...Please don't stop the music

moshe butt

New member
ממ... יש לי כמה. ../images/Emo163.gif

מצטער, זה בילתי אפשרי בישבילי לבחור רק אחת. אז ככה. הלהקה הראשונה שלי היא- The smiths אני פשוט מתחבר כמעט לכל שיר שלהם! הקול של מוריסי כ"כ עושה לי את זה. ואחד השירים שאני הכי אוהב בעולם הוא- There is a light that never goes out הלהקה שניה- Blonde redhead פשוט להלקה גאונית!!! והזמרת השלישית היא- Cat power אני פשוט אוהב אותה!!! אני כ"כ אוהב את הקול שלה שהלום בכ"כ הרבה מלנכוליה ועצבות. אני במיוחד אוהב את הביצוע שלה לשיר-Wild is the wind של נינה סימון שאומנם לא נכתב ע"י אלא ע"י מישהו שאני לא זוכר את השם שלו כרגע.
חוץ מזה יש עוד המון להקות שאני מאוד אוהב, לדוג':Megadeth ,David Bowie ,Cocteau twins ועוד המון אחרות. אילו הלהקות שנמצאות באור הזרקורים שלי כרגע ותפוסים מקום מאוד נכבד בפלייליסט על המחשב ובעבודה שלי.

Searching4you

New member
Offer Nissim

אנשים יחשבו אחרת אבל תמיד מתאים לי לשמוע אותו, בהאוס כמו בהאוס השירים הם על אהבה (או אהבה נכזבת) וזה תמיד מתאים... והווקליסטית המדהימה שלו מאיה שהקול שלה עושה צמרמורת (לא לדבר על רמיקסים לשירים של שרית חדד, עפרה חזה, עברי לידר, סוזאן פאלמר, דבורה קוקס, מדונה, בריטני, יב"ז, דונה סאמר ועוד טובים/ות ורבים/ות) אני לא זוכר מה השיר הרקאשון אבל אני יודע שהייתי במסיבה שהוא הופיע לפני ששמעתי אותו בכלל הכינוי שלי לקוח מהשיר Searching מהאלבום First Time מ-2005 למה אני אוהב אותו? כי הוא ממוסחר?
סתם הוא פשוט עושה לי את זה הזקנצ'יק שיר חדש שעדיין לא שוחרר, רמיקס לשיר בצרפתית של Jean-Jacques Goldman שם השיר הוא La Vie Par Procuration אתם מוזמנים לראות הקלטה: http://youtube.com/watch?v=ASsLxadj-zw (מחר TLV)

../images/Emo121.gif אביב גפן.

למען האמת, [גם] אני לא ממש אהבתי אותו בתקופת ה'עכשיו מעונן' וכו', די שנאתי אפילו. התחלתי לשמוע אותו לפני בערך 5 שנים [רק]. כיום, כמובן, אני יודעת את כל מילות השירים בע"פ. כן, כולל בלאקפילד. [משתדלת להכחיש] אומנם האלבום שאני הכי אוהבת הוא 'אביב גפן III', אך השיר האהוב עליי הוא 'חלומות גדולים', מתוך 'חלולים'. השיר שאני הכי מחוברת אליו והכי מרגש אותי, כל פעם מחדש, כל אותן שנים.

moshik bz

New member
אוקי תתכוננו לחפירה עצבנית חח

מוזיקה אצלי זה חלק בלתי נפרד מהחיים ,בואו נגיד שאם הייתי מתחרש הייתי יורה לעצמי בראש חח מגיל קטן אני מתעסק במוזיקה, אם זה להיות בתזמורת ואם זה בהפקת מסיבות, מוזיקה זה דבר שהחיים שלי סובבים סביבו. סגנונות-כל דבר שהוא לא האוס ואלקטרו מסחרי,פופ ישראלי,וכל דבר שהמילים "עופר ניסים" מעורבות בו, הוא מחוץ לתחום!!!!! חוץ מזה אני בנאדם מאוד פתוח מוזיקלית ואני מאזין להמון סגנונות, אם זה רוק אלטרנטיבי, מינימל טכנו,פרוגרסיב האוס,קלאב טראנס,רוק ישראלי (לא גלגלצים מידי חח),ג'אז,בלוז,היפ הופ (אבל לא מסחרי מידי) למרות שאני שומע הרבה סגנונות אני מאוד קפדן בבחירת השירים האהובים עלי. אומן שאני מתחבר עליו-בישראלי, דניאל סולומון ואפריים שמיר וחמי רודנר. בכל מה שקשור למוזיקה אלקטרונית ודאנס-דוד גואטה (הרבה לפני שרובכם שמעתם את LONE IS GONE) ואיירביס (אומן קלאב טראנס) ארמין וואן ביורן (DJ מספר 1 בעולם לשנת 2007) אממממ וזהו בעיקרון. שיר אהוב- מישהו לרוץ איתו של דניאל סולומון, שיר מדהים מדהים מדהים עם מסר ולחן מעולים. החדש של דוד גואטה -BABY WHEN THE LIGTH גם כן שיר מעולה במקצב דאנסי אופייני לדוד גואטה של שנות ה-90 אגב, אני DJ
ואני מנגן בעיקר מיניל טכנו , אלקטרו האוס והיפ הופ. למה אני שונא את עופר ניסים, בו רק נגיד שאם הייתי יכול הייתי תולה אותו בכיכר המדינה יום מושלם לכולם

Searching4you

New member
אבל אתה לא יכול להגיד

שינון לא מושלם |נגיד שיש סמיילי נמס| גם יפה וגם אופה תשמע, לא הרבה יוצרים מגיעים לרמה של הצליל הטהור שעופר וינון מגיעים אליו עם ולא הרבה זמרות ישראליות מקבלות חשיפה כמו שמאיה מקבלת אל תשכח שיש כאלה שאומרים (וצודקים) שאינפקטד זה לא טראנס אמיתי (לפחות לא פסיכודלי) אבל תראה את ההצלחה (העולמית) שלהם, הם מתגוררים עכשיו במיאמי ובשביל להחתים אותם להופעה בארץ צריך ליידע שנה לפני לא שוללים סוגי מוזיקה, כל אחד והטעם שלו

היהודים.

לא צריך להוסיף יותר מזה. הכי נוגעים, הכי אמיתיים, הכי מכאיבים, הכי משמחים. הם להקה שהיא חלק נכבד בחיים שלי. והשירים שלהם ליוו אותי בהרבה דברים משמעותיים. אין. פשוט היהודים.

היהודים [כמה זמן לא כתבתי פה...]

כי זאת תקופה שלמה שבעצם שינתה את כל מי ומה שאני והפכה אותי לכמעט כל מה שאני היום, לא רק הלהקה והמוזיקה, אלא כל מה שמסביב. מי שמכיר יודע ומי שלא מכיר אני לא חושב שיוכל להבין. "וזה היה כל הסיפור..."
.

אושרע

New member
פשוט היהודים.

אני מרגישה שהתבגרתי יחד איתם. הכי אמיתיים, הכי מרגשים והכי נוגעים.

למעלה