה להגיע ל-48 ) ועוד נשאר מקום להתרחבות הבטן. המחיר: 278 ש"ח לשני החלקים שזה ממש לא נורא יחסית למה שראיתי בחנויות האחרות ואפילו הם מקבלים את חלק מתוי השי... בהצלחה לכולן!

גם אני אוהבת את בגדי הים של אינטימה

הם נוחים, יפים ואיכותיים, בהריון ולא בהריון, והעיקר - יש סניף קרוב לבית...

דורה30

New member
רלי בלי !!

קניתי בגד ים מדההההים, שלם, מיוחד להריון ופשוט מקסים. יש לו כיווצים כאלה בצד והוא מן סטרפלס כזה עם קשירה מסביב לצוואר. קצת קשה להסביר... הוא פשוט מהמם ואני מתה כבר לחנוך אותו. היו שם עוד דגמים, נדמה לי שביקיני רגיל לא היה, אבל היו כל מיני שזה תחתון וגופיה. אני לקחתי מידה M, ואני בדרך כלל מידה 42, אבל המידות היו גדולות. נראה לי שהכי קטן היה XS והכי גדול XL. שילמתי 279 ש"ח, ואני כבר מתה לחנוך אותו סופ"ש הבא באילת. אני אשתדל להצטלם איתו ולשים פה את התמונה.

For2 - מתאים לי

כתבתי לא מזמן ממש כאן + צרפתי תמונות. אני בדר"כ מידה 44 עכשיו כבר מידה 48 (חודש 7) ורכשתי בגד ים (טנקיני) שממש הולם את מידותיי החדשות ב- 149 ש"ח ב- For2 - מתאים לי ב-Outlet- בהרצליה

nushkaa

New member
רונית! קניתי בגד ים בדיוק כמו שלך!!!

אחרי שהמלצת בפורום עם FOR2 הלכתי לשם וקניתי בדיוק כמו שלך רק בצבע ורוד וחום (שלך נראה כחול/תכלת וחום). גם חברה שלי קנתה אחד שלם. אני מרוצה מאוד!! תודה על ההמלצה!!

יאאאאא מותק תתחדשי../images/Emo24.gif

איך אני שמחה שיכולתי לסייע. אני כבר חנכתי את הבגד ים בשחייה בקאנטרי והוא ממש נוח. מחר נוסעים לאילת ומתווכנת לחרוש עליו.........
שמחה שרכשת לך אחד.... תהני ותבלי.

אליסהב

New member
קניתי אתמול במתאים לי

ב-OUTLET בצומת ביל"ו. קניתי טנקיני כשהגופייה בגוונים של טורקיז וחום והתחתון הוא חום במידה 3 ו-2 בהתאמה (בעיקרון יכלתי לקחת גם את הגופיה במידה 2 אבל החלטתי שאני מעדיפה קצת מרחב בפנים). היו להם המון דגמים וצבעים, המוכרת היתה מקסימה ולא לחצה בכלל והמחיר היה במקום 389 ש"ח - 189 ש"ח. רונית, תודה על ההמלצה!

WOWWW בנות

תתחדשו כולן. איך אני שמחה שהמלצתי עזרה לכן. ממש מחמם את ה-
תהנו כולן מבגדי בים- אני בטוחה שכולן נראות נפלא....
המשך הריון תקין ומהנה....

שוק בצלאל

שם קניתי את בגד הים השלם עוד מההריון הקודם, חרשתי עליו כל הקיץ והוא נראה כמו חדש אני לא זוכרת את המחיר אבל הוא "גרושים" לעומת בגדי ים בחנויות מומלץ..

boringvered

New member
רח' נירים בת"א

חנות המפעל של פלפל - קניתי טנקיני של SEEYOU ב- 160 ש"ח! ממליצה בחום! ורד

sophies

New member
קניתי בגד ים

אמנם בחנות 'ללושקה' בקניון מלחה בירושלים קיבלתי שירות מצויין, והיו להם המון דגמים, אבל בכל זאת לא הייתי מרוצה, וגם הייתי קמצנית באותו יום אולי בגלל שהייתה לי בחילה. נסעתי לשוק בצלאל בתל אביב, וקניתי בגד ים שלם להריון, עם חצאית קטנה רק בקדמי, וכיווצים בצד של הבטן והציצי, עם בטנה שקופה נמתחת על הבטן. יש בכל המידות אני קניתי 46, ויש תאי מדידה. היום גם בפחות והיו גם ביותר, אבל סה"כ זה הטווח של המחירים. יש גם טנקינים רוב הדוכנים מסודרים לפי מידות ויש תאי מדידה עם מראות בתוך התא בעומק החנות כך שאין מה לדאוג. בהצלחה

Relly Belly

New member
חנויות עודפים ברח' הנירים בת"א

ברחוב הזה (באזור הסינרמה) יש חנויות עודפים של כמעט כל יצרני בגדי הים - גוטקס, פלפל,טורקיז, ספידו וגם חנות של עודפים של טריומף (אבל שם ההנחות לא גדולות במיוחד). קניתי שם לפני שנתיים שני בגדי ים (אחד מעונה קודמת והשני מאותה עונה), ב-149 ש"ח כל אחד. אומנם לא הייתי בהריון, אבל יש שם אינסוף דגמים ומידות - אני בטוחה שכל אחת יכולה למצוא משהו. אגב - הלכתי גם לשוק בצלאל, אבל די התאכזבתי מהמבחר והמידות.

sexy nine

New member
תודה לכולן, תמשיכו לעדכן את השרשור

אני בטוחה שלאט לאט עוד נשים יקנו בגדי ים.

אני קניתי באילת בחנות של דלתא

טנקיני מהמם מידה 44 ב- 127 ש"ח ופראו תואם ב- 43 ש"ח. מחיר מעולה, בגד ים מעולה, רק חבל שדווקא בסופ"ש שהייתי באילת ירד גשם ויכולתי להשתמש בו רק בחצי יום שהשמש עשתה טובה ויצאה...

י י ל י

New member
בירושלים- עודפי וומן אונלי

ב100 ש"ח ביקיני מהעונה שעברה. אם רוצים רק חזיה או תחתון זה 60 ש"ח לחלק.

למעלה