...Please don't stop the music

yotem 17

New member
../images/Emo220.gif...Please don't stop the music../images/Emo83.gif

כולנו שומעים מוזיקה, והרבה. אבל איזה אמן או להקה הם מספר 1 בשבילכם? אותו אחד שאתם תשמעו כשרע לכם, כשמשעמם, כשמצחיק? זה שאתם מכירים את כל המילים של כל השירים שלו, ומזדהים עם כל מילה? איך בעצם המוזיקה שלו משפיעה עליכם, ובאיזה מידה? מתי התחלתם לשמוע אותו? איך הכרתם את האמן הזה? מה השיר הראשון שלו ששמעתם? מה עושה לכם את זה באמן הספציפי הזה? לאיזה שיר שלו אתם הכי הכי מתחברים, ולמה? מה אתם מרגישים כשאתם מאזינים לשיר הזה? מוזמנים לפרט ככל העולה על רוחכם, להוסיף קישורים להופעות וקליפים מיוטיוב, תמונות וכו'... סוף-שבוע רגוע שיהיה ;)

eliormagick

New member
אהמ

בתכלס יש כמה אומנים שהם הכי נוגעים ומרגשים כמו היהודים אביב גפן HIM אבל הכי הכי זה אונסנס... המוזיקה שלהם כמעט כל שיר מזכיר תקופה קשה ושלב בחיים ובעיקר בילדות שהיו... והרבה משברים. כמעט כל מילה מתחברת לעבר. וגם להווה השיר הכי חזק מבחינתי זה מי אימורטל אבל אחר כך גם ליתיום... והתחלתי לשמוע אותם בערך בגיל ממ... 16-17... לא זוכר... אבל אז אף עחד לא הכיר אותם וגם פורום בתפוז לא היה להם אפילו.

resputin

New member
David Bowie.

מתי התחלתי לשמוע אותו? אחי היה משמיע שירים שלו בערך לאורך כל חיי. בפועל, התחלתי לשמוע אותו מרצוני החופשי איפשהו בגיל 14. מה השיר הראשון ששמעת שלו? קרוב לוודאי ש-Space oddity. מה עושה לכם את זה במוזיקה שלו? קשה להצביע על זה. לאיזה שיר אתם הכי מתחברים? Something in the Air. מתקשר לרגע מסויים מאוד בחיים שלי שאני לא אחלוק.

Tears Dont Fall

New member
Lifehouse

בעיקר הם. למרות שיש עוד להקות מעולות כמובן. הכרתי אותם לפני שנה דרך מי שהיום החברה שלי, ומאז התאהבתי בהם. הסגנון שלהם זה רוק מן הסתם, והלהקה מונה שלושה בנים [חתיכים יש לומר ;]. השיר הראשון ששמעתי היה you and me . אחכ המשכתי להכיר את שאר אלבומים שלהם ואת ההיסטוריה שלהם פחות או יותר, והלוואי שאני אגיע להופעה שלהם מתישהו. הם לא מופיעים מחוץ לגבולות ארה"ב וזה חרא מבחינתי. כל השירים שלהם מבלי יוצא דופן מזכירים לי חלקים גם נעימים וגם פחות נעימים מאותה ילדה שהכירה לי אותם. בעיקר נעימים, ובאמת שהלהקה הזו מעולה לטעמי. האופן שבו הם מנגנים ושרים את המילים המעולות שלהם זה כובש, אין מה לומר ;] חפשו ביוטיוב lifehouse ותמצאו הכל.

Superboi

New member
../images/Emo45.gifהם מעולים../images/Emo59.gif

יש לי את כל האלבומים שלהם

Dream Theater כרגע בהחלט מספר 1 אצלי.

פשוט כיף לשמוע את השירים שלהם,גם שרע גם שטוב. הלחן פשוט גאוני,הליריקה מדהימה.. התחלתי לשמוע אותם בערך בכיתה ח'-ט'. השיר הראשון שלהם שהכרתי-Another Day. לדעתי כל אחד מהלהקה פשוט מוכשר בצורה מפחידה.. אין שיר ספציפי שאני הכי מתחברת,יש יותר מידי =| חפרתי.. סופשבוע מקסים.

RoNa lovely

New member
Muse

להקה פשוט... ענקית בעיניי יש להם שירים כמעט מכל הסוגים ומכל הסגנונות, והכל בגאונות ענקית של הסולן שלהם מאז הפעם הראשונה ששמעתי אותם קשה לי לעזוב את המוזיקה שלהם

Drowned World

New member
Girl Power ../images/Emo90.gif

אוקיי אז בשבילי יש שני מודלים גדולים במוסיקה האחת היא כמובן האחת והיחידה המלכה מדונה
שתרמה המון לעולם המוזיקה והתרבות אחת הנשים החזקות בעולם והזמרת המצליחה ביותר בהיסטוריה של המוזיקה בעלת קריירה עצומה של 25 שנות עשייה בתחום המוסיקה, הקולנוע, האופנה ועוד... מדונה פרצה לעולם עם אישיותה המעניינת ושוברת המוסכמות שחרטה על עצמה את המושג חופש הביטוי המיני בכל הנוגע לדת ומיניות מדונה היא אשפית העניין, היא הפכה דבר אסור למותר וגרמה לאלפי אנשים להיות מי שהם בדרכם מדונה השפיעה המון על עולם האופנה כתמיד ידעה לחדש ולהגיד את המילה האחרונה בכל הנוגע לסטייל מדונה הפכה אנדרוור ללבוש רגיל !, המוזיקה שלה שתמיד עסקה בנושאי דת ומיניות משכו אלייה שלל מעריצים מכל העולם וכיום היא מוכרת כזמרת המצליחה ביותר בכל הזמנים בעלת ההון הגדול ביותר בעולם לזמרת
מה שאני אוהב במדונה זה שהיא אישה עם ביצים שלא משנה מה אומרים ומה שהיא רוצה לעשות היא תעשה והיא תמיד תשב על גג העולם ותנופף לכולם באצבע משולשת
היא סופר ביצ' אבל עם זאת אשה עם נשמה עמוקה ובעלת חוכמת חיים ענקית ! מדונה היא האשה האולטימבטית שנושאת את דגל הכוח הנשי ! כי למדונה מלבד המוסיקה היה ויש תמיד מה להגיד
בגלל זה היא תמיד הייתה ותמיד תשאר המלכה
המודל השני שלי הן להקת הבנות הספייס גירלז שהשפיעו עליי לפחות מאודבאופן גדול ובעל משמעות הספייס גירלז הנן להקת בנות בריטית שהוקמה בראשית 1993 וב1996 הפכה להיות הלהקה הבריטית המצליחה ביותר מאז הביטלס, עם מכירות של למעלה מ 55 מיליון אלבומים ו 3 שיאי גינס הגיעו הספייס גירלז למעמד הכי גבוהה בעולם הפופ בשנים 1996-1999 עם שלל להיטים שכולם הגיעו למקום הראשון במצעדי הפזמונים האישו של הספייס גירלז היה לשבור את המיתוס של להקות הבנים שהיו כה פופלרים בקרב הנוער בשנות ה-90 במטרה ליצור להקת בנות שתהיה מעל כל הלהקות האלה ואכן כך היה משום שלספייס גילרז היה משהו שלא היה לאף להקה אחרת לפני וזה האישיות והסגנון של כל אחת מהבנות ! ספורטי, בייבי , ג'ינג'ר , סקארי ופוש היו שילוב של נערות רגילות שכל אחד יכל להזדהות עם אחת מהן, וכן הספייס גירלז כתבו לעצמם את החומר והשירים שלהן להבדיל מהרבה להקות שמתקיימות על חומר כתוב מראש ולרוב על חידושים, הספייס גירלז חרטו על עצמם את הסיסמא "הכוח הנשי" וממש לא התכוונו למהפכה פמניסטית אלא לחופש הבחירה, לחיות את החיים בצורה כיפית ומשעשעת לצחוק תמיד ולא תמיד להיות רציניים להיות פתוחים ואופטימים
בשבילי הספייס גירלז היו הלהקה הראשונה שהערצתי מגיל 9 והן תמיד היו מודל לחיקוי בכל מה שקשור באמת לצורת החיים שהן הציגו שתמיד בייחד תמיד בכיף והכי חשוב להשאר נאמן לחברים שלך גם כשקשה מלבד המוזיקה הנהדרת שהן הביאו איתן הספייס גירלס באמת היו להקה שהיה לה מה להגיד ... אמנם היו להן רק 4 שנים של הצלחה אבל אני חושב שהמסר עבר והספייס גירלז תמיד ישארו בתודעה כאחת מלהקות הבנות הידועות והמצליחות ביותר

yotem 17

New member
אוונסנס, כמובן.../images/Emo83.gif

אין להקה שאני יותר מתחבר לשירים שלה מאשר אוונסנס. אני שומע אומנם המון אחרים (היהודים, מאריה קארי, כריסטינה אגילרה, אלאניס מוריסט, שרה מקלכלן, שלמה ארצי, קלי קלארקסון ועוד כלמיני), אבל אוונסנס במקום הראשון. אני מתחבר באמת לכל מילה, לכל לחן, לשירה של איימי. השירים שלהם ליוו אותי בשנתיים הכי משמעותיות בחיים שלי, ואני בטוח שהם ימשיכו ללוות אותי לעוד הרבה מאוד זמן. השיר של אוונסנס שהכי עושה לי את זה? Understanding. שיר עצוב מאוד שמדבר על זה שבעצם אי אפשר לשכוח שום דבר, הכל חרוט לנו טוב-טוב בראש. כשאני שומע אותו (במיוחד בחורף כשיורד גשם בחוץ) פשוט עוברת בי צמרמורת...השירה של איימי, המילים, הפסנתר, התופים והגיטרות פשוט באים ומתחברים ביחד במקום הכי נכון, וזה באמת אחד השירים המדהימים לדעתי. ויאללה, עפתי לעבודה.

joe madge

New member
*******מדונה********

בשבילי האמן מספר 1 זאת מדונה. אני באמת מכיר את כל המילים מכל השירים, ויש לה בערך 200 שירים פעם אחרונה שראיתי בליריקס דומיין. המוזיקה שלה היא פשוט הסוג שאני אוהב, כל אלבום הוא סגנון מוזיקלי שונה לחלוטין אז אני נהנה מהמגוון העצום של צלילים וסגנונות שונים וכמובן בכל אלבום יש את הרצועות היותר שמחות ויותר עצובות, הכול בהתאם למצב רוח, לא רק המוזיקה שלה משפיעה עליי, אישיותה וחוכמת חייה [ממה שראיתי ב2 הסרטים הדוקומנטריים שלה] גם הם מלמדים אותי המון. תמיד ראיתי אותה בטלוויזיה, עיתונים וכו' ומשום מה אמרתי לעצמי סתם זונה זקנה עם מוזיקה משעממת [בתקופת ריי אוף לייט לא יכולתי לשמוע אותה, זה אחד האלבומים האהובים עליי היום] אבל בתחילת 2005 אם אני לא טועה יצא הסינגל hung up והוא פשוט כבש אותי, השיר המעולה והסוחף והקליפ, הריקוד שלה ומה שהיא מקרינה, משם הורדתי את האלבום ואז קניתי לאט לאט ועד היום יש לי אוספון של 14 דיסקים מקוריים, 3 הופעות מקוריות, 3 סרטים מקוריים אבל בגלל שזאת מדונה זאת רק ההתחלה של אוסף. אין לי את השיר שאני הכי מתחבר אליו... יש את x-static process שאותו תמיד ארצה לשמוע והוא ממש משמעותי לגביי, אבל את הכול אני אוהב האמת[:

Wane

New member
אמור להיות לה

הרבה הרבה הרבה הרבה יותר שירים מ200. ובשבילי nightwish תמיד היו דה בסט.

../images/Emo221.gif Aqua ../images/Emo221.gif ! ><

האמת שזה קצת מטופש, כי Aqua זאת פשוט להקת כייף, זה פופ, פופ טהור, אין משמעות נסתרת לשירים אין כל כך חשיבה מאחוריהם, אבל עוד לא קמה להקה {או אמן לצורך העניין} שהצליח לעשות לי את מה שAqua עשו ועושים לי עד עכשיו... תפעילו במחשב את הדיסק הראשון שלהם, Aquarium, לא חושב שיש בנאדם שתוך 5 דקות לא יהפוך לפקעת שימחה אוחצ'תית ומשעשעת
וזה מטורף, אפשר לשים Aqua ביום דיכאוני ומגעיל ואחרי דקה לשכוח מהכל....
גם לי באופן אישי Aqua נורא מתחברים עם התקופה של הילדות, כי אני תקוע עליהם כבר שנים.... אז נורא נחמד כל פעם לשמוע אותם ולקבל את אותה הרגשה של פעם... השיר שלהם שאני הכי אוהב הוא אממ... Turn back time כנראה, או We belong to the sea. אגב, Aqua התאחדו, בקיץ הקרוב הם עושים סיבוב הופעות גדול בדנמרק, ועם כמה פתאטי שזה נשמע - אין מ=צ=ב שאני מפסיד את זה!!!

Drowned World

New member
יש לי את הדיסק הראשון שלהם

זה דיסק מסטיקי כזה... לא יודע בדיוק איך להגדיר אותו אבל יש לו כמה יציאות טובות כמו דוקטור ג'ונס והאפי בויז אנד האפי גירלז וכמובן ברבי גירל הנחרש

Betzefer

New member
אני משער שOpeth

אבל זו הערכה נורא גסה. כי אני שומע כל כך הרבה מוזיקה מסגנונות כל כך שונים שזה נורא קשה לבחור את ה-להקה. אבל אופת' הם בחירת ליבי מכיוון שאין יום שאני יכול להעביר בלי לשמוע משהו שלהם.

בו נחשוב..........

אה כן........בריטני ספירס !!!!!!!!!! פשע השבוע של בריטני>>>>> בריטני גונבת מצית מחנות בתחנת דלק (שהמחיר שלה הוא דולר בלבד) פשוט שוק !!!!! אבל כל הכבוד לה על האומץ......... וכילו שהיא לא יודעת שיראו אותה הרי כל המצלמות והעיניים בעולם מכוונות אליה=\\\\\\.........

למעלה