ashor

New member
שיר הנושא של תוכנית "הלינק"

מישהו יודע איך קוראים לשיר הפותח את התוכנית הנ"ל שמשודרת ביום שני בלילה נראה לי בין עשר לחצות? קטע אינסטרומנטלי מדהים...

OIRM

New member
עזרה במציאת שיר

ביום שני ה-27.10.08 בשעה 15:45 בערך היה שיר ממש יפה, די ישן שפשוט שכחתי את השם שלו. משום מה גם מילים אין לי. אני יודע שבשעה הזו יש את מלחמת העולמות אז אם מישהו יוכל לעזור לי לפי זה אני אשמח(להגיד את שם הזמר/להקה שזכו באותו יום או את רשימת השירים...). מקווה למצוא אותו

oferusa

New member
עזרה בזיהוי שיר ישראלי

שלום לכם שמעתי הרבה בגלגלצ שיר ישראלי ממש יפה הנה הפרטאים שאני יעכול לומר עליו : זמר שר ,והוא אומר המון פעמים "יש דברים" ובסוף הוא מרים את הקול ואומר "אני לא יכול" אם למישהו זה נשמע מוכר אז בבקשה תגיבו :)

TomHL

New member
שם קטע השיר שבפרסומת למסור

שלום לכם, מהו השם של קטע שיר הרוק שבפרסומת למסור (גיטרות))?

limors2

Well-known member
קטע מפחיד../images/Emo3.gif

שלח/י מייל לתוכנית ושאל/י, הכתובת נמצאת בקישורי הפורום.

me123

New member
היה את סקורפיונס מול הבלק אייד פיז

אם אתה רוצה לדעת איזה שיר, תתקשר ל: 1-800-800-918, ותגיד שלפני יומיים, ביום שני הייתה מלחמת העולמות בין הבלק אייד פיז לסקורפיונס. ואז תשאל מי זכה ומה השירים ששמו
בהצלחה

limors2

Well-known member
יש 3 פרסומות!

אחת היא נובמבר ריין של רובים ושושנים, אחת היא רפסודה בוהימיינית של קווין ואת השלישית אינני מכירה.

BeAuTiFuL QuEeN

New member
מישהו

יודע איך קוראים לשיר החדש של אייל גולן הוא הושמע גם אתמול בערב בסביבות 9 ומשהו??? =]

just6

New member
זיהוי שיר

לאחרונה בגלגל"צ, משמיעים דואט ישראלי ישן...(הייתי אומרת 10 שנים..) ,האמת ממש חורשים על השיר הזה... משהו באמת ישן כזה- של גבר ואישה.. שיר קופצני ... אני לא זוכרת מילים, או משהו שיעזור לזהות.. אבל אולי, מישהו בכל זאת יודע על מה אני מדברת...? מאוד יעזור לי ..-תודה!!!

etay91

New member
זיהוי שיר../images/Emo92.gif

הוא היום היה "ישראלי חדש" והוא על פרידה משהו כמו "עושה לי רע עושה לי טוב בלה בלה בלה לעזוב" גם חלק מבית "פותח דף חדש..זורק את ספר העבר" תודה מקרב לב למוצא!

FLAMINGDART

New member
הצילו!

שמעתי שניות אחרונות משיר שאני מחפש כבר שנים! הסגנון רוק, בשיר הזמר חוזר כמה פעמים על המילה tonight ושודר ב02:35 בלילה בין ראשון לשני בגלגלצ. מישהו שמע ויודע על מה מדובר או יכול להגיד לי לאן לפנות? תודה!!!!

danieli skaat

New member
אמ.. היי, ישלי שאלה..

ישלי אוסף של מיטב השירים בגלגלצ בשנת 2007 ועכשיו אני מחפשת את של 2006, מישהו יכול לעזור לי? ז''א, אם ישלו משו כזה.. תודה מראש, והמשך ערב נעים! (-:

limors2

Well-known member
זה אוסף רשמי של גלגלצ?../images/Emo12.gif

או פשוט אוסף שירים שכולם גם היו להיטים בגלגלצ?

למעלה