The Record

../images/Emo202.gifהיום ב-../images/Emo43.gif אנשים../images/Emo106.gif

אסף פורמן, מנחה התכנית אקזיט, יתארח הערב בשעה 17:00 LIVE בבלוגTV בפורום אקזיט. הגולשים מוזמנים לשרשר לו שאלות כבר עכשיו בקישור הבא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=828&msgid=85588552 ל-BlogTV: http://www.tapuz.co.il/blogtv/
השתתפו בתחרות הפרומו לראש השנה של FLIX ותוכלו לזכות במצלמת וידאו דיגיטלית: http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=984335

מרי לי

New member
נצל"ש תמיכה ../images/Emo7.gif אחרי המבחן

היה לי היום מבחן בהסטוריית המוסיקה הפופולארית במאה ה20 היה לי קשה והכל, ולא זכרתי כמה דברים אבל הגרוע מכל היגיע כשיצאתי משם היום כשישבתי באוטובוס ראיתי בבירור את אחת השאלות השתקשיתי בה ואפילו ידעתי וזכרתי את כל התשובות הנכונות לכל הסעיפים שלה - וכמובן שכתבתי נכון רק אחד
ואח"כ גם נזכרתי שהיה חלק של שאלה שחשבתי שלא ידעתי ומסתבר שלא הבנתי למה המשורר (המרצה) התכוון בשאלה וכמובן שבדרך חזרה התשובה הופיעה לי מול העיניים - חבל שהמבחן לא היה לי מול העיניים באותו רגע....
ואח"כ הקש האחרון כתבתי על שיר אחד במקום RIDERS ON THE STORM כתבתי RIDERS ON THE STONE!!!!!! לעזאזל היו שם סימפולים של סערה אפילו, בשיר....
מאיפה הוצאתי STONE
לסקול את המבחן הזה והיום הזה.... זה הולך להרוס לי את כל הממוצע..... הציון הכי נמוך שלי בסמסטר - כמובן לפני המבחן הזה היה 95
95
לעזאזל
זה יהיה במזל איזה 70.....
אני זקוקה לתמיכה נפשית..... ולא, לא יהיה מועד ב'

Fairywitch

New member
../images/Emo201.gifהעידוד הכי חשוב-

זה מאחורייך. ציון 70 או 100, העיקר שזה נגמר. נקודה קטנה בדרך לתואר הנכסף. שאלה יהיו הצרות שלך

מרי לי

New member
אבל אבל אבל הממוצע שלי ../images/Emo7.gif

ושכחתי להגיד שכל שאלה הייתה שווה 8-12 נקודות.
.
.
.

Fairywitch

New member
ביום חלוקת התארים-

שוכחים מהכל ומרוצים שהכל מאחורייך. אבל שלא תטעי- אני מבינה אותך, כי גם אני פרפקציוניסטית. ניגשתי פעם למועד ב' כי במועד א' קיבלתי "רק" 89

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif מבינה אותך,

רציתי לגשת למועד ב' בטופס האחרון באנגלית, כי הבודקים המפגרים נתנו לי 87 (למרות שכל התשובות שלי היו נכונות) והורידו לי את הממוצע הכולל מ-99 ל-98.
אבל המועד ב' היה בבוקר החתונה של אחי, אז נדפקתי.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo10.gif../images/Emo201.gif

אם זה עוזר לך, יצאתי מהבגרות בתנ"ך שהייתה לי בתחושה חרא... התחלתי לחפש תשובות בעיתון וכשמצאתי פרסום, הפסקתי לקרוא באמצע מרוב דיכאון על מספר הטעויות שהיו לי. בסוף הוצאתי 92. אני מקווה שגם את תתבדי, ולטובה.

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo24.gifלא נורא

יהיה בסדר, אני מקווה שאת סתם מרגישה רע ובסוף תקבלי ציון מעולה.

Fairywitch

New member
../images/Emo220.gifThe Record../images/Emo32.gif../images/Emo220.gif

מי אמר שרשור חברתי ולא קיבל
תהנו

Chinese Face

New member
זה לא ממש אוף

אבל לא מצאתי לאן לשרשר
. רציתי לדעת איפה אני יכולה למצוא את הרשימה המלאה של השירים שכריס שר באמריקן איידול. תודה מראש.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif מנהלי תפוז שנמצאים פה:

מישהו מכם (מכן?
) מתכוון להגיע להרמת הכוסית ביום שלישי? (בואו. בואווו.
)

Fairywitch

New member
חצי פמ"ח פה../images/Emo6.gif אני לא אהיה../images/Emo10.gif

אבל מרי לי תהיה, נראה לי. אני גם עובדת עד 16:00, וגם אין לי כסף נסיעות

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo10.gif

אני אממן לך נסיעות!
(אמרה זו שמרוויחה גרושים ובקושי יש לה כסף לחופשה לפני הצבא
). מרי לי, את באה? (תביאי את חנה איתך.
)