swansea

New member
מיכאל הרסגור

היי מישהו יכול לומר באיזה שעות משדרים את התכנית שעה הסטורית? מה עם תכניות ישנות? יש מצב שהן מסתובבת להן ברשת? תודה

שלום :)

לא בטוחה אם תוכלו לעזור לי אבל שווה לנסות...
בזמן האחרון משדרים הרבה בגלגלצ את "הניחי לי" של רמי קלינשטיין, אבל אני חושבת שבביצוע של מישהו אחר ולא שלו. אולי אתם יודעים של מי? שאלתי בזיהוי שירים והם לא כ"כ עזרו לי... תודה!

elirame

New member
מישהו מזהה את השיר

לאחרונה אני שומע בגלגל"צ איזה שיר במרוקאית ממש יפה (שמעתי אותו בערך ב- 1:15 במוצ"ש). זה די נדיר ששיר כזה מסתנן לפלייליסט ולכן הוא צד את עיני. לא הצלחתי להבין את המילים, כך שאין לי ליריקס לשיר הזה. הצלחתי להבין רק כמה מילים מהפזמון, שם הזמר אומר משהו כמו: "עומרי מנינסאק יארזלי / יא מאמא" וזה התוכן הכללי של השיר. מישהו מזהה? מי הזמר? מה שם השיר? תודה רבה.

limors2

Well-known member
שרשרו לכאן שאלות וזיהויים!../images/Emo150.gif

והבו לי אקמול, כואב לי הראש.

limors2

Well-known member
לא שמעתי אז לא אוכל לעזור לך,

אבל אקפיץ לך את ההודעה. החתימה שלך דיכאה אותי

miki102miki102

New member
מישהו יודע איך קוראים לשיר החדש של שלומי שבת?

שיר יפה, משמיעים אותו הרבה, למישהו יש מושג?

מתוך הפרוייקט של

עידן רייכל. כנראה שהאזנת לספיישל רייכל. מדובר בשיר מתוך האלבום החדש של רייכל. שמעון בוסקילה הוא הזמר.

lg12

New member
עזרה!מישהו מכיר?

שלום לכולם! אתמול בסינגלס היה שיר ממש מיוחד אני לא יודעת של מי אני חושבת שקראו לו הפסקול של חיי מישהו יודע על מה אני מדברת? אני חייבת לדעת מי שר אותו!!!! אז ל מי שיודע שירשום לי זה חשוב

ro1964

New member
שיר מתכנית של הדס אהרון

לקראת השעה 11 בבוקר שודר שיר בתכנית של הדס אהרון שאין לי מושג איך קוראים לו

limors2

Well-known member
אז טיפה פרטים יעזרו לנו, למקרה שאנשים עם

רשימות שידור לא יעברו פה. שפה? מילים? להקה/זמר/זמרת?

נטע36

New member
בקשה של שיר

היום בבוקר היה שיר אין לי מושג איך קוראים לו אולי המפיקים יודעים הוא היה בשעה 11:50-11:55 יהיה נחמד לקבל את הרשימה של התוכנית שהייתה בשעות האלו.. תודה רבההה

limors2

Well-known member
ואולי נוכל לזהות לך אותו, אם תתני לנו פרטים.

כי לא תמיד עוברים פה אנשים עם רשימות שידור. שפה? מילים? זמרת/זמר/להקה?

נטע36

New member
כל מה שאני יודעת

זה שזה היה באנגלית וזמר שר את זה....חוץ מה אין לי מושג

בנצי66

New member
עזרה בזיהוי שיר של בוב דילן שהיה בגלגלצ אתמול

אתמול(יום שישי 5.12.08) בשעה רבע לשש-עשרה לשש הושמע שיר של בוב דילן בגלגלצ...אני לא זוכר איך קוראים לשיר..אם מישהו יודע/שמע איזה שיר הושמע בבקשה תעזרו לי.... תודה!!

בבוקר או בערב?

בשתי השעות לא היה שיר של דילן. בערב היה את Piano Man של Billy Joel. אולי לזה התכוונת?

dcohn

New member
שדרך אגב יש לשיר הזה קאבר שעשו ג'ייסון מראז

ושני חברים (ג'ון פופר וג'ואי הארינג) [הייתי חייבת להגיב על זה
]

למעלה